Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Severní Hlavní brána

+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Goto down

Severní Hlavní brána - Stránka 18 Empty Severní Hlavní brána

Příspěvek pro Anonymní Fri 14 Jan - 21:43

First topic message reminder :

Severní Hlavní brána - Stránka 18 GetsugakureSeverní Hlavní brána - Stránka 18 Yugakure
Ochranný systém

- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel

- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně

- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora

- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré

- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Severní Hlavní brána - Stránka 18 Empty Re: Severní Hlavní brána

Příspěvek pro Nawaki Fri 22 Jul - 14:16

Z mojho tela vychádzali vrany a vznášali sa nadomnou bolo ich tam okolo 100.
Mávol som rukou a vrany sa rozleteli nad celú armádu.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 14:18

Díky byakuganu jsem zahlédla několik vran, které se rozletěly naším směrem. Zkoncentrovala jsem čakru do dlaní a zneškodnila je pomocí prudce vystřelených čakrových jehel.
"Hm... vrány. Kolik by toho zmohly proti orlům? Ale tak nějak tuším, kdo za nimi vězí." oči jsem zaměřila na od pohledu povědomou čakru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Fri 22 Jul - 14:21

V očiach som mal MAngekyou Sharingan.
Severní Hlavní brána - Stránka 18 Mangekyou-sharingan-o
Usmial som sa.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 14:22

Luskla jsem prsty a disky zkapalněly, tudíž zmizely. Než ty dva narazily do ninjů, stačila jsem je upravit tak, že jejich čepel nebyla tak ostrá, přesto je ale zranila. Zamračila jsem se. ,,To není pěkné.." kroutila jsem hlavou a skládala pečetě. Jak to, že cítila ty disky?!
,,Tak zkusíme tohle...Suiton: Suishouha!" zvedla se obrovská vlna, která mířila přímo na Tsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 14:26

Znejistila jsem. Je to opravdu ta stejná čakra, jakou měl kdysi Nawaki? Naposledy jsem ho viděla jako genin... Ne, něco je tu jinak, to ty oči. Povzdechla jsem si. Zatracený klan. Co mě učili, bylo nedívat se nikdy Uchihovi přímo do očí. Na druhou stranu, kdo jiný než Hyuuga má vůči němu alespoň pár výhod? Pro jistotu jsem se připravila k boji.

Severní Hlavní brána - Stránka 18 Neji65

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 14:28

Křivě jsem se pousmála. Ze zad mi vyrostla křídla. Kousla jsem se i do druhého prstu a složila pečetě. "Chi: Mizu Rappa!" vykřikla jsem a proti Himině vodní, jsem poslala vlnu krve.
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Počet príspevkov : 808

Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 14:33

Vodní vlna se srazila s tou krvavou. Opět pár pečetí a postavila jsem kolem shinobi ledovou kopuli, aby je tlak z nárazu nezasáhl. Já sama si vyskočila na strom, takže ze mě kapala nejen voda, ale i krev. Stejně tak ale byla mokrá Tsukiko. Znovu jsem nechala kopuli zmizet, aby mohli pokračovat ostatní v boji a pousmála jsem se.
,,Hyouton: Hyourou no Jutsu." šeptla jsem a její tělo začal obalovat led. Mezitím jsem si připravila další pečetě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 14:39

Mírně jsem se zamračila. "Mizukage-sama... člověk by řekl, že se poučíte a najdete lepší způsob.." vzdychla jsem si. "Chtěla jsem si hrát ještě chvíli..." Mé tělo začalo modrat, jak mnou procházel elektrický výboj. Ledová krusta pomaloučku křupala, až spadla úplně. "Te´d je asi řada na mě, že? Senei jashu!" vyvolala jsem dva hady a poslal je na Hitomi. Obmotali její tělo a já po nich poslala blesk.
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Shinobi
Vesnice:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 14:50

,,Kso.." sykla jsem, když mě hadi spoutali. Předešle pečetě jsem nechala a jednou rukou rychle utvořila nové. ,,Hyouton: Hyourou no jutsu." mé tělo zamrzlo. Hadi do ledu vpustili blesk a led se rozbil. V tu chvíli jsem měla chviličku, abych se odtud dostala. Vyskočila jsem si ještě o větev výš a vydýchávala se. Ona si sice hraje....ale já se zrovna moc nebavím, teda..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 14:53

"Bravo! Co dál mi ukážete? Chtěla bych vidět tu pečeť, ale jak vás znám, dobrovolně mi ji neukážete..." hravě jsem si vzdychla. "Tak vás donutím já!!" přimhouřila jsem oči a krev se jako hadi začala blížit k ní. Stačilo, aby se dotkla její kůže a už by ji obalila.
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Shinobi
Vesnice:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 15:00

Silné techniky..ale stejně nemám na výběr.. Znovu jsem si poskládala pečetě. Nastavila jsem dlaně před sebe.
,,Hyouton: Souryuu Boufuusetsu!" z dlaní mi vystřelili dva černí draci, kteří naráželi do hadů a tím je ničili. Letěli vzhůru a začali se proplétat a točit, čím vzniklo obrovské tornádo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 22 Jul - 15:02

Konečně jsme dorazili. Pohledem jsem vyhledala Mikomi.
Takže tu naše divize přece jen je?
Postavila jsem se kousek od ní, kývla na pozdrav a pak už aktivovala Byakuugan.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 15:05

"Pěkný kousek, jen co je pravda!!" přikývla jsem uznale, leč klidně. Sletěla jsem na zem a nechala všechnu krev, aby se vrátila na své místo. "Zkusíme, co je silnější!" zazubila jsem se, což při mé osobě vypadalo docela hrozivě. Zvedla jsem obě ruce. Zezhora začali padat blesky a zespodu se formulovat vítr. Vznikli dva obrovští draci, kteří se nad mou hlavou propletli a vzniklo stejné tornádo, jako to Himino. Nadechla jsem se a foukla a tornádo se roztočilo jako ´dábelská káča. Foukla jsme ještě jednou a ono se šílenou rychlostí pohnulo kupředu.
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Shinobi
Vesnice:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 15:06

Doběhly jsme na místo. Shijin už svou divizi našla, ale já neměla nejmenší tušení, kam mám jít já. Chvíli jsem jen tak stála a rozhlížela se. Doufala jsem, že mi třeba někdo dá nějaké znamení...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 22 Jul - 15:08

Nervózne som zvierala ruky v päsť pri čom som sledovala okolie, boli sme troška ďalej od hlavnej amrády, predsa len zatiaľ sa moja jednotka mala držať stranou, až kým nepríde klan Kana.. dopadne to v poriadku.. doopadne to v poriadku, po tomto tu všetko zoberiem Shijin aj Hitomi na čaj a zase bude aspoň chvíľu "mier".. presvedčovala som sa pri čom som skôr pre seba kývala hlavou na súhlas.. videla som že sú členovia jednotky nervózny.. ostatný už bojovali len ich som nútila držať sa stranou, nevedela som koľko to ešte vydržia a budú akceptovať moje rozkazy..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Fri 22 Jul - 15:11

Drak zase vzlétl. Přelétala jsem nad bojištěm a pohledem vyhledávala někoho z našich, kdo by byl zraněný. Zatím to příliš nebylo třeba, trvalo to jen chvíli a všichni měli chakry dost. Zatím...
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 15:13

Tohle se mi opravdu nelíbilo. Co nejrychleji jsem udělala pečetě a použila Fuuton: Reppushou, abych draří tornádo ještě více posilnila. Vír se nebezpečně zvětšil a já doufala, že Tsuino tornádo bude oslabeno dřív, než se oba oba víry střetnou, protože...To bude katastrofa.. Skousla jsem si spodní ret a přidržela se stromu, protože vítr byl čím dál silnější.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 15:19

Usmála jsem se. Zvedla jsem ruku a obě tornáda zavřela do krvavé bubliny, ze které jsem odstranila veškerý vzduch. Mé tornádo se oslabilo jen na bleskové. Čekala jsem, co se stane...
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Shinobi
Vesnice:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 15:26

Protože byl odstraněn veškerý vzduch, větrný vír zmizel. Zůstali pouze dva proplétající se draci. Do toho jsem složila další pečetě.
,,Hyouton: Kokuryuu boufuusetsu!" k tomu se přidal třetí, který letěl po Tsu. Mohla jsem ho ovládat, takže si to hezky mířil na ni, připravený ji smést z oblohy mohutným ocasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 15:31

Zahihňala jsem se. "Bravo!" zatleskala jsem a sledovala draka, který se ke mě řítil. "Kuchiyose no jutsu!!" vykřikla jsem a přivolala hada. Mohutně zasyčel a obmotal mě kolem dokola, čímž mě chránil.
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Shinobi
Vesnice:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 15:49

Přestože ji chránil had, draka jsem na ni poslala. Vynaložil obrovskou sílu, aby do hada sekl ocasem. Hned potom zmizel a já čekala co se stane. Mezitím kus vedle se stále tvořil draří vír. Mračila jsem se čím dál víc.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tenshi Ochita Fri 22 Jul - 15:54

Had byl zraněný, ale žil a já neměla ani škrábanec.. to bylo hlavní. Odvolala jsem slizkou potvůrku a zlehka se usmála. "Mizukega, drahá jistě mě na momentík omluvíte... abych pravdu řekla, přestávám se bavit!" ušklíbla jsem se. "Zase brzy nashedanou!" usmála jsem se a probleskla se do útrob vesnice.
Tenshi Ochita
Tenshi Ochita

Shinobi
Vesnice:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 15:57

Nechala jsem zrušit tornádo a zhroutila se na větev. Ubralo mi to dost čakry. Zaklonila jsem hlavu. Ksoo...Takhle ve válce nepomůžu... Zrychleně jsem dýchala a dívala se pod sebe na ostatní, kterým se za chvíli zase připojím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 16:01

Mizukage na ruce přistál pavouček, který slabě modře zářil. Obemknul její paži kousek pod ramenem. Byl ke mě připojen vláknem a předával jí mou čakru.
"Slušná síla, ale potřebujeme vás ještě na další kolo." usmál jsem se a střízlivý dokonce vypadal jako člověk.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 22 Jul - 16:14

Usmála jsem se. ,,Díky.." postavila jsem se. Opravdu jsem cítila více síly. Seskočila jsem ze stromu dolů a rozhlédla se kolem. ,,Kyah, jak já nesnáším válku." odfoukla jsem si vlasy z čela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: