Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Faito
Pomalým krokem jsem došel až k němu. Takže jistě víš, že paní Reina má spoustu práce a nemůže jí otravovat každý mamlas, který něco potřebuje. ztrať se a přijď za hodinu...
Pomalým krokem jsem došel až k němu. Takže jistě víš, že paní Reina má spoustu práce a nemůže jí otravovat každý mamlas, který něco potřebuje. ztrať se a přijď za hodinu...
Anonymný- Anonymní
"Uvědom si s kým mluvíš než něco vypustíš s té tvé nevymáchané huby."řekl jsme a v očích mi zajiskřilo.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Jsem slečna." reagovala jsem na Faita a koukla na Tatsua "Tatsuo ty jsi po pečetění démona nemůžeš trénovat další lidi. Neumíš to ovládat máš odpočívat." MOhla Everesta vzít sebou...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nepotřebuji odpočívat potřebuji něco dělat.Dej mi tým a já je budu trénovat kdybych cítil že je cokoli špatně přijdu hned za tebou."řekl jsem směrem k reině a toho psa jsem si nevšímal.
Shinobi
Faito
Lekl jsem se, když Reina promluvila. Dovolil jsem si moc...sakra! pomyslel jsem si a udělal jsem krok dozadu.
Lekl jsem se, když Reina promluvila. Dovolil jsem si moc...sakra! pomyslel jsem si a udělal jsem krok dozadu.
Anonymný- Anonymní
"Tatsuo neštvi mě, stačí že jsem tě zachraňovala na poslední chvíli... když něco pocítíš rozhodně to za mnou nestihneš." řekla jsem vážně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Omlouvám se že jsem ho nedovedl zpět a ještě jsem udělal takové problémy."zesmutněl mi pohled."Ale já vážně musím něco dělat když nic nedělám je to jenom horší a myslím že ten démon není až tak špatná věc.První dojem sice nebyl nejlepší cítím mezi námi určitě spojení.Naposledy tě žádám dej mi tým at můžu trénovat slibuji že nikoho neohrozím jestli se něco začne dít nařídím jim aby šli pro tebe."podíval jsem se odhodlaným výrazem a nehodlal jsem ustoupit.
Shinobi
"Tatsuo.....na tvé vlastní riziko. Vem si na starost Jin a tu slečnu co u mě v kanceláři a řekni jí že si jí zatím bereš podsvá křídla ty na můj rozkaz. A nechci slyšet nic o tom že ti je blbě varovala jsem tě." zvýšila jsem hlas a posadila se do křesla totálně znavená
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Děkuji."usmál jsem se a odcházel jsem pryč pak jsem se ještě otočil."Je mi líto že jsem to nedokázal."potom jsem odešel.(Přesun)
Shinobi
Faito
Uklonil jsem se. Omlouvám se. Začínám mít moc prořízlou hubu... řekl jsem Měl bych nechat mluvit vás...
Uklonil jsem se. Omlouvám se. Začínám mít moc prořízlou hubu... řekl jsem Měl bych nechat mluvit vás...
Anonymný- Anonymní
"Jo někdy je lepší když je usměrní někdo jiný než já." svěsilajsem si hlavu do dlaní
"Takový práce a nepřátelé pořád všude." postěžovala jsem si
"Takový práce a nepřátelé pořád všude." postěžovala jsem si
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Tak to někomu přerozděl. Slyšel jsem, že v sousední říši za mořem jim to docela jde. mrkl jsem na ni. Prostě udělej síť činností a jen rozdávej úkoly.
Tak to někomu přerozděl. Slyšel jsem, že v sousední říši za mořem jim to docela jde. mrkl jsem na ni. Prostě udělej síť činností a jen rozdávej úkoly.
Naposledy upravil Faito Dansaku dne Thu 24 Nov - 14:25, celkově upraveno 1 krát
Anonymný- Anonymní
Pomalu jsem se na posteli posadil a stále rychle dýchal. V hlavě se mi střídal obraz Reiny a reálného světa. Cítil jsem, jak ze mě něco opadává a moje myšlení se mění, ale někdy se zastavilo a na chvíli se zase vrátilo zpátky.To... ona.. udělala to.... už to zase udělala... Pomalu se mi začali vybavovat vzpomínky ze včerejška. Srdce mi bušilo, jak o závod, protože tohle mě doslova děsilo. Děsilo mě to, jak jsem se dokázal zase do takové situace dostat. Nebylo mi ani moc dobře. Jak já tenhle pocit nesnášel...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
"To je ehký říct hůř udělat. Stejně všichni budou chodit zamnou."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
No...tak nevím, co s tím. Prostě já bych určil dva tvé zástupce- jednoho pro vnitřní záležitosti, jako je třeba trénink nebo přidělování k jednotlivým senseiům, a toho druhého, který by řešil události venku spolu s tebou.
No...tak nevím, co s tím. Prostě já bych určil dva tvé zástupce- jednoho pro vnitřní záležitosti, jako je třeba trénink nebo přidělování k jednotlivým senseiům, a toho druhého, který by řešil události venku spolu s tebou.
Anonymný- Anonymní
"nemáš zas tak špatný nápady, ale život mě naučil věřit jen sobě a nikomu jinému." řekla jsem vážně a podívala se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ja by som chcel založit dvornú stráž koniec koncov tu pobehuje vela neznamych ninjov...
Myslím si že nápady su vzdy potrebné (úsmev) Faito má pravdu niečo nové by sa zišlo...
Myslím si že nápady su vzdy potrebné (úsmev) Faito má pravdu niečo nové by sa zišlo...
Anonymní- Anonymní
Vzadu bol z ničoho nič badateľný akýsi hluk. Než sa ktokoľvek z ľudí z miestnosti stačil nazdať, násilne som prenikol cez dvere dovnútra i s vzhľadom na kosťou prebodnutý hrudník mŕtvym mužom.
"Konečne som sa vrátil z tréningu k "jeho" ovládnutiu," poznamenal som porovnateľne tichším hlasom a telo zahodil. Nebola možnosť vidieť mi do tváre, nehovoriac o mojej rapidnej zmene jak oblečenia, tak charakteru po smrti Tsukiko.
"Gomen za neporiadok, nechcel ma pustiť," dodal som takmer ihneď potom a čakal.
"Konečne som sa vrátil z tréningu k "jeho" ovládnutiu," poznamenal som porovnateľne tichším hlasom a telo zahodil. Nebola možnosť vidieť mi do tváre, nehovoriac o mojej rapidnej zmene jak oblečenia, tak charakteru po smrti Tsukiko.
"Gomen za neporiadok, nechcel ma pustiť," dodal som takmer ihneď potom a čakal.
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
"není to jeden z mích lidí že ne?" ukázala jsem na mrtvolu a začala jsem bublat vzteky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nestarám sa," odpovedal som a vzpriamil sa.
"Prišiel som ti zdeliť odpoveď na otázku, ktorú si mi položila pred mojim odchodom," prehovoril som tentokrát už hlasnejšie ignorujúc prítomnosť ostatných.
"Prišiel som ti zdeliť odpoveď na otázku, ktorú si mi položila pred mojim odchodom," prehovoril som tentokrát už hlasnejšie ignorujúc prítomnosť ostatných.
"no tak povídej to mě zajímá." spojila jsem si prsty u ruky a zadívala se na něho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Hlas vo mne: Rozhodne je to chakra chvostého démona!
Chvostého démona?
Demon: Ano tu chakru by som úcitíl na míle daleko
Co je sakra zač...!
Prizeral som sa na nového ninju a stále som čakal odpoved.
Vedla seba som vytvoril klon ktorý tu ostal a ja som šiel trénovať (presun)
Chvostého démona?
Demon: Ano tu chakru by som úcitíl na míle daleko
Co je sakra zač...!
Prizeral som sa na nového ninju a stále som čakal odpoved.
Vedla seba som vytvoril klon ktorý tu ostal a ja som šiel trénovať (presun)
Anonymní- Anonymní
"Tsukiko-sama sa v tvojej prítomnosti vždy cítila dobre. Nech je to už akokoľvek zvláštne, videla v tebe viac než obchodnú partnerku. Spájalo ju s tebou priateľské puto a hoci som pri nej v čase smrti z jej vlastnej vôle nanešťastie nebol," prehovoril som sklesle a na malý okamih sa odmlčal.
"Je jasné, že by v tejto pozícii nechcela vidieť nikoho iného viac než teba, preto budem naďalej bojovať na strane otogakure, po tvojom boku, za to, aby jej vôľa neumrela s ňou. To je snáď asi vonkoncom jediné, čo môžem robiť, snažiac očistiť ten najväčší zo všetkých hriechov, ktorého som sa dopustil, keď som pri nej nebol v tom najdôležitejšom okamihu," dohovoril som a mierne sa uklonil.
"Prijmi teda- nie, prijmite moje služby, otokage-sama. Budem vám oddaný, ako keby ste boli samotná Tsukiko, ochotne plniac všetky vaše priania."
"Je jasné, že by v tejto pozícii nechcela vidieť nikoho iného viac než teba, preto budem naďalej bojovať na strane otogakure, po tvojom boku, za to, aby jej vôľa neumrela s ňou. To je snáď asi vonkoncom jediné, čo môžem robiť, snažiac očistiť ten najväčší zo všetkých hriechov, ktorého som sa dopustil, keď som pri nej nebol v tom najdôležitejšom okamihu," dohovoril som a mierne sa uklonil.
"Prijmi teda- nie, prijmite moje služby, otokage-sama. Budem vám oddaný, ako keby ste boli samotná Tsukiko, ochotne plniac všetky vaše priania."
"no ..... pekvapil si mě po tom všem jsem čekala, že se nevrátíš, ale jsem ráda, Tsukiko jsi dělal něco jako asistenta tvoje pozice ti zůstane, čajíčky mi dělat nemusíš na to tu mámuž lidi, ale budu od tebe očekávat zastoupení, když tu nebudu. Jak řekl Faito, měla bych mít lidi, který budou dělat půlku mé práce. Máš na starosti mise a tými pokud budou nějaké problémy přijdeš za mnou. Pobývat můžeš v mé kanceláři v hhlavní budově a pokud chcš zajistím ti bydlení buď zde v rezidenci nebo v obytné části."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"V poriadku teda, behom vašej neprítomnosti vás kedykoľvek plne zastúpim," doplnil som na záver a vydal sa preč.
"O moje bývanie si starosti robiť vonkoncom nemusíte," ozvalo sa ešte než som už definitívne odišiel.
- presun
"O moje bývanie si starosti robiť vonkoncom nemusíte," ozvalo sa ešte než som už definitívne odišiel.
- presun
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: