+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 20 z 25
Strana 20 z 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvilku jsem na ní zírala, co udělá. Pak mě to přestalo bavit a šla jsem s Yuusukem do Suny. Zase to ve mě hrklo. Cítila jsem se... ani jsem nevěděla. Byl to takový divný, bylo mi z toho špatně...nechtělo se mi tam. Ale dřív nebo později... už by to bylo jedno. Pomalu jsme se vraceli. Mlčky jsem přemýšlela, jestli se ho na to mám zeptat nebo se mu vyhýbat. Ono to bylo asi taky jedno.Já jsem už stejně minulost. Narazím na Kaliona. "Ahoj..." smutně jsem ho pozdravila. "Ehm... no mohli bychom něco zatrénovat souhlasíš?" zase schovám své útrapy a chovám se jako by nic. Yuusuke z toho nebyl moc nadšený, ale i přes to mlčel.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No proč neskusit."Sáhl jsem rukou po něco obvázaného co jsem měl na zádech a položil vedle sebe na stojato:Rukou jsem to pořád držel ,aby to nespadlo."Takže jsdeme na to."Zeptal jsem se nadšeným tonem.
(Slovem já tady nemyslím mne ,ale loutku a ten obvázaný který není vidět jsem já.
Doufám že to nevadí.Rozdíl mezi originálem a loutkou nejde poznat leda že byste měli baykugan nebo něco jiného.)
(Slovem já tady nemyslím mne ,ale loutku a ten obvázaný který není vidět jsem já.
Doufám že to nevadí.Rozdíl mezi originálem a loutkou nejde poznat leda že byste měli baykugan nebo něco jiného.)
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Re:
Rozběhla jsem se proti němu. Vytáhla jsem kunai a hodila ji po něm. Skočila jsem na
strom a soustředila se na techniku. Mrskla rukou a vystřela po něm chakru. "Ju Hasho!
řekla jsem. skočila jsem na další větev a skryla se.
strom a soustředila se na techniku. Mrskla rukou a vystřela po něm chakru. "Ju Hasho!
řekla jsem. skočila jsem na další větev a skryla se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po chvíli jsem vyrazila z tréninkových místností pryč.
Napadlo mne, že bych měla najít senseie.
(Přesun)
Napadlo mne, že bych měla najít senseie.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Loutka rychle uskočila do zadu já zabalený v obvazech spadl na zem.Loutka která vypadala přesně jako já se technice vyhla a rozběhla se na proti ní."Jesli to tak půjde dál......bude to dobře."pomyslel jsem si.
Shinobi
Re:
Zkřížila zápěstí a udělala 3 klony. Kalione nemohl vědět. Ovšem i já si myslela, že ten co po mě jde je ten pravý.
Dvě z nás běžely k útočícímu Kalionovi. "Ninpou: Kiteinu Shawaa ..." řekly. Ze svých úst vypustily chakru.
Chakra ve formě malých jehliček ve velkém množství se na Kaliona jen hrnulo.
Dvě z nás běžely k útočícímu Kalionovi. "Ninpou: Kiteinu Shawaa ..." řekly. Ze svých úst vypustily chakru.
Chakra ve formě malých jehliček ve velkém množství se na Kaliona jen hrnulo.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Kloni?"Byl jsem trochu překvapen."Ale ti maji byt nehmotni."Chvíli jsem se zamyslel a pak jednal.Loutka skočila a udělala přemet do předu.Loutka přiložila své ruce k krku těm klonum a v ten moment se z dlani vysunuli jedovaté bodláky."Tak ted zistím jestli jsou hmotni."pomyslel jsem si a stále byl zabalený v obvazech.
Shinobi
Re:
Použila jsem jeden klon, aby mě vytáhl. Nýbrž bodláky mířily i na mě (originál...).
Klon mě hodil na stranu a tak jsem začala další techniku. "Ressenpū" řeknu a vypustím chakru ústy.
Takže mými ústy procházel hodně silný vítr, který Kaliona odfoukl jako pírko.
Po té si všimnu orla... "Asi jo... co po nás chceš?"
Klon mě hodil na stranu a tak jsem začala další techniku. "Ressenpū" řeknu a vypustím chakru ústy.
Takže mými ústy procházel hodně silný vítr, který Kaliona odfoukl jako pírko.
Po té si všimnu orla... "Asi jo... co po nás chceš?"
Anonymní- Anonymní
Re:
GIRO:
V ten moment me obalil byli kour a ja jsem se zvetsil na mou obvyklo velikost
Ja Jsem GIRO Jayuv Summan a potrebuju nejake informace! Jay Byl totiz unesem jestli o tom nevite!!
V mych ocich je videt muj hnev
V ten moment me obalil byli kour a ja jsem se zvetsil na mou obvyklo velikost
Ja Jsem GIRO Jayuv Summan a potrebuju nejake informace! Jay Byl totiz unesem jestli o tom nevite!!
V mych ocich je videt muj hnev
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Re:
Zaraženě jsem se na orla podívala. "Jaké?" Stoupla jsem si rovně a pozorně poslouchala co orel poví.
Yuusuke, který přiběhl celý udýchaný se díval na toho orla jako nějaká zmije, která už dlouho nejedla.
*Yuusuke.. jedl jsi už přece...* * No co??? Vyhládlo mi no...*
"Unesen?!!!" nevěřícně jsem vykřikla...
Yuusuke, který přiběhl celý udýchaný se díval na toho orla jako nějaká zmije, která už dlouho nejedla.
*Yuusuke.. jedl jsi už přece...* * No co??? Vyhládlo mi no...*
"Unesen?!!!" nevěřícně jsem vykřikla...
Anonymní- Anonymní
Re:
GIRO:
Ano byl unesen Kvuli jeho schopnostem! A ja potrebuju vedet jak se choval a podobne je na tom neco nesrozumitelneho devce?!
A ty se na me Nekoukej Zakusku
A prsknul jsem vedle Yusukeho jednu ohnivou kouli.
Ta dalsi mi te upece.
Dabelsky jsem se usmal a pootevrel zobak
Ano byl unesen Kvuli jeho schopnostem! A ja potrebuju vedet jak se choval a podobne je na tom neco nesrozumitelneho devce?!
A ty se na me Nekoukej Zakusku
A prsknul jsem vedle Yusukeho jednu ohnivou kouli.
Ta dalsi mi te upece.
Dabelsky jsem se usmal a pootevrel zobak
Shinobi
Re:
*Hmm....Hikari.. jak jsem si myslel...nebude obyčejný... ale i tak mám na něco chuť..* řekl plaše Yuusuke.
" No... jak se Jay...choval.. byl uzavřený,, takže toho moc nevím..." pokrčila jsem rameny.
*Ok... něco tu u sebe mám...* hrabala jsem se v brašně a hledala nějaké jídlo pro Yuusukeho.
" No... jak se Jay...choval.. byl uzavřený,, takže toho moc nevím..." pokrčila jsem rameny.
*Ok... něco tu u sebe mám...* hrabala jsem se v brašně a hledala nějaké jídlo pro Yuusukeho.
Anonymní- Anonymní
Re:
" Ehm... myslím... na začátku když jsme se poznali... tak byl normální kluk...pak ale jsme zjistili, že v sobě má obrovskou sílu.... prolomil pečeť ... která zapečetila jeho vzpomínky..a... pak se uzavřel..byly to hodně bolestné vzpomínky..." přemýšlivě jsem orlovi povídala. *Dělej!* hnal mě Yuusuke. Už mu hodně kručelo v břiše. *Jasný...!* vylovila jsem z brašny pár onigiri a hodila jej Yuusukemu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pěkně jsem poslouchal,jeho příběh,ale upřímně mne to nějak nebralo."Já?"Promluvila loutka a já byl pořad zabalený v obvazech."No pomůžu ti ho hledat,ale nějaké informace."Loutce naskočil na tváři zamyšlený výraz a když vypadala stéjně jako já nemohl to poznat že to já nejsem."No jinak nic víc o ním nevim."Nechtěl jsem s ním na toto téma dyskutovat,protože mi dost šel na nervy jak škemral že nechce jít zpět do Suny.
Shinobi
Re:
GIRO:
Vis co prestan hrat to divadlo S tou loutkou ano? A vylez moje oci neoblbnech chlapecku. A navic co ty o nem vis. Jay Je vyjmecny ale obavam se ze Bouzel jeho vyjmecnost Je ted nevyhoda pro Sunu i Ostatni vesnice!
Vis co prestan hrat to divadlo S tou loutkou ano? A vylez moje oci neoblbnech chlapecku. A navic co ty o nem vis. Jay Je vyjmecny ale obavam se ze Bouzel jeho vyjmecnost Je ted nevyhoda pro Sunu i Ostatni vesnice!
Shinobi
Re:
Rukama jsem probořil obvazy kterými jsem byl omotán z loutky začala padat falešná skořápka."Dobře....."Neměl jsem vážně náladu se s nim o tom bavit."Pomůžu ti to ti musí stačit."Jakmile jsem to dořekl přišel jsem k němu blíž.Pořád jsem měl napojena chakrová vlákna na loutce,ale to nemohl poznat.
Shinobi
Re:
GIRO:
Hikari Jestli Chces znat o Jayovi pravdu povim ti ji i Tobe kalione jestli o to stojis A myslim si ze by jste ji meli znat Oba dva ackoliv to asi zmeni vas pohled na Jaye takoveho jaky je.Ted chcy slyset Jednoznacnou odpoved od vas Obou!
Hikari Jestli Chces znat o Jayovi pravdu povim ti ji i Tobe kalione jestli o to stojis A myslim si ze by jste ji meli znat Oba dva ackoliv to asi zmeni vas pohled na Jaye takoveho jaky je.Ted chcy slyset Jednoznacnou odpoved od vas Obou!
Shinobi
Re:
"Ještě že tak."Pousmál jsem se."Má smrt by dokázala moji odvahu."Podotkl jsem."Takže kde si ho naposledy viděl?"(Zá chvíli budu of tak když tak pište pls že tu jsem,ale potom bych tu měl zase být XD )
Shinobi
Re:
" Dobře... mluv..." řekla jsem a poslouchala orla. Přitom jsem se ale koukala na Yuusukeho.
Vypadal jako když byl malý. Sedla jsem si k němu a hladila ho po hlavě. Vzpomněla jsem si, jak chtěl ten úžasný účes na levou stranu...
Usmála jsem se nad tím a svůj zrak opět přesunula na orla...
Vypadal jako když byl malý. Sedla jsem si k němu a hladila ho po hlavě. Vzpomněla jsem si, jak chtěl ten úžasný účes na levou stranu...
Usmála jsem se nad tím a svůj zrak opět přesunula na orla...
Anonymní- Anonymní
Re:
GIRO:
(ok)
[b]Jde o to ze byl unesen zde z vesnice Myslim ze Z hory Kazekage-san to je vse co vym
ale vim Pravdepodobne ze to je jenom kvuli tomu byl stvoren jeho predek a to je castecne i ma chyba.
(ok)
[b]Jde o to ze byl unesen zde z vesnice Myslim ze Z hory Kazekage-san to je vse co vym
ale vim Pravdepodobne ze to je jenom kvuli tomu byl stvoren jeho predek a to je castecne i ma chyba.
Shinobi
Strana 20 z 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 20 z 25
Povolení tohoto fóra: