Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 23 z 40
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
"Spíš než ublížila jste mne donutila rychleji se učit. Nechce mě dokázat vám, že mám na to, vybojovat si tuto informaci," hypnotizovala jsem ji pohledem jantarových očí.
"Když to nedokážu, alespoň se pobavíte. Nic vás to nebude stát."
"Když to nedokážu, alespoň se pobavíte. Nic vás to nebude stát."
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
"Nezabíjím lidi kteří nemají na to se mnou bojovat." řekla jsem přísně "A hlavně nezabíjím geniny, který mají přísný zákaz chodit na mise typu A chodit sami bez doprovodu." řekla jsem luskla prsty a dovnitř vešli ANBU , uchopili jí za lokty
"Odvést do obrazu." řekla jsem a oni jí odvedli chodnou rovně až k obrazu Tsukiko otevřeli ho a jí do něj strčili a pak zavřeli. Ocitla si se v menší místnosti s pochodněma a menším lůžkem. já se podívala na Faita
"SIce jsem zločince ale tohle bych nikdy neudělala poslat genina samotného do nepřátelské vesnice." sedla jsem si ke stolu a napsala dopis pak jsem ho zkrystalizovala a poslala Raikagemu
"Dnešní mládež je zbrklá a oprsklá."
"Odvést do obrazu." řekla jsem a oni jí odvedli chodnou rovně až k obrazu Tsukiko otevřeli ho a jí do něj strčili a pak zavřeli. Ocitla si se v menší místnosti s pochodněma a menším lůžkem. já se podívala na Faita
"SIce jsem zločince ale tohle bych nikdy neudělala poslat genina samotného do nepřátelské vesnice." sedla jsem si ke stolu a napsala dopis pak jsem ho zkrystalizovala a poslala Raikagemu
"Dnešní mládež je zbrklá a oprsklá."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zavřela jsem oči.
Nezůstanu...
Dala jsem dlaně k sobě a kolem mého těla se rozhořela fialová chakra. Použití Černého blesku mi ji téměř neodčerpávalo.
Natáhla jsem dlaň proti obrazu.
"Kuroi Kaminari!" silný výboj černého blesku by dokázal porazit několik stromů v řadě za sebou. Dveřmi mého vězení měl tedy proniknout lehce.
Nezůstanu...
Dala jsem dlaně k sobě a kolem mého těla se rozhořela fialová chakra. Použití Černého blesku mi ji téměř neodčerpávalo.
Natáhla jsem dlaň proti obrazu.
"Kuroi Kaminari!" silný výboj černého blesku by dokázal porazit několik stromů v řadě za sebou. Dveřmi mého vězení měl tedy proniknout lehce.
Rin Kagayaki- Jounin
krystali po celé rezidenci začali okamžitě vibrovat vzala jsem si meč blesků a vyrazila jsem z kanceláře
"Co to je za bordel, snad nechceš abych tě znehybnila nebo něco horšího." křikla jsem na ní naštvaně
"Co to je za bordel, snad nechceš abych tě znehybnila nebo něco horšího." křikla jsem na ní naštvaně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kolem mého se vytvořila drobná síť z černého blesku.
"Můj blesk ten váš přemůže lehce i na této úrovni. Nebo nepřemůže, ale vyrovná se mu." zvedla jsem k ní oči.
Jakmile se obraz rozdrtil, vyskočila jsem ven.
Krystal kolem mi zabránil utéct, ale vzdát jsem se nehodlala. Mohl mne zkrystalizovat, ale jakmile by se krystal rozbil, síť kolem těla mi dávala možnost být zcela bez újmy. Připravila jsem si pečetě na bleskovou rychlost, při které jsem byla stejně rychlá jako Raikage a dokázala jsem se tak vyhnout většině útoků.
"Můj blesk ten váš přemůže lehce i na této úrovni. Nebo nepřemůže, ale vyrovná se mu." zvedla jsem k ní oči.
Jakmile se obraz rozdrtil, vyskočila jsem ven.
Krystal kolem mi zabránil utéct, ale vzdát jsem se nehodlala. Mohl mne zkrystalizovat, ale jakmile by se krystal rozbil, síť kolem těla mi dávala možnost být zcela bez újmy. Připravila jsem si pečetě na bleskovou rychlost, při které jsem byla stejně rychlá jako Raikage a dokázala jsem se tak vyhnout většině útoků.
Rin Kagayaki- Jounin
nedívala jsem se na ní jako spíš na to že rozbila obraz mého životního vzoru u spánku mi začala tepat žilka shunshinem jsem se přemístila za ní k tomu obrazu a opatrně jsem se ho dotkla
"Okamžitě ho opravit. Tohle se připíše na úhradu Kumogakure." řekla jsem trochu smutně
"Okamžitě ho opravit. Tohle se připíše na úhradu Kumogakure." řekla jsem trochu smutně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dostala jsem tik do oka.
"Co... Já... Tohle..." trhla jsem hlavou, abych přestala koktat. Vidět na její tváři smutný výraz bylo zvláštní.
"To vy jste mě v něm uvěznila. Pokud dovolíte, pak půjdu. A zjistím si ty informace jinak. Každopádně, kdybyste mi řekla, kdo vějíř má, ušetřil by vám ten člověk práci s mým zabitím."
"Co... Já... Tohle..." trhla jsem hlavou, abych přestala koktat. Vidět na její tváři smutný výraz bylo zvláštní.
"To vy jste mě v něm uvěznila. Pokud dovolíte, pak půjdu. A zjistím si ty informace jinak. Každopádně, kdybyste mi řekla, kdo vějíř má, ušetřil by vám ten člověk práci s mým zabitím."
Rin Kagayaki- Jounin
otočila jsem se na ní a její nohy jsem obalila kurai shotonem a ten postupoval až k rukoum
"Nemám ráda, když mi někdo ničí moje věci a tenhle blesk na kurai nemá takový vliv jako na normální shoton. Smůla holká snažila jsem se ti to ulehčit." došla jsem k ní a praštila jí do zátylku že omdlela.
"Nemám ráda, když mi někdo ničí moje věci a tenhle blesk na kurai nemá takový vliv jako na normální shoton. Smůla holká snažila jsem se ti to ulehčit." došla jsem k ní a praštila jí do zátylku že omdlela.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jakmile mě praštila do zátylku, do rukou jí vyběhl blesk z mojí bleskové sítě, která téměř nebyla vidět a pořádně ji praštil. Nemohlo jí to ublížit, ale tělem jí musel projet velmi nepříjemný pocit a trochu jí to zachvění rozcuchalo vlasy. Nu budiž.... Trochu víc jí to rozcuchalo. Já zatím klesla k zemi.
Rin Kagayaki- Jounin
(COŽEEEEE??!!! moje vlasy ;( )
jak jsem dostala menší ráno tak jsem se musela opřít o zeď a chvíli být v klidu
"No ale aspoň zadržena odvést a nechat v tom krystalu." řekla jsem vážně a pak si sáhla na vlasy a málem jsem omdlela taky rychle jsem došla do své ložnice a vlasy si hřebenem zase urovnala (ty přesun Orochimarova východní skrýš)
jak jsem dostala menší ráno tak jsem se musela opřít o zeď a chvíli být v klidu
"No ale aspoň zadržena odvést a nechat v tom krystalu." řekla jsem vážně a pak si sáhla na vlasy a málem jsem omdlela taky rychle jsem došla do své ložnice a vlasy si hřebenem zase urovnala (ty přesun Orochimarova východní skrýš)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
do rezidence vběl ANBU a vyhledal mě a okamžitě mi řekl vše co se odehrálo ve skýši
"Jakže?!" zakřičela jsem a šla rovnou tam (přesun)
"Jakže?!" zakřičela jsem a šla rovnou tam (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dohrabal jsem se před rezidenci a tam jsem vylezl ven."Tahle nová technika se fakt hodí když chce jeden utéct."usmál jsem se když jsem to řekl a pak jsem vyrazil do svého pokoje.(Přesun)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Dostavil som sa aj s návštevníkmi z iwy do rezidencie a tam vyčkával.
"Teraz nám neostáva nič iné, než si počkať na jej príchod, keďže sa mi ju rozhodne po celej oto hľadať nechce," povedal som na rovinu a oprel sa o jednu zo stien.
"Teraz nám neostáva nič iné, než si počkať na jej príchod, keďže sa mi ju rozhodne po celej oto hľadať nechce," povedal som na rovinu a oprel sa o jednu zo stien.
Ryuzaki Kaguya- Počet príspevkov : 271
Došel jsem před rezidenci a všiml si 2 osob.
Toho jednoho jsem už viděl, ale toho druhýho neznám.
Zastavil jsem se kousek Ryuzakiho.
"Přeji pěkný den, vy tu také čekáte na Otokage?"
Toho jednoho jsem už viděl, ale toho druhýho neznám.
Zastavil jsem se kousek Ryuzakiho.
"Přeji pěkný den, vy tu také čekáte na Otokage?"
Anonymní- Anonymní
došli sme s ANBU k rezidenci
"Co tu všichni děláte?" optala jsem se se unaveně a ANBU mě dál vedl do rezidence do přijímacího salonku tam mě posadil an akřeslo a postavil se ke dveřím
"Co tu všichni děláte?" optala jsem se se unaveně a ANBU mě dál vedl do rezidence do přijímacího salonku tam mě posadil an akřeslo a postavil se ke dveřím
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Všiml jsem si Otokage
"Dobrý den, Otakage-sama omlouvám se že vyrušuji mohu na chvilku?"
"Dobrý den, Otakage-sama omlouvám se že vyrušuji mohu na chvilku?"
Anonymní- Anonymní
"Jistě povídej." opřela jsem se a snažila se uržet při vědomí, začala na mě padat únava od užití toho jutsu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Postavil jsem se vedle Reiny a položil jí ruku na rameno, aby věděla, že jsem u ní. Jelikož byla zesláblá, dával jsem dvojnásobný pozor.
Postavil jsem se vedle Reiny a položil jí ruku na rameno, aby věděla, že jsem u ní. Jelikož byla zesláblá, dával jsem dvojnásobný pozor.
Anonymný- Anonymní
Přišel jsem před Otokage, všimnul jsem si ANBU.
"Nevíte, kde všichni jsou nemohl jsem nikoho najít ani senseie."
"Nevíte, kde všichni jsou nemohl jsem nikoho najít ani senseie."
Anonymní- Anonymní
zhluboka jsem se nadechla "Tvůj sensei bude nějakou dobu mimo Memphisto, do té doby tě přiděluji do týmu Tatsua."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Jo...mimo. Doslova. pousmál jsem se nad výrazem, který jeho sensei nasadil předtím, než si ho vzala Reina do parády. Jak asi vypadá teď?
Jo...mimo. Doslova. pousmál jsem se nad výrazem, který jeho sensei nasadil předtím, než si ho vzala Reina do parády. Jak asi vypadá teď?
Anonymný- Anonymní
"buď bude spolu s týmem na tréninku nebo v tréninkové budově, ale netrénujte moc dlouho škodí to zdraví." pousmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nahodil jsem milý úsměv.
"Děkuji a beru na vědomí vaši radu, prozatím tedy nashledanou"
Poté jsem se podíval na ANBU na Reinu a odešel.
"Děkuji a beru na vědomí vaši radu, prozatím tedy nashledanou"
Poté jsem se podíval na ANBU na Reinu a odešel.
Anonymní- Anonymní
kývla jsem a pak jsem pomalu zavírala oči
"Tohle....je vyčerpávající." šeptnu
"Tohle....je vyčerpávající." šeptnu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 23 z 40
Povolení tohoto fóra: