Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 16 z 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
(Ok ty si fakt rýchla ) Po tom čo si klon všimol že prišiel na nesprávnu adresu sa ospravedlnil a zmizol...
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se v kanceláři. Ne za stůl, ale na jedno z křesel.
Hlava mi po další probdělé noci klesla na rameno. Nespala jsem. Zatím.
Byla jsem jen velmi unavená.
Hlava mi po další probdělé noci klesla na rameno. Nespala jsem. Zatím.
Byla jsem jen velmi unavená.
Anonymní- Anonymní
Vrátil jsem jsem se zpět do kanceláře Kazekageho. Lehce jsem zaklepal na dveře a tiše čekal na znamení ke vstupu.
Anonymní- Anonymní
Vstúpil som do budovy a vyšiel až na najvyššie poschodie, kde som mal pracovňu. Prešiel som okolo Taschera a otvoril dvere. Kývnutím ruky som mu naznačil, aby ma následoval. Všimol som si Joki, ktorá sedela v jednom z kresiel. "Ste v poriadku?" Zasa som naznačil, do ktorého kresla sa má Taschcer posadiť a sledujúc Joki som sa ho spýtal. "Čo potrebuješ?"
Anonymní- Anonymní
Vyskočila jsem na nohy. O jmenování nového Kazekage jsem samozřejmě věděla, ale netušila jsem, že příjde tak brzy.
"Kazekage-sama!" mírně jsem se pousmála. "Děkuji za optání, samozřejmě, že jsem. Jen trochu přepracovaná."
"Kazekage-sama!" mírně jsem se pousmála. "Děkuji za optání, samozřejmě, že jsem. Jen trochu přepracovaná."
Anonymní- Anonymní
Do Kancelare Priletela Mitsuki Se svitkem Na Krku A Sedla Si na stul v kancelar A cekala az si nekdo vezme svitek se vzkazem.
- Spoiler:
- Hlaseni o postupu na ukolu
V Konoze jsem jeste nebyl vyskytli se mensi komplikace Do konohy pujdu cestou zpet
Take musim Oznamit Smutnou zpravu Shiki Yabishi Dnes zemrel na nasledky zanedbane nemoci.
Vesnice Je velice zajimave misto.
timto Dokoncuji hlaseni o udalostech poslkednich dni.
JayJaz_Washi_Sennin
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Mon 7 Nov - 16:16, celkově upraveno 1 krát
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
To, že se tak najednou objevil nový Kazekage, mě hodně zaskočilo, ale nenechal jsem to na sobě znát. Vešel jsem tedy dovnitř a pohodlně si sedl do křesla.
Vlastně přímo nepotřebuji nic, jen mě zajímalo kdo se ujal nyní vedení Suny. Přeci jen je známo jak si vedl předchozí Kazekage. Samozřejmě bez toho, že bych chtěl někoho urazit.
Mírně jsem se usmál a dal si v poklidu nohu přes nohu.
Vlastně přímo nepotřebuji nic, jen mě zajímalo kdo se ujal nyní vedení Suny. Přeci jen je známo jak si vedl předchozí Kazekage. Samozřejmě bez toho, že bych chtěl někoho urazit.
Mírně jsem se usmál a dal si v poklidu nohu přes nohu.
Anonymní- Anonymní
"Prišiel si sa na mňa pozrieť? To je od teba milé, ale ak už nič nepotrebuješ, môžeš ísť. Nemám na návštevy čas." Spýtavo som sa pozrel na Joki a to zviera, ktoré práve prinieslo zvitok.
Anonymní- Anonymní
No, jdu si i potvrdit status shinobiho. Zajímá mě, jestli budu mít nadále stejnou svobodu, nebo ne. V tuto chvíli mám stejnou volnost jako měl kdysi Jiraya. Což mi vyhovuje musím říct.
Řeknu s klidem a srovnám si neposlušný pramen vlasů.
Řeknu s klidem a srovnám si neposlušný pramen vlasů.
Anonymní- Anonymní
"Ktorý z Kazekage ti udelil takúto právomoc?" Zdá sa mi to alebo je jeho správanie drzé? Zatiaľ čo som čakal na odpoveď prešiel som k oknu a prečítal si správu. Papier som podal Joki, aby si ho prečítala. "Joki-dono, prosím, napíšte odpoveď tomu shinobi. Má sa urýchlene vrátiť aj s telom tojo genina do Suny!"
Anonymní- Anonymní
"Promiňte, ale to jsem byla já." ozvala jsem se rázně. "Bývalý Kazekage mi přenechal své pravomoce, když odešel, dokud jste nenastoupil vy. Pokud mohu navrhnout, bylo by dobré, pokud by to tak zůstalo. Zjistí nám tak informace o ostatních vesnicích."
Našla jsem rychle papír a pero a začala psát zprávu Jayovi.
Našla jsem rychle papír a pero a začala psát zprávu Jayovi.
Anonymní- Anonymní
S klidem jsem se jsem se zvedl ze židle a došel ke dveřím. Když jsem, ale uslyšel, že se mě na něco ptá. Ještě jsem se na něj otočil.
Se vší úctou, to mi nepřijde důležité. Není to nikterak oficiální hodnost ani pravomoc. Bylo to pouze na základě důvěry, v mou loajalitu a schopnosti. Pokud mi už nic nechcete, zase na pár týdnů nebo měsíců opustím Sunu. Jelikož jsem včera dostal dlouhodobou misi v jiných zemích.
S úctou jsem se uklonil a chtěl jít otevřít dveře.
Se vší úctou, to mi nepřijde důležité. Není to nikterak oficiální hodnost ani pravomoc. Bylo to pouze na základě důvěry, v mou loajalitu a schopnosti. Pokud mi už nic nechcete, zase na pár týdnů nebo měsíců opustím Sunu. Jelikož jsem včera dostal dlouhodobou misi v jiných zemích.
S úctou jsem se uklonil a chtěl jít otevřít dveře.
Anonymní- Anonymní
Mitsuki Slysela Kazekageho rozkaz a Odletela.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Môžeš ísť a ja si do tvojej najbližšej návštevy Suny rozmyslím, či ti túto možnosť odopriem." Vrátil som sa za svoje kreslo a pustil sa do vyplňovania papierov.
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem dveře, vyšel ven a opatrně za sebou zavřel.
Blázen jeden! Nemyslím si, že bych měl důvod vracet se do takové sněti termitišť, jakým Sune je.
Klidným rytmickým krokem jsem se vydal z budovy ven a mířil někam do vesnice. (přesun)
Blázen jeden! Nemyslím si, že bych měl důvod vracet se do takové sněti termitišť, jakým Sune je.
Klidným rytmickým krokem jsem se vydal z budovy ven a mířil někam do vesnice. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Nervózně jsem stála vedle křesla. Vyplňování té hromady byla má práce a já teď pohledem hledala něco, s čím bych mohla pomoci.
Anonymní- Anonymní
"Joki-dono, máme v dedine genina alebo chuunina, ktorý teraz nemá misiu? Mal by som preňho úlohu." Na stôl som si položil dva papiere. Na jeden som písal odpoveď do Iwy a na druhý správu do Konohy.
Anonymní- Anonymní
Prošla jsem několik složek než jsem zamyšleně odpověděla.
"Myslím, že misi již dlouho neměl Shiro Kazetsuchi a přitom je to schopný shinobi. Mám ho nechat zavolat?"
"Myslím, že misi již dlouho neměl Shiro Kazetsuchi a přitom je to schopný shinobi. Mám ho nechat zavolat?"
Anonymní- Anonymní
"Áno, prosím." Dopísal som správu a priprevnil ju na sokola, ktorý práve sedel za oknom. "Dúfam, že tento je zo Suny." Sokola som pustil a ten sa aj so správou vzniesol nad dedinu.
Anonymní- Anonymní
"Ano, samozřejmě, že je." pousmála jsem se a sama začala psát další zprávu, tentokrát pro Shira. Spolu s ní jsem vypustila dalšího sokola.
"Ještě něco, Kazekage-sama?"
"Ještě něco, Kazekage-sama?"
Anonymní- Anonymní
"Nie, to je všetko. Ďakujem." Usmial som sa, ale nebolo to poznať, pretože som mal na tvári masku. Od nástupu do funkcie som mal na sebe oblek Kage neustále.
Anonymní- Anonymní
Prešiel som k dverám dostal som list že sa mám dostaviť do kancelárie aj keď som vôbec nevedel prečo no teraz mi to ale bolo jedno .
Zaklopal som .
Zaklopal som .
Anonymní- Anonymní
Práve som dopísal list pre Hokageho, keď niekto zaklopal. "Vstúpte!" Správu som vložil do obálky a orazil ju oficiálnou pečiatkou Suny.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Povolení tohoto fóra: