Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ohromná rezidence klanu Osferatu

5 posters

Strana 1 z 23 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu Empty Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 21:06

Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...

V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání Very Happy)

Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 21:17

Pravě jsem se nastěhoval do svého nového pokoje a užívám si výhled z balkonu na pouštní bouři v dáli.
Měl bych si pomalu začít vybalovat pomyslím si a začnu.

Naposledy upravil Tascher dne Mon 5 Sep - 21:12, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Aug - 20:47

Tak jsem konene doma pujdu si lehnout jsem po dnesnim boji s Yoko strasne vycerpany budu muset zlepsit svou vydrz abych mohl u drzet kekkei genkai Chōshinsei no jūryoku o neco dele a uzivat ho casteji. Porazil jsem ji jen tesne a to na me sla maximalne z lehka Surprised pomyslel jsem si prevlekl se, osprchoval a sel spat do mekke postele. (dobrou noc vsem Sleep )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Sep - 11:36

Probudil jsem se a sel se umyt. Po prevleceni jsem se protahl a sel do vesnice
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 19:50

Dorazili jsem k hranici meho domu. Pocke chvylku musim ti umoznit pruchod barierou. Jinak bys byl zabit dosti neprijemnou smrti. slozil jsem bleskurychle specialni peceti (funguji jen pro me). Tak muzem jit dovnitr bariery...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 19:52

Jen jsem se s trochu vyraženým dechem na všechno díval. Bylo to tak veliký a všechno tak nádherný. Ta rezidence byla gigantická. Nikdy jsem v něčem takovém nebyl. Jen jsem přikývl a pomalu šel za ním.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 19:57

Ziju tady uplne sam, tak je tu celkem nudam, ale asi si sezenu nejake sluzebnicto... Chces si to tu nejdriv projit, nebo pujdem rovnou vybrat to triko???

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 19:59

Jen jsem se pořád otáčel a sledoval všechno kolem sebe."Je to tu obrovský...náš dům by se vlezl do tvojí jedné místnosti...musí to tu být docela...prázdné a chladné..." Potom jsem se jen zarazil."No...já to nechám na tobě..." Tak nejistě jsem se usmál.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 20:05

Me je to opravdu jedno, muzem si to tu projit pokud chces ty,,,

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 20:07

Jen jsem kývl, že bych si to teda prošel. Byl jsem docela zvědavý, i když jsem se to snažil krýt, aby si nemyslel, že zase chci šmejdit v cizím domě. Jen jsem v ničím takovým ještě nebyl a vůbec jsem to neznal a dost mě to zajímalo.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 20:21

Tak Tady je vstupni hala, jak sis jiz asi vsiml... Tady jsou soukrome lazne s horkymi prameny... Tady je me soukrome cviciste a telocvicna. Potom si tu muzem zkusis zatrenovat... Dale tu mam velky sklenik, kde jsou snad vsechny druhy rostlin z celeho sveta... Tady je kuchyne... Tamhle je jidelna a je v ni misto asi pro 300 lidi tedy +/- Surprised ... Dal je tu spousta pokoju pro hosty a sluzebnictvo. Je toho tu jeste velmi mnoho, ale nechci te unavovat. Pro prejdem rovnou Do rodinneho kridla domu. Tak smela za normalnich okolnosti jen rodina a osobni sluhove. Ty jsi asi prvni clovek v historii ktery jsem vstoupil, mimo tyto kategorie. Jak asi vidis pokoje jsou moderne a luxusne zarizene, protoze jsem nedavno provedl renovaci. Tamhle Je muj pokoj. Tak co na neho rikas??? Jo a tamhle je dalsi mistnost jako satnik...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 20:26

Jen jsem ho poslouchal a vše vyjeveně sledoval z otevřenou pusou. Bylo toho vážně hodné a všechno bylo tak luxusní a veliké. Připadal jsem se jak někde v nějakém paláci, což to tomu hodně připomínalo. Když jsme pak došli do jeho pokoje jen jsem nemohl popadnout dech. Byl tak obrovský a úžasně zařízený. Můj by se tam vešel asi 20y, jestli ne víckrát."Je to tu úžasné..." Už jsem se neudržel."Tohle se mi ani nemohlo zdát v těch nejlepších snech...a jsem rád, že jsem teda první člověk, co jsem vstoupil..." Usmál jsem se."Máš to tu senzačně zařízený....no a ten pokoj...." Pořád jsem jen těkal očima sem a tam, ale raději se ničeho nedotýkal.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 20:33

No neni to nic zvlastniho... Chovej se tu jako doma... Tamhle jak jsem rekl, tamhle je satnik tak si tam vyber co chces... Surprised rekl jsem s usmevem a pobydl ho, at se nikterak neostycha...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 20:38

Jen jsem se na něj trochu udiveně podíval."Nic zvláštního...můj pokoj mám 4x3 metry..." Potom jsem se jen ta pomalý krokem, pořád z blbým pocitem, že bych si od někoho měl něco brát, vydal k šatníku. Když jsem ho otevřel, objevila se přede mnou další místnost, která byla pořád větší, než můj pokoj. Bylo tam tolik věcí.Wauuu...tolik oblečení a doplňků jsem pohromadě ještě neviděl...máš toho fakt hodně..." Pomalu jsem vešel a procházel jednotlivými policemi a díval se, co tu má.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 20:41

No, asi jo, ale ja mam nejredsi jen obycejne obleceni, ktere me nijak zasadne neodlisuje od beznych lidi... Tim padem jsem asi 95% nikdy nemel na sobe, ci jsem to ani od nakupu nevidel...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 20:47

Jen jsem si to bedlivě prohlížel. Pak mi padlo velmi jedno do oka. Bylo pověšené za prosklenou vytryýnou.
Ohromná rezidence klanu Osferatu Sbirka653_05052010151302_765
Vypadalo suprově a něco podobného jsem si vždycky přál, ale buď jsem si to nemohl dovolit a nebo prostě jsem to měl zakázaný. Většinou, ale ta první možnost. Byli tam i jiný a noblesnější, ale mě prostě uchvátilo toto, ale vypadlo, že bylo taky velmi drahé a taky když jsem se podíval na cenovku, která tam stále visel, úplně jsem se zhrozil. Tohle jsem si nemohl vzít. Začal jsem se dívat po jiných, ale pořád po něm pokukoval.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 20:56

Pochvilce jsem za nim vesel od satniku... Tak uz sis neco vybral???

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 20:58

"No..." Co nejnenápadněji jsem se podíval na to triko, ale hned se odvrátil a díval se dál."J-ještě ne..." Jen jsem se tak plaše usmál.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 21:14

Libi se ti tohle triko??? To mi dala jedna holka jako darek... Ale pokud se ti liby je tvoje. Vyndal jsem ho ze skrine a podal mu ho...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 21:16

Jen jsem se na něj tak hodně ostýchavě podíval."Já...to si nemůžu vzít...je strašně drahé...a...to prostě nemůžu a ještě, když si to dostal...to ti nemůžu vzít..." couvl jsem trochu dozadu a ruky dal jakoby před sebe v obraném gestu.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 21:31

Trvam na tom. Ty holce jsem dal stejne uz pred rokem kopacky... Uz jsem ti rikal, ze penize nejsou problem. Presto, ze jsem bohaty diky majetku sveho klanu chci si ziskat svuj vlastni jako shinobi. Presto z celoho dedictvy, je pro me nejdulezitejsi tenhle mec po mem prapraprapraprapraprapradedeckovi. Jmenuje se RAGNAROK- v prekladu to znamena POCATEK, ale i KONEC SVETA ukazal jsem mu ho...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 21:35

Nakonec jsem si teda to triko vzal, i když mi to bylo trochu blbý, ale byl jsem rád, že mi ho dal. Okamžitě jsem si ho nasadil a když jsem se podíval do zrcadla, myslím, že jsem v tom vypadal i dobře."Mockrát díky..." Otočil jsem se na něj a vesele se usmál. Potom jsem ho dál poslouchal. Když mi pak ukázal ten meč, bedlivě jsem si ho prohlédl."Je velmi pěkný...myslím, že se k tobě i hodí...vypadá taky, že je hodně starý, ale úplně zachovalý...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 21:40

Ano je zcela nerozbitny a extreme lehky v mich rukach mi dava shopnost ovladat techniky 5 hlavnich zivlu do urovne C

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Tue 6 Sep - 21:44

Jen jsem trochu povytáhl obočí."To je super...máš mocnou zbraň, tak ji dobře využívej..." Usmál jsem se. Pak jsem jen dlouze zívl a na chvíli se posadil na stoličku opodál. Dnešní den sice nebyl tak únavný, ale pořád jsem nebyl moc v pořádku."Promiň...jen jsem trochu unavený..." Znovu jsem se usmál...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 6 Sep - 21:48

Vi co??? Dne tu muzes zustat prez noc... Muzes zustat treba ve vedlejsi mistnosti... Je to tam zarizene... Jo a rik si, ze tvuj otec je JOUNIN... pracuje stale pro vesnici???

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 23 1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: