Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 9 z 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
(Ty pako! Nečetl jsi pravidla, že nevíš, že nemůžeš něco zničit, není-li to domluvené nebo někoho zabít, aniž by jsi mu dal možnost se bránit? A jak jsi přešel přes bránu? Sám? Až si TOHLE domluvíš s Assasinem, pak mi přijď ničit vesnici. )
Anonymní- Anonymní
(Tak tohle je naprostá blbost.Už mě začíná vadit to tvoje dostanu se všude a můžu si všechno.)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Vyřešíme to pomocí zabezpečení:
Jehly ukryté v rohu místnosti byly i venku. Jakmile se Nori přiblížil a dříve, než stačil použít své zničující Jutsu k němu vyrazilo ze dvou směrů padesát jehel. Otvory plynových trubic se otevřely a začaly okolí budovy plnit jedovatým plynem. V té chvíli už si téměř všichni shinobi v budově včetně Jaye, kterému ji podal jeden z probíhajících Jouninů, nasadili plynové masky. Nori nemohl stihnout použít své Jutsu už proto, že by zemřel, pokud by se nebránil. Kolem něj se připravilo deset z nejlepších Jouninů Suny a připravily si své techniky a loutky.
Prosím, teď se může pokračovat v ději..
Jehly ukryté v rohu místnosti byly i venku. Jakmile se Nori přiblížil a dříve, než stačil použít své zničující Jutsu k němu vyrazilo ze dvou směrů padesát jehel. Otvory plynových trubic se otevřely a začaly okolí budovy plnit jedovatým plynem. V té chvíli už si téměř všichni shinobi v budově včetně Jaye, kterému ji podal jeden z probíhajících Jouninů, nasadili plynové masky. Nori nemohl stihnout použít své Jutsu už proto, že by zemřel, pokud by se nebránil. Kolem něj se připravilo deset z nejlepších Jouninů Suny a připravily si své techniky a loutky.
Prosím, teď se může pokračovat v ději..
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
(Dík moc a s tým v stupem od ted si budu pečlivě číst zabezpečení každé vesnice.
Moc se omlouvám ale Jōki pako nejsem a DIKY Shijin budu pokračovat v ději ale mám otázku všichni jounini jsou loutkáři)
Moc se omlouvám ale Jōki pako nejsem a DIKY Shijin budu pokračovat v ději ale mám otázku všichni jounini jsou loutkáři)
Anonymní- Anonymní
(Ne, všichni loutkaři nejsou. Jen někteří. )
Prudce jsem se odtáhla, otevřela oči, od procházejícího shinobiho jsem si vzala dvě plynové masky, ale než jsem ji Kurovi dala, zarazila jsem se.
Vždyť je vlastně nepřítel...
"Vaši přátelé?" zeptala jsem se ho.
Prudce jsem se odtáhla, otevřela oči, od procházejícího shinobiho jsem si vzala dvě plynové masky, ale než jsem ji Kurovi dala, zarazila jsem se.
Vždyť je vlastně nepřítel...
"Vaši přátelé?" zeptala jsem se ho.
Anonymní- Anonymní
"Ja nemám priateľov." Pozrel som sa z okna, ale cez plyn nebolo nič vidieť. "Možno ďalší užívateľ kekkei genkai." Zasmial som sa. "Pochopím, ak mi tú masku nedáte."
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem si Plynovou masku Od Jounina a nasadil si ji. Pote jesem zjistoval co se vubec stalo a zkoumal okoli.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Budu vám věřit. Koneckonců jsme možní spolubojovníci. Jen vás o něco poprosím... Pokuste se mi nevrazit kudlu do zad." na tváři se mi mihl menší úsměv, než jsem dala dlaně k sobě, poskládala několik pečetí a pak vytáhla kunai.
"Shakuton: Nensou Shubasa!" jeho ostří se rozzářilo, jako kdyby hořelo a zároveň ne. Jen se kolem něj třepotal zářivý, horký vzduch. Vyběhla jsem i s plynovou maskou ven.
"Shakuton: Nensou Shubasa!" jeho ostří se rozzářilo, jako kdyby hořelo a zároveň ne. Jen se kolem něj třepotal zářivý, horký vzduch. Vyběhla jsem i s plynovou maskou ven.
Anonymní- Anonymní
Uskočil jsem do zadu.Sakra co se děje?Byl jsem překvapený jouninama.Ale vždyt se to dalo čekat.Pomyslel jsem si .Plyn mi začal doslova štípat oči A sak*a
jedovatý plyn.Byla blbost to jít a ustoupit už tež nemužu.Do ted to šlo doslova ružově ,ale to je pryč.Nuže ale nevzdám se tak snadno i když mám nulovou šanci. Poskládal jsem pečetě Satetsu shigure.Na shinobi kolem se vyrhl železný písek (Když se jednou železný písek dostane do loutky loutka je k ničemu)Tak jich mužu vyřadit aspon pár loutkaři bez loutek jsou k ničemu.Už mi nebylo do smíchu jelikož to nevypadalo nadějně.
jedovatý plyn.Byla blbost to jít a ustoupit už tež nemužu.Do ted to šlo doslova ružově ,ale to je pryč.Nuže ale nevzdám se tak snadno i když mám nulovou šanci. Poskládal jsem pečetě Satetsu shigure.Na shinobi kolem se vyrhl železný písek (Když se jednou železný písek dostane do loutky loutka je k ničemu)Tak jich mužu vyřadit aspon pár loutkaři bez loutek jsou k ničemu.Už mi nebylo do smíchu jelikož to nevypadalo nadějně.
Anonymní- Anonymní
"To platí aj pre vás." Nasadil som si masku a do mraku skočil priamo z okna. Genina, ktorý bol na okne som ignoroval. Počas pádu som skladal pečate. Dym sa rozostúpil a ja som mohol vidieť jeho techniku. "Geniálne! Nukenina z kekkei genkai. Ten nebude nikomu chýbať." Naznačil som bábkarom, aby ustúpili a čakal som na Joku.
(Navrhnite, prosím, postupnosť. )
(Navrhnite, prosím, postupnosť. )
Anonymní- Anonymní
PO chvily jsem zeskakal dolu z budovy a snazila se dostat se nekam kde budu mit prehled o tom co se deje.
Shinobi
(Co postupnost - Kuro, já, Nori ? XD )
Loutkaři ustoupili, zbylo pět z deseti Jouninů.
Jeden z nich vystoupil vpřed. Měl stejné Kekkei Genkai. Přece jen zaútočit na místo, kde jsou nejsilnější Shinobi z vesnice nebyl nejlepší nápad.
Já ho oběhla a díky hustému plynu mne nebylo vidět. Připravila jsem si pečetě poté, co jsem stála zaním.
"Shakuton: Gijutsu!" vykřikla jsem a přiložila dlaně na zem. Nemohla jsem se teď bránit, ale všechno ode mne až kousek před něj, aniž by Jutsu zranilo kohokoli ze Suny nebo Kuru, začalo vysychat. I z Noriho těla se závratným způsobem vypařovala voda. A bez vody není život. Bylo to jedno z mých nejsilnějších Jutsu a já po něm byla často zeslabená a použít za tenhle boj jsem ho mohla maximálně dvakrát. Tentokrát jsem využila moment překvapení.
Loutkaři ustoupili, zbylo pět z deseti Jouninů.
Jeden z nich vystoupil vpřed. Měl stejné Kekkei Genkai. Přece jen zaútočit na místo, kde jsou nejsilnější Shinobi z vesnice nebyl nejlepší nápad.
Já ho oběhla a díky hustému plynu mne nebylo vidět. Připravila jsem si pečetě poté, co jsem stála zaním.
"Shakuton: Gijutsu!" vykřikla jsem a přiložila dlaně na zem. Nemohla jsem se teď bránit, ale všechno ode mne až kousek před něj, aniž by Jutsu zranilo kohokoli ze Suny nebo Kuru, začalo vysychat. I z Noriho těla se závratným způsobem vypařovala voda. A bez vody není život. Bylo to jedno z mých nejsilnějších Jutsu a já po něm byla často zeslabená a použít za tenhle boj jsem ho mohla maximálně dvakrát. Tentokrát jsem využila moment překvapení.
Anonymní- Anonymní
hledal jsem misto kde byla Jōki-sama Ale v hustem plynu jsem nikoho nevidel a jenom jsem prozkoumaval okoli Nebot jsem vedel ze bych jenom prekazel.
Shinobi
Pozorně jsem sledoval její techniku.Najednou mi začalo být horko a nějak bylbě poskládal jsem pečetě Satetsu Kesshū utvaroval jsem z želzneho písku pár kunai a katanu a shurikenu.Trošku se mi začala motat hlava a já se trochu motal.Teprve ted jsem si všiml jounina z stejným kekei genkai poslál jsem na něho kunai ,ale on je odrazil.Tak to jsem nečekal.Hlava se mi začalo motat čím dál tim víc .Byl jsem trochu blady ale všiml jsem si že ta holka taky neni v nejlepším stavu ihned jsem na ni chtěl poslal shurikeny uchopit katanu a zautočit jenže nešlo nic vidět jednovatý plyn nebyl zrovna nejlepší.Chvíli jsem rozmýšlel ale ne přiliš dloho abych nikomu nedal šanci k utoku ihned jsem poskládal pečetě Satetsu Kaihou.Použil jsem tu techniku a namířil ji všude kolem sebe potom jsem padl na kolena a snažil se polapat dech.To nebyl nejlepší nápad jsem přijí a sám.Chvíli jsem se utápěl ve svych vlastnich myšlenkach:Ne ted ne nesmím umřit .Pokusim se dostat pryč.Pomalym a kulhavym krokem jsem se pokusil jít pryč jedovatý pln byl dost husty takže mě nemohli vidět.Stačí se dotat aspon pryč z toho plynu.Když jsem se plazil pryč zaposlouchal jsem se do kroku.Díky mym pasivním schopnostem tedy sluchu jsem poslouchal kroky a dával si pozor aby mě nikdo nepřekvapil.
(Tedy dobře Kuro,Jōki Azayaka,Já od ted a nechtěl by někdo hrát za shinobi? )
(Tedy dobře Kuro,Jōki Azayaka,Já od ted a nechtěl by někdo hrát za shinobi? )
Anonymní- Anonymní
"Nenechám si utiecť prvú kekkei genkai!" Musel som uskakovať pred jeho útokom, ale to mi neprekážalo. Stratil sa mi z dohľadu, ale to už ho sledoval roj hadov. Od skoku z okna až po jeho útek som mal dosť času rozšíriť ich počet. Nori mohol počuť ich syčanie zo všetkých strán. Hady sa naňho vrhli v snahe spútať a omráčiť ho. To už som bežal za ním aj ja a Joki naznačoval, kde sa približne nachádza.
Anonymní- Anonymní
Vyčerpaně jsem klesla na kolena a uvolnila techniku. Pokud předtím bylo v okolí něco, co se dalo vysušit, teď už nezbylo nic. Nori mohl začít mít halucinace z nedostatku tekutin. roztřesená jsem se postavila a klopýtala za syčením.
Anonymní- Anonymní
V hlavě jsem slyšel syčet hadu.V tu chvíli jsem si uvědomil že ten chlápek musí mít něco společného z Orochimarem.Kulhal jsem dál ,ale hadí nepřestali syčet vytáhl jsem katanu kterou jsem měl na zádech a rozhlížel se kolem stále si přikrývajíc usta.Tým hadum to taky musi něco dělat ne.Přece se nemužou pohybovat v jedovatým plynuNajednou se na mě začali vrhat hadi já zavřel oči a skoučel jich zasáhnou.(Přesněji jim useknout hlavy)Zrazu jsem před sebou viděl svoje rodiče.Co...co vždyt vy jste mrtví? Byl jsem velmi překvapen nakonec mi došlo že tady nestojím jen proti tomu chlápkovi z hadama ,ale taky proti té holce .Za to určitě muže ona.Když hadi nachvili přestali utočit asi museli polapat dech.Já se soustředil na zbírani energie později jsem skočil o dost velký kus do předu hlavu jsem měl už pryč z plynu ,ale zbytek těla jsem tam pořád měl.Moc dlouho jsem tam neležel zkoušel jsem se postavit a jít do předu ,ale ještě před tým jsem se pořádně rozhlédl.To že hadi přestali syčet mě trochu nervoznilo.Nasbíral jsem ještě víc síly a vyšel z oblaku.Jak jsem řek já zde nezemřu.Pomalým kulhavou chuzi jsem odcházel.
-Přesun
-(Přístav země větru budem dále pokračovat tam ne?)
-Moje chuze byla na tolik pomalá že šlo klidně jít za mnou,ale museli nejprve odejít z toho jedovatého oblaku.
-Přesun
-(Přístav země větru budem dále pokračovat tam ne?)
-Moje chuze byla na tolik pomalá že šlo klidně jít za mnou,ale museli nejprve odejít z toho jedovatého oblaku.
Anonymní- Anonymní
Všimol som si, že Joki už nevládze, takže som k nej pristúpil a pripravil si hada. Pomocou skalpelu som ho prepolil a podal jednu časť Joke. Z tej druhej som si do úst nechal natiecť tekutinu, ktorú v sebe mal. Naznačil som jej, aby spravila to isté. Moja chakra a fyzická sila sa rapídne zväčšili. Bežal som za Norim veľkou rýchlosťou. "Už som ti raz povedal, že mi neutečieš!"
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Přišlo mi to trochu nechutné, ale neodmítla jsem.
Jen jednou...
Rozběhla jsem se za nimi. Nevypila jsem vše, hnusilo se mi to. Spoléhala jsem se na svou sílu. Jakmile jsme minuly oblak plynu, jež se pomalu rozplýval, odhodila jsem plynovou masku.
(Přesun)
Jen jednou...
Rozběhla jsem se za nimi. Nevypila jsem vše, hnusilo se mi to. Spoléhala jsem se na svou sílu. Jakmile jsme minuly oblak plynu, jež se pomalu rozplýval, odhodila jsem plynovou masku.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Ja jsem vyrazil za nimi precejenom jsem neveril tomu typkovi co ovladal hady a z povzali jsem je sledoval jak mizeji pryc.
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Thu 3 Nov - 19:16, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Prisel jsem a cekal pred kancelari nez se Jōki-sama vrati. A rozhodne o mem poterestani.
Shinobi
Do kanceláře přiletěl holub který měl na sobě zprávu.
- Spoiler:
- Zdravím přátelé rád bych vám oznámil ,že Kemono no Sato je zase v provozu a bude tedy kontrolovat Kuchiyose.Rád bych vám tímto nabídnul aby jste vaše shinobi kteří by chtěli nějaké Kuchiyose poslali do naší vesnice kde se můžou podrobit zkoušce.Vesnice je neutrální takže nemějte obavy že by se něco mohlo vašim drahým shinobi stát.Taktéž kdokoli by měl nějaký problém s Kuchiyose s kterým již podepsal smlouvu může se dostavit a my mu pomůžeme.S láskou váš Yatsu.
PS.:K dopisu je přiložená mapa jak se sem dostat.A kdyby k vám přišli dva shinobi z mé vesnice o tomhle dopisu jim prosím nic neříkejte.
Anonymní- Anonymní
Drak přistál u budovy kazekageho a když jsem sundal Shikoho dolů zmizel v oblaku dýmu. Vydal jsem se tedy do budovy a došel před kancelář. Tam seděl Jay, kývl jsem na něj hlavou na pozdrav a potom zaklepal na dveře kanceláře. Čekal jsem na výzvu ke vstupu.
Anonymní- Anonymní
Kyvnul jsem Tascherovy jako odpoved.A Cekal kdy se Jōki-sama objevi.Abych si mohl odpikat co mam.
Shinobi
Strana 9 z 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Povolení tohoto fóra: