Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ohromná rezidence klanu Osferatu

5 posters

Strana 21 z 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 21 Empty Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 21:06

First topic message reminder :

Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...

V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání Very Happy)

Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 21 Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 19:45

Podívala jsem se do stropu a začala přemýšlet, co bych chtěla já.
Nó ... jak dlouho že by trvalo naučit se vytahovat vlhkost ze vzduchu? Ikdyž, tady by mi to nebylo asi nic moc platné, budu to prostě dělat dál, jako do teď a používat jako zdroj vody svoje klony. Hmm, jestli by tě napadlo ještě něco jiného, co by se mi mohlo hodit, tak řekni, usmála jsem se na nět a dál jsem se snažila na něco přijít.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 21 Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 19:49

Jen jsem se zamyšleně na něj podíval."Hmm..předpokládám, že váš klan si předává Kuchiose jako ten náš, ale...už si se někoho pokoušel přivolat nebo se s ním domluvit..nejprve si tě musí otestovat a tvůj summon s tebou souhlasit, i když máš smlouvu, takzvaně ho musíš přesvědčit, aby tobě zrovna důvěřoval..." Odpověděl jsem mu."To bude asi to první v pořadí a pak bych ti pomohl s tím ostatním..." Potom jsem se otočil na Roko."To ještě potrvá, ale mám jiný nápad...ale tady to nepůjde..." Rozhlédl jsem se kolem.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 19:54

Pojďte za mnou mám tu velké soukromé cvičiště... Usmál usmál jsem se a naznačil jim aby mě následovali. Po cestě jsem mluvil s Akim... No už jsem s jedním kontrakt potvrdil jmenuje se Azrael. Mohl bych ho přivolat až budeme na cvičišti, aby sis ho mohl prohlédnout... Usmál jsem se na něj...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 20:01

Myslela jsem si to, zkonstatovala jsem, když mi Akihiro řekl o vytahování vody z vlhkosti vzduchu. Pak jsem ale spozorněla a vydala jsem se s nimi na cvičiště. Byla jsem zvědavá, co Akihira napadlo a taky částečně na Tasherova summona.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 20:03

Jen jsem přikývl a usmál se."Dobře..." A následoval jsem ho. Znova jsem ho jen pozorně poslouchal."Tak to určitě můžeš...rád si ho prohlédnu..." Pousmál jsem se.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Sat 1 Oct - 20:10

Já se jen znovu posadil. Nešel jsem za nimi. Neměl jsem teď na nic náladu. Jen jsem se zase ponořil do svých myšlenek.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 20:22

Do razili jsme na cvičiště a stoupli si kousek od středu... Kousl jsem se do prstu a poskládal s velkou rychlosti pečeti na Kuchiyose no Jutsu a před námi se objevil majestátní temně fialový drak velký asi 6 až 7 metrů. (takhle vypadal) Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 21 91ad5ed3e2_46863188_o2 Naklonil ke mě hlavu a podíval se mi do očí a potom na ostatní... Kdo jsou ti podřadní lidé??? Přivolal jsi mě snad abych je zežral??? řekl trochu temným hlasem. Nejsou to žádní podřadní lidé, ale mí přátelé, tak se k nim chovej slušně... řekl jsem rozhořčeným hlase... Zase stáhl hlavu zpět a protáhl si křídla. Jak velectěný princ poroučí, už jim tak říkat nebudu, ale myslet si o nich budu svoje. řekl s posměšnou poznámkou na ty dva... Trochu jsem znervozněl... Tak mi už před nimi neříkej, oni o tom nic neví. Otočil jsem se na ně a pokusil se o úsměv, ale moc mi to nešlo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 20:31

Se zájmem jsem čekala, co že to Tasher vyvolá. Objevil se impozantní a hlavně obrovský drak. Pak promluvil.
Oh, můj bože, další nevrlí drak! To snad jejich rasa nemůže být aspoň trochu příjemná?
Sledovala jsem tu rozmluvu dál, dokud znovu nepromluvil ten drak.
Cože?! Další princ? Zdá se, že to začíná být poněkud stereotipní.
Popošla jsem trochu blíž a zaklonila hlavu.
Celkem mě těší. Ikdyž vím, že tebe ne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 20:33

Dorazili jsem do haly a já čekal koho přivolá. Když se pak přede mnou vztyčil ten drak, jen jsem se na chvíli podivil, ale pořád jsem si zachovával ten stejný výraz. Začal jsem si ho bedlivě prohlížet. Jen jsem se nad jeho řečmi trochu zamračil."Hm...je pěkný...má trochu užší trup, než bývá klasicky, ale to není tak hrozný...vypadá jako dobře stavěný samec, ale pořád toho ještě moc nepobral..." Zmizel jsem a objevil se mu na tlamě a díval se mu do očí."Neměl by si o někom takhle mluvit, když nevíš, kdo to je. Moje jméno znát nepotřebuješ, ale stačí ti, abych ti řekl, že právě teď s tebou mluví Rengoku?" Na krku se mi zablýskl přívěšek se zvláštním drakem.
Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 21 Privesek-p547
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 20:53

Podíval jsem se na Akiho, který seděl na tom drakovi a potom jsem přistoupil k Roko... Neboj, dokud jsem tady tak nic neudělá... Dal jsem ji jednu ruku přes rameno a ona mi tak hlavou ležela na prsním svalu... Drak při vyslovení toho jména trochu couvl, ale během chvíle zase nabil vnitřního klidu... Renkgou, jo??? odfrkl si... Co je mi do toho já s tebou nemám nic společného a zodpovídám se jen JEDINÉMU ČLOVĚKU a to tamhle pri.. chci říct Tascher-sama... Slez mi z tlamy sakra... Potom se jen podíval na Roko... No to by mělo, každý den nejsi vy blízkosti tak vznešeného tvora a navíc ještě Taschera-sama... Zase odfrkl... Ale když už jste ti přátelé mého pána, tak já jsem AZRAEL... přejel ty dva zkoumavým pohledem... Já jsem se jen omluvně na oba usmál... Omluvte ho má to v povaze svého druhu, ale když ho poznáte blíž, tak není tak špatný...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 21:01

Jen jsem si povzdechl."Víš...mě se zodpovídat nemusíš..sám víš, co to znamená...já to spíš beru jako starou minulost. Jo a k té tvé vznešenosti, znám i lepší draky..." Zašklebil jsem se."Ale nesedím ti na tlamě jen proto, abych tě vyhecoval. To můžu někdy jindy, pokud brzo neztratíš tu svoji pýchu. Věř, že se ti to může vymstít. Víš že stínová rada je trochu ošidná. Ale to teď neřeš...Tascher se mě na něco zeptal a já si tě musím prověřit. Nic neucítíš. Bude to jen takový zvláštní pocit..." Po jeho tlamě jsem došel až mezi ty dvě velké oči. Tam jsem se znovu posadil a ruku mu položil přímo do středu mezi oči."Teď jenom potřebuji, aby ses absolutně uvolnil a byl v klidu. Toto pomůže jak Tascherovi-kun, tak i tobě, takže to zkus, ano?"
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 21:14

Povzdechla jsem si.
Achjo, proč se většina draků chová, tak jak chová? To bude nejspíš tou velikostí.
Ale aspoň mají úctu k tomu, kdo je přivolal. To jen já musím mít takovou smůlu a chytnout jako životního partnera jedinou vydru, která má problémi s respektem. A to jsem první po sto letech, kdo s nimi podepsal smlouvu! No, aspoň v boji jsme vážně dobře sehrané.
Dívala jsem se nahoru, na Akihira a přemýšlela, že se ho někdy musím zeptat, co je to Rengoku, konec konců, už jsem to slyšela podruhé. Zároveň jsem se trochu víc přitiskla na Tashera, ikdyž to nebylo tak úplně strachem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 21:20

Drak se nejdřív chtěl nějak vzepřít, ale po pohledu Taschera rezignoval a nechal Akiho aby dělal co potřebuje... Usmál jsem se pobaveně... Gomene, ale pořad slyším tvé myšlenky... No on mě musí poslouchat kvůli ehm mému titulu. Takže ty máš problémovou vydru a máte spolu nějaké zajímavé kombo???... počkal jsem na její odpověď a potom se podíval na Akiho... Co je to vlastně ten Rengoku zač??? Oba nás to zajímá... mrkl jsem na Roku a usmál se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 21:34

Povzdechla jsem si, ale než jsem stačila cokoliv říct, vyskočila mi na rameno vydra a pokusila se mě prackou praštit přes obličej. Normálně byla schovaná na mých zádech za Samehadou, seděla na ní, nebo se potulovala někde kolem. Výpad na mojí hlavu se jí nepovedl a ona packou mlátila jen do vody.
Co to sakra má být?! Problémová vydra?! Trochu úcty ke svému životnímu partnerovi!
Konečně se mě přestala pokoušet praštit a já vypadala zas normálně. Zvedla jsem oči v sloup.
Ale Chikako, vždyť ty se většinu času chováš jako malé dítě! pokusila jsem se jí podrbat za uchem, ale ona se rozpustila a stekla na zem, odkud se na mě koukala.
No, vždyť ty skoro taky!
Hodila jsem po Tasherovi zvláštní pohled. Usoudila jsem, že to žádné vysvětlení nepotřebuje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 21:38

"Děkuji...nemysli si, že k drakům stále nemám úctu, ale pár věcí si musím dovolit, abych si něco vynutil. Sám dobře víš, že jen ustupováním by ses nikam nedostal. A jak vím, vy temní draci toto v povaze nemáte, což já taky ne..." Ještě jsem stále mluvil k drakovi."Jo...a moje jméno je Akihiro Azraeli, Vidím, že si mladý drak a uznáváš svého pána. Toho se drž a na ostatní se neohlížej. Jo...a nenech nikoho bez dovolení šlapat po tvé tlamě." Usmál jsem se, protože jsem mluvil sám o sobě. Byl mladý a pár zásad potřeboval naučit. Mohl jsem mu je ukázat, ale to jsem se s ním nemohl párat. Potom jsem se otočil na Roko a Taschera."Uvidíte...určitě vám to řeknu, i když toto vlastně patří do té části minulosti, o které moc nemluvím, ale vy si to zasloužíte vědět. Jen mě to teď nechte dodělat." Pak jsem se zase zadíval drakovi do očí. NA rameni se mi objevilo tetování draka a modře se rozzářilo. Kolem mého těla začala rotovat čakra a mou rukou prostupovala do draka. Náhrdelník se bíle rozzářil.
Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 21 A1naruto
Mohl cítit jak jim prostupuje takový zvláštní pocit, ale ne nepříjemný. Takový...živý...energický...Měl jsem zavřené oči a šlo vidět, že se soustředím.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 21:56

Azrael se na začátku trochu prohnul, ale když zjistil, že je to víc příjemné, než nepříjemné zavřel oči a trochu zavrněl jako kotě (přeci jen je to ještě mládě Surprised)
Tascher jen s úsměvem sledoval monolog Roky a jejího sumona... To je ale roztomilá krasavice... pohladil vydru jemně po kožichu a té se jak se zdálo líbilo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 22:06

Přidřepla jsem si k Chikako.
Jo, krasavice bezesporu, ale paličatá až na půdu, už jsme spolu přes dva roky a pořád se to nezlepšuje.
Přeměřila jsem si Chikako pohledem a poťapkala jí po hlavě, jak to měla ráda.
Mě si nestěžuj. Pokud vím, tak jsi to byla ty, kdo se objevil u mě a stal se tím mým partnerem, pohodila hlavou a obrátila se k Tasherovi dožadující se nepřetržitého hlazení.
Vyletělo mi obočí nahoru.
A ty si myslíš, že jsem to jako mohla nějak ovlivnit?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 22:07

Po chvíli čakra zmizela a i z modře zářící pečetí draka. Přívěšek taky uhasil a zase se už jen leskl. Já je trochu rychleji dýchal."Sáákryš...příště bych to neměl dělat bez pečetícího kruhu, pak je to moc náročné. Takže...Azraeli...vypadá to s tebou docela dobře...projel jsem si tě trochu a na ještě nedospělého draka je to výborné." Kolem něj se ve vzduchu vznášela nafialovělá energie."Vidíš...trochu jsem uspíšil tvoje otevření schopností a taky si to trochu projel, abych vám pak mohl pomoc v dalším tréninku. Můžu ti to jen povolit, na což má hlavní zásluhu tenhle přívěšek..." Ukázal jsem na něj prstem."Ale naučit ovládat se to musíš už sám a nebo s Tascherem. Toto ti párkrát budu muset ještě udělat pokud by ti to nevadilo. Pomůže ti to ve tvých schopnostech. Vím, že mě asi nemusíš...vlastně všeobecně lidi, ale přeci asi jiného Rengoku tady nenajdeš že? Zatím ti to jde, ale moc dobře...jednou s tebe bude velmi silný dospělý drak...to mi věř..." Poplácal jsem ho po tlamě a trochu i zaškrabal. Potom jsem jen seskočil dolů."Snad ti to nebylo nepříjemné...moji čakru každý drak nemá rád..."
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 22:23

Dál jsem vydru hladil a masíroval ji za ouškem... No tak holky přece se nemusíte pořád hádat, určitě máte mnoho společného, jinak by jste se přece nespojili v doživotní závazek... usmál jsem se mile na obě...
Azrael se na Akiho podíval teď již s přátelštějším výrazem... No bránit v zopakování tohohle ti nebudu, navíc mi to bylo dost příjemné a i když mám mnohem radši chakru Taschera-sama, tak mi to nebyla nepříjemná ani ta tvoje. Techniky se určitě naučit chci abych mohl lépe sloužit svému pánu... lehce ocasním bodcem šťouchl do Akiho (přátelsky Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 22:31

Jen jsem se trochu pousmál."Je dobré vidět, že drak hrdě a věrně slouží svému pánovi. Důvěra je velmi důležitá...a díky teda, že to nevadí...já sám si tím totiž i doplňuji informace...stále ještě se jako Rengoku mám, co učit...A věřím, že ty všechny techniky zvládneš..." Pak do mě jen přátelský šťouchl. Jen jsem pak na oplátku drcl já do něho, i když to mělo asi stejný účinek jako se snažit párátkem někoho zabít. Ale stačilo, že to cítil. Pak jsem jen znovu vzhlédl k němu."Jo...a ještě jedna otázka...do jaké populace patříš...teda...jak bych to řekl...druhu...vím, že si jeden z temných draků, ale ty se taky různě rozlišují...o nich ještě toho tolik nevím a podle barvy budeš asi z jiného, než ostatní ne?"
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 22:45

Azrael se na něj zamyšleně podíval... No já vlastně ani nevím jak to říct. Prostě můj otec je velký ohnivý drak a matka velká vodní dračice. No a já mám v sobě něco od obou proto i tahle moje barva... Zahleděl se svýma smaragdovýma očima na Akiho a čekal jestli mu tahle odpověď postačí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 22:48

Jen jsem přikývl."Aha...tak to jo...díky...vypadáš zajímavě...líbíš se mi" Pousmál jsem se."Tak...teď nevím, jestli má cenu v noci z něčím začínat, ale to je asi na Tascherovi-kun že?" Otočil jsem se na něj.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 23:08

Tascher

Jen kývl, že může drak dělat co uzná za vhodné a dál se věnoval Roko a vydře...

Azrael

Měl z Tascherova dovolení radost a zavrtěl ocasem skoro jako věrný pes...
Myslím, že můžeme začít něco trénovat. Mám už oba živli po rodičích, ale svůj vlastní jsem ještě neobjevil. Potom mám ještě temný element jako všichni temní draci, ale s tím mi asi nepomůžeš... zašklebil se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 1 Oct - 23:19

Jen jsem se taky zašklebil."Myslím že dokážu...to, co kolem tebe předtím poletovalo, byla temná energie. Část jsem ji pomocí přívěšku otevřel. Je to mnohem rychlejší, ale tomu se můžeme věnovat později. Tvůj element taky objevíme uvidíš, ale teď bych tě naučil základní techniku summonu, kteří ovládají suiton. Pokud to pak budeš provádět z Tascherem-kun, tak stačí jen, aby udělal stejné pečetě jako ty. Tobě vlastně stačí se naučit koncentrovat čakru a tvořit tu techniku už bez pomoci. Potom akorát Tascher udělá pečetě a svou čakru přelije do tebe. Ta se smíchá s tvou a technika je na světe. I když je základní, je docela silná, takže vůbec není k zahození. Hlavně, když chceš odplavit nějaký smetí..." Znovu jsem se ušklíbl, protože určitě věděl, co jsem tím myslel."Ale teď se zase na tebe budu muset vylézt...nevadí?" Podíval jsem se na něj z tázavým obličejem.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 23:38

Azrael

Taky se zašklebil... To se může opravdu hodit, když můžu spláchnout smetí, které se bude snažit ublížit mému pánovi... Klidně to udělej pokud to věci urychlí...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 21 z 23 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: