Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ohromná rezidence klanu Osferatu

5 posters

Strana 20 z 23 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next

Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 20 Empty Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 21:06

First topic message reminder :

Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...

V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání Very Happy)

Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 20 Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Guest Fri 30 Sep - 22:45

Jen jsem pozvedl hlavu, protože jsem zaslechl, o čem se mluví. Z otázkou na tváři jsem se taky podíval na Akihira.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 20 Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 30 Sep - 22:46

Jen jsem se trochu pousmál."A proč taky ne že? Pokud vám nevadí bývalý nukenin jako sensei..." Znovu jsem se pousmál a čekal na jejich reakci.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 22:50

Nejde o to čím si byl, ale o to čím jsi teď. Je sice dobré učit se z minulosti, ale zlé se v ní utápět... Pokud věříš tomu, že už nukenin nejsi, tak mě to stačí... řekl jsem moudrým hlasem a usmál se na něj....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 30 Sep - 23:01

Jen jsem se pousmál."Moudrá slova, ale z méně moudrého ducha." Pousmál jsem se."Věřit, nevěřit...to je těžké a minulost někdy bývá složitá, takže odpověď je neznámá." Zase jsem se pousmál."Ale jestli chcete, abych já byl váš sensei, tak budete poslouchat jasné? A žádné odmlouvání...Pak budeme spolu vycházet..." Potom jsem se otočil na Roko."Vím, že to bereš asi tak, že tě do toho nutím, ale to není pravda. Pokud teda nechceš mít za senseie mě, já to pochopím, v pořádku. Udělám ti doprovod na zkoušky a pak už je to na tobě. Klidně si můžeš jít někam po svých..." Znovu jsem se na ni pěkně usmál.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Fri 30 Sep - 23:03

Jen jsem z docela neskrývaným nadšení stál a sledoval ho. Když potom souhlasil, srdce se mě rychle rozbušilo. Potom nám řekl, že ho ale budeme muset poslouchat a o tom, že byl nukeninem. Cože? On? Ale to je jedno...určitě se o tom někdy dozvím víc. Hluboce jsem se poklonil."Hai..." Na vše jsem kývl a dál ho sledoval.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 5:26

Překvapeně jsem se podívala na Akihira a usmála se.
Díky, já ... Rozmyslím si to... nechci, aby se něco stalo i tobě.
Podívala jsem se na něj. Po chvíli jsem obtočila svoje ruce okolo Tahera a "schovala" se v jeho náručí. Bylo to úžasně uklidňující.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 5:58

Díval jsem se na oba a jen se usmíval. Připomínalo mi to Lizz a mě. Vidíš to Lizzy...to je ta tvá malá Roko...asi nám už roztáhla křídla... Zahleděl jsem se do minulosti, kdy to ještě byla taková ta holčina a na naše první setkání. Už v té době toho zažila hodně a rozhodně byli mnohem zkušenější, než ostatní genini a teď. Musel jsem se zasmát, když jsem se s ní seznamoval. Tenkrát ještě jsem si nic nepamatoval a ležel jsem ve stanu, kvůli svým zraněním. Tam jsem tak potkal Lizz. Láska na první pohled. Zrovna ležela u mě, když do stanu vešla Roko. Bylo to docela komické. Hlavně, když jsem vstal a měl na sobě jen spodní prádlo. Pamatoval jsem si, že na mě Lizz skočila a zamotala do duchny. Jen to, že jsem se takhle ukázal už bylo pro ní moc."Lizzy? Proč si to udělala?""Vždyť si jenom ve spodním prádle!" "A to vadí? Když se půjdu někam s tebou vykoupat, to na mě budeš stále takhle skákat, když mě uvidí někdo jiný, než ty? Pořád ještě nahý nejsem.." Bylo to opravdu komické... Najednou jsem se však vrátil do reality."Ehm...není zač Roko-chan...vždycky jsem říkal, že je to jen na tobě a já tě nechci do ničeho nutit. To s tou zkouškou jsem myslel jako vtip, ale senseie tam máte mít, ale neznamená to, že s ním nutně musíte zůstat..." Znova jsem se jen usmál.

Naposledy upravil Akihiro Kazuki. dne Sat 1 Oct - 6:35, celkově upraveno 1 krát
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sat 1 Oct - 6:03

Jen jsem si znovu sedla a na všem přemýšlel. Přišel na mě velký příval informací a teď jsem si všiml Taschera a Roky. Chvíli jsem je jen sledoval a usmíval se. Vypadají spolu šťastně...kdy se to vůbec stalo?...viděl jsem, jak se na sebe dívají, ale...nebyl jsem v dobrým rozpoložení, abych to nějak víc zkoumal...aspoň Tascher-kun už nebude sám...a Roka aspoň zapomene na to, co se stalo...nemá to lehký... Střídavě jsem se díval na něj a na Akihira. Měl jsem smíšené pocity. Radost z toho, že bych mohli mít senseie a myslím, že ani ne špatného. Naopak mě, ale zase trápila ta příhoda z Amaterasu. I když jsem byl zase šťastný, když jsem viděl ty dva. Potom se tam, ale zase zapletl otec. Co dělám pořád tak špatně...co...proč jsem ten nejhorší...udělal jsem něco...vážně matka zemřela kvůli mě...opravdu by sestra ještě byla s námi nebýt mě?...nevím...já nevím...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 7:19

Roka se ke mě přitiskla a já ji taky vice objal. Jednu ruku jsem uvolnil a zlehka ji hladil po hlavě, jako malé dítě které se v noci probudí z noční můry a usedavě pláče... Podíval jsem se na Akiho, který byl myšlenkami úplně někde jinde a když se vrátil do reality, řekl jsem... Tak jsme tedy domluvení SENSEI. Bude zase nějaký seznamovací sraz týmu, nebo to přeskočíme... Mile jsem se na něj usmál... Podíval jsem se i na Fujina, ale ten byl zahloubán ve svých vlastních myšlenkách a já ho nechtěl rušit...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 7:26

Lehce jsem se zasmála, když jsem slyšela, co Tasher říká.
To myslíš jako seznámení starých známích?
Odlepila jsem od něj hlavu tak, abych mu viděla do obličeje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 7:27

Jen jsem se tak pousmál."Uvidíme, jak to ještě bude...hlavně se teď musíte připravit na další zkoušku a prosím, žádný SENSEI, připadám si pak moc starý a to myslím ještě nejsem ne?" Tázavě jsem se podíval na Taschera."Prostě stále jsem Akihiro jasné?" Proletěl jsem očima všechny přítomné...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 7:32

Usmál jsem se pohodil trochu vlasy a podíval se na na ni... (oči jsem mi z nějakého důvodu třpytili) No, tak já myslel tak, že bychom řekli naše sny ambice, něco o své minulosti, zálibách, rodině atd... Podíval jsem se na něj Jasně Aki, jen jsem tě chtěl krapet popichovat. Gomene... usmál jsem se, tak nějak na všechny

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sat 1 Oct - 7:55

Jejich rozhovor mě vytrhl ze zamyšlení. Jen jsem se musel pousmát nad tím o senseiovi. Postavil jsem se a došel blíž, abych vše dobře slyšel, ale stále jsem mlčel.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 7:59

Přestal jsem se opírat o zeď a šel jsem se postavit před ně. Ruky jsem si dal do kapes a jen se na všechny tak zadíval."Vím jak to myslíš. Říkal jsem si, že by bylo lehké si o vás něco zjistit, ale to bych vám přece nemohl udělat ne? A zavedu třetí pravidlo...nehrabat se mě osobně v myšlenkách, ano Taschere? Nebo si je taky uzavřu a kdyby si je chtěl znovu číst, prožil by si něco dost nelidského..." Usmál jsem se, ale můj pohled byl přesvědčivý a přísný.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 8:13

Neboj, tahle technika má svá omezení... usmál jsem se na něj tajemně... Navíc jsem ti z hlavy přečetl jen tohle, protože se to tykalo nás tří... O zbytek jsem se nezajímal, to jsou tvoje vlastní věci a do těch se bez tvého souhlasu montovat nebudu... znovu jsem se mile usmál

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 8:21

Přikývl jsem."Dobře...tak se vrhneme na ty formality...Každý mi řekne své jméno, element, jaké má zkušenosti, v čem je dobrý nebo co umí, na co by se chtěl v budoucnu specializovat, svůj cíl, kterého by jste chtěli dosáhnout a popřípadě pak i sen. Když se vám bude chtít, můžete i něco o sobě říct víc. Jo a abych nezapomněl...ještě by se hodil věk." Usmál jsem se a dál si je tak jen prohlížel. Uvidíme, co v nich bude...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 8:50

Takže já jsem Tascher z klanu Osferatu, Hlavní element mám Futon, ale tak nějak ovládám zatím na elementární úrovni i zbyle 4ři elementy. Zkušenosti, mám z bojů celkem dost, ale nikdy jsem to s nikým neřešil, tak to nedokážu objektivně zhodnotit. Ovládám dost dobře Taijutsu, Ninjutsu, Genjutsu, dokážu i vycítit chakru a podle ní určit osobnost člověka a jestli je to nepřítel, potom i samozřejmě její přibližné množství. Mám hodně ostré reflexi, co se všech smyslů týká a dokážu být hodně empaticky a prokouknout díky tomu nepřítele, pokud bych to měl brát pouze z bojového hlediska. Kekkei genkai asi říkat nemusím. Co se týká mé kariéry Shinobiho, tak bych chtěl být co možná nejuniverzálnější (mistrovství ve všem, vím, že to je kravina, ale prostě to tak vidí Very Happy) a ovládat co nejvíce technik to půjde. Sen získat co nejvyšší rank a překonat tak úroveň Kage. Sám bych postu Kazekageho ani zásadně dosáhnout nemusel, ale překonat ho jak říkám chci. Můj klan byl zcela vyhlazen, když jsem byl malí a příliš vzpomínek na tu dobu nemám. Od té doby jsem byl sám a spadlo na mě břímě zpravovat celý ohromný klanový majetek. Musel jsem se tedy naučit plavat mezi žraloky a nebo být sněden jinými dravci. Další podrobnosti o mém životě radši vynechám, ale můžete se na ně v budoucnu zkusit zeptat. Narodil jsem se 10. března a je mi 17 let. usmál jsem se a čekal co řeknou o sobě ostatní...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 9:20

Jen jsem ho se zájmem poslouchal a v hlavě si dělal už takový trezor a všechny informace, co mi řekl jsem si do něj jakoby ukládal. Zvyk ještě z dávných zločineckých dob."Výborně. To není špatné. Z Taijutsu ti můžu docela dost pomoc a i s ostatním. Je to díky našemu klanu, ale to vám povím až domluvíte vy. Více elementů? Předpokládám, že to bude mít souvislost z něčím, co tvůj klan vlastní. I když jsem o tomto rodu slyšel, nikdy jsem neměl potřebu o něm zjišťovat něco víc. S tou čakrou si nejsem tak jistý. I když ji dokážeš vycítit, jako ostatní shinobi, myslím, že zhodnocení je jen tvůj odhad, protože pokud nejsi senzibil, tak to neurčíš a velikost je jasná. Jelikož shinobi má jistý hranice a vím, že chceš být univerzální, ale budeš si muset vybrat pak dvě odvětví, ve kterých se budeš, co nejvíce se zlepšovat. Pomůžu ti i v ostatních, ale musíš mít nějaké zaměření. Možná později se to půjde dál nějak rozšířit. Zbytek se mi zdá dobrý. Určitě si to neměl lehké a prožil si i docela zajímavý a težký život....děkuji." Kývl jsem na něj a potom se otočil na Roko."Tebe sice znám, ale i tak bych byl rád, kdyby si to taky řekla, přeci jen aby to bylo fér. A jelikož jdeme podle věku a vím na 90 procent, že si prostřední, tak můžeš začít..." Ze široka jsem se na ni usmál.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 10:15

Zhluboka jsem se nadechla. O mě toho Akihiro věděl asi nejvíc, ale stejně jsem to chtěla říct, částečně taky kvůli ostatním.
Takže, jmenuji se Roka Hoozuki, což asi všichni víte. Hijutsu mého klanu jste asi už všichni taky poznali. Mojí podstatou je pochopitelně Suiton. Co se týče mých zkušeností, tak jsem už byla na pár misích, za války jsem bojovala v Konoze proti nějakým bílím příšerám, co jí napadli a ještě mám pár jiných zkušeností, zadívala jsem se do země, ale po chvíli jsem se zase vzpamatovala. Jsem zaměřená hlavně na ninjutsu a taijutsu. Můj cíl dlouho byl, zjistit, kdo je můj opravdový otec, ale postupem času ta touha nějak slábne. Rozhodně bych chtěla ochránit legendární meče, kvůli Lizzy, což znamená že musím hodně zesílit. A jinak, narodila jsem se 30.1. a je mi 15 let. Moje máma umřela při porodu a odmítala prozradit, kdo je můj otec, jediné, co stihla je dát mi jméno. Nějak jsem se protloukala životem, akademii jsem dodělala těsně před tím, než byla Kiri přesunutá do Konohy a následně srovnaná se zemí. Tam jsem potkala Naruta. Po válce se mnou šel do Kiri, kde jsem potkala dalšího člověka, který je pro mě velmi důležitý, nepřítomě jsem vyndala plazmový míček a zadívala se na něj. No, pak jsme s Narutem chodili po vesnicích a pomáhali, díky tomu znám docela dost lidí i odjinud. Víc to radši rozebírat nebudu, nebo by jsme tu byli do zítra. Dívala jsem se po ostatních a trochu jsem se usmívala, u Tashera se můj pohled zastavil na značně delší dobu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 17:58

Jen jsem přikývl a znovu se na ni pěkně usmál."Díky Roko...jsem rád, že si nám to taky řekla..." Pak jsem se zadíval na Fua, který se jakoby schovával za těma dvouma."A teď ty...jo?" Taky jsem se na něj jen pousmál.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sat 1 Oct - 19:02

Jen jsem pomalu došel k němu blíž."Jo..." Dlouze jsem se nadechl a zase vydechl."Já jsem Fujin Surashi z klanu Surashi. Hijutsu klanu Surashi už asi všichni znáte. Ty Akihiro taky, mluvili jsme o tom a navíc, věřím, že o našem klanu si také něco slyšel. Mé zkušenosti jsou...jsou hodně ze života...dokáži dělat jakoukoliv práci, kterou mi zadáte. Jako shinobi jsem toho moc neprožil ale...ale myslím, že to můžu přirovnat k tomu, když jsem ještě býval z otcem.... Moje zaměření je všeobecné. Náš klan využívá převážně Ninjutsu a má svůj speciální styl boje, což je Taijutsu, a ve svém stylu jsme vážně dobří...teda...já tolik ne. S naším bojem také blízce souvisí Genjutsu, ale v trochu jiné podobě, což s tím bych si nedělal starost. Můj element je Fuuton. Dále pak asi...teda...no...mým cílem bylo...bylo najít sestru a i z otcem dát zase naši rodinu dohromady, ale...to je jedno..." Sklonil jsem hlavu a díval se teď do země, ale dál pokračoval."Mm snem je zase náš klan spojit dohromady a vymazat ty nesmyslné hádky, kvůli kterým se rozpadl...Narodil jsem se 2.10. a je mi 15 let...Můj život...můj život nebyl nijak zajímavý...teda...jak pro koho...ale...snažil jsem se vždy starat o svého otce a o ostatní věci, aby vše klapalo...vydělával jsem peníze, kde to šlo a dělal všechno, co byla potřeba a otec...no...vlastně jsem doma moc nebýval...hodně často jsem býval v nemocnici...teda...to jsem tak nemyslel...já...můj otec jen trochu pije...a někdy...někdy mu prostě ruply nervy, ale...vím, že to tak nemyslel...nikdy...jeho vina to nebyla...to je jedno. Nad tím nepřemýšlejte. Postě jsem pak vystudoval akademii a stal se geninem, což to bylo docela nedávno...ale...to už je jedno..." Stále jsem se díval do země a pohled jsem raději nezvedal. Pár věcí, které jsem nechtěl říct, mě ujelo a doufal jsem, že to prostě jenom přejdou a nevšimnou si toho.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 19:14

Všiml jsem si Fujinova chování a tak jsem se snažil zavést řeč jiným směrem... Takže když už se ještě lépe známe, tak co nás něco před chunninskou zkouškou ještě naučit Aki??? I nepatrná věc může zvrátit průběh celé bitvy a já si myslím, že i ostatní mají v plánu neskončit ležet poraženy v prachu areny... Zadíval jsem se na něj a pohledem mu naznačil ať to co říkal Fu radši přejde...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 19:22

Poslouchala jsem ty dva a najednou Tasher zmínil chunninské zkoušky. Trochu jsem se zarazila.
Zatraceně, kdyť by měli každou chvíli začít, ne? podívala jsem se z jednoho na druhého.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 19:30

Ten jeho pohled jsem pochopil a tak jsem to teď nechtěl rozvádět, ale určitě jsem se chtěl k tomu do budoucna vrátit. To je tak nenechám plavat... Potom jsem se jen na všechny usmál."No...nevím kolik vás toho můžu za tu chvíli naučit a o zkoušky se neboj Roko. Chvíli potrvá, než se týmy sejdou a taky času je dost. Souboje budou probíhat jednotlivě..." Všechny jsem projel pohledem."Tak, co by jste rádi ještě, než začnou, chtěli vědět nebo umět?" Zeptal jsem se.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 19:41

Trochu jsem se zamyslel... No po pravdě bych potřeboval pomoc s technikami pro summony. Teprve nedávno jsem je získal a tak bych chtěl vědět jestli bys mi s tím nemohl pomoci. Můžu je vyvolávat podle potřeby daného elementu a nejsou omezeni prostředím, ve kterém jsou vyvoláni... Podíval jsem se tázavě na něj

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 23 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: