+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 1 z 25
Strana 1 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re:
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Myslíš si že niekomu sa chce na tebe špiniť ruky ?
Nikto nieje idiot a chce byť vrahom možno sme ninjovia ale nie vrazi to si teda mýlíš ty to vážne nemáš v hlave v poriadku ."
Stál som na nohách .
Nikto nieje idiot a chce byť vrahom možno sme ninjovia ale nie vrazi to si teda mýlíš ty to vážne nemáš v hlave v poriadku ."
Stál som na nohách .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nieje povinnosť ťa zabiť ty idiote ale stačí ak ťa zavreme na doživotie do basy ale to kľudne ako chceš ."
Anonymní- Anonymní
Re:
"A prečo by sme ťa ako mali počúvať ?
Sám si hovoril že si dokonca nukenin a ak niesi tak neviem čo tu melieš .... no a prečo to mám opakovať kto by si stebou ako špinil ruky ?"
V hlave mi zašumelo .
"Rád ti to ale splním ak chceš ... "
Sám si hovoril že si dokonca nukenin a ak niesi tak neviem čo tu melieš .... no a prečo to mám opakovať kto by si stebou ako špinil ruky ?"
V hlave mi zašumelo .
"Rád ti to ale splním ak chceš ... "
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Pšššššššššššššš....´´ sykla jsem na Shira...
´´Fanj můžeš zůstat klidě tady Shiki... pujdu s tebou klidně za zástupkyní..´´
povídam mu..
´´Fanj můžeš zůstat klidě tady Shiki... pujdu s tebou klidně za zástupkyní..´´
povídam mu..
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som teraz nerobil nič ale v hlave som už čul hlasy nedal som na sebe nič poznal a bol som ticho .
Anonymní- Anonymní
Re:
Když to nikdo nechce udělat tak to udělám sám. řeknu a začnu si vytahovat kunai.
Anonymní- Anonymní
Re:
´´ Nonononono.... takhle to teda nepůjde chlapečku...´´
zavrtěla jsem hlavou a chytla ho za ruku ve které držel kunai...
zavrtěla jsem hlavou a chytla ho za ruku ve které držel kunai...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ako som ti povedal ja ti kľudne laskavosť spravím ."
V duchu som sa diabolsky usmial akokeby som to nebol ja šiel som bližšie k nim no snažil som sa to zahnať .
V duchu som sa diabolsky usmial akokeby som to nebol ja šiel som bližšie k nim no snažil som sa to zahnať .
Anonymní- Anonymní
Re:
´´Hele Shiro.. !´´ .. řekla jsem...´´Pokus se a uvidíš...´´ zašeptala jsem na něj...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Prepáč Hikari ale keď to tak veľmi chce ja mu to splním nemám rád ľudí ktorý takto hovoria o živote nech sa im stalo čo chce vzdal to a to nemám rád tak nech ide pod zem ako chce ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vytiahol som svoj drevený meč ktorý obalila chakra z fuutonu ktorá ho tak naostrila že ako som s ním prešiel u zemi aj v tej bola čiara po tej chakre bolo to naozaj ostré.
"Takže teda chceš vážne zomrieť ?"
Povedal som inak než normálne tak temne .
"Takže teda chceš vážne zomrieť ?"
Povedal som inak než normálne tak temne .
Anonymní- Anonymní
Re:
Šel jsem pomalu k Shirovi u něj jsem se zastavil a zavřel jsem oči.Ukáplo mi tentokrát už několik slz.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som mal meč pripravený , a stačilo len seknúť chcel som len vidieť či si to chce rozmyslieť či nie nebol som to ani vlastne teraz ja tak trocha som mal načernalé oči stalo sa možno to čo som v tedy nechel a prečo som chcel odísť .
Anonymní- Anonymní
Re:
Bolí to?Ucítím to? ptal jsem se sám sebe na otázky.Začal jsem se klepat strachem.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 1 z 25
Povolení tohoto fóra: