Ohromná rezidence klanu Osferatu
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 2 z 23
Strana 2 z 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Ohromná rezidence klanu Osferatu
First topic message reminder :
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu
Jen jsem se na něj tak zadíval."Já bych tě nechtěl zase otravovat...poslední dobou pořád u někoho zůstávám a určitě jsem jen na obtíž...no a ano...je jounin...pracuje...ehm...jak se to řekne...pár věcí dělá, ale teď je jakoby...no...placený bez toho, aby musel něco dělat, díky jeho zdravotnímu stavu a dříve byl moc prospěšný...jen proto asi ale....vše utratí za alkohol a tak musím zbytek věcí a peněz obstarávat já víš..."
Guest- Anonymní
On te nuti pracovat, aby mel co pit??? Takze mi v podtate rikas, ze od te jiste udalosti kterou nebudu zminovat, je ehm.. rekneme v tom vegetativnim stavu a stale jen pije?? No neco bych snad udeltat mohl, co se prace a snad i privedeni k rozumu tveho otce... A rozhodne me neotravujes. Jsem jen rad, ze tu nekdo bude. Kdysi to bylo velice zive sidlo a stale tu byli stovky lidi, ted je to takove puste. Musim si opatrit nejake sluzebnicto...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem to chtěl rychle převést někam jinam."Já...to jsem řekl toho trochu moct...já...dělám to dobrovolně ...vážně..." Jen jsem se podíval do země a pak zase na něj."Teda když ti nevadím...jednu noc bych mohl ještě strávit někde jinde...ještě jednou díky..." vděčně jsem se na něj usmál...
Guest- Anonymní
OK, Chces si dat jeste koupel pred spanim nebo chces jit rovnou spat ??? rekl jsem s usmevem K tomu rozhovoru, bych se rad vratil i rano...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem tak v duchu doufal, že na to zapomene."No...tu sprchu bych si rád hodil...už to je dva dny, co jsem se nekoupal a není mi to příjemný...jestli teda můžu..." Pořád jsem si prohlížel své nové triko. Takový jsem si vždycky přál...
Guest- Anonymní
Dobre, tak se mnou pojd do lazni ja sam jsem nemel sprchu tak den nebo dva... Mozna si dam i lazen v horkem prameni... Odesli jsme do lazni...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem kývl a pomalu vstal a vydal se za ním. Sice mi to tu ukazoval, ale pořád to tady pro mě bylo jak ve španělské vesnici xD.
Guest- Anonymní
Tohle je celkem labirint tak se nestrat a to jsem ti neukazal ty 2 patra nahore a 2 patra sklepeni dole xD Dosli jsme do lazni a ja se svlekl a ukazal tak sve vypracovane telo... XP V zapeti jsem si vlezl do lazne s horkym pramenem...
Anonymní- Anonymní
Pořád jsem jen mlčky přikyvoval a sledoval ho. Když jsem došli do lázní jen jsem si to znovu tak prohlížel. V lázních jsem totiž také ještě nebyl. Všiml jsem si, že Tascher má dost vypracované tělo. Rozhodně musel pravidelně cvičit. Pomalu jsem si sundal své nové triko a ostatní věci. Musel jsem si také obmotat obvazy. Rány už vypadaly docela dobře, ale stále nic moc. Také jsem měl dost vyrýsované svaly. Bylo to pravidelnou těžkou prací a také cvičením rodinného Hijutsu. Opatrně jsme si vlezl do horké vody. Jen jak se rány dotkly hladiny, začali štípat. Snažil jsem se to ignorovat a bolest pomalu ustupovala. Bylo to tu strašně příjemné a vlastně+ až teď jsem si uvědomoval, o co všechno jsem vlastně ve svém životě přišel. Jen na chvíli jsem zavřel oči a nechal se unášet tím blaženým pocitem.
Guest- Anonymní
Tak jaka je voda ??? Pokud ti tahle teplota nesedi tak si muzes jit vlest do bazenu s teplejsi ci chladnejsi vodou... a zacal jsem se omyvat teplou vodou... po chvilce Vydrhnes mi zada??? Tak ti je vydrhnu, kdyz budes chtit...
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem oči a podíval se na něj."Suprová...jsem v lázních poprvé...ehm..." Jen jsem se tak přitrouble pousmál."J-jo...jasně...umeju..." Odpověděl jsem pak hned na jeho otázku a přesunul se až k němu. Vzal jsem houbičku a začal mu je umývat. Předtím jsem nikdy přítele neměl, které mu bych to mohl dělat. Všechny ty věci kolem pro mě byli nové. Jen jsem se snažil být opatrný.
Guest- Anonymní
Bylo to prijemne, a kdyz me umyl jeho sluzbu jsem mu oplatil... Pokud budes chtit, muzes se kdykoli stavit, vzdy tu budes vitan... dodal jsem s usmevem
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pořád trochu ostýchavě pousmál."D-díky..." Nikdo mě předtím nemyl záda a musel jsem uznat, že to bylo docela příjemné a pohodlné. Potom jsem se ještě začal trochu umývat na zbytcích částí těla. Voda opravdu byla úžasná a moje rány si už taky zvykli.
Guest- Anonymní
Pujdu uz ven... vylezl jsem a zacal se protahovat... Pak jsem se rychle oblekl jedno z kimon, ktera byla ve skrini. Az pujdes ven tak si take jedno vezmi. prohodil jsem smerem k Fujimu... Porom jsem si z chladiciho boxu vyndal jedno vanilkove mleko a zacal ho popijet... Tohle jsem opravdu potreboval...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývl a sledoval ho. Nakonec jsem se do umýval a taky vylezl ven. Než jsem si vzal kimona, tak jsem si vzal ručníky hned nad tím a trochu se osušil. Potom jsem si sedl na kraj lázně a začal si znovu obmotávat obvazy kolem hrudníku, břicha a ruk. Opravdu to bylo lepší, ale stále ne úplně v pořádku. V hrudníku mě bolelo a píchalo pořád. Když jsem skončil jen jsem si vzal taky jedno kimono a oblékl ho na sebe. Bylo z příjemné látky a velmi pohodlné. Opravdu vděčně jsem se podíval na Taschera."Fakt díky za všechno...nikdo se nikdy ke mě takto nechoval a já jsem vděčný za všechno, co pro mě děláš a přitom nemusíš...arigato..."
Guest- Anonymní
Tohle je podle me normalni.. Pratele by si meli pomahat kdyz maji potize a drzet spolu, ikdybi meli jit proti celemu svetu...
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem se jen tak vděčně usmál a trochu si protáhl. Bylo mi hned lépe a opravdu jsem byl za všechno vděčný. Jen jsem došel k mým věcem a poskládané si je vzal do ruky. Do druhé pak svou hůl. Na chvíli jsem zapomněl na všechny svoje starosti.
Guest- Anonymní
Tak si asi uz pujdem lehnout... Uvidis, ze ti rano bude o moc lepe. rekl jsem s hrejivym usmevem.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pěkně usmál a došel k němu."Takže...ehm...myslím tudy, že?" Řekl jsem taky trochu hádavě.
Guest- Anonymní
No po pravde tudy jse de na cviciste, ale skoro presne dodal jsem s usmevem Pojd radsi za mnou...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem si tak povzdechl. Já se tady nikdy nevyznám... "Jasně..." A šel jsem za ním. Lepší, než se ztratit...
Guest- Anonymní
Dovedl jsem ho k pokoji ktery byl naproti memu. Tak jsem tady Necham te tu a jdu k sobe... Takze dobrou noc a uvidime se rano... odesel jsem spat k sobe do pokoje...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem mu poděkoval a vešel do pokoje. Byl taky pěkně zařízený a hlavně hodně veliký a ta postel. Došel jsem pomalu k ní a hůl postavil vedle sebe. potom jsem ze sebe shodil kimono a položil se na postel. Byl nádherně měkká a krásně voněla. Cítil jsem se jako v pohádce. Hned jsem se pak zakryl a netrvalo dlouho a usnul jsem, jak špalek. Toto byl můj nejlepší den v životě...
Guest- Anonymní
Vstal jsem asi o hodinu driv nez on a pomoci knihy o leceni, kterou jsem nasel v knihovne, mu vyrobyl velice uciny lek ktery leci veskera zraneni... Potom jsem pripravil dve snidane... Dal jsem si kavu a sel zpet do pokoje kdyz jsem ho cestou uvidel jak zmatene tape chodbou a nevi kudy kam... Dobre rano... Jak si se vyspal??? Pripravil jsem pro tebe snidani a lek ktery ti velice rychle zhoji jakakoli zraneni... rekl jsem a smal jsem se na neho...
Anonymní- Anonymní
Nevěděl jsem v kolik jsem vstával. Prostě jsem vylezl, naházel na sebe oblečení a hůl jako obvykle připnul na záda. Bylo mi už mnohem lépe, ale zranění la pořád vidět. Vyšel jsem na chodbu a začal hledat kudy kam. Vůbec jsem nevěděl kde jsem, proto jsem byl nesmírně šťastní, když jsem potkal Taschera."Dobré ráno...velice dobře...a znovu díky...jsem rád, že si tu...asi jsem se ztratil..."! Jen jsem se tak zasmál.
Guest- Anonymní
Strana 2 z 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» Tascher Osferatu
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 2 z 23
Povolení tohoto fóra: