Ohromná rezidence klanu Osferatu
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 15 z 23
Strana 15 z 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Ohromná rezidence klanu Osferatu
First topic message reminder :
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu
Bylo videt, ze ten napad Rya nadchl, ale zaroven se podival na Taschera... Tohle bude zatracene drahe, opravdu to do tohohle typka chces investovat??? Tascher ktery pobavene pozoroval, cely Fujinuv plan, sebou trochu trhnul... Hai, chci do toho investovat, uz jsem to nekolikrat rekl ne ??? rekl s usmevem... Ryu se tedy otocil k pracovnimu stolu Dobre tak zacnem... zacal pracovat na sistemu, ktery si vymyslel Fu...
Suna Shinobi- Počet príspevkov : 174
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem se z chutí na něj díval a někdy mu něco podal nebo tak. Když pracoval, tak se o mě docela i nezajímal a bylo to docela v pohodě. Byl jsem docela napjatý.
Guest- Anonymní
Po nejake dobe mu podal hotovou ruku... Tohle by to melo byt on, tedy podle tveho planu... (Nepozorovane vlozil do jadra ruky zcal skrytou pojistku, ktera se nedala odstranit. Jediny kdo ji mohl pouhou myslenkou odpalit byl Tascher Osfreratu. Pri vybuchu by byla koncetina zcela znicena a uzivatel by byl minimalne tezce zranen...) Dal jsem ti tam uz i zasobnik senbonu a ty bomby co si chtel... Zkus to na tomhle... v rohu mistnosti se objevil cvicny terc...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem pokývl a z úsměvem na tváři si ruku znovu nasadil. Potom jsem jen namířil na terč. Jen jsem pomyslel na to, co jsem chtěl a ruka se v půli zlomila a otevřela směrem na vrch. Hned na to z ní vyletěla jedno bomba. Ta okamžitě při střetu z terčem silně vybuchla a jen díky tomu, že to letělo směrem od nás ten výbuch, jsem ještě byli v celku i tak mě to trochu posunulo."Ehm...síla...a je to super...akorát...budu se musit naučit to pořádně řídit a zajistit tak, aby to dělalo to, co přesně chci..." podíval jsem se na trosky zdi a na spoušť kolem toho. Probouralo se to až dál. Tak a mám práci... "No...ehm...takže mám zase, co dělat...gomen..." Poškrábal jsem se na temeni hlavy.
Guest- Anonymní
Trochu mě to posunulo.
To je teda síla,
člověk jenom zírá, uznale jsem pokýval hlavou.
To je teda síla,
člověk jenom zírá, uznale jsem pokýval hlavou.
Anonymní- Anonymní
No to si ze me delas prdel, ty zasranej fakane... Clovek se tu sere s podelanou rukou a nohou a ty mu malem shodis barak na palici... A to je k tomu sidlo Taschera-sama... Myslis, ze na tohle staci nejake posrane GOMENE... Ja te asi zabiju!!!
Tascher se kterym vybuch ani trochu nehl se jen prestal opirat o stenu a rekl: Vzdyt se zase tak moc nestalo... Tohle sidlo neco vydrzi a hlavni je, ze jsou vsichni v poradku... Ze Aimi??? Aimi se probrala ze soku... Hai, Tascher-sama... Mate naprostou pravdu jsou vsichni v poradku???
Tascher se kterym vybuch ani trochu nehl se jen prestal opirat o stenu a rekl: Vzdyt se zase tak moc nestalo... Tohle sidlo neco vydrzi a hlavni je, ze jsou vsichni v poradku... Ze Aimi??? Aimi se probrala ze soku... Hai, Tascher-sama... Mate naprostou pravdu jsou vsichni v poradku???
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem tam tak stál ze skloněnou hlavou. Poslouchal jsem Ryu a jen tak si mi vybavovaly vzpomínky na otce. Tohle přesně vždycky říkával. Jeho nejoblíbenější slova baly fakan, spratek a hajzl. Jen jsem zaklapl ruku."Gomennasasi..." A rozešel jsem se k troskám a začal je mlčky pomalu uklízet. Vůbec nebylo obvyklé, že mi úsměv zmizel, ale už jsem se zase utápěl v minulosti. Snažil jsem se to jen všechno, co nejdříve uklidit a spravit...
Guest- Anonymní
Ryu uklidni se prosim a pokracuj v te praci... Ja uz se o to postaram... Arigato Prisel jsem k Fujimu a rikam mu... Nech to byt nic se nestalo, je to jen dum... Ten se da vzdy snadno opravit... Zvedl jsem pomoci me kekkei genkai veskerou sut a nechal ji poskladat... Zed vypadal jako nova, ale to byl teprve zacatek... Sut jsem vystavyl extremnimu, tlaku a tak se pri vzrustajici teplote zmenila v magma... Tento blok jsem jeste Chvyli drzel jako ve forme a zacal to cele rychle chladit futon technikami... Kdyz blok opet ztuhl, byla zed uplene stejna jako pred vybuchem... No a je to, jako by se nic nestalo... Rekl jsem s usmevem
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na něj stále provinile podíval."Děkuji..." Potom jsem se jen posadil do tureckého sedu a se sklopenou hlavou se díval na svou falešnou nohu. V hlavě se mi honilo spousty myšlenek a většinou se mi vybavovali všechny možný hádky.... Jsi jen ubohý budiž k ničemu, co nic nedokáže!....Ty jede za..nej pa.chante...mohl by si aspoň jednou chovat se jako chlap...potom už cítil jen tvrdou chladnou zem...ty z..rvený spratku...jak si dovoluješ přijít, tak pozdě! Že já se o tebe vůbec starám...nezajímá mě, jestli si byl v práci nebo ne...potom už jen chladný povrch pásku, pobitého železem... Všechno se mísilo dohromady.
Guest- Anonymní
Tady mas tu svou nohu, ale priste me uz nestvy... Mas tam vsechno, co jsi tam chtel vlozit... Jinak se da ruka i noha kdykoli upravyt podle potreby... (Nepozorovane strcil pojistku i do nohy, ale jelikoz byl mrzuty, byla jeji destrukce 2x vyssi. Vybuch by temer zabil uzivatele a v kombinaci s vybuchem ruky by byla smrt zcela jista... Nasteveni destrukce bylo opet jen na Taschera Osfreratu...) Podal nohu Fujimu a jeste si neco brblal pod satkem...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem se postavil a došel až k němu. Převzal jsem si od něj druhou končetinu a slušně poděkoval. Potom jsem se zase jen posadil na stejné místo a měnil se tu starou nohu za novou. Jen jsem si ji bedlivě prohlížel a vše se snažil dělat pečlivě. Pořád jsem měl takový velmi smutný obličej. Vůbec jsem nemohl přestat myslet na někoho jiného, než na něj.
Guest- Anonymní
Tak nebud smutny, vzdyt mas uplne nove koncetiny a otevira se ti svet nekonecnych moznosti... Musime to oslavit... Luskl jsem prsty a do pokoje priletel tac s obcerstvenim, ktere Fu predtim udelal...
Aimi se usmala na nas oba a rekla... Preji ti aby ti ty koncetiny dobre slouzily, hlavne po tom vsem co si kvuli nim musel vytrpet...
Aimi se usmala na nas oba a rekla... Preji ti aby ti ty koncetiny dobre slouzily, hlavne po tom vsem co si kvuli nim musel vytrpet...
Anonymní- Anonymní
Připevnil jsem i nohu a pak se na oba podíval."Děkuji...a i tobě Ryu...opravdu je to skvělá práce....mistrovské dílo..." Na Taschera a Aimi jsem se příjemně usmál, ale na Ryu jsem jen vděčně pohlédl. Už jsem věděl, že ten můj úsměv absolutně nesnáší, i když jsem stále nevěděl proč, Ani proč je na mě tak naštvaný. Postavil jsem se a znovu je vyzkoušel. Byli teď těžší, ale fakt jen o trochu. Vzpomínky jsem se snažil tlačit zpátky a jen si drže tuto náladu, i když mi to moc nešlo, ale Tascher a Aimi mi hodně pomáhaly.
Guest- Anonymní
Vaz si tech koncetin, je to moje mistrovsek dilo... Nezahamby je a nauc se to spravne pouzivat a ani nemysli na to, ze bys bodl kudlu Tascherovi do zad, uz kvuli tomu co vsechno pro tebe dela... rekl Ryu, ktery uz byl o dost klidnejsi, protoze ho zacala ovladat dobra nalada, kterou siril Tascher spolu s Aimi... Cast, ve ktere se zminoval o Tascherovi, vsak slysel pouze Fu...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem se na něj podíval"Vážím si toho a určitě se je naučím používat..." Potom jsem se jen postavil."A nikdy bych mu nijak neublížil ať by se dělo cokoliv..." Upřímně jsem se mu zahleděl do očí. Potom jsem se mu jen uklonil a na ty tři se příjemně usmál.
Guest- Anonymní
Tak uz bychom meli jit Aimi... Ucet vam poslu brzy Taschere-sama... Chytil Aimi za ruku a vedl ji pryc... Aimi se jen naposled na vsechny usmala a po Tascherovi poslala vzdusny polibek... Zase nekdy na videnou zlaticka... V zapeti probleskly pryc...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen se na Aimi usmal a na Rya kyvl... Budu se tesit, zase nekdy na videnou...
Anonymní- Anonymní
Taky jsem se s nimi s poklonou a hřejivým úsměvem rozloučil. Oba mi budou chybět, a dokonce a Ryu... Povzdechl jsem si a znovu si prohlédl své končetiny. Teprve až teď jsem si všiml, že jsem stále ve spodním prádle, ale to mi ani moc nevadilo. Tak trochu nejistě jsem se podíval na Taschera."Opravdu ti za všechno děkuji a neměl sis dělat vůbec starosti...určitě ti akorát přidělávám starosti..." Pořád jsem si tím vším byl nejistý, i když už jsem to měl na sobě.
Guest- Anonymní
Nic se nestalo, me dela radost, ze jsem ti mohl pomoci, alespon v tomhle ohledu... Tak se tim nijak netrap... rekl se zarivym usmevem
Anonymní- Anonymní
Jen jsem mu teda úsměv oplatil a trochu se tu porozhlédl. Jediný, kdo tu ještě zbýval, byl Ex. Jen je tak po obou přejel očima."No...nechtěli by jste zajít do lázní?" Zeptal se trochu nejistým tonem.
Guest- Anonymní
Odlepil jsem se od zdi a zývl jsem.
No, nechci vypadat, že nejsem kamarád,
ale jediné co teď chci je spát.
No, nechci vypadat, že nejsem kamarád,
ale jediné co teď chci je spát.
Anonymní- Anonymní
Ok, ja si do lazni rad zajdu a Exovi, snad nebude vadit, kdyz si do pokoje dojde bez doprovodu na oba jsem se usmal
Anonymní- Anonymní
Jen jsem pokýval hlavou."Nevadí Exi...určitě si hodně unavený...přeci si byl ještě včera těžce zraněný..." Pak jsem se otočil na Taschera."Tak jo...můžeš jít první..." Usmál jsem se.
Guest- Anonymní
Dobre tak jdeme... Dobrou noc a hezke sny Exi... Dosli jsme spolecne do lazni a tam se svlekli... No pani, ty koncetiny opravdu nejdou ani trochu rozeznat od opravdovych... dotkl jsem se jeho ruky... Dokonce jsou i na dotek meke a teple, jako by byli skutecne... Ryu odvedl opravdu excelentni praci... usmal jsem se na Fujina... Dosli jsem do lazne a zacali se myt...
Naposledy upravil Tascher dne Wed 14 Sep - 19:07, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jen jsem si to taky se zájmem prohlížel."Ano...opravdu odvedl skvělou práci. Potáhl to podobnou látkou, která připomíná kůži a je to čakrou udržovaný, takže v pohodě..." Usmál jsem se a pak z Tascherem vlezl do horké vody a začal se umývat. Jen jsem se při tom trochu protahoval. Potom, když jsem skončil jsem se jne na něj podíval."Nechceš zase opláchnout záda?" Zeptal jsem se ho.
Guest- Anonymní
Strana 15 z 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Similar topics
» Tascher Osferatu
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 15 z 23
Povolení tohoto fóra: