Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 27 z 38 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Zoramu
Přestává mě to bavit.To byla reakce na pěníze.Pomalu jsem došel k oknu a skočil dolů z budovy když sem přistál dole,podíval jsem se na něj.Kolik to bude stát?
Přestává mě to bavit.To byla reakce na pěníze.Pomalu jsem došel k oknu a skočil dolů z budovy když sem přistál dole,podíval jsem se na něj.Kolik to bude stát?
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Neviem, od toho tu mám sekretárku." Vo veľkej rýchlosti som sa objavil vedľa neho. "Raiton: Hiraishin!" Moju ruku obklopil blesk a chystal som sa ho udrieť do brucha.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Meiton:Shinku !Opět jsem visál techniku a schytal jsem jenm ránu rukou.Tu sem mu chytil a z nenadání jsem měl v druhé ruce meč,kterým jsem se mu ji pokusil useknout.
Meiton:Shinku !Opět jsem visál techniku a schytal jsem jenm ránu rukou.Tu sem mu chytil a z nenadání jsem měl v druhé ruce meč,kterým jsem se mu ji pokusil useknout.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Hodil Jsem kazekagemu Mou Cakrovou cepel Chytejte Kazekage-sama
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Tss!" Okolo mňa sa vytvorilo tornádo, v ktorom sa čas od času zablyslo. Pripomínalo to malý búrkový mrak. Jeden zásah bleskom by spôsobil dostatočné zranenie na ukončenie boja.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Meiton:Shinku !vysál jsem to.Uskočil jsem,a nastabvil tu ruku opět na něj.Meiton:Nami!Vystřelil jsem na něj obrovskou vlnu chakry z jeho technik co jsem vsál.
Meiton:Shinku !vysál jsem to.Uskočil jsem,a nastabvil tu ruku opět na něj.Meiton:Nami!Vystřelil jsem na něj obrovskou vlnu chakry z jeho technik co jsem vsál.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ustúpil som pár krokov, keď moja technika zmizla. Všimol som si, že sa na mňa rúti vlna chakry, pred ktorou som sa vzniesol nad súpera. "Fūton: Kaimetsu!" Z úst som poslal na Zoramuho vlnu vetra, ktorá všetko ničila. Pripomínala "ležiace" tornádo.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Vlnu jsem nechal.Meiton:Shinku!Vysál jsem tu jeho.Meiton:Moho!Poslal jsem na něj jeho techniku.
Vlnu jsem nechal.Meiton:Shinku!Vysál jsem tu jeho.Meiton:Moho!Poslal jsem na něj jeho techniku.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zosadol som na zem a veľkou rýchlosťou sa objavil za ním. Keďže je oko nedokonalé, zdalo sa mu, že za sebou nechávam kópie. "Raiton: Jibashi!" Zaútočil som mu na chrbát.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Schytal jsem to.Au.Otočil jsem se a sekl mu po hrdle.
Schytal jsem to.Au.Otočil jsem se a sekl mu po hrdle.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Použil som veľké množstvo chakry, takže som na tom nebol najlepšie. Pokúsil som sa uskočiť, ale podarilo sa mu zraniť ma. Krvácal som z krku. Našťastie netrafil tepnu, takže som sa ešte mohol hýbať. Pokúsil som sa čo najviac vzdialiť.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Přesunul sem chakru do nohou a oběvil se před ním.Snažil jsem se ho bodnout do srdce.
Přesunul sem chakru do nohou a oběvil se před ním.Snažil jsem se ho bodnout do srdce.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pokus o útek zastavil jeho nečakaný útok. Chytil som ho za ruky a spomalil bodnutie tak, aby nezasiahlo srdce. "Pôjdeš so mnou!" Okolo mňa sa zasa tvorilo bleskové tornádo. Keďže som ho držal za ruky, nemohol techniku pohltiť.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Meiton:Shinku !Mohl.Ruku jsem posunul tak aby aspoň kousek vyčníval.Pak jsem mu dal hlavičku.
Meiton:Shinku !Mohl.Ruku jsem posunul tak aby aspoň kousek vyčníval.Pak jsem mu dal hlavičku.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(A pak Zoramu po sedmém použití techniky kolem S-rank úrovně padl vyčerpáním k zemi)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ustúpil som prá krokov a dopadol na kolená. Držal som sa za hruď, do ktorej ma bodol. "Budeš toho ľutovať!"
(S-rank? xD)
(S-rank? xD)
Anonymní- Anonymní
(ou ale todle dodává chakru )
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Napsal jsi to? Ne. Lituji (Facepalm) S-rank Jutsu by ani Madara nepoužil sedm krát)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
( mě je Madara u prdele a pokud člověku nedojde že pohlcení chakrového útoku chakru dodá tak je ...nebudu se vyjadřovat takže *smeká kloubouk* poroučím se :* )
Shinobi
Vesnice:
Klan:
( Pohlcuješ útok a ešte chceš aby ti to dávalo a nie bralo chakru? tak toto by bolo aj na nejakého Kage veľké OP )
Anonymní- Anonymní
(Sorac Co ja vim Ani Nagatovi Ta jeho pohcovaci Technika nic nepridavala a to uz bylo jutsu )
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
(Shrňme to. I kdyby přidávala, pohltil jsi techniky, které se rankem rozhodně nerovnaly tvé. Takže máme jednoduchou rovnici. Mínus chakra 7 krát S XD Plus chakra menší ranky... Rovná se chakra na mizině XD )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(Pokud vím tak ta hirukova nebo jak se jmenuje, tak jeho technika nepřidávala, ale maximálně dovolila použít ten útok co vysál.)
Anonymní- Anonymní
(Tento boj byl stejně jedna velká fraška. Tak nevím proč to řešíte. Kdyby bylo na mě. Udělal bych to tak, že Kazakage zemřel, ale Mistera_ZX vzal sebou. Z již zmíněného důvodu ztráty ohromného kvanta chakry. Toto je však jen můj názor a není nikterak závazný. )
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 38 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38
Povolení tohoto fóra: