Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 31 z 40
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
"Ne nic proti tomu nemám, mám na vás počkat tady a dělat vám společnost, sice nebudu mluvit, ale mohl bych vám říct básničku pak i s překladem. Nebo mám čekat v tréninkových prostorách?" Osobně bych bral tu první možnost, ale neříkal jsem to.
Anonymní- Anonymní
"Běž do tréninkových prostor a cestou vymysli básničku." řekla jsem chladně a sedla jsem si zpět za stůl a přisunula jsem si před sebe složku s papíry
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hai...já už ji mám i vymyšlenou." Vyplázl jsem na ni jazyk a vyběhl jsem pryč. (přesun)
Anonymní- Anonymní
"noo básnička na povzbuzení se hodí." pousmála jsem se a dodělala nějaké ty papíry a pak jsem se zvedla vzala si plášť a odešla z rezidence komorné jsem řekla že jdu trénovat (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
dorazila jsem s Yatsuhem do rezidence. Hned nás služebné uvedli do soukromé jídelny posadila jsem se do jednoho čela stolu který nebyl moc velký. Začali nám nosit na stůl jídlo a pak odešli a my zůstali sami
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Když jsem vešli dovnitř porozhlídnul jsem se tady byli to docela útulné potom jsme přišli do jídelny a já jsem se posadil naproti ní."Tak čím začneme?"usmál jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
"Předkrmem, hlavním vchodem, zákuskem." usmála jsem se na něj a začala jsem jíst
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zajímalo by mě co bude jako zákusek.Řekl jsem si v duchu a pomau jsem se dal do jídla.
Anonymní- Anonymní
když jsme dojedli odnesli jídlo a přinesli jako zákusek - puding s jahodou.
"Ať chutná."
"Ať chutná."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Poděkoval jsem když to odnášeli a řekl at pochválí kuchaře.Potom jsem se podíval na zákusek.Takže nakonec normální jídlo.mírně jsem si povzdech ale tak aby to nebylo poznat."Vám také."odpověděl jsem a pustil jsem se do toho.
Anonymní- Anonymní
chvíli jsem ho sledovala než jsem se i já pustila do pudingu a nechala si jahodu nakonec a vychutnávala jsem si jí s největší provokací v obličeji
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Mírně jsem se uchechtl když jsem se na ní podíval protože na to že napřed se mnou nechtěla ani na tu večeři teď flirtuje pořádně.Pomalu jsem dojedl otřel jsem si ústa a čekal jsem až to odnesou.
Anonymní- Anonymní
utřela jsem si ústa ubrouskem a pak jídlo odnesli opřela jsem si lokty o stůl přinesli šampaňské
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Vy mě chcete opít?"zasmál jsem se ale přitom jsem věděl že mi vážně stačí málo.
Anonymní- Anonymní
"podává se vždy po večeři." řekla jsem mu a nespouštěla jsem ho z očí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dobrá."usmál jsem se a zvedl skleničku."Na vaše zdravý krásná Otokage a na vaši vesnici."
Anonymní- Anonymní
"děkuji lichotíte mi." pousmála jsem se pozvedla skleničku a pak se z ní napila
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"A co přijde teď?Po dobrém jídle a skleničce šampaňského s krásnou slečnou si dokáži představit jen jediný závěr."usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"co by jste přesněji čekal? mrkla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Polibek a pak mě nejspíš vyprovodíte nebo ne?"usmál jsem se rád bych na ni také mrkl ale stejně by to nepoznala.
Anonymní- Anonymní
"záleží na tom jak tten polibek bude vypadat." blýsklo mi v oku
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vstal jsem s přišel jsem až k ní."Doufám že mě nezkrystalizujete."usmál jsem se a potom jsem ji jemně chytl za bradu a dal jí vášnivý polibek.
Anonymní- Anonymní
jeho reakce mě hodně překvapila, ale nedala jsem to na sobě znát, ale odtáhla se od něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Takže teď nejspíš přijde ta část kdy mám odejít že?"usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"teď by měla přijít ta část, kdy vám dám facku a poučím vás o tom, že přebírat slečnu vašemu studentovi není vhodné." zůstala jsem ledově klidná
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 31 z 40
Povolení tohoto fóra: