Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
Trochu jsem se uklidnil,když ke mě přišla PiliKKa,ale po tom co teď řekl...V očích se mi objevil sharingan,obešel jsem Pilikku a podíval jsem se mu do očí.''Tak ty si myslíš že o tom nic nevím?Je to můj bratr,nenechá si dát tu pečeť jen tak!''Pak jsem deaktivoval sharingan a začal zhluboka dýchat.Klid,to ti za to nestojí.Pak jsem se otočil na Nawakiho.''Nawaki,zaveď nás tam..''Šeptl jsem zírajíc na zem...
Anonymní- Anonymní
"Tak dost! Máme tu řešit závažnější věci a ne vaši vzájemnou nesnášenlivost!" zavrčela jsem naštvaně. "Chci najít Reinu a mého syna!! Zabít se můžete potom!!" dodala jsem chladně. "Takže?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Je mi ukradené, že je to tvůj bratr. Pro mě za mě, ať je to klidně Marie Terezie." vyhrkl jsem. "Na mě machrovat nebudeš." pevně jsem sevřel ruku v pěst. "Je to zrádce a vrah, připojil se k Akatsuki, mrtvý bude mít větší cenu."
Anonymní- Anonymní
Pohledem jsem hodnotila situaci, no nijak se neprojevovala. Lidí okolo a shonu bylo dost, nemělo cenu se tam dále míchat. Zajímalo by mne, jak tohle všechno dopadne..
Ušklíbla jsem se té myšlence a pohledem sledovala neklidná vojska přede mnou. Potom, co Hitomi zahlásila, že se bude zřejmě konat přesun, se stala vojska ještě neklidnějšími..Ta situace se mi ale vůbec nelíbí..
Ušklíbla jsem se té myšlence a pohledem sledovala neklidná vojska přede mnou. Potom, co Hitomi zahlásila, že se bude zřejmě konat přesun, se stala vojska ještě neklidnějšími..Ta situace se mi ale vůbec nelíbí..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Ale mrtvý nám těžko ukáže cestu k Reině!" odsekla jsem Sasukemu a vražedně si jej prohlížela. "Uklidni se, máš spolupracovat, ne jít proti ostatním vesnicím! Ve válce jsme všichni!"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
''Jestli ho zabiješ,tak pak vyčmuchej Reinu Kanu sám ty patolízale'',řekl jsem chladně a usmál se.Přeskočil jsem ho a vyskákal na ten strom kde jsem byl před tím a dělal tam katanou další křížky.(xD)
Anonymní- Anonymní
No jestli si jen budou nadávat, tak toho dokážeme.
Povzdechla jsem.
Něco mi to připomíná. Ale raději nic neříkám.
Doufala jsem, že už to brzy skončíme.
Povzdechla jsem.
Něco mi to připomíná. Ale raději nic neříkám.
Doufala jsem, že už to brzy skončíme.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Ty idiote, mrtvý nám toho dokáže prozradit víc, než teď." pohlédl jsem na PiliKKu.
"Ano, ve válce jsme všichni, a tenhle byl od jejího začátku proti nám, několikrát útočil na Konohu, zabil stráže v Iwě, v Konoze a v Suně. Vy mu snad věříte? Vidí, že zemře a chce se jenom zachránit. Nestará se o nic, jenom o to, aby si zachránil svou holou kůži, je to zbabělec, který klidně obětuje své společníky, aby se zachránil. Udělal to dvakrát, udělá to potřetí."
"Ano, ve válce jsme všichni, a tenhle byl od jejího začátku proti nám, několikrát útočil na Konohu, zabil stráže v Iwě, v Konoze a v Suně. Vy mu snad věříte? Vidí, že zemře a chce se jenom zachránit. Nestará se o nic, jenom o to, aby si zachránil svou holou kůži, je to zbabělec, který klidně obětuje své společníky, aby se zachránil. Udělal to dvakrát, udělá to potřetí."
Anonymní- Anonymní
"Ak ta porazím...tak budeš súhlasit s podmienkou."
Dal som zo seba dole aka plášt a hodil som ho pod strom.
"Ja chcem iba tolko aby mojmu bratovi sa nič nestalo!!!!"
ZAvrčal som na Sasukeho.
Dal som zo seba dole aka plášt a hodil som ho pod strom.
"Ja chcem iba tolko aby mojmu bratovi sa nič nestalo!!!!"
ZAvrčal som na Sasukeho.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Ehm, ten z Konohy má pravdu. Ale už som súhlasil...
Odvrátil som od Nawakiho pohľad, keď sa pripravoval na boj.
Odvrátil som od Nawakiho pohľad, keď sa pripravoval na boj.
Anonymní- Anonymní
"Jo? A proto jsi zradil svou první vesnici a teď i druhou? Opravdu úžasné vyjádření lásky." ušklíbl jsem se. (nemám čas s tebou bojovat, protože za chvilku odcházím)
"Jestli zavede naše vojska do pasti, tak vás všechny zabiju."
"Jestli zavede naše vojska do pasti, tak vás všechny zabiju."
Anonymní- Anonymní
Jestli ho porazí? To si myslí, že tu určuje podmínky?
Můj pohled se znovu obrátil k Sasukemu.
Teoreticky by měl vyhrát. Když porovnám jejich chakry... Nechtěla bych bojovat ani s jedním. Když to ale vezmu z druhé strany, souboj s Nawakim by mi nevadil.
Zamyšleně jsem přivřela oči.
Ať tak či tak, bude z toho problém.
Můj pohled se znovu obrátil k Sasukemu.
Teoreticky by měl vyhrát. Když porovnám jejich chakry... Nechtěla bych bojovat ani s jedním. Když to ale vezmu z druhé strany, souboj s Nawakim by mi nevadil.
Zamyšleně jsem přivřela oči.
Ať tak či tak, bude z toho problém.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Nehodlala jsem se do toho motat. Já jsem svůj podíl slíbila, teď záleží, jak se dohodnou oni. Pokynutím ruky k Yo a všem generálům divizí jsem naznačila, aby ještě počkali uklidnili. Mírným úsměvem jsem jim řekla, že to bude pořádku. Čekala jsem, jak se kdo ještě vyjádří. Proč to mám sakra řídit?! Stejně si každý dělá co chce..No nevadí...Uvidíme ještě, zatím se docela bavím..horší bude, až vybuchnu.. ušklíbla jsem se. Jenže mě zarazila vybídka.
,,Boj? No to snad ne!" vzdychla jsem. Sasuke měl ale pravdu, jenže..záleželo mi na Pilice. ,,Ne, diplomacie není....Výborně Himi, jsi tu velmi potřebná, gratuluji a přeji ti hodně štěstí." mumlala jsem si pro sebe, zatímco jsem se kus od nicz vzdálila.
,,Až si to vyřešíte, dejte mi vědět." koukla jsem na ně. Sasuke, do něj!^^ Po jeho odpovědi jsem se otočila.
,,Že by diplmacie fungovala?" ušklíbla jsem se. ,,Souhlasím se Sasukem, Nawaki. Bohužel ve všem. Kiri jsi neublížil, ale i přesto. Jsi nukenin...Jen pouhý pokus o zdradu a a dávám pokyn, aby tě zabili." pousmála jsem se.
,,Boj? No to snad ne!" vzdychla jsem. Sasuke měl ale pravdu, jenže..záleželo mi na Pilice. ,,Ne, diplomacie není....Výborně Himi, jsi tu velmi potřebná, gratuluji a přeji ti hodně štěstí." mumlala jsem si pro sebe, zatímco jsem se kus od nicz vzdálila.
,,Až si to vyřešíte, dejte mi vědět." koukla jsem na ně. Sasuke, do něj!^^ Po jeho odpovědi jsem se otočila.
,,Že by diplmacie fungovala?" ušklíbla jsem se. ,,Souhlasím se Sasukem, Nawaki. Bohužel ve všem. Kiri jsi neublížil, ale i přesto. Jsi nukenin...Jen pouhý pokus o zdradu a a dávám pokyn, aby tě zabili." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Budu tě sledovat." zasyčel jsem na Nawakiho.
Otočil jsem se na podpatku a šel ke svým lidem, když jsem prošel kolem Hitomi tak jsem ji zašeptal."Miluji tě, víš o tom? Skvělé rozhodnutí." Ušklíbl jsem se a připojil se k oddílu senzibilů.
Otočil jsem se na podpatku a šel ke svým lidem, když jsem prošel kolem Hitomi tak jsem ji zašeptal."Miluji tě, víš o tom? Skvělé rozhodnutí." Ušklíbl jsem se a připojil se k oddílu senzibilů.
Anonymní- Anonymní
"Ako chcete ja som neprišiel vás zradit...ak ma zabijete tak sa moje telo rozpadne na vzduch jediný kto ma môže zabit je moj brat."
Usmial som sa.
"Takže moju pomoc nepotrebujete....nebudem vás nutit do niečoho čo nechcete."
Obzrel som sa naokolo a šiel smerom cez vojsko ku bráne.
Usmial som sa.
"Takže moju pomoc nepotrebujete....nebudem vás nutit do niečoho čo nechcete."
Obzrel som sa naokolo a šiel smerom cez vojsko ku bráne.
Shinobi
Pousmála jsem se. Otočila jsem se na něj a poslala mu vzdušnou pusinku. Poté jsem se znovu věnovala své skupině. Mávla jsem rukou a před ním se postavila ledová zeď.
,,Dohodli jsme se snad..Souhlasili jsme. Řekli jsme, že tě zabijeme, jen když zradíš. Kdej e Reina a kde je Ruki?" nakričila jsem obočí.
,,Dohodli jsme se snad..Souhlasili jsme. Řekli jsme, že tě zabijeme, jen když zradíš. Kdej e Reina a kde je Ruki?" nakričila jsem obočí.
Anonymní- Anonymní
V momente som sa shunshinla jemu do cesty, oči som mala zaviazané čelenkou a len som na neho namierila jeden z Kiba swordov.. zamietol snáď niekto tvoje podmienky? zavrčala som dosť takým temným hlasom a po Kibach začala prebleskovať blesková chakra.. teda.. stála som tesne pred ľadovou stenou od Himi..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Byakuugan zůstal aktivovaný a já se s neutrálním výrazem a beze slova přesouvala vedle Lizzy.
Myslím, že Juuken by mu neuškodil. Zablokovat chakru a teprve potom věřit zrádci.
Myslím, že Juuken by mu neuškodil. Zablokovat chakru a teprve potom věřit zrádci.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
,,Holky, klid." usmála jsem se na obě a stále vyčkávala na Nawakiho odpověď.
Anonymní- Anonymní
Stál som otočený k ladovému muru.
"Ja nebudem počúvat výhražky na moju osobu...!
Povedal som kludným hlasom.
"Ak ma zabijete nikdy nenájdete Reinu a Rukiho a moje telo zmizne tým činom uškodíte jednine sami sebe."
"Ja nebudem počúvat výhražky na moju osobu...!
Povedal som kludným hlasom.
"Ak ma zabijete nikdy nenájdete Reinu a Rukiho a moje telo zmizne tým činom uškodíte jednine sami sebe."
Shinobi
"Já bych ho ale nezabila." sladce jsem se pousmála.
"Výhoda v Byakuuganu je, že mi stačí, když někoho přátelsky obejmu a hned má zablokovanou chakru." Blesklo mi v očích.
"Výhoda v Byakuuganu je, že mi stačí, když někoho přátelsky obejmu a hned má zablokovanou chakru." Blesklo mi v očích.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Po chvilce kledu jsem zase došel k nim,ale úplně na druhou stranu než byl Sasuke.''Shijin ani na to nemysli..''Zakřenil jsem se a pak se podíval na bratra.''Vyrážíme?''Řekl jsem klidně a porozhlédl se kolem.
Anonymní- Anonymní
Tiež nemusím zrovna.. zabíjať.. zvuk ťa nezabije.. hneď.. pousmiala som sa pri čom boli moje slová prerušované intenzívnym zvukom ktorý vydávala blesková chakra ktorá pobehovala po mojich čepeliach..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
,,Nawaki, ty si sedíš na uších. Teď tě zabít nechceme. Když nám řekneš odpověď, máš volnou cestu." zamračila jsem se už celkem nervozní. Já zabiju sama, fakt že jo! ,,Vem to tak, že jsi nukenin. Kdybychom měli věřit každému, věřili bychom Orochimarovi, Reině i Kabutovi! Tu pojistku, ať už ve formě výhružky, mít musíme." vzdychla jsem. Až se to dozví Reina...zabije ho sama.. ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ale... To nemůžu nikoho obejmout, Akiyuu...?" zavrněla jsem.
"Na důkaz spojenectví, no ne?" slova jsem doprovodila andělským úsměvem.
Nicméně nakonec jsem neochotně Byakuugan deaktivovala.
"Na důkaz spojenectví, no ne?" slova jsem doprovodila andělským úsměvem.
Nicméně nakonec jsem neochotně Byakuugan deaktivovala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: