Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
"Dobře, myslel jsem, že to je na nás." Řekl jsem Naomi a pak se přiklonil k týmu, aby mě slyšeli jen oni.
"Vím, že to bylo na nás, ale dokuď nezaútočí, ignorujte je. Budeme tu jen postávat a podávat zprávy."
Modifikované duše se nenápadně pohybovali ve stěnách bran a nebylo je vidět, protože byli schovaní v kamenech. Sledovali všechny brány a vchody do vesnice, aniž by je bylo vidět.
"Vím, že to bylo na nás, ale dokuď nezaútočí, ignorujte je. Budeme tu jen postávat a podávat zprávy."
Modifikované duše se nenápadně pohybovali ve stěnách bran a nebylo je vidět, protože byli schovaní v kamenech. Sledovali všechny brány a vchody do vesnice, aniž by je bylo vidět.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Tue 8 Mar - 16:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Zajistil jsem všechny vchody do vesnice, takže jediní koho máme na starost budou Reina Kana a Naomi Hyuuga. O Naominých schopnostech něco vím tak nebude zas tak velký problém. Ti zbylí dva by už problém mohli být, ale dělám unáhlené závěry."
Anonymní- Anonymní
Přivolal jsem menší žábu co z pusy vytryskla voda přímo na oheň (suiton teppodama) a ta uhasila oheň a letěla na Naomi. Žába nasadila náš tým s modifik. duší předělanou na člověka na její záda a odskočila hrozně vysoko a dopadla někam mimo vesnici. Udělal jsem 4 klony které jsem přeměnil na nás (jako vesničani) pomocí henge.
"Souboj nepotřebujeme. Nemáme rozkazy." Klony šli na místo kde jsme byli.
.
.
.
Kloni vylezli z keře u Naomi.
"Vzdejte se, máme posily."
"Souboj nepotřebujeme. Nemáme rozkazy." Klony šli na místo kde jsme byli.
.
.
.
Kloni vylezli z keře u Naomi.
"Vzdejte se, máme posily."
Anonymní- Anonymní
"Ani omylem" znovu jsem máchla rukou a na ně letěla vlna ohně
Anonymní- Anonymní
Vyhli jsme se a za ním jsem se objevil já s kunaiem. (jako klon, né pravý já.)
Anonymní- Anonymní
Uskočila jsem stranou.
(Yoshi mám ti vyřídit od Rei, že si na ni budeš muset počkat je do 8 na sboru a pak možná přijde a jinak to zkontroluje zítra ráno.)
(Yoshi mám ti vyřídit od Rei, že si na ni budeš muset počkat je do 8 na sboru a pak možná přijde a jinak to zkontroluje zítra ráno.)
Anonymní- Anonymní
Kývnul jsem a vyskočil jsem pryč. Kolem vesnice jsem rozmístil 4 papírky.
"Suzaku no Shōheki: Yonjū Fūin-Sō!" Kolem vesnice se utvořila obří bariéra.
"Suzaku no Shōheki: Yonjū Fūin-Sō!" Kolem vesnice se utvořila obří bariéra.
Anonymní- Anonymní
"Výborně, moc vám děkuji." Kouknul jsem se na Inoku a hned jsem zas dal pohled směrem k zemi. Posadil jsem se na zem.
Anonymní- Anonymní
*vzbudil se ze spánku ve stoje*
"tak co??....stalo se něco??"
"tak co??....stalo se něco??"
Anonymní- Anonymní
"Né, nic.. pouze budeme čekat na rozkazy zatím co moji kloni bojují vevnitř v bariéře."
Anonymní- Anonymní
(hm... asi blbá otázka, ale mi jsme mimo vesnici? nějak jsem to nepobrala )
Anonymní- Anonymní
(pozor, pozor zadržte slzičky, a vyhlašte stav radosti a pohotovosti, Reina přišla xD)
Všechno se seběhlo strašně rychle. Všimla jsem si, že něco obklopuje vesnici, zabránit jsem tomu ale nemohla poslala jsem jednoho z klonů, který hlídal hlavní ulici ke Kaitovi a dál sledovala co se děje, kde je Naomi. Vyslala jsem klona u brány, ať jí jde hledat.
(pardon lidičky s tou bariérou já jsem nevěděla, že se nedá nahmatat, myslela jsem, že jo.)
Všechno se seběhlo strašně rychle. Všimla jsem si, že něco obklopuje vesnici, zabránit jsem tomu ale nemohla poslala jsem jednoho z klonů, který hlídal hlavní ulici ke Kaitovi a dál sledovala co se děje, kde je Naomi. Vyslala jsem klona u brány, ať jí jde hledat.
(pardon lidičky s tou bariérou já jsem nevěděla, že se nedá nahmatat, myslela jsem, že jo.)
Naposledy upravil Reina Kana dne Tue 8 Mar - 19:48, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Otočil jsem se na slizkého tvora na mém rameni.
"Katsuyu-san, informuj Tsunade-sama a ostatní velitele o tom, co jsme už udělali, prosím."
"Katsuyu-san, informuj Tsunade-sama a ostatní velitele o tom, co jsme už udělali, prosím."
Anonymní- Anonymní
Yoshiro Uchiha napsal:(Jistě, jsme mimo vesnici. Reino, to nejde.)
(zklamu tě, ale jde, konzultovala jsem to s Assasinem, a pořádně prostudovala Gurenin životopis, tohle uměla a nepotřebovala k tomu žádnou techniku, jinak tak technika se jmenuje Suishou kasei, ale pokud to je kekkei genkai, ovládám ho přirozeně, proto jsem to napsala do podpisu)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(prej ti nic neřikal, mě teď řekl na skypu, že to nejde.. tak si to spolu vyřešte)
Anonymní- Anonymní
můj klon bloudil kolem okolí a snažil se Naomi a ostatní pachatele najít.
(pardon s tou bariérou jsem to nevěděla, přepsala jsem koment, jsem byla zase mimo a Shizuko nic neříkej !!! )
(pardon s tou bariérou jsem to nevěděla, přepsala jsem koment, jsem byla zase mimo a Shizuko nic neříkej !!! )
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uviděla jsem jak od vesnice k nám někdo míří. Udělala jsem několik kroků dopředu. "To je Reina?" zašeptala jsem si pro sebe. Poznala jsem jsi. Pak jsem se otočila na ostatní. "Hmm...." upoutala jsem jejich pozornost. "Tamhle..." ukázala jsem za sebe. "Jde Reina."
(já nic neříkám, já si jen myslím )
(já nic neříkám, já si jen myslím )
Anonymní- Anonymní
"Ahoj Reino co se deje já nic nechápu omdlel jsem asi to spúsobila ta pečeť" začudovane jsem se kouknul na ni.
Anonymní- Anonymní
odpovídá klon
"Jsi v pořádku, Kaito, jsme tu uvězněni, zabarikádovali nás tu a Naomi sensei unesli. Můj klon se jí vydal hledat, ale zatím nic. Nemáš horečku nebo tak něco?" Strachovala jsem se a pro jistotu jsem mu šáhla na čelo.
realy Reina
V téhle chvíli nemůžeme dělat nic, jsme tu uvězněni, napadá tě něco?
Ani náhodou. Musíš vyčkávat a doufat, že se Naomi o sebe postará.
(ahizuka: no právě že si myslíš)
"Jsi v pořádku, Kaito, jsme tu uvězněni, zabarikádovali nás tu a Naomi sensei unesli. Můj klon se jí vydal hledat, ale zatím nic. Nemáš horečku nebo tak něco?" Strachovala jsem se a pro jistotu jsem mu šáhla na čelo.
realy Reina
V téhle chvíli nemůžeme dělat nic, jsme tu uvězněni, napadá tě něco?
Ani náhodou. Musíš vyčkávat a doufat, že se Naomi o sebe postará.
(ahizuka: no právě že si myslíš)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Aha. Tu trochu znám.. no.. nám nic udělat nemůže, dokuď je za bariérou.. Jsme ve výhodě
za 1) dostáváme informace uvnitř, aniž by o tom něco věděli.. teda pouze dočasně je získáváme..
za 2) dáváme informace pomocí Katsuyu Tsunade-sama a ostatním.
a za 3) jsme za bariérou takže na nás nemůžou útočit.." Podrbal jsem se za hlavou. "Bohužel tyhle informace budeme získávat jen chvíli.." Řekl jsem si vduchu.
za 1) dostáváme informace uvnitř, aniž by o tom něco věděli.. teda pouze dočasně je získáváme..
za 2) dáváme informace pomocí Katsuyu Tsunade-sama a ostatním.
a za 3) jsme za bariérou takže na nás nemůžou útočit.." Podrbal jsem se za hlavou. "Bohužel tyhle informace budeme získávat jen chvíli.." Řekl jsem si vduchu.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: