Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

3 posters

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 4 Empty Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 8 Oct - 13:21

First topic message reminder :

Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 4 Oriental-Interior-Design-by-DYEast-Design-Consultants-Japanese-Living-Room
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 4 WolfGirl

Naposledy upravil Tatsuo Reigi dne Sat 8 Oct - 14:13, celkově upraveno 1 krát
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 4 Empty Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 19:49

Udělala jsem to samé a přiťukla si s ním.
"Na úspěch.."
Pousmála jsem se a napila se. Zpozorovala jsem na talíři dango knedlíčky a dala si je na menší talířek.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 4 Empty Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 19:52

Usmál jsem se tomu jak se pustila do jídla."Dobrou chuť."řekl jsem s úsměvem na rtech a také jsem pomalu začal jíst.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 20:47

"Dobrou chuť"
Měla jsem co dělat, aby mi neukápla slza jak to bylo dobré. Dango knedlíčky jsem měla naposledy před několika lety a tohle bylo naprosto dokonalé.
"Takže, proč se chceš stát silnějším?"
Koukla jsem se na něj a čekala na odpověď.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 20:50

"Abych ochránil ty které mám rád a pomstil ty které jsem nedokázal ochránit."usmál jsem se na ni."Stačí ti tahle odpověď"po chvíli jsem dodal."A proč jsi se ty schovávala tam kde jsme se seznámili?"
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 20:53

"Nestačí...proti komu to chceš použít?"
Pousmála jsem se a na chvíli se zamyslela.
"Proč?...potřebovala jsem si na chvíli odpočinout...utíkání vyčerpává"

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 20:54

"Utíkání před čím?"zeptal jsem se a vážně mě to zajímalo."Jídlo ti chutná?"usmál jsem se.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 20:59

"Neodpověděl jsi... proti komu to chceš použít...? nebo se zeptám jinak...před kým je chceš ochránit? pak odpovím já"
S úsměvem jsem ho pozorovala.
"Ano je dobré..."
Přikývla jsem a napila se vína.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 21:01

"Dobrá budu ti věřit.Říká ti něco jméno Uchiha Madara?Jestli ano tak proti němu."
chvíli jsem byl ticho aby mohla pobrat to co jsem jí řekl."Takže teď ty."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 21:05

Když vyslovil to jméno objevila se mi malá vráska na čele, ale zase rychle zmizela.. úsměv jsem si zachovávala.
"Utíkám před mým klanem"

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 21:08

"A z jakého důvodu?"zatvářil jsem se docela překvapeně."samozřejmě jestli o tom nechceš mluvit nemusíme."dal jsem si další kousek jídla.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 21:13

"Zatím bych si to ráda nechala pro sebe, moje minulost je přísně tajná a vše o ní bylo spáleno, a jelikož ještě něco potřebuji od Tetsuyi který stojí o informace byla bych ráda kdyby o ní nikdo další nevěděl."
Pousmála jsem se a vzala si další chutně vypadající jídlo.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 21:15

"Dobrá v tom případě změníme téma."usmál jsem se a pokračoval v jídle."Takže aspoň něco by jsi mi o sobě mohla prozradit když už ne minulost."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 21:45

Kapánek jsem se zasekla. Nikdy jsem si s nikým takhle nepovídala, většina lidí které jsem potkala nestály o přátelskou konverzaci ale spíše o boj.
Přemýšlela jsem co se asi v takový situaci říká.
"No...moje celý jméno je Arisu Mai Uchiha, je mi 21 a..."
Pak jsem celou snahu něco vymyslet vzdala a vztekle jsem si rozcuchala vlasy.
"Promin, ale vážně nevím co bych ti řekla"
Omluvně jsem se pousmála a dala si vlasy do pořádku.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 21:49

"21?A to ti nevadí se bavit se mnou když je mi 16?"usmál jsem se."Vím nejspíš na to nevypadám a hlavně toho mám už hodně za sebou takže se tak ani nechovám ale i tak."zasmál jsem se."No každopádně moje celé jméno je Tatsuo Reigi a jsem Jouninem tady v Oto."usmál jsem se.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 21:57

"Wow 16"
Se zájmem jsem protáhla slovo šestnáct a koukala na něj jako na nějaký exponát.
"A já tě tipovala na 19 nebo 20 let"
Opřela jsem se a prohlížela si ho, vážně na to nevypadal.
"A...a umíš techniku přivolání?"

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:00

"Ano umím."zasmál jsem se její reakci."Proč se ptáš?"pak jsem chvíli přemýšlel."Jestli chceš můžu ti ho potom i předvést."mrkl jsem na ni.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:03

Úsměv mi trochu spadl.
"Já ne..."
Přiznala jsem a povzdechla si.
"Klan to zřejmě nepovažoval za nutné.."
Pak jsem se znova usmála.
"Sice naroste moje závist ale chtěla bych to vidět"

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:05

"Dobrá."řekl jsem a potom jsem udělal Pečeť na Kuchiyose.Najednou se objevil v pokoji asi metr a půl velký bílý vlk."tak co na něj říkáš?"usmál jsem se a potom jsem vlka podrbal za uchem.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:09

Závistivě jsem se na ně koukala.
"On... je tak krásnej"
Zírala jsem na bílého vlka a připomnělo mi to Shirona.
"Já jsem sice potkala summona se kterým bych měla uzavřít smlouvu už před lety ale to už jsem byla mimo vesnici a neměla jsem jak dostat povolení nebo co to je.."

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:13

"Myslíš smlouvu?Jestli je problém v tom existuje vesnice která tě dokáže spojit se zvířetem které k tobě patří mám dojem že se jmenuje."na chvíli jsem se odmlčel a přemýšlel jsem."Kemono no Sato takhle se jmenuje."usmál jsem se a dál jsem hladil vlka za uchem."Myslím že už jsi tady dost dlouho nejspíš tě hledá tvoje máme přece jen jsi ještě štěně."usmál jsem se a potom vlk zmizel.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:18

"Jo to jsem si zjistila ale bez povolení od kage se tam prý nemůže"
Koukla jsem se na vlka který hned za chvíli zmizel.
"byl vážně krásný..."
Pousmála jsem se a koukala se na místo kde ještě před chvílí byl.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:20

"Ano to byl a měla by jsi vidět jak vypadá dospělí."zasmál jsem se."Ten už tak krásný není spíše nahání strach.No a co se týče té vesnice myslím že když uvedeš že nejsi z žádné vesnice tak tě tam pustí a nebo můžeš požádat Otokage až za ní půjdeme."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:26

S úsměvem jsem se na něj koukla.
"No zkusím to"
Napila jsem se a pak se protáhla.
"Vidím to tak, že tvoje oko dnes nedostanu... kde budu spát?"
Nadzvedla jsem obočí a prohrábla si rukou vlasy.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:27

"Nespíš ne a jestli ti to nevadí můžeš spát tady se mnou."usmál jsem se."Slibuji že nic nezkusím tedy pokud nebudeš chtít"zasmál jsem se."Ne jen žertuji."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:31

Zasmála jsem se a radši na to nic neříkala.
Dopila jsem skleničku, opřela jsem se a zaklonila jsem hlavu. Chvíli jsem přemýšlela a pak jsem se na něj koukla.
"Máš tu nějakou košili že jo? V tomhle se mi spát nechce..."
Koukla jsem se na svoje oblečení a pak zpět na něj.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: