Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 38 z 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Nikdo se neozýval tak mě napadlo že tam zrovna není."Račí ji to dám osobně,nebudu ji to tu nechávat."Nahmatal jsem si svitky v kapse či tam pořád jsou."Jo...bude lepší když ji to dám osobně."
(presun)
(presun)
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Aiko Naihi
,,Výborne." odpovedala Aiko a pocítila vyrušenie piesočnej ochrany pri bráne.,, Musím odísť." podotkla a skôr než sa niečo stalo už vybehla z kancelárie preč.
(Ryuushi radšej odíď z kanclu než sa spustí obrana )
,,Výborne." odpovedala Aiko a pocítila vyrušenie piesočnej ochrany pri bráne.,, Musím odísť." podotkla a skôr než sa niečo stalo už vybehla z kancelárie preč.
(Ryuushi radšej odíď z kanclu než sa spustí obrana )
Anonymní- Anonymní
Prijdu k budove Kazekageho zkoncentruju cakru do nohou a vybehnu na strechu tam se jenom opru o vycnelek, a premislim co dale, co delat co ze zivotem ktery je prazdny.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Po chvili jsem se zvedl a zamiril do pouste(presun)
Shinobi
Prisel jsem pred kancelar a tam jsem cekal na prichod Kazekage-sama
Shinobi
Odesel jsem k hore (presun)
Shinobi
Přišla jsem ke kanceláři kazekage. Jehly jsem měla celkem zmáklé a tak jsem si chtěla
půjčit jiný svitek a s další technikou. Chtěla jsme už konečně být schopnější a duševně
vyspělejší než opravdu jsem. Zaklepala jsem tedy na dveře a čekala na přizvání.
půjčit jiný svitek a s další technikou. Chtěla jsme už konečně být schopnější a duševně
vyspělejší než opravdu jsem. Zaklepala jsem tedy na dveře a čekala na přizvání.
Anonymní- Anonymní
Tadao
Jakmile jsem vběhl do budovy tak můj dupot se rozléhal po celé budově.Dorazil jsem do patra kde se nachází kancelář Kazekage.Byla tu i nějaká mladá dívka.Já se postavil vedle ní a hlavou několikrát jemně bouchl do dveří jako zaklepání.
Jakmile jsem vběhl do budovy tak můj dupot se rozléhal po celé budově.Dorazil jsem do patra kde se nachází kancelář Kazekage.Byla tu i nějaká mladá dívka.Já se postavil vedle ní a hlavou několikrát jemně bouchl do dveří jako zaklepání.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Aiko Naihi
Aiko znudene prišla k hlavnej budov a nechala sa na piesku vyniesť do do otvoreného okna cez ktoré vošla dnu. Posadila sa do kresla a zobrala do ruky papier.,, Vstúpte." zývla nahlas a očakávala kto vstúpi do miestnosti.
Aiko znudene prišla k hlavnej budov a nechala sa na piesku vyniesť do do otvoreného okna cez ktoré vošla dnu. Posadila sa do kresla a zobrala do ruky papier.,, Vstúpte." zývla nahlas a očakávala kto vstúpi do miestnosti.
Anonymní- Anonymní
Tadao
Jakmile jsem uslyšel pokyn vešel jsem dovnitř.Došel jsem až ke stolu u kterého jsem se zastavil." Kazekage-sama....mám zde zprávu od Hokageho.... " řekl jsem a hodil na stůl zprávu.
Jakmile jsem uslyšel pokyn vešel jsem dovnitř.Došel jsem až ke stolu u kterého jsem se zastavil." Kazekage-sama....mám zde zprávu od Hokageho.... " řekl jsem a hodil na stůl zprávu.
- Vzkaz:
- Sraz 5 Kage nastane dnes ve 3 hodiny v Zemi železa.Každý Kage má povolené 2 shinobi jako ochranku.
S pozdravy Hokage
Shinobi
Aiko Naihi
,,Pejsek?" zaskočila sa a zobrala správu, ktorú mu hodil na stôl. Dôkladne si ju prečítala a naspäť zrolovala.,, Rozumiem a budem sa snažiť dostaviť. Ale odkáž Hokagemu, že je možné, že budem meškať aby sa potom nečudovali kde som." pousmiala sa.
,,Pejsek?" zaskočila sa a zobrala správu, ktorú mu hodil na stôl. Dôkladne si ju prečítala a naspäť zrolovala.,, Rozumiem a budem sa snažiť dostaviť. Ale odkáž Hokagemu, že je možné, že budem meškať aby sa potom nečudovali kde som." pousmiala sa.
Anonymní- Anonymní
Tadao
" Hai...Kazekage-sama.... " uklonil jsem se a rychle vyběhl z budovy přímo do Konohy.
Přesun
" Hai...Kazekage-sama.... " uklonil jsem se a rychle vyběhl z budovy přímo do Konohy.
Přesun
Shinobi
Poté co jsem viděla pejska odcházet jsem znovu zaklepala. Zajímalo mne, jestli se něco děje.
Nechala jsem radši Yuusukeho venku a když tak mne bude informovat.
*Drž se...* *Dík...*
Nechala jsem radši Yuusukeho venku a když tak mne bude informovat.
*Drž se...* *Dík...*
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,To aby som odišla, už meškám." napadlo ju a v momente vstal zo stoličky a prišla k dverám kde zbadala Hikari.,, Prepáč mi ale skutočne teraz nemôžem, musím odcestovať tak keď sa vrátim porozprávame sa ak niečo potrebuješ. Zatiaľ." zakričala som a bežala som preč.
,,To aby som odišla, už meškám." napadlo ju a v momente vstal zo stoličky a prišla k dverám kde zbadala Hikari.,, Prepáč mi ale skutočne teraz nemôžem, musím odcestovať tak keď sa vrátim porozprávame sa ak niečo potrebuješ. Zatiaľ." zakričala som a bežala som preč.
Anonymní- Anonymní
"Ehm... wakarimašita!" řekla jsem a usmála se na pilně pracující kazekage.
Raději jsem s Yuusukem odebrala někam jinam.
(presun)
Raději jsem s Yuusukem odebrala někam jinam.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Sabaku no Riko (Hiashi)
Jakmile jsem tam dorazila lehce jsem zaklepala na dveře. Co by asi tak mohla chtít? Znělo to dosti naléhavě...projelo mi hlavou jako střela a já jen čekala až se Kazekage ozve že mohu vstoupit. Pak mi ale něco nedalo a já si uvědomila že tam vlastněn není. ,,Ksoooo" zahuhlala jsem rychle se rozběhla směr brána
Jakmile jsem tam dorazila lehce jsem zaklepala na dveře. Co by asi tak mohla chtít? Znělo to dosti naléhavě...projelo mi hlavou jako střela a já jen čekala až se Kazekage ozve že mohu vstoupit. Pak mi ale něco nedalo a já si uvědomila že tam vlastněn není. ,,Ksoooo" zahuhlala jsem rychle se rozběhla směr brána
Naposledy upravil Riko dne Sat 10 Dec - 15:40, celkově upraveno 1 krát
Riko- Počet príspevkov : 304
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Riko miláčku v odkaze bolo, že máš ísť pred bránu nie do kanclu
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 38 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38
Povolení tohoto fóra: