Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 17 z 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Po tomto ohlásení som vstúpil dnu .
"Dobrý večer ... dostal som list že sa mám dostaviť ."
"Dobrý večer ... dostal som list že sa mám dostaviť ."
Anonymní- Anonymní
"Áno, som rád, že si prišiel tak skoro. Dúfam, že nemáš v dedine rozrobené dôležité veci. Pôjdeš na výlet." Pod maskou som sa usmial a podal mu obálku. "Túto správu odovzdáš priamo Hokagemu. Nemôžem si ju dovoliť poslať poštou, pretože je veľmi dôležitá."
- Pre Hokageho:
- Dobrý deň, Hokage-dono.
Volám sa Chisuna a práve som nastúpil do funkcie Kyūdaime Kazekageho v Sune. Nedávno navštívil našu dedinu shinobi z Oto, prevdepodobne nukenin z Konohy. Je užívateľom Sharinganu a zdá sa, že dokáže kradnúť kekkei genkai. Je vašou povinnosťou chytiť ho a náležite potrestať.S pozdravom Chisuna, Kyūdaime Kazekage
Anonymní- Anonymní
Zobral som si obálku .
"No a nedali by ste mi keď tak teraz nejaké svitky na tréning aby som si potom nemusel pýýtať ?"
"No a nedali by ste mi keď tak teraz nejaké svitky na tréning aby som si potom nemusel pýýtať ?"
Anonymní- Anonymní
"Aké by si presne chcel? Prepáč, ale zastávam túto funkciu iba dva dni a o tvojich schopnostiach ešte neviem nič." Pomaly som prešiel k skrini a odomkol ju.
Anonymní- Anonymní
"Niečo z fuutonom .... chcel by som toho viac lebo som nechodím často a radšej trénujem hneď ako sa to naučím .
Inak keby tak možno aj njaké genjutsu keby sa dalo ... "
Inak keby tak možno aj njaké genjutsu keby sa dalo ... "
Anonymní- Anonymní
Podal som mu zvitok s technikou Fūsajin no Jutsu. "Je to klasická technika technika Fuutonu pre našu dedinu, pretože pri jej použití meníš zvetrávaním zem na prach a piesok. Je to technika B-ranku, takže by si ju mal zvládnuť. A genjutsu? V tomto obore sa skutočne nevyznám. Pomohlo by mi, keby si bol konkrétnejší."
Anonymní- Anonymní
"A ešte nejaký fuuton tam keď tak nieje ?
No a teraz nejaké genjutsu také čo nejako zatemný myseľ nepriatela ale nie z okolím lebo také nejaké nechcem ."
Svitol som si zobral .
No a teraz nejaké genjutsu také čo nejako zatemný myseľ nepriatela ale nie z okolím lebo také nejaké nechcem ."
Svitol som si zobral .
Anonymní- Anonymní
"Ešte jeden Fuuton? Nepreháňaš to?" Podal som mu zvitok s genjutsu, ktoré som práve našiel. "Magen: Narakumi no Jutsu. Je to technika, ktorú sa užívatelia ilúzie učia na začiatku. Predpokladám, že ty tiež začínaš, keďže si nevedel názov techniky, ktorú by si sa chcel učiť."
Anonymní- Anonymní
"Prepáčte ale aj minule som sa tak učil som na také metódy zvyknutý zobrať si toho viac a poriadne cvičiť .... no ja u viem jeden B rankové genjutsu "
Zobral som si teda aj to .
Zobral som si teda aj to .
Anonymní- Anonymní
"Možno ťa počas misie napadne konkrétna technika. Môžeš si pre ňu prísť, keď sa vrátiš. Aj tak budeš musieť podať hlásenie." Skriňu som zamkol a vrátil sa za svoj stôl. "A nezabudni, že správu musí dostať priamo Hokage." Nepotrebujem, aby sa správa o Sharingane šírila ďalej.
Anonymní- Anonymní
"Hej súhlasím ."
Ako som bol otočený k nemu tak som si teda všetko zobral poklonil som sa a mieril som preč .
(presun )
Ako som bol otočený k nemu tak som si teda všetko zobral poklonil som sa a mieril som preč .
(presun )
Anonymní- Anonymní
Giro plachtil nad budovou Diky Giro seskocil jsem na strechu Uz se muzes vratit dekuji Nemas zac Zmizel a potom bezel po zdi dolu, Vesel do budovy, Zaklepal na dvere a cekal na vyzvani mezitim jsem si obvazal tu popalenou ruku a Tu porezanou od toho jak me vlacel po okoli o tu strunu na kunaii.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
S Yuusukem jsme si povídali celou cestu ke kanceláři kazekage. Nebýt něho už bych byla asi v koncích. Ale teď potřebuju zesílit jak jen to jde. Mám cíl a to je hlavní.
*Yuusuke jak že jsi to chtěl ty chlupy?**No... chtěl bych to ošmikat tím hustým chlápkem s cigaretou a potom mi je gelem nasměruješ na stranu..**hmmm.. tak to bude vypadat trhle...ale co jsme to mi ne?*pousmála jsem se a zamávala na Jay-san ´´Zdravím ... jak se máš?´´ řekla jsem jako by se nic nestalo.
*Yuusuke jak že jsi to chtěl ty chlupy?**No... chtěl bych to ošmikat tím hustým chlápkem s cigaretou a potom mi je gelem nasměruješ na stranu..**hmmm.. tak to bude vypadat trhle...ale co jsme to mi ne?*pousmála jsem se a zamávala na Jay-san ´´Zdravím ... jak se máš?´´ řekla jsem jako by se nic nestalo.
Anonymní- Anonymní
Ale jo jde to! rekl jseem i kdyz jsem vypadal jako Kameny Dikobraz a jako by me prejela sekacka na travu zaroven .
Shinobi
´´Aha.. tak jo..´´ odpověděla jsem mu a podivně ho přejela očima.
´´Klepal jsi ?´´ Yuusuke si ke mě přisedl a díval se na Jay-san.
Sedla jsem si na bobek a dala Yuusukemu pusu na čumák.
´´Klepal jsi ?´´ Yuusuke si ke mě přisedl a díval se na Jay-san.
Sedla jsem si na bobek a dala Yuusukemu pusu na čumák.
Anonymní- Anonymní
Jo ale zastupkine tu asi neni. A uz bych chtel jit i do te konohy mam tam neco na praci ikdyz nevim jestli me pusti.
Shinobi
´´Aha...´´ povzdechla jsem si a opřela se o zeď.
Myslela na Shira a doufala že opravdu zesílim.
Myslela na Shira a doufala že opravdu zesílim.
Anonymní- Anonymní
NaCo ted myslis A Nebo spise na koho Hikari?Prozradis to?
Shinobi
Vzal Jsem Kunai Rozrelal jsem Si obvaz proto ze vyl nasakly krvi a vymenil jsem si jej, Pote jsem si sunadal i horni cast brneni a tricko nebot bylo na hadry. Boze to budu opravovat tak mesic Povdychnul jsem si
Shinobi
Otevrel jsem Dvere Akorat mi bylo divne Ze jsem slysel muzsky hlas Vesel jsem do vnitr Se Shikiho telem na rameni zabalenym v prosteradle.Vypadal jako Kameny Dikobraz a jako by me prejela sekacka na travu zaroven . Omlouvam se myslel jsem Ze tady Bude Joki-sama. A vy Jste kdo smim ly se zaptat. A uklonil jsem se A Ma vudcovska pecet mirne pulzovala.
Shinobi
"Kto som? Tvoj nový nadriadený. Ty budeš genin z dediny kuchiyose, však? Môžem vedieť, prečo tam bol s tebou aj on?" Ukázal som na telo, ktoré priniesol. "A prečo si neprišiel hneď, ako si dostal správu?"
Anonymní- Anonymní
Prisel Jsem Jak nejdrive to Slo Kazekage-Dono omluuvam se za sve Nevychovani. A On tam byl tak tez na plneni Zkouzky a tyto svytky byly v jeho vecech takze vam je vracim. A vytahuju svitky z brasnicky na vybaveni.
Shinobi
"To je všetko? A niečo o jeho smrti mi nepovieš? Toto môže viesť k vojne!" Tváril som sa nahnevane, ale cez masku to nebolo vidieť.
Anonymní- Anonymní
Zemrel Na zanedbani nemoci Z nejvetsi Pravdepodobnosti Ale nevim to jiste Ale nez zemrel mel silnou horecku a Halucinace.
Shinobi
Strana 17 z 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Povolení tohoto fóra: