Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

3 posters

Strana 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 6 Empty Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Sat 8 Oct - 13:21

First topic message reminder :

Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 6 Oriental-Interior-Design-by-DYEast-Design-Consultants-Japanese-Living-Room
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 6 WolfGirl

Naposledy upravil Tatsuo Reigi dne Sat 8 Oct - 14:13, celkově upraveno 1 krát
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 6 Empty Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Guest Tue 27 Dec - 16:27

Neochotně jsem se zvedla s postele a došla ke stolu.
"Děkuju"
Pousmála jsem se a opatrně se napila.
"Hned můžeme vyrazit...teda až se převlíknu..."
Koukla jsem se na jeho košili kterou jsem měla na sobě a znova se napila.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho - Stránka 6 Empty Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 27 Dec - 16:30

"To by bylo asi nejlepší kdyby totiž Reina zjistila že jsem tu měl někoho přes večer jsem mrtvej."zasmál jsem se a napil jsem se kávy."Tak jakmile se převlečeš tak můžeme jít."
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 27 Dec - 16:32

Zasmála jsem se a co nejrychleji dopila kafe.
"Tak jako včera... nekoukat"
Koukla jsem se na něj a vzala si svoje věci.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 27 Dec - 16:33

Kdyby věděla že jsem ji viděl už včera pod tou peřinou asi by nic neříkala.V duchu jsem se zasmál a potom jsem se otočil."Neboj."čekal jsem až se převlékne.
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 27 Dec - 16:35

Sundala jsem si jeho košili a prohnula se v zádech, kdyby to bylo na mě protahovala bych se ještě hodinu.
Oblékla jsem se do svých věcí a znova si dala vlasy přes pásku. Jeho košili jsem přehodila přes židli a odkašlala jsem si.
"Můžem jít.."

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 27 Dec - 16:41

Otočil jsem se na ni."Sluší ti to.Tak tedy pojďme."vyšel jsem z pokoje a šel k Reině.(Přesun)
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 27 Dec - 16:44

Ještě jsem se ohlídla jestli jsem něco nezapomněla a vydala se za ním.
(Přesun)

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 29 Dec - 23:09

Došla jsem před jeho pokoj a úlevou jsem si povzdychla.
"Jsem tu...děkuju za doprovod...asi bych se někde ztratila"
Zasmála jsem se.
"Ještě jednou ti děkuju...měj se"
Usmála jsem se a zaplula do pokoje, když jsem zavřela dveře povzdechla jsem si a rozhlídla se. Bylo tam prázdno...moje oblečení díky dešti se kterým jsem nepočítala bylo mokré a začínala mi být zima.
Doufám že mu to nebude vadit...
Našla jsem ručník a vysprchovala se, svoje oblečení jsem dala usušit a půjčila si opět jeho košili.
Lehla jsem si na postel a po chvíli usnula.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Wed 4 Jan - 16:42

Objevil jsem se v pokoji a hned jsem vyrazil k Reine.(Přesun)
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sun 8 Jan - 17:44

Probudila jsem se a cítila jsem se skvěle. Už dlouho jsem se tak nevyspala. Spokojeně jsem se převlíkla a s broukáním písničky šla pryč.
(Přesun)

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Mon 20 Feb - 17:54

Dorazil jsem sem a podíval jsem se okolo sebe.Byli tu všechny věci které jsem za tu dobu co jsem tady nasbíral a hlavou mi začali probíhat vzpomínky na to co jsem všechno zažil.Moje první setkání s Rukim a Reinou v Yukigakure.Zkouška Chouninů kterou jsem prošel.To jak mě Reina přijala a já jsem ji začal brát jako sestru.Všechny ty mise a boje kterými jsme společně prošli.Všechno tohle jsem měl v tuhle chvíli v hlavě a po obličeji se mi skutálela slza.Nevěřil jsem tomu co se právě děje v Oto a ten kdo za to mohl byl ten pes Faito.Poštval proti mě moji nejbližší osobu a ublížil ji.Jenomže co jsem s tím mohl udělat?Ruki byl šťastný v Suně a Reina už mě neposlouchala jelikož si za nás našla náhradu.Mohu teď uděalt jenom jednu věc.Vzal jsem papír a tužku a začal jsem psát.
Spoiler:
Položil jsem dopis na stůl a na něj jsem položil i krystal který jsem kdysi dostal od Reiny.Tímto jsem s Oto přerušil všechny vztahy.Doufám akorát že tento dopis bude stačit na to aby nechali můj tým být.Udělal jsem pečetě na Kuchiyose a vyvolal jsem MIWO.Ta jakmile mě uviděla všechno pochopila jakoby mi dokázala číst myšlenky a objala mě se smutným výrazem ve tváři.Ještě jsem musel ale udělat něco abych sem dostal Reinu.Poskládal jsem pečetě a vytvořil jsem klona.Já a MIWO jsme v tu chvíli zmizeli v bílém dýmu a v pokoji stál jenom můj klon.Ten vzal dopis i s krystalem a vyrazil pryč.(Přesun -Já,Miwo do neznáma.Klon směr kancelář.).
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: