Ohromná rezidence klanu Osferatu
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 4 z 23
Strana 4 z 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Ohromná rezidence klanu Osferatu
First topic message reminder :
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu
Jo, jasne dej to do lednice... vstal jsem od stolu... pockal jsem az vse udela a vrati se z5... Takze tu od ted budes bydlet, tak jsem vydal povoleni, ze te bariera vpusti tam i z5, ale nikoho dalsiho s tebou... Tak jak si na tom s penezi??? Porad potrebujes praci???
Anonymní- Anonymní
Vše jsem pouklízel a zbytek Gyozy dal do ledničky. Potom jsem se vrátil do jídelny."Díky..." Usmál jsem se. Potom jsem se jen trochu zvědavě na něj podíval. "Ano...potřebuji...ty by si nějakou měl?" Hodně by mě to potěšilo, kdybych zas mohl vydělávat. Věděl jsem, že otcovi peníze na živobytí vydrží asi tak nanejvýš týden a to jsem byl optimista. Práci jsem nutně potřeboval.
Guest- Anonymní
No tak tady v dome je prace dost a to jsem rozjel v meste i par vlastnich obchudku... Mohl bys napriklad... No to nechme na pozdeji... Nejdriv mi o sobe rekni neco vic a pridej k tomu vsechny sve shopnosti a zkusenosti vseho druhu...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se tak zamyslel."No...umím vše kolem domácnosti. Vaření, pečení, uklízení, starání se o chod domácnosti. Potom jsem dělal uklízeče, opraváře nějakou dobu, kde mě zaučili, i instalatérství, čištění kanálů. Myslím, že se i vyznám ve stavaření. Náš dům jsem opravil a taky namaloval, vyměnil okna, vymaloval, ze střechou mi pomohli trochu starší. Také jsem dělal i rozvody, protože jsem dříve pomáhal lidem, kteří to po vesnici obstarávali. Dělal jsem i obsluhu a chvíli se staral o skleníky a zahrady. Roznášel jsem různé věci...no je toho trochu víc ještě...ale bral jsem, co se dalo a vždycky mě rychle zaučili a pak už to nějak šlo..." Podíval jsem se na něj."Můžeš mi dát cokoliv...mě je to jedno...jen když si aspoň trochu vydělám...už jsem se i staral o nemocný nebo starší...většinou brali tam, kde moc lidi nechtějí dělat, ale mě to nebavilo...já musel nějak si vydělávat..."
Guest- Anonymní
Vis co??? Jak jsem uz rikal predtim okolo tohohle domu je potreba hodne prace, takze bys mohl delat vse, co tu bude potrba. Bude to spousta prace, takze te podle toho i ohodnotim penezne... Rekneme 150 az 200 ryo tydne??? Vyhovovalobyti to??? Bydu to jen do te doby nez si opatrim stabilni personal pro chod panstvi... Potom bych ti nasel na praci neco jineho, pokud budes chtit...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se rozzářil. "Jasně! Moc díky...tohle rozhodně beru...tolik jsem ani nikdy ještě nebral...tohle nemůžu odmítnout..." Poprvé od té chvíle, co se to stalo, byl můj úsměv opravdu zářivý a upřímný. Tohle bylo víc, než jsem čekal a rozhodně mě to do budoucna tato práce hodně pomůže.
Guest- Anonymní
Dobre, potom je ta prace tvoje Sahle jsem do kapsy... Tady mas 200 ryo na tyden do predu. Je mi jasne, ze tu praci chces proto, aby si se staral o otce a na 95% jsi u vas doma byl i dnes rano... Me do toho nic neni jak ty penize pouzijes, ale mysli na taky na sebe a sve potreby...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na něj tak trochu vylekaně podíval."No...já...víš...není to tak...no...on by se sám o sebe teď nepostaral..." Nakonec jsem kapituloval, protože jsem lhát opravdu neuměl."Někdo mu musí pomoct..."
Guest- Anonymní
To si spatne pochopil, myslel jsem to tak tak, ze chapu tvou situaci, jen nechci abys dal vsechny tve tezce vydelane penize svemu otci a sam nic nemel... To je vse
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pousmál."Neboj...vždycky si něco nechám..." Vzal jsem se od něj peníze a dal si je do kapse."Takže...s čím má začít?" Pak jsem se jen na chvíli posadil.
Guest- Anonymní
Tak to ti nepovim. Ted tu neni nic potreb delat... podival se na me, protoze nevedel jak to vim... Vis jsem s celou barierou propojen telepaticky a proto vim vzdy, co se tu deje okolo i vne bariery. Tak mam o vsem v dome prehled a byl by problem kdyz, by tu bylo dalsi sluzebnictvo ja ho nemohl kontrolovat. Navic se muzu spojit telepaticky s kazdym kdo je v bariere nebo ve skryte pevnosti v horach
Anonymní- Anonymní
Jen jsem pokýval hlavou."Aha...takže, jestli teď nic nepotřebuješ, rád bych si šel trochu zacvičit. Dlouho už jsem netrénoval Tengoku Dantsu a měl bych každý den...takže..." Usmál jsem se na něj. Na cvičiště se mi teď nechtělo. Doufal jsem, že budu moct cvičit tady.
Guest- Anonymní
Prave jsem ti chtel nabydnout, ze by si se mel pripravovat na chunninske zkousky, kdyz ted neni co na praci...
Anonymní- Anonymní
Jo?...no...já totiž byl zařazen do nějakého týmu...tým 2 a můj sensei má být nějaký Artemis, ale čekal jsem na něj v tréninkové hale5 dní, ale on se neukázal takže nevím..." Povzdechl jsem si."Takže vůbec nevím, jak to bude..."
Guest- Anonymní
No ja jsem v tymu 1. a muj sensei je Yoko... Uz mam za sebou se Shirem jeji zkousku, aby mi dala doporuceni na Chunninske zkousky. Mozna by sis mel o tom promluvit s ni... Pockej tu se mnou poslu ji vzkaz... napsal jsem zpravu a pomoci gravitace ji poslal rychle za Yoko...
Anonymní- Anonymní
"Tak jo..." Jen jsem kývl a znovu se posadil. Snad se to nějak pohne...
Guest- Anonymní
Co takhle zkratit cekani soubojem??? muzem bojovat, treba na mem soukromem cvicisti...
Anonymní- Anonymní
Zvedl jsem hlavu."Souboj...no...mohli bychom to zkusit...rád bych se z někým procvičil...já vždycky cvičil jen sám..." Postavil jsem se.
Guest- Anonymní
Po dlouhem hledání jsem našel Tasheruv dum.(fakt sory že muj přeun trval tak kratko ale za chvíli budu muset jít)
"Lide řikali že pry tu bydlí sam tak doufam že bude mít čas."
Klepu na dveře.
"Lide řikali že pry tu bydlí sam tak doufam že bude mít čas."
Klepu na dveře.
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Citil jsem, ze se k bariere blizi Kalion a tak jsem ho nechal projit. Dosel jsem spolu s Fujinem ke dverim. Otevrel jsem... Ahoj Kalione co tu delas??? Nerikej mi, ze taky nemas kde bydlet... rekl jsem s usmevem...
Anonymní- Anonymní
POusmal jsem se.
"Ne tak to ne ja bydlím tam kde chcu třeba pod širakem jen jsem se chtěl zeptat
či nemaš nějake svitky."
Prohledl jsem si Tashera a taky nějakého mladíka.
"Ne tak to ne ja bydlím tam kde chcu třeba pod širakem jen jsem se chtěl zeptat
či nemaš nějake svitky."
Prohledl jsem si Tashera a taky nějakého mladíka.
Shinobi
[color=orange]Svitky v knihovne sidla nemam, ale co zkusit knihovu v Sune??? Tak pod sirakem jo??? No ja mam stele stanoviste tady v tomhle panstvi... Jinak tohle je Fujin... Prave jsem se chystali na cvicny boj, nez jsi prisel /color] ukazal jsem mu at jde klidne dovnitr...
Anonymní- Anonymní
Vesel jsem dovnitř.
"No ale ja nemam ryo a kazekage je pryč slšel jsem že pry na nějake duležite misi
a tak Fujin."Podíval jsem se na Fujina a zeptal Tashera "a co ty zesílil jsi???? nechcu se vtírat ale jestli si zesilil mohl bys mě něco naučit???."
"No ale ja nemam ryo a kazekage je pryč slšel jsem že pry na nějake duležite misi
a tak Fujin."Podíval jsem se na Fujina a zeptal Tashera "a co ty zesílil jsi???? nechcu se vtírat ale jestli si zesilil mohl bys mě něco naučit???."
Shinobi
Moc ne, umim jen D:
Kage Shuriken no Jutsu - Technika stínového Shurikenu
Magen: Narakumi no Jutsu - Démonicka iluze: Technika spatření pekla
Shunshin no jutsu - Technika problesknutí
C:
Fuuton: Daitoppa - větrný živel: velký průlom
Fūton: Reppūshō - větrné zaostření zbraní
Kage Shuriken no Jutsu - Technika stínového Shurikenu
Magen: Narakumi no Jutsu - Démonicka iluze: Technika spatření pekla
Shunshin no jutsu - Technika problesknutí
C:
Fuuton: Daitoppa - větrný živel: velký průlom
Fūton: Reppūshō - větrné zaostření zbraní
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23
Similar topics
» Tascher Osferatu
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 4 z 23
Povolení tohoto fóra: