Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Aha a to je vše o něm víš? Unesl mi studenta a hodlám si z něj udělat mastičku na ruce, takže by se mi hodila aji ta nejmenší informace.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"zkus jeho skrýš nebo o něm hovoř objeví se nečekaně a jeslti ti unesl studenta tak jistě ne pro nic za nic. Nemůžu ti pomoct Ruki, hledá ho tolik lidí a on momentálně kličkuje mezi MAdarou a světem a tím je nebezepečný pro všechny. BUdu svolávat zločinecký sněm a projednávat plán na zničení Madary, nechci aby ses do toho pletl. jen ti řeknu.....Rozhodně ho nepodceňuj má mou DNA a DNA bývalé MIzukage." řekla jsem chladně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dorazil jsem před rezidenci.
No minule byla Otokage tady, tak to zkusím.
U vchodu jsem zazvonil, a čekal.
No minule byla Otokage tady, tak to zkusím.
U vchodu jsem zazvonil, a čekal.
Anonymní- Anonymní
Majordom
Memphistovi otevřel opět starý majordom
"Zase ty? A zase za Otokage? Že já nešel do penze když se mi to nabízelo, že já se tady otravuju s takovýma ..... fakana malejma, co to ani číst neumí jen zabíjet a mlátit se...." hudroval takhle celou dobu před Memphistem.
Memphistovi otevřel opět starý majordom
"Zase ty? A zase za Otokage? Že já nešel do penze když se mi to nabízelo, že já se tady otravuju s takovýma ..... fakana malejma, co to ani číst neumí jen zabíjet a mlátit se...." hudroval takhle celou dobu před Memphistem.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
A kde je tak ta jeho skrýš a děkuji ti za všechno doufám že se brzo uvidíme osobně" Lehce jsem se na ní pousmál.
(Když tak mi dej jakože souřadnice xDD)
(Když tak mi dej jakože souřadnice xDD)
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Když jsem uslyšel majordoma neodolal jsem a musel jsem se tomu zasmát.
Poté jsem šel s ním.
Poté jsem šel s ním.
Anonymní- Anonymní
"neuvidíme, dokud neskončí riziko napadení od ostatních vesnic." řekla jsem prostě "Pamatuješ si kde sídlí Diamantové skály? Zhruba dvě míle od nich je jezero a další míle zhruba by měl být les a tam někde je Zetsův úkryt. Víc po mě nechtěj slyšet jsi v jiné vesnice a kdokoli tě může poslouchat stejně jako mě. Hlavně za mnou teď nechoď nestojím o další návštěvníky." řekla jsem chladně i když trocha strachu tam šlo poznat zrušila jsem naše spojení a otočila se na Yatsuha,
"Ocenila bych kdyby jste to nikomu neříkal."
-----
majordom hudroval celou cestu až k jídelně, kde slušně vešel
"Omlouvám se Mylady, ale zase vás někdo chce. čeká venku."
"Řekněte mu že ho přijmu na chvíli." starý muž kývl a odešel pro Memphista
"Máš jen chvíli , Mylady tam má důležitou návštěvu." řekl mu a odešel
"Ocenila bych kdyby jste to nikomu neříkal."
-----
majordom hudroval celou cestu až k jídelně, kde slušně vešel
"Omlouvám se Mylady, ale zase vás někdo chce. čeká venku."
"Řekněte mu že ho přijmu na chvíli." starý muž kývl a odešel pro Memphista
"Máš jen chvíli , Mylady tam má důležitou návštěvu." řekl mu a odešel
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"povídej." stála jsem k němu otočená zády jako vždy a poslouchala
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"No potřebuju vědět co a jak dál, můj teď již bývalý sensei je indisponován a Tatsua nemohu nikde najít. Proto jsem se chtěl zeptat popřípadě na nějakou lehčí misi nebo něco, už pěknou dobu tu zahálím, a taky potřebuju vyzkoušet svoje schopnosti někde v praxi."
Domluvil jsem a podíval jsem se na Reinu.
Páni takovej proslov to není pro mě.
Domluvil jsem a podíval jsem se na Reinu.
Páni takovej proslov to není pro mě.
Anonymní- Anonymní
"tvůj sensei se stal pro Otogakure nukenin, kterého nepřijímáme a Tatsuo trénuje mimo Otogakure, nejsi jediný, kdo hledá ale myslím, že vůbec nebylo marné mi zjistit nějaké informace, vezmeš sebou toho nového genina a přidělím vám člena Faitovi jednotky jako dohlížejícího jounina..."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Toho nového myslíte toho s tou kapucí přes hlavu? A tím jouninem bude?
Anonymní- Anonymní
"přesně tak s toho s tou kapucí přes hlavu. Toho Jounia vám pošlu k bráně bude tam na vás čekat. Seženete mi informace o Nawaki Uchihovi, jen informace."
Naposledy upravil Reina Kana dne Mon 19 Dec - 17:25, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dobrá budeme tam na něj čekat, zatím na shledanou."
Otočil jsem se k odchodu.
Otočil jsem se k odchodu.
Anonymní- Anonymní
"nashle." řekla jsem a věděla jsem že na tohle budu vysílat po stopách Faitovu jednotku
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vešel jsem do rezidence a zamířil přímo k Reině s neutrálním výrazem na tváři "Přišel jem abych zesílil...né abych nic nedělal !" vyjel jsem po ní "Mám důležité plány"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Jak vidíš já taky a neustále mě někdo ruší a něc o po mě chce. Jestli ale tak moc chceš něco dělat pošlu tě na misi , jestli chceš."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Všechno jsem to v tichosti sledoval když ten chlapec neurvala vtrhl dovnitř prohodil jsem jen menší poznámku."Máte to ale neslušné podřízené."a usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"zmlátila bych je ale jeho momentálně potřebuju." řekla jsem Yatsuhovi a podívala se na Kisukeho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Mise ? a co ta mě sakra naučí ?!" hodil jsem vražedný pohled na Yatsuha "Já nejsem její podřízený....nejsem ničí podřízený !"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Měl by jsi vědět jak mluvit se staršími chlapečku a hlavně výše postavenými lidmi."Stále jsme seděl v křesle a mluvil jsem naprosto normálně.
Anonymní- Anonymní
"řeknu co ti ta mise dá." otočila jsem se k němu s shunshinem se dostala těsně před něj
"Praxi chlapečku praxi a laskavě se přestaň chovat jako malý děcko co nedostalo to po čem touží a chovej se v přítomnosti kageho slušně, jinak poznáš svou chybu na svém těle." řekla jsem relativně v klidu s vražedným výrazem v očích a chladným tónem řeči
"Praxi chlapečku praxi a laskavě se přestaň chovat jako malý děcko co nedostalo to po čem touží a chovej se v přítomnosti kageho slušně, jinak poznáš svou chybu na svém těle." řekla jsem relativně v klidu s vražedným výrazem v očích a chladným tónem řeči
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Volně jsem došel před kancelář, upravil jsem si oblečení a vlasy, které nebyly zrovna v bezvadném stavu po tréninku, a vešel jsem v tichosti dovnitř. Uklonil jsem se, založil ruce na klíně a posllouchal rozhovor.
Volně jsem došel před kancelář, upravil jsem si oblečení a vlasy, které nebyly zrovna v bezvadném stavu po tréninku, a vešel jsem v tichosti dovnitř. Uklonil jsem se, založil ruce na klíně a posllouchal rozhovor.
Anonymný- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 33 z 40
Povolení tohoto fóra: