Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rezidence Otokageho

+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters

Strana 40 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Goto down

Rezidence Otokageho - Stránka 40 Empty Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Noriko Kana Sun 2 Oct - 18:49

First topic message reminder :

Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Rezidence Otokageho - Stránka 40 Empty Re: Rezidence Otokageho

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Tue 27 Dec - 11:20

Projekcia
Rezidence Otokageho - Stránka 40 -konan-konan-7655782-1280-720

Ako vodca Uchihov musel rešpektovať ich rozhodnutie. Neskôr uzavrela Aliancia dohodu so zemou Ohňa na obranu ich teritoria a tak vznikla Konohagakure. Ostatné zeme ich ihneď napodobnily a boje pomaly ustávali.Ale potom sa začala voľba prvého Hokage. Túto úlohu dostal Hashirama. Uchihovia strácali svoju dôležitosť a pre ich ochranu si zvolil svoju cestu a postavil sa proti Hashiramovi. Žiadny z nich ho nenasledoval a mysleli si,že chce znova rozpútať vojnu. Bol nútený opustiť vesnicu. popremýšľala som čo ešte viem."Posadnutý túžbou sa vrátil a spolu s Kyuubim vyzval Konohu na súboj. Madara bol porazený v Udolí konca,kde sú postavené 2 giganticke sochy Uchiha Madary a Senju Hashiramy pri vodopáde.Všetci si mysleli, že Madara je mrtvý ,dokonca aj Hashirama si to myslel,ale on stále žil. Aby sa zamedzilo podobnému incidentu, dal Senju Tobirama specialnu funkciu pre Uchiha klan – vojenskú políciu v Listovej. Ale jej pravým účelom bolo držať Uchihy stranou,podriadiť si ich a ovládnuť.Tí vnímavejši odhalili,o čo v skutočnosti ide a pokúsili sa nasledovať Madaru v jeho stopách,ale už bolo neskoro.Ďalší útok na Konohu bol naplánovaný v deň, Narutovho narodenia, kedy Madara vedel, že po pôrode bude moja pečať veľmi oslabená.
Madara tejto situácie využil a napomohol oslobodenie Kyuubiho z môjho tela. V okamihu, keď sa Minato pokúsil zastaviť Kyuubiho útočiacého na Konohu, bol napadnutý Madarou. Ich boj bol zväčša o používaní časopriestorových techník oboch ninjov. Nakoniec sa Minatovi podarilo v jednom útoku zraniť rasenganom Madaru a vymaniť Kyuubiho zpod jeho nadvlády Sharinganu. Minato pomocou techniky Shiky Fuujin zapečaťil polovicu Kyuubiho čakry do seba a cez pečaťiacu techniku Osem Trigramov, zapečaťil Minato Kyuubiho do Naruta a zakomponoval do neho zostatok mojej chakry.
o Minatovi som hovorila zo slzami v očiach.
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Počet príspevkov : 1168

Shinobi
Klan: Kissu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 11:28

"Sakra ten Madara ale hatí plány." zaklela jsem, podívala jsem se na ní a pak na Argeta
"Díky,za informace, spojila bych se s tebou ještě později a sešly by jsme se osobně. Počítej s tím. Jakmile ti dám znamení přijď do Hostince u Zlatého oka. Prozatím nashle." řekla jsem apodívala se na Argeta
"Tak povídej." opřela jsem se o stůl a zadívala jsem se an něj
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kushina Uzumaki Tue 27 Dec - 11:32

Projekcia
Rezidence Otokageho - Stránka 40 -konan-konan-7655782-1280-720

"Dobre ako chceš ak budeš niečo ešte potrebovať tak sa ozvi a aby si vedela som v Sunagakure dostala som povolenie tu ostať a díky za techniky" techniku zruším
Kushina Uzumaki
Kushina Uzumaki

Počet príspevkov : 1168

Shinobi
Klan: Kissu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 11:37

"No tak Nawaki byl shinobi Tsukigakure, ale spojil se s jeho bratrem Akyuu a Kisukem, všichni tři Uchihové, chtějí využít Madaru pro své záměry, a to je obnovení klanu...Nawaki patří mezi ty co nejsou moc agresivní, ale ten Akyuu je a dost...když si s ním povídal v hostinci u zlatého oka tak měl v očích zvláštní sharingan...nic moc se toho zjistit nedalo, protože pak začali bojovat, no bojovat, tak bych to nenazval, víc si povídali, s Tsukikage...vzali si jako rukojmí jednoho z jejich lidí, jo málem bych zapomněl, chtějí oživit PiliKKu nebo tak nějak se jmenuje, její ostatky jsou v suně. Nakonec se rukojmí vzdali a nezískali z něj žádné informace." Pak jsem se trochu zavrtěl, abych se líp usadil, ale kotník...no tentokrát jsem nezakňučel. "Jo a co jste mi to přidělila za ero-senseie? Přijde do hostince a hned začne balit barmanku." Pak si zanadávám jazykem klanu..."Podělanej kotník."
Uhnul jsem pohlede...nevím proč, ale neměl jsem to rád.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 11:53

došla jsem k němu a uchopila jeho kotník a začala kolem něj být zelená záře
"Říkáš oživit PiliKKu? Sakra to nesmí ta pak půjde proti mě a Uchihové, že se chtějí připojit k Madarovi?" podívala jsem se na něj a skončila s léčením
"To snad ne." vydechla jsem trochu vystrašeně
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 12:01

"Arigato, ale to jste nemusela, ono by se to zahojilo samo." Zase jsem ji uhnul pohledem. "Jo přesně tohle jsem slyšel, přímo od těch 3. Říkali to i Tsukikage. Takže ta to ví. Ale neví to o tom Madarovi." Koutkem oka jsem si všiml že vypadá vystrašeně. "Nebojte...vesnice nedopustí, aby se vám něco stalo."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 12:32

"Nejde o mě......" postavila jsem se. Jde o něco víc... šla jsem ke stolu a hodila mu měšec s jeho odměnou.
"KDe teď momentálně všichni tři přebývaj nevíš?"
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 12:38

"Ale jde i o vás." Řekl jsem prostě. Chytl jsem měšec, ale ten jsem položil zpátky před reinu. "Tohle si nechte, to nepotřebuju..." Pak jsem odpověděl na otázku. "Nevím...naposledy jsem viděl nawakiho jak šel do lesa u údolí konce. Mimochodem, je to tam kompletně zničené."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 12:46

"Ano já vím.....to je tvoje odměna vem si jí." řekla jsem přísně a podívala se na něj
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 12:49

Znova jsem uhnul jejímu pohledu...mohlo jí to přijít divný, ale já doufám že nepřijde. "Nevezmu." Odporoval jsem ji.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 12:50

zamračila jsem se
"Proč ne?" poodstoupial jsem k němu
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 12:51

Prostě jsem se na Reinu nedíval. "Protože nechci." Byla to sice částečná lež, ale to bylo jedno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 12:56

šla jsem k němu a jemně jsem ho vzala za bradu a donutila ho tak se na mě podívat
"Povídej." řekla jsem vlídně
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 13:03

No skvělý, teď nemůžu uhnout pohledem... Zanaříkal jsem si v hlavě. Nemůže ji být prostě jedno jestli ji chci nebo ne? Ach říct ji tu přijatelnou verzi, nebo tu která je pravdivá? Samozřejmě přijatelnou. Rozhodl jsem se v hlavě a spustil. "No tak nechci ji proto protože bych nevěděl co s ní dělat...jakož to nový vůdce klanu mám dovoleno úplně všechno týkající se klanu, přístup ke všem penězům klanu, dokonce bych mohl i naučit někoho náš jazyk a nikdo by mi nesměl nic říct." Celou dobu jsem se ji snažil aspoň nedívat přímo do očí, bylo by poznat že je to jen jeden ze 2 důvodů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 27 Dec - 13:06

"Drahý, ijá jsem hlava klanu, to není jediný důvod, víš dlouho pracuju s lidmi, abych poznala že mi částečně lžeš podobně totiž kličkuju i já, když je u mě Faito."
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 27 Dec - 13:11

Vrrrr... Zavrčel jsem sám na sebe v hlavě. Na delší dobu jsem se odmlčel, abych vymyslel co říct místo pravého důvodu. Pak jsem ale řekl, měl jsem zase zamrzlý mozek tak jsem nevěděl co říct. "A co když ten druhý důvod vám prostě říct nemůžu?" Pak jsem až nepřirozeně ztišil hlas. "Nebo spíš nechci?"

-------

https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=2099

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 40 z 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: