Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
"Můžeš..." pousmála jsem se na Akiho a obrátila se na Yo. "Tak...?" věnovala jsme jí další pohled. "Musím si něco ověřit..."
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Zaslechla jsem své jméno a v davu vyhledala, kdo mě volal.
To už mám slyšiny?
Dál jsem pátrala po zdroji toho zvuku, až jsem narazila na dva černovlasé body. Musela jsem se usmát, když jsem spatřila PiliKKu.
Vstala jsem a zkontrolovala jestli jsem na místě nic nezapomněla.
Pomalu jsem k ní došla. "Hai, co jsi potřebovala Pili-chii?" Pousmála jsem se a pohledem zkoumala okolí.
Divize se stáhla a teď odpočívala, přesně podle rozkazů.
Nabrat síly, to teď potřebují..Potřebujeme.. Tu myšlenku jsem opustila a s menším úsměvem čekala, co mohu pro PiliKku udělat.
To už mám slyšiny?
Dál jsem pátrala po zdroji toho zvuku, až jsem narazila na dva černovlasé body. Musela jsem se usmát, když jsem spatřila PiliKKu.
Vstala jsem a zkontrolovala jestli jsem na místě nic nezapomněla.
Pomalu jsem k ní došla. "Hai, co jsi potřebovala Pili-chii?" Pousmála jsem se a pohledem zkoumala okolí.
Divize se stáhla a teď odpočívala, přesně podle rozkazů.
Nabrat síly, to teď potřebují..Potřebujeme.. Tu myšlenku jsem opustila a s menším úsměvem čekala, co mohu pro PiliKku udělat.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Tsuki je zničená, ale já doufám že... dům Reiny je v pořádku! Chci jej prozkoumat a třeba.. najdu nějaká vodítka... já vím, je to spíš nesmysl, ale stejně... chci to zkusit! Pro nalezení Rukiho udělám cokoliv..." podívala jsem se jí vážně do očí.
Shinobi
Přikývla jsem a potom se zahleděla na zničeou vesnice.
"Chápu, za pokus nic nedáme, půjdu s vámi.." Pousmála jsem se a pomalu se rozešla pryč, kamsi do trosek zničené vesnice.
"Chápu, za pokus nic nedáme, půjdu s vámi.." Pousmála jsem se a pomalu se rozešla pryč, kamsi do trosek zničené vesnice.
Shinobi
Povzdychla jsem si a rozešla se ke stanům Assasinovy divize. Konečně jsem se rozhodla. Jen tak Tsuki neopustíme, ještě ne. Jen jsem si potřebovala promyslet, koho vzít sebou. Sedla jsem si na zem a opřela se o pozůstatek ze stromu. Vyhrabala jsem odkud si papír a tužku a vypisovala si seznam.
,,Dobře, půjde naše divize. Yokoina divize-boj na dálku. Její písek se hodit bude určitě, loutky taky, mohly by zastavit prchající Shinobi..Skvělé!..
Jedna divize tu musí zůstat..Ale která? Hmmm, mohla by Naomina, budou kontrolovat, jestli někdo objeví tady, i když..Asi budu potřebovat někoho sebou, stejně tak nějakého sensibila.." přikyvovala jsem sama sobě. ,,Stejně tak někoho z klanu Aburame nebo Kamizuru či už někoho se zvukem..
Smortnova divize by mohla..počkat, co on má?.." zapátrala jsem v paměti. ,,Jistě! střední vzdálenost. Mohli by se podívat do ulic.." zakšrtla jsem si. ,,Budem potřebovat medika..Mohla by Shijin, navíc je Hyuuga...Ksooo nesnáším plánování.." zašklebila jsem se a odložila papír vedle sebe. Za chvíli jim dám pokyn.. Zaklonila jsem hlavu. Sledovala jsem bílé chumáčky, které líně pluly po obloze. Anebo se na to vykašlu a pokusím se vymyslet něco jiného..Škoda, že tu strýc nemá časopisy o pletení, mohla jsem zkusit něco uplést, teba by mi to šlo..alespoň něco, ušklíbla jsem se. Papír, který jsem sepsala, jsem roztrhala na malé kousky.
,,Dobře, půjde naše divize. Yokoina divize-boj na dálku. Její písek se hodit bude určitě, loutky taky, mohly by zastavit prchající Shinobi..Skvělé!..
Jedna divize tu musí zůstat..Ale která? Hmmm, mohla by Naomina, budou kontrolovat, jestli někdo objeví tady, i když..Asi budu potřebovat někoho sebou, stejně tak nějakého sensibila.." přikyvovala jsem sama sobě. ,,Stejně tak někoho z klanu Aburame nebo Kamizuru či už někoho se zvukem..
Smortnova divize by mohla..počkat, co on má?.." zapátrala jsem v paměti. ,,Jistě! střední vzdálenost. Mohli by se podívat do ulic.." zakšrtla jsem si. ,,Budem potřebovat medika..Mohla by Shijin, navíc je Hyuuga...Ksooo nesnáším plánování.." zašklebila jsem se a odložila papír vedle sebe. Za chvíli jim dám pokyn.. Zaklonila jsem hlavu. Sledovala jsem bílé chumáčky, které líně pluly po obloze. Anebo se na to vykašlu a pokusím se vymyslet něco jiného..Škoda, že tu strýc nemá časopisy o pletení, mohla jsem zkusit něco uplést, teba by mi to šlo..alespoň něco, ušklíbla jsem se. Papír, který jsem sepsala, jsem roztrhala na malé kousky.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sun 24 Jul - 15:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Došli jsme zpět k naší skupině. Neskrývala jsem svém zklamání. Měla jsme chu´t do něčeho pořádně bouchnout. Ale krotila jsme se... "Co bude dál?" otázala jsem se Hitomi.
Shinobi
Došla jsem zpátky před bránu a čekala na PiliKKu. Nevěděla jsem, co říct. Radši jsem jen mlčela a pak si všimla, že PiliKKa někam odešla. Odpojila jsem se na chvilku od ní a došla k nejbližšímu stromu. Opřela jsem se o něj a jen zarytě hleděla před sebe.
Co se stane příště? To všechno se pravděpodobně nehonilo hlavou jenom mě.
Co se stane příště? To všechno se pravděpodobně nehonilo hlavou jenom mě.
Shinobi
Předtím jsem si PiliKKy a Yo všimla, že někam mířily. Líně jsem se na ni podívala.
,,Byly jste na průzkumu? Kde?" optala jsem se. Podle její nálady mi bylo jasné, že asi nic nenašly.
,,Byly jste na průzkumu? Kde?" optala jsem se. Podle její nálady mi bylo jasné, že asi nic nenašly.
Anonymní- Anonymní
Zastal som neďaleko brány a zrušil techniku neviditeľnosti. Divízia senzibilov ma už určite odhalila.
Vyzerá to na armádu Aliancie. Teraz už iba nájsť niekoho, kto bude vedieť viac.
Prechádzal som stan za stanom a hľadal nejakého Kage.
Vyzerá to na armádu Aliancie. Teraz už iba nájsť niekoho, kto bude vedieť viac.
Prechádzal som stan za stanom a hľadal nejakého Kage.
Anonymní- Anonymní
"Uvnitř vesnice, chtěla jsme si prohlédnout Reinin dům, ale nic jiného než díra po něm nezbylo..." zamumlala jsem.
Shinobi
,,Ach..Takže Tony neponechal nic náhodě." pousmála jsem se. Zamyslela jsem se. Reina někam zdrhla...Kso, ale kam?! Že já se od toho Raikageho nedozvěděla víc! zamračila jsem se. Vyhrabala jsem se na nohy a zhluboka se nadechla. Ruku jsem si položila na bříško a rozhlédla se kolem. ,,Co myslíš, byl by rozumný přesun na jiné místo?" zahleděla jsem se jí do chrpově modrých očí.
Anonymní- Anonymní
Vyskočila jsem na jeden ze stromů a pozorovala okolí.
Zdálo se, že ve Tsuki nezbyl nikdo. Nikdo živý.
Povzdechla jsem a přimhouřila smutné oči.
Zvláštní... Zničili jsme ji... Ale nic nám to nedalo. Vůdci dál unikají.
Zdálo se, že ve Tsuki nezbyl nikdo. Nikdo živý.
Povzdechla jsem a přimhouřila smutné oči.
Zvláštní... Zničili jsme ji... Ale nic nám to nedalo. Vůdci dál unikají.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Nakoniec sa mi podarilo nájsť Mizukage a Kazekage.
"Dobrý deň. Aj keď podľa toho čo z dediny zostalo, to na pekný deň nevyzerá."
A teraz by mi mohli povedať čo všetko sa stalo.
"Dobrý deň. Aj keď podľa toho čo z dediny zostalo, to na pekný deň nevyzerá."
A teraz by mi mohli povedať čo všetko sa stalo.
Anonymní- Anonymní
"Neměla by ses tolik namáhat, nebo se té kmotřenky nedočkám!" pousmála jsem se. "Přesun... záleží na tom kam... potřebujeme alespoň jednoho člověka, jedno vodítko, které by nás dovedlo k Reině... jiank nám zničení Tsuki nic nepřineslo..." vzdychla jsem. "Ale... myslím, že tady už není co dělat..." zahleděla jsme se na holou pláň, kde kdysi stála vesnice.
Shinobi
,,To se lehko řekne, než udělá." pousmála jsem se.
,,Ach, Tsuchikage-dono." pousmála jsem se na muže vedle nás. ,,Během války není žádný dobrý den, pokud se nejedná o vítězství. Naše samozřejmě." zahleděla jsem se na trosky. ,,Pokud nám nic neřekne Nawaki, který se tu stále potlouká, tak nikdo..Nikdo jiný se tu už neobjevil. Možná přesun do Kumo nebo Oto a tam hledat." těkala jsem očima z obou Kage.
,,Ach, Tsuchikage-dono." pousmála jsem se na muže vedle nás. ,,Během války není žádný dobrý den, pokud se nejedná o vítězství. Naše samozřejmě." zahleděla jsem se na trosky. ,,Pokud nám nic neřekne Nawaki, který se tu stále potlouká, tak nikdo..Nikdo jiný se tu už neobjevil. Možná přesun do Kumo nebo Oto a tam hledat." těkala jsem očima z obou Kage.
Anonymní- Anonymní
Bol som hore na strome a počul som čo vravela.
"Ja by som vám aj vedel pomoct.....ja viem kde je Reina....."
Skočil som dole pod strom.
"A viem kde je tvoj syn ale od Akatsuki si nedáš poradit."
"Ja by som vám aj vedel pomoct.....ja viem kde je Reina....."
Skočil som dole pod strom.
"A viem kde je tvoj syn ale od Akatsuki si nedáš poradit."
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zaostřila jsem a nenápadně jsem se připletla blíž, kdyby Nawakiho napadl nějaký podraz.
I když... Nakráčel si úplně klidně doprostřed armády. Ale... Proč by nám měl chtít pomáhat?
I když... Nakráčel si úplně klidně doprostřed armády. Ale... Proč by nám měl chtít pomáhat?
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Podívala jsem se na Nawakiho, i když jsem věděla, že by to mohla být moje velká chyba. ,,Když se zeptám, jestli mi to jen tak řekneš?" ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Mal som radšej počkať v Konohe. Ale shinobi by ma mali za zbabelca.
Otočil som sa na Nawakiho a oči som mal na jeho hrudi. Nedôveroval som mu a obával sa genjutsu.
Otočil som sa na Nawakiho a oči som mal na jeho hrudi. Nedôveroval som mu a obával sa genjutsu.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som kráčala táborom armády pri čom mi pri tvári poletoval jeden z chrobákov klanu Aburame a jedna včela z klanu Kamizuru.. bola som stále v spojení s dvoma vodcami týchto klanov keďže som sem išla iba ja a ich som nechala v tábore mojej jednotky.. keď som si všimla Nawakiho tak som sa len tak mierne nepríjemne zatvárila a ruka mi skôr tak automaticky pristála na rúčke od jednej z Kiba swordov.. všimla som si že je Himi v poriadku.. tak isto aj Shijin čo ma dosť potešilo..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
"Chcem za to iba dve veci."
Obzrel som si ich všetkých
Obzrel som si ich všetkých
Shinobi
Jenom dvě věci... Ale, ale ten je skromný.
Sarkasticky jsem se ušklíbla a nespouštěla ho z očí.
Jsem opravdu zvědavá, co z něj nakonec vypadne.
Sarkasticky jsem se ušklíbla a nespouštěla ho z očí.
Jsem opravdu zvědavá, co z něj nakonec vypadne.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(za pol hodku som tu!
Shinobi
Jo chlapče...Snaž se, abych ti uvěřila, protože se zatím to na mě nemá efekt..
,,Ano? A jaké?" ušklíbla jsem se.
(dobře)
,,Ano? A jaké?" ušklíbla jsem se.
(dobře)
Anonymní- Anonymní
Nič nie je zadarmo...
Snažil som sa vyhnúť pohľadu do jeho očí.
Mohli sme ho radšej chytiť a nechať Yamanaku, aby prečítal jeho myseľ.
Snažil som sa vyhnúť pohľadu do jeho očí.
Mohli sme ho radšej chytiť a nechať Yamanaku, aby prečítal jeho myseľ.
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: