Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

3 posters

Strana 5 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 5 Empty Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 8 Oct - 13:21

First topic message reminder :

Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 5 Oriental-Interior-Design-by-DYEast-Design-Consultants-Japanese-Living-Room
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 5 WolfGirl

Naposledy upravil Tatsuo Reigi dne Sat 8 Oct - 14:13, celkově upraveno 1 krát
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 5 Empty Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:35

"Jistě že mám."vstal jsem a došel jsem ke skříni od tam jsem vytáhl košili potom jsem se otočil zpět a přeměřil jsem si Arisu pohledem."No nejspíš ti bude větší ale to nevadí určitě to bude vypadat dobře."zasmál jsem se.Došel jsem k ní a podal jsem ji košili."Prosím slečno."zasmál jsem se."akorát nemám tady žádnou šatnu nebo tak na převlečení a z pokoje moc vycházet nebudu aby si nikdo zatím nevšiml že tu jsi bude ti muset stačit když se otočím."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 5 Empty Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:39

"ó děkuji pane.."
Zasmála jsem se a vzala si od něj košili.
"Otočíš se a stihne tě můj hněv"
Výhružně jsem se na něj koukla, hned na to jsem se znova zasmála a zvedla se ze židle.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:47

"Dobrá neboj jak jsem řekl pokud nebudeš sama chtít nic nezkusím."usmál jsem se a otočil jsem se ke dveřím.Lákalo mě se otočit ale neudělal jsem to.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:51

Chvíli jsem se koukala na jeho záda abych si byla jistá, že se neotočí a začala jsem se svlékat. Nechala jsem si jen spodní prádlo a vzala si jeho košili která mi byla do půlky stehen.
Jak může být tak veliký...
Znova jsem se na něj koukla a zkoumala jestli je vážně jeho. Poté jsem si dala svoje věci na stranu a prstem ho šťouchla do zad.
"Můžeš..."

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 22:56

Šťouchnutí do zad mě trochu překvapilo jelikož jsem zrovna přemýšlel jak asi vypadá.Otočil jsem se a prohlédl jsem si ji trochu jsem se začervenal a vyhrkl ze sebe."ehm.....no sluší ti to."řekl jsem koktavě a v hlavě jsem si pro sebe říkal jaký jsem idiot.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 22:59

Koukla jsem se jinam a odstoupila od něj.
"no..děkuju"
Zasmála jsem se, otočila se k němu zády a znova si sedla na židli.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:02

"No tak já se tedy nejspíš vyspím na sedačce a ty si vezmi moji postel ne?"usmál jsem se a vandal jsem si polštář a deku ze skříně.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:04

"Kvůli mě nemusíš spát na sedačce..."
Vzala jsem si ještě jeden dango knedlíček a koukla se na něj.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:05

"Takže ti nevadí když budeme spát spolu v posteli?Jelikož já tě nenechám spát na sedačce."zase jsem se usmál a držel jsem v ruce polštář s dekou.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:08

Nechtěla jsem aby kvůli mě musel spát jinde než obvykle.
"Mě to nevadí, jde o to jestli nebude vadit tobě až tě v půlce noci skopnu na zem"
Zasmála jsem se.
"Jelikož se roztahuji"

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:10

"Ne nebude jelikož budeš spát u kraje."zasmál jsem se."Teď se tedy převleču já tak se nedívej."mrkl jsem na ni a začal jsem se svlékat.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:13

"Jistě"
Zasmála jsem se a začala se věnovat jídlu na talířku.
Netrvalo to ani minutku a měla jsem ho v sobě. Spokojeně jsem odsunula talířek a čekala.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:23

za chvíli jsem byl úplně nahý a přešel jsem ke skříni od tam jsem si vytáhl jenom spodní prádlo které jsem si oblékl."Tak už jsem.Doufám že ti nevadí že spím jen tak na lehko."usmál jsem se a šel jsem si lehnout do postele na stranu co byla u zdi.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:31

"Nevadí..."
Odpověděla jsem a a koukla se na něj než si lehl.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 5 Wtfvs
16!? tomu nevěřím
Zatřepala jsem hlavou a zvedla se.
Došla jsem k němu a lehla si vedle něj, chvíli jsem mlčela a koukala se do stropu, pak jsem se na něj podezíravě koukla.
"Vážně je ti 16?..."

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:35

Zasmál jsem se její otázce."Ano je proč?"otočil jsem se k ní a usmál jsem se."Raději spím odkrytý takže si klidně vezmi tu deku pro sebe."řekl jsem a potom jsem se odkryl.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:38

"Jen tak..."
Koukla jsem se na něj a když se znova odkryl bleskově jsem si sedla, vzala jsem deku a přikryla ho od hlavy až k patám takže nebyl vůbec vidět.
"Ne to je dobrý... zakryj se!"
Otočila jsem se na bok zády k němu a kousla se do rtu, malá bolest která byla odezvou mi připomněla že jsem se dnes nepěkně do rtu už kousla.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:41

Její reakce mě dost překvapila chvíli jsem zůstal jen tak ležet pod dekou ale nejspíš ji nedošlo že i když jsem pod dekou tak můžu vidět a že ona leží pod tou stejnou.Najednou jsem hrozně zčervenal a vyletěl jsem nahoru."Myslím že už půjdu spát a tu deku ti nechám."řekl jsme a znova jsem se odkryl a otočil jsem se k ní zády a trochu jsem si přitáhl nohy k tělu aby nebylo nic poznat."Dobrou."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:45

Přestala jsem se kousat do rtu.
Co děláš proboha!? je mu 16! 16! jsi blázen nebo co!? Tebe by měli někam zavřít a nikdy nepustit!
Moje druhé vnitřní já na mě neskutečně řvalo.
Přetočila jsem se na záda a koutkem oka jsem se koukla na ty jeho.Odkašlala jsem si aby mě můj hlas nezradil.
"Dobrou..."

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 26 Dec - 23:49

Po chvíli jsem usnul a měl jsem divoké sny.(spánek)
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 26 Dec - 23:56

Koukala jsem se na strop a přemýšlela o všem možném a vlastně i nemožném.
Ještě párkrát jsem se koukla na jeho záda a přetočila jsem se na bok abych na ně viděla.
Povzdechla jsem si a za chvíli usnula.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 27 Dec - 11:49

Vzbudil jsem se a podíval jsem se vedle sebe a tam sladce spala Arisa měla mírně pootevřené rty a byla trochu odhalení.Tohle byl pohled k nezaplacení.Opatrně jsem ji přelezl a šel jsem si obléct nějaké oblečení.Potom jsem si šel rychle udělat kávu a vrátil jsem se zpět.Sedl jsem si do křesla vzal jsem si svitek a četl jsem si ho u kávy.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 27 Dec - 12:03

Probudila jsem se ale už tam neležel, s protáhnutím jsem se přetočila na druhou stranu a uviděla ho v křesle.
"Dobrý ráno..."
S úlevou jsem zjistila že je oblečený a pousmála se.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 27 Dec - 12:17

(Pojď pak když tak na skype Smile )
"Dobré ráno"usmál jsem se na ni."Víš že je to krásný pohled po ránu."prohlédl jsem si ji jak leží v posteli a protahuje se."Můžu ti něco nabídnout?"
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 27 Dec - 16:24

Zavrtěla jsem nesouhlasně hlavou a pak se posadila do tureckého sedu.
"Kafe prosím"
Zvedla jsem ruce nad hlavu a ještě jednou se protáhla.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 27 Dec - 16:25

"Dobrá hned to bude slečno."zasmál jsme se a šel jsem ji pro kávu.Jakmile jsme ji přinesl položil jsem ji na stůl a sedl jsem si zpět do křesla."Měli by jsme jít za Otaokage."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: