Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
Došla som k Shijin a na jeho slová som sa len uškrnula.. budem hádať.. sú to oči toho Uchihi ktorého sme dostali ešte pred vojnou? spýtala som sa ho pri čom som prišla vedľa Shijin.. Aoj.. pozdravila som ju milo a skúsila som na ňu vystrúhať taký "happy" úsmev.. som rada že si v poriadku.. dodala som ešte a znova som sa pozrela na Nawakiho..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
"Kde je Ruki?!" zavrčela jsem naštvaně a otočila se na něj. "Jestli ěnco víš, řekni mi to... nemám náladu na hry a hádanky!" dodala jsem chladně.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
''Hachidaime a spol.. mluvite o velkolepem dilu Deidary-sama, ktery jsem vam predved?'' kricel jsem ze zhora dolu k ostatnim (Midotsuchi a lidi okolo nej).. vubec jsem si nevsim Nawakiho
Anonymní- Anonymní
"Lizzy-chan!" zářivě jsem se pousmála ještě chvíli před tím než k nám došla.
Nemám sice nejlepší náladu, ale to každý nemusí vědět. A kdybych si to připustila, nebyla by se mnou řeč.
Měla jsem aktivovaný Byakuugan, takže jsem o ní věděla brzy.
"Jak se vede, generále?" optimismus mě neopouštěl.
Věřila jsem Byakuuganu natolik, že jsem se otočila k ní.
Stejně jsem věděla o každém Nawakiho pohybu a i kdyby ne... Stojíme přece uprostřed armády, no ne?
Nemám sice nejlepší náladu, ale to každý nemusí vědět. A kdybych si to připustila, nebyla by se mnou řeč.
Měla jsem aktivovaný Byakuugan, takže jsem o ní věděla brzy.
"Jak se vede, generále?" optimismus mě neopouštěl.
Věřila jsem Byakuuganu natolik, že jsem se otočila k ní.
Stejně jsem věděla o každém Nawakiho pohybu a i kdyby ne... Stojíme přece uprostřed armády, no ne?
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Zaklonil som hlavu a chvíľu sledoval Tonyho.
"Ehm, Tony-dono, ja som vašu prácu nevidel. Prišiel som až teraz." Zasmial som sa.
Bol som rád, že nemusím hľadieť na toho Uchihu. Bolo to dosť nepríjemné.
"Ehm, Tony-dono, ja som vašu prácu nevidel. Prišiel som až teraz." Zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
,,PiliKKo, klid.." promluvila jsem k ní. ,,A ty mluv! Kde je Reina s Rukim?! A co po nás vůbec chceš!" obořila jsem se na něj a poté se pokřiveně usmála. Tonyho jsem zamračením upozornila, aby byl teď potichu a prozatím se moc nezmiňoval o včerejším pádu Tsuki. To do toho nemusíme zahrnovat.
Anonymní- Anonymní
''COZE?!!!!!! nevadi mam to natocene''Midotsuchi napsal:Zaklonil som hlavu a chvíľu sledoval Tonyho.
priskocil jsem k Midotsuchimu a ukazal mu video
Anonymní- Anonymní
"Klid? Jak mám být v klidu, když můj syn je bůhví kde s tou káčou nafintěnou a tenhle mi jen tak řekne, že ví kde je?! Kašlu na klid! Jestli mi to neřekne, tak ho zabiju a konec!!" vrčela jsem jako smyslů zbavená.
Shinobi
"Tony-dono, kľud. Určite sa na vašu prácu neskôr pozriem. Ale teraz musíme zistiť dôležité informácie." Ukázal som na Nawakiho, ale zasa sa vyhýbal jeho očiam.
Anonymní- Anonymní
kouknul jsem na NawakihoMidotsuchi napsal:"Tony-dono, kľud. Určite sa na vašu prácu neskôr pozriem. Ale teraz musíme zistiť dôležité informácie." Ukázal som na Nawakiho, ale zasa sa vyhýbal jeho očiam.
'' vipada docela smesne jak ma to tetovani na obliceji''
Anonymní- Anonymní
,,Pak se ale nedozvíme absolutně nic! Chtěla jsi vodítko a on je klíč! Chceš ho vážně zabít?!" obořila jsem se i na ni. ,,Vím, co to pro tebe znamená. Taky jsem skoro matkou a neumím si představit, že by se mi to stalo totéž! Ale právě kvůli němu se musíš uklidnit! Absolutně to v ničem nepomůže." dodala jsem už klidněji. Ano, sem tam Anbu sebeovládání.
Anonymní- Anonymní
Hm.. popravde Shijin-chan?.. nanič.. niektorý sa možno tešia ale som aj s celou jednotkou úplne na nervy kvôli tomu že sa stále neobjavil klan Kana.. popravde som rada že som dokázala klan Aburame a Kamizuru udržať v nečinnosti.. odpovedala som jej s takým mierne zúfalým úsmevom..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Zavrtěla jsem hlavou. "Nevíš co to je být tak blízko a zároveń tak daleko! On to ví... ale nemá důvod říct to jen tak! A já nemám sílu na to čekat..." třásla jsem se, stejně jako můj hlas. "Zklamala jsem jako matka, manželka i Kage... nemám právo zklamat znovu!"
Shinobi
Zbystřila jsem kolem podivný ruch kolem. Ostatní Shinobi kolem byli neklidní, jak spatřili nepřítele kráčet si uprostřed našich vojsk.
Celá divize loutkařů na mě upřela pohled, ale já jim ho opětovala s klidem. Snad to pochopili, jako - zatím nic nepodnikejte.
Sledovala jsem stále opřená o strom Nawakiho záda a sem tam zaslechla útržky slov.
Je tam Hitomi, PiliKKa Tsuchikage. Zvládnou to vyřešit. Nezmohl by se na útok v tak nevýhodné pozici, a i kdyby ano. Udělal by to už dávno. Aspoň mám takový dojem..
Celá divize loutkařů na mě upřela pohled, ale já jim ho opětovala s klidem. Snad to pochopili, jako - zatím nic nepodnikejte.
Sledovala jsem stále opřená o strom Nawakiho záda a sem tam zaslechla útržky slov.
Je tam Hitomi, PiliKKa Tsuchikage. Zvládnou to vyřešit. Nezmohl by se na útok v tak nevýhodné pozici, a i kdyby ano. Udělal by to už dávno. Aspoň mám takový dojem..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Stál jsem vedle PiliKKy a pozorně poslouchal,je divné že jsem nechtěl bratra ihned zabít,spíš jsem teď přemýšlel o jiné věci...Ruki?''Takže ty máš syna?'',šeptl jsem a podívalse do země.''Omluvte mě musím na vzduch'',i když jsem řekl úplnou blbost,jelikož jsme byli venku,tak jsem se odebral k nejbližšímu stromu a vylezl na něj.vytáhl jsem katanu a dělal do něj křížky,většinou mi to pomáhalo,když jsem byl nervozní,nebo rozpačitý...
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ne, nezklamala jsi..Nemohla jsi nic dělat..To můžeš až teď, ale musíš být v klidu." stiskla jsem jí ruku. ,,A omyl Pili..Vím přesně, co to je...Stejně jako jsi ty ztratila to nejdražší, já to ztratila taky, do toho se dozvídala jednu otřesnou zprávu za druhou, kterým jsem neuměla zabránit, ale mohla jsem...Dávno jsem se mohla zhroutit, ale neudělala jsem to, protože tu jsou stále lidé, kteří mě milují. Proto se uklidni." pokusila jsem se o úsměv a znovu hypnotizovala Nawakiho.
Anonymní- Anonymní
"Veř mi, že kdybych se hroutila, vypadalo by to jinak!" odsekla jsme naštvaně. Věděla jsem, že ta to nemůže, ale musela jsem... Promnula jsem si spánky. Byla jsem jak rozthaná na kusy a každý chtěl dělat něco jiného! Jeden běžet za Akim, druhý zabít Nawakiho, třetí kleknout a hroutit se. Ale já byla přece reálně uvažující osoba! Zvedla jsem pohled. "Takže Nawaki...? Co ví?"
Shinobi
zaseptal jsem Midotsuchimu
''Hachidaime on je nepritel?''
v ruce jsem si pripravoval 5 jilovych cervu
''Hachidaime on je nepritel?''
v ruce jsem si pripravoval 5 jilovych cervu
Anonymní- Anonymní
"Tak tohle ti opravdu nezávidím. Ale nikoho z těch dvou klanů, jsem v boji neviděla, takže to určitě zvládáš skvěle." pousmála jsem se.
No... To asi také nebylo příliš povzbuzující...
"Alespoň se ti hned na začátku neztratila celá divize."
No dobře... Ztratil se spíš generál, ale později se objevil, i když divize už byla roztroušená mezi ostatními.
Rty mi zvlnil mírný úsměv.
To jsem celá já...
No... To asi také nebylo příliš povzbuzující...
"Alespoň se ti hned na začátku neztratila celá divize."
No dobře... Ztratil se spíš generál, ale později se objevil, i když divize už byla roztroušená mezi ostatními.
Rty mi zvlnil mírný úsměv.
To jsem celá já...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Take prvá podmienka je že nebude na mna vypísaná odmena a nebudete ma hladat a sanžit sa ma zabit......a Druhá podmienka je že sa postaráte o mojho brata aby sa mu nič nestalo do Konohy sa ja už vrátit nemožem....."
Smutne som sa zatváril.
Viem že som ta sklamal ale preto aby som ta ochránil.
Smutne som sa zatváril.
Viem že som ta sklamal ale preto aby som ta ochránil.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Ruce jsem zaťala v pěst tak silně, že jsem si zaryla nehty do kůže. "Fajn... přísahám, že Suna po tobě nepůjde.." zavrčela jsem.
Shinobi
Odpustiť mu všetky jeho zločiny!? A kto zaplatí moju zničenú kanceláriu?
"Nemyslím si, že by to bolo múdre." Povedal som skôr pre seba.
"Nemyslím si, že by to bolo múdre." Povedal som skôr pre seba.
Anonymní- Anonymní
,,Neřekla jsem, že jsi se zhroutila, ale..No to je jedno.." zavrtěla jsem hlavou. Stop! Už to dělám znovu! Přece jsem si řekla, že její city a vyrovnanost probouzet nebudu! Od toho jsou tu...jiní.. Mlčky jsem vyčkávala na Nawakiho odpověď.
,,Já osobně po tobě nešla. Ale dobře, Kiri též nezasáhne...Druhá podmínka není pro mě." koutkem oka jsem se podívala na PiliKKu a znovu čekala.
,,Já osobně po tobě nešla. Ale dobře, Kiri též nezasáhne...Druhá podmínka není pro mě." koutkem oka jsem se podívala na PiliKKu a znovu čekala.
Anonymní- Anonymní
To vypadá rozumně... Tak moc, až se mi to zdá jako past.
Rozhodnutí bylo na někom jiném, takže jsem jen povzdechla a znovu se obrátila k Lizzy.
Pokud to je pravda, pak se Reině plány začínají hroutit. To by bylo jen dobře...
Rozhodnutí bylo na někom jiném, takže jsem jen povzdechla a znovu se obrátila k Lizzy.
Pokud to je pravda, pak se Reině plány začínají hroutit. To by bylo jen dobře...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"NEzabúdajte že som vživote neublížil žiadnej dedine iba som vám pomáhal....Mizukage Yuuki Botan som zachránil život pri jazere...keby neni mna tak by ležala nadne jazera doteraz....Kazekage celý čas v Akatsuki som dával na Rukiho pozor naučil som ho ovládat sharingan nikdy by sommu neublížil."
Obzrel som sa znova okolo seba ako som bol obklúčený armádou.
Obzrel som sa znova okolo seba ako som bol obklúčený armádou.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: