Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Naposledy upravil Tatsuo Reigi dne Sat 8 Oct - 14:13, celkově upraveno 1 krát
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
Mačička vtipne som sa zasmial si tak roztomilá podišiel som bližšie a začal som sa s nou maznať aj ked bola dosť veľká xD
V tváry som vyzeral dosť vtipne...
V tváry som vyzeral dosť vtipne...
Anonymní- Anonymní
MIWO
Kousla Everesta do ramene a odskočila o kus dál."Ccc..co si to dovoluješ připadám ti jako nějaká kočka?Já jsem vlk dávej si na to pozor."řekla rozzuřeně ale při tom byla i v rozpacích.
Kousla Everesta do ramene a odskočila o kus dál."Ccc..co si to dovoluješ připadám ti jako nějaká kočka?Já jsem vlk dávej si na to pozor."řekla rozzuřeně ale při tom byla i v rozpacích.
Shinobi
To celkom bolelo povedal som takmer zo slzami v očiach...
Sadol som si do kresla.Takže ty si niečo ako jeho strážne zvieratko opýtal som sa vtipne...
Sadol som si do kresla.Takže ty si niečo ako jeho strážne zvieratko opýtal som sa vtipne...
Anonymní- Anonymní
MIWO
"Já nejsem žádné zvířátko.Jsem vlčice takže pozor na to.Pomáhám Tatsuovi dostat se kam potřebuje."jak to dořekla vyplázla na něj jazyk.
"Já nejsem žádné zvířátko.Jsem vlčice takže pozor na to.Pomáhám Tatsuovi dostat se kam potřebuje."jak to dořekla vyplázla na něj jazyk.
Shinobi
Zviera ako zviera povedal som vtipným tónom... Netuším čo to robím rozprávam sa s vlčicou asi budem mať prášky pousmial som sa nad mojou myšlienkou
Si jeho slúžka opýtal som sa opäť vtipne pretože som videl že si ma neustále doberá...
Si jeho slúžka opýtal som sa opäť vtipne pretože som videl že si ma neustále doberá...
Anonymní- Anonymní
MIWO
"Ne nejsem jeho služka.Končím s tady tou hádkou příjdu sem až se Tatsu probudí a všechno mu řeknu."Potom se objevil jenom obláček kouře a Miwo byla pryč.
"Ne nejsem jeho služka.Končím s tady tou hádkou příjdu sem až se Tatsu probudí a všechno mu řeknu."Potom se objevil jenom obláček kouře a Miwo byla pryč.
Shinobi
Hádka no neviem ako ona ale ja som sa skvele bavil (úsmev)
Po mojich slovách som sa pozrel na Tatsuiu ktorý stále spal...
Myslím že by som už mal ísť aj ja alebo snád počkám?
Po mojich slovách som sa pozrel na Tatsuiu ktorý stále spal...
Myslím že by som už mal ísť aj ja alebo snád počkám?
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem otevřel oči a podíval jsem se kolem sebe.Poznal jsem že jsem ve svém pokoji a uviděl jsem i Everesta ale nikde jsem neviděl Miwo."Co se stalo?A kde je Miwo?"Zeptal jsem se ještě unaveným hlasem.
Shinobi
Len si vyčerpal svoje sily a ak máš namysli to roztomilé zvieratko mám pocit že onedlho príde (úsmev)
Ten ninja nám ušiel ale ak sa nemýlim hovoril si niečo o jeho pachu (vážny hlas)
Ten ninja nám ušiel ale ak sa nemýlim hovoril si niečo o jeho pachu (vážny hlas)
Anonymní- Anonymní
Zasmál jsem se když nazval Miwo zvířátkem."Věř mi , kdyby si viděl její pravou podobu nenazýval by si ji zvířátkem.No jeden z mích vlků si zapamatoval jeho pach takže ho může kdykoli vystopovat."
Shinobi
Výborne takže ked si oddýchneš môžeme ísť za ním, vie toho príliš..
Ale čo ma hnevalo boli jeho techniky...
Jej skutočná podoba? Opýtal som sa prekvapene
Ale čo ma hnevalo boli jeho techniky...
Jej skutočná podoba? Opýtal som sa prekvapene
Anonymní- Anonymní
"Její skutečná podoba je 9 metrová vlčice a je to dcera krále vlků."Zasmál jsem se když jsem tohle dořekl."Myslím že by jsme to nejdřív měli nahlásit Reine nebo se bude zlobit."
Shinobi
9 Metrová vlčica v tom momente mi stuhla krv v žilách a ja som sa zatváril dosť komicky...
Ano to je dobrý nápad... Takže ja idem zatial sa maj Tatsuo zamával som rukou a išiel som preč (Presun)
Ano to je dobrý nápad... Takže ja idem zatial sa maj Tatsuo zamával som rukou a išiel som preč (Presun)
Anonymní- Anonymní
Po delším spánku jsem se vzbudil plný energie a šel jsem pro Everesta aby jsme mohli jít za Reinou.(Přesun)
Shinobi
Došel jsem do pokoje abych si připravil na misi.
Shinobi
Nachystal jsem si věci k odchodu vyspal jsem se a mohl jsem vyrazit ale chtěl jsem si před tím zařídit jednu věc.(Přesun)
Shinobi
Prošel jsem přes rezidenci přímo do pokoje."Konečně sladký domov."Natáhl jsem se na postel a odpočíval po chvíli jsem usnul ale objevil jsem se zase v té aréně."Už zase?"povzdechl jsem si a díval jsme se na vlčici kterou probíjeli blesky."Ano už zase.Dneska jsem si všimla že jsi docela vážný a s ničím se nepáráš to se mi líbí jdeš si tvrdě za svým.Ale to mě nezastaví v tom abych tě roztrhala a vzala si tvoje tělo."Opět vydala zvuk připomínající smích."To máš pravdu to tě v tom asi nezastaví ale já ano.Dneska jsem chvílemi okusil tvoji čakru a vážně se mi ten pocit líbil.Takže si tě nejspíš ochočím jako hodného pejska."Jakmile jsem to dořekl vycenila zuby a vydala se přímo proti mě.Já jsem použil Rai no hokou a objevil jsem se za ní."Opatrně holka mohla by ses zranit."zasmál jsem se.Ale ona už byla zamnou a udeřila mě tlapou takže jsem letěl přímo na okraj arény."Všechno co umíš umím taky a mnohem líp."Vstal jsem a celé tělo mě bolelo.Všechno říkáš? Tak to si nemyslím.Aktivoval jsem stříbrné brnění a z rukou mi vyjelo několik ostří.Její elektřina na mě začala reagovat a začala mnou probíjet byl jsem na tohle zvyklí takže mě to tolik nebolelo ale aspíš jsem to využil k tomu abych ji udeřil.Ostny jsem zabodl přímo do ní a vyslal jsem všechnu energii přes ně."Ochutnej svoji medicínu."Jak jsem tohle dořekl zakňučela a výboj ji odhodil o kus dál.Potom se vize zase rozplynula a já se probudil."Fíha tak tentokrát to bylo o fous jestli tohle bude probíhat ještě dlouho nejsem si jistý že to pokaždé dopadne takhle."řekl jsem si pro sebe a usnul jsem normálně.
Shinobi
Vzbudil jsem se a poprvé od návratu jsem se normálně vyspal."To byla pohodička."Jak jsem to dořekl tak jsem nejspíš něco zařekl a začal mě bolet hrudník ale po chvíli to přestalo.Vstal jsem a vyrazil jsem na vzduch.(Přesun)
Shinobi
Došel jsem do svého pokoje a lehl jsem si na postel.
Shinobi
Vstal jsem a napadlo mě že bych měl jít zkontrolovat toho zajdu co tam pořád běhá jestli náhodou neodpadl.(Přesun)
Shinobi
Dorazil jsem i s Reinou do pokoje a položil jsem ji do postele potom jsem si sedl naproti do sedačky a čekal až se probere.
Shinobi
ležela jsem v posteli byla jsem při vědomí ale bylo mi strašně ěpatně bolela mě hlava a dělalo se mi černo před očima, pomalu jsem si dala ruku na čelo a držela se za něj, věděla jsem že je tady tak jsem ze sbe dostávala pár slov
"Tat-Tatsuo....že...já...se mu-musím...vždycky...roz-rozčilovat." šeptla jsem unaveně
"Tat-Tatsuo....že...já...se mu-musím...vždycky...roz-rozčilovat." šeptla jsem unaveně
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Promin."jak jsem to dořekl ukápla mi slza jelikož mi bylo líto toho co jsem udělal.Ano byl jsem Jounin ale bylo mi 15 a ten démon se mnou dělal divy
Shinobi
"To.....se musí....vždycky...něco ....stát....aby ...jste ...pochopili.....že mluvím....pravdu?" zavřela jsem oči a pak je znovu otevřela pomalu to začalo ustupovat, ale bolelo mě tělo
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Sáhl jsem si na ústa a ještě jsem tam cítil ty její když jsem na tohle pomyslel tak jsem zčervenal."Máš pravdu."
Shinobi
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 2 z 6
Povolení tohoto fóra: