Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 6
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Pokoj Tatsua je velmi prostorný.Skládá se z dvou místností.První místnost slouží k spánku a jsou v ní místa na posazení hostů.Druhá místnost slouží k tréninku a je dobře schovaná a ví o ní pouze Tatsuo,Reina a Ruki.
V pokoji je po celou dobu Miwa , kdyby náhodou někdo přišel.
Naposledy upravil Tatsuo Reigi dne Sat 8 Oct - 14:13, celkově upraveno 1 krát
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re: Pokoj Tatsua v jížní části Rezidence Otokageho
Neochotně jsem se zvedla s postele a došla ke stolu.
"Děkuju"
Pousmála jsem se a opatrně se napila.
"Hned můžeme vyrazit...teda až se převlíknu..."
Koukla jsem se na jeho košili kterou jsem měla na sobě a znova se napila.
"Děkuju"
Pousmála jsem se a opatrně se napila.
"Hned můžeme vyrazit...teda až se převlíknu..."
Koukla jsem se na jeho košili kterou jsem měla na sobě a znova se napila.
Guest- Anonymní
"To by bylo asi nejlepší kdyby totiž Reina zjistila že jsem tu měl někoho přes večer jsem mrtvej."zasmál jsem se a napil jsem se kávy."Tak jakmile se převlečeš tak můžeme jít."
Shinobi
Zasmála jsem se a co nejrychleji dopila kafe.
"Tak jako včera... nekoukat"
Koukla jsem se na něj a vzala si svoje věci.
"Tak jako včera... nekoukat"
Koukla jsem se na něj a vzala si svoje věci.
Guest- Anonymní
Kdyby věděla že jsem ji viděl už včera pod tou peřinou asi by nic neříkala.V duchu jsem se zasmál a potom jsem se otočil."Neboj."čekal jsem až se převlékne.
Shinobi
Sundala jsem si jeho košili a prohnula se v zádech, kdyby to bylo na mě protahovala bych se ještě hodinu.
Oblékla jsem se do svých věcí a znova si dala vlasy přes pásku. Jeho košili jsem přehodila přes židli a odkašlala jsem si.
"Můžem jít.."
Oblékla jsem se do svých věcí a znova si dala vlasy přes pásku. Jeho košili jsem přehodila přes židli a odkašlala jsem si.
"Můžem jít.."
Guest- Anonymní
Otočil jsem se na ni."Sluší ti to.Tak tedy pojďme."vyšel jsem z pokoje a šel k Reině.(Přesun)
Shinobi
Ještě jsem se ohlídla jestli jsem něco nezapomněla a vydala se za ním.
(Přesun)
(Přesun)
Guest- Anonymní
Došla jsem před jeho pokoj a úlevou jsem si povzdychla.
"Jsem tu...děkuju za doprovod...asi bych se někde ztratila"
Zasmála jsem se.
"Ještě jednou ti děkuju...měj se"
Usmála jsem se a zaplula do pokoje, když jsem zavřela dveře povzdechla jsem si a rozhlídla se. Bylo tam prázdno...moje oblečení díky dešti se kterým jsem nepočítala bylo mokré a začínala mi být zima.
Doufám že mu to nebude vadit...
Našla jsem ručník a vysprchovala se, svoje oblečení jsem dala usušit a půjčila si opět jeho košili.
Lehla jsem si na postel a po chvíli usnula.
"Jsem tu...děkuju za doprovod...asi bych se někde ztratila"
Zasmála jsem se.
"Ještě jednou ti děkuju...měj se"
Usmála jsem se a zaplula do pokoje, když jsem zavřela dveře povzdechla jsem si a rozhlídla se. Bylo tam prázdno...moje oblečení díky dešti se kterým jsem nepočítala bylo mokré a začínala mi být zima.
Doufám že mu to nebude vadit...
Našla jsem ručník a vysprchovala se, svoje oblečení jsem dala usušit a půjčila si opět jeho košili.
Lehla jsem si na postel a po chvíli usnula.
Guest- Anonymní
Objevil jsem se v pokoji a hned jsem vyrazil k Reine.(Přesun)
Shinobi
Probudila jsem se a cítila jsem se skvěle. Už dlouho jsem se tak nevyspala. Spokojeně jsem se převlíkla a s broukáním písničky šla pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Guest- Anonymní
Dorazil jsem sem a podíval jsem se okolo sebe.Byli tu všechny věci které jsem za tu dobu co jsem tady nasbíral a hlavou mi začali probíhat vzpomínky na to co jsem všechno zažil.Moje první setkání s Rukim a Reinou v Yukigakure.Zkouška Chouninů kterou jsem prošel.To jak mě Reina přijala a já jsem ji začal brát jako sestru.Všechny ty mise a boje kterými jsme společně prošli.Všechno tohle jsem měl v tuhle chvíli v hlavě a po obličeji se mi skutálela slza.Nevěřil jsem tomu co se právě děje v Oto a ten kdo za to mohl byl ten pes Faito.Poštval proti mě moji nejbližší osobu a ublížil ji.Jenomže co jsem s tím mohl udělat?Ruki byl šťastný v Suně a Reina už mě neposlouchala jelikož si za nás našla náhradu.Mohu teď uděalt jenom jednu věc.Vzal jsem papír a tužku a začal jsem psát.
- Spoiler:
- Já Tatsuo Reigi jsem kdysi býval hrdým a věrným členem Otogakure.Musím se však přiznat k tomu že vše co se v poslední době stalo je jen moje vina.Byl to můj plán na převzetí moci nad Otogakure a spojení se s nepřátelskými vesnicemi.To já jsem se pokusil zabít Reinu Kanu a to já jsem falešně obvinil Kapitána ANBU Faita Dansukeho.Tímto dopisem na sebe beru plnou zodpovědnost za činy která jsem tu napsal.Nikdo jiný s tím neměl nic společného.(Podpis)
Shinobi
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 6
Povolení tohoto fóra: