Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
(promin nechcy bouřit vodu ale během minuty oběhneš celou vesnici a nalepíš tam papírky ???...to je trochu blbost a kdyby si chtěl nalepit papírky tak nejprve napsat že si šel nalepit ty papírky né že si je nalepil hned a udělal barieru)
Anonymní- Anonymní
Nechala jsem klon, který byl venku obejít prostranství. Dostal se ke skupince zezadu. Vyskočil na větev stromu a poslouchal co se děje.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
(no a kdybys je udělal, stihla bych reagovat ale to je jedno aspoň si v klidu udělám nechty a vlasy )
Naposledy upravil Reina Kana dne Tue 8 Mar - 20:10, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Je mi trocha zima ale to prejde."
Naposledy upravil Kaito Naifo dne Tue 8 Mar - 20:15, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(ale podivej takhle by byla šance zdrhnout což by bylo logicky napsat to ve 4 než hened proste na férovku "nalepil jsem papírky" todle se mi zdá jako kdybys byl nějakej extra hrdina z kreslenýho filmu.....blbé přirovnání ale snad chápeš)
Anonymní- Anonymní
(no tak to klidně editnu a napíšu tam : "šel jsem rozmístit lístky.
PO 5 MINUTÁCH
rozmístil jsem všude lístky."
jestli na tom budeš trvat.. mě to je vcelku jedno.. nemusim to rozmístit těsně kolem vesnice, ale někde jinde.. a jestli mě nikdo nevyrušil, tak nechápu proč to tam psát po jednom..taky nikde nepíšete: Udělal jsem pečetě. a pak až když odpoví nepřítel tak řeknete, že uděláte klony ale v jednom příspěvku napíšete: Udělal jsem pečetě a vytvořil např. 3 klony.. taky jsem vás mohl vyrušit mezi tim, co jste dělali pečetě.)
PO 5 MINUTÁCH
rozmístil jsem všude lístky."
jestli na tom budeš trvat.. mě to je vcelku jedno.. nemusim to rozmístit těsně kolem vesnice, ale někde jinde.. a jestli mě nikdo nevyrušil, tak nechápu proč to tam psát po jednom..taky nikde nepíšete: Udělal jsem pečetě. a pak až když odpoví nepřítel tak řeknete, že uděláte klony ale v jednom příspěvku napíšete: Udělal jsem pečetě a vytvořil např. 3 klony.. taky jsem vás mohl vyrušit mezi tim, co jste dělali pečetě.)
Anonymní- Anonymní
(na většinu naučených jutsu jsou krátke a rychlé pečetě ale na delší jutsu napíšu začala jsem dělat pečetě ale tu jde o to jak si to napsal "rozmístil jsem lístky" ale když to tak vezmeš v herním času uběhlo maximálně 5 minut a jestly si chtěl udělat bariéru kolem vesnice musely tam být ať už blýž nebo dál.....kdyby si napsal šel jsem rozmístit pečetě a další koment po rozmíštění jsem udělal bariéru tak by to bylo úplně OK)
Anonymní- Anonymní
(Ach jo je to pravda mal si po jednej odp pisat pripadne po 2 jak povedala Naoki ne ze hned si rozmiistnil listky to neni vesnic metr krat metr)
Anonymní- Anonymní
"Asi tady nějakou dobu skejsneme, nechceš se jít ohřát do kanceláře, já bych si tam aspoň vzala nějaký svitky." navrhla jsem, protože se mi v hlavě rýsoval plán.
"A cestou skočíme do kovárny, vezmeme tam nějaký ty katany." mrknu na něj. (přesun kovárna)
"A cestou skočíme do kovárny, vezmeme tam nějaký ty katany." mrknu na něj. (přesun kovárna)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(ah.. tak dobře.. někdo to smažte nebo bude obrovskej edit?)
Anonymní- Anonymní
(teď jsem z toho ještě víc na větvi než předtím .....Rei: neboj není to nic špatnýho )
Anonymní- Anonymní
(už to asi neřešíte, ok tak to teda zůstane.. kdyby ne, tak řekni klidně.)
"Podle Katsuyu už se bojuje s Kabutem. A pokuď ho porazí, co bude s technikou edo tensei?"
"Podle Katsuyu už se bojuje s Kabutem. A pokuď ho porazí, co bude s technikou edo tensei?"
Anonymní- Anonymní
"Mohla bych s ní přes tu bariéru mluvit?" zeptala jsem se velitele.
Anonymní- Anonymní
"Díky." poděkovala jsem mu za odpověď a zapřemýšlela jsem se.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem šla k vesnici, k hlavní bráně. Viděla jsem tam klon Reiny. Změřila jsem si ji pohledem. "Zavolej mi pravou Reinu!" nařídila jsem mu.
Anonymní- Anonymní
Stejně jako opravdová Reina i její klon nahodil uštěpačný výraz, hodil vlasy a odběhl.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Čekala jsem. Ještě jsem si ani nepromyslela, co bych ji měla říct.
Anonymní- Anonymní
Všechny klony se rozestupovali, abych mohla projít. Viděla jsem u brány stát Shizuku a kousek za ní její přívržence. Přijdu až k ní, co mi to jen bariéra dovolí. Přesunu váhu na pravý bok a založím si ruce na prsou.
"Na mě se nebude volat jako na psa. Co chceš? Doufám, že už jsi spokojená, jsem tu uvězněná." vpálím jí hned.
"Na mě se nebude volat jako na psa. Co chceš? Doufám, že už jsi spokojená, jsem tu uvězněná." vpálím jí hned.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jak na mě vypálila ty svoje řečičky, hned bych ji jednu vrazila. "Ale poslušný to pes." řekla jsem ironicky. "To ti taky patří! Za to cos udělala!" probodávala jsem ji pohledem.
Anonymní- Anonymní
"Co si to dovoluješ, nebýt tý bariéry už bys jednu schytala. Já jsem jednala instinktivně a nečekala jsem, že to vůbec pochopíš. Víš vůbec, že smrt naší party můžu taky já?" vytáhla jsem karty na stůl a mírně jsem se usmála a čekala, co to s ní udělá.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No jo ty tvoje věčný výhrušky." obrátila jsem oči v sloup. Ale popravdě, měla jsem štěstí, že je za bariérou. "To ty?!" ztuhla jsem. "To ti nestačil celý tvůj klan?! Tos musela ještě zabít je?!!!" ruce jsem položila na bariéru. "Řekni, co ti udělali?!" zaťala jsem je v pěst.
Anonymní- Anonymní
"Ta holka jí nějak moc zná, kdo to vůbec je?" Řekl jsem si vduchu.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: