Ohromná rezidence klanu Osferatu
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 14 z 23
Strana 14 z 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Ohromná rezidence klanu Osferatu
First topic message reminder :
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu
Jen jsem se na něj tak trochu křečovitě, protože jsem zrovna dodělal klik, usmál."A-ale jde to...a-akorát to trochu b-bolí...nic víc..." Pořád jsem byl zpocený a ta horečka neustanula, ale moc dobře jsem věděl, že to musím rozchodit. Zase jsem se pomalu začal dělat kolečko po místnosti a zuby pevně tiskl k sobě.
Guest- Anonymní
Radsi se moc neprepinej... Nechci abys skolaboval vysilenim... Usmal jsem se...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se usmál."V p-pohod..." Neudržel jsem rovnováhu a švihl sebou tvrdě na zem. Už jsem se na noze neudržel a prostě se mi podlomila. Sakra... Jen jsem se převalil na záda a rychle dýchal.
Guest- Anonymní
Nechal jsem ho vznest do vzduchu a tak se v mistnosti vznasel na zadech... To vidim, ze jsi v pohode... Chvilku si odpocin, alespon nez budou ty nove koncetiny hotove... Vsadim se, ze uz to bude mit Ryu brzy...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na něj podíval."Tak jo...já jen..." Pořád to ještě dost bolelo. Kdy se to konečně zklidní..."Potřeboval bych se jít za ním podívat, jestli by to šlo..." Pokusil jsem se na Taschera usmát.
Guest- Anonymní
Ok vezmu te sebou vzduchem, ale znas jeho povahu... Dokud tam budu tak si nic nedovoli, ale je to jako skadlit hada bosou nohou... pokusil jsem se o usmev... Vysel jsem na chodbu a Fu se vznasel vedle me...
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se na něj."Já vím, ale já mu to nezazlívám...určitě to v životě také neměl lehké a není divu, že mě považuje za ubožáka...vždyť je to i pravda. Pořád musím někoho využívat..." Jen jsem se podíval jiným směrem, než byl Tascher.
Guest- Anonymní
Všiml jsem si těch dvou, jak okolo mě prošli. Spokojeně jsem se usmál nad tím, že už mě nic nebaví a začal jsem se pomalu loudat za nimi.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsme dosli do dilny a tam uz cekala Aimi... Vesel jsem mlcky dovnitr a naznacil Fujimu, ktery letel za mnou, aby rekl co ma na srdci... Ryu si nas ani nevsiml a pouze se zameroval na svou praci...
Anonymní- Anonymní
Přiloudal jsem se za nimi a opřel jsem se o rám dveří. Byl jsem zvědavý, co se bude dít.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem nadzvedl trochu hlavu a podíval se na Ryua."Omlouvám se, že ruším...chtěl jsem za vámi zajít jen, aby jste to když tak mohl vyzkoušet a kdyby jste něco z toho, co jsem tam napsal nechápal, abych vám pomohl...přeci nejsem v tom značení všeho tak dobrý..." Nechtěl jsem ho otravovat, ale věděl jsem, že tam bylo pár nejasností.
Guest- Anonymní
Jen po nem strelil jednim okem pichlavy pohle a znovu pokracoval v praci... Nejsem zadny zacatecnik... Ja uz umel ovladat 5 vlastnorucne udelanych loutek, kdyz ty si vubec zkousel chodit na nocnik... A to mi chces neco vysvetlovat??? rekl posmesne... Muzes si zatim zkusit nohu, ale zatim nema v sobe zadna skryta vylepseni... Ukazal na nohu, ktera byla nerozeznatelna od opravdove...
Suna Shinobi- Počet príspevkov : 174
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Jen jsem pokynul hlavou k Tascherovi, aby mě položil na zem a taky to hned udělal."Děkuji a tak jsem to vůbec nemyslel...já jen, že nejsme loutkař a nedokážu psát těmi vašimi zkratkami a tak...někdy jsem to prostě napsal Laitsky, a proto jsem se vás jen zeptal..." Pomalu jsem došel k noze. Oddělal jsem tu, co jsem měl teď a pomalu se přidělal tu druhou. Seděla nádherně a byla dělaná přesně na mě. Chodilo se mi s ní pohodlně, když jsem ji zkoušel a taky nebyla k rozeznání od pravé."Je úžasná...jste opravdu dobrý!"
Guest- Anonymní
Když jsem viděl jeho práci bylo to opravdu dost dobré.
I já musím zvednout palec nahoru,
je pěkné vidět mistra svého oboru.
I já musím zvednout palec nahoru,
je pěkné vidět mistra svého oboru.
Anonymní- Anonymní
Dobry??? zasklebyl se... Ja jsem srovnatelne dobry jako PilKKa... Mozna i o neco lepsi... Tady je i ruka prave jsem ji dokoncil... Je to delane z tech nejlepsich materialu, dokonce se ta ruku postupne regeneruje, jako by byla prava... Nepovim ti jak to funguje, ale muzes si to klidne overit... Je to velmi odolne pokryj to vybusnejma listkama a rekni KAI... Za normalnich okolnosti by mela byt na hadry, ale NE ona bude samozrejme poskozena, ale ne tak aby prestala fungovat, nebo se sama neopravila... Tedy po nejake dobe
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vzal jsem si i ruku a taky si ji připevnil. Vůbec teď nešlo poznat, že bych měl umělé končetiny. Taky perfektně seděl, a cítil jsem dokonce, jak v ní proudí má čakry. Cítil jsem, že je i hodně silná. Chytil jsem hůl levou rukou a zatočil s ní. Zvedl se větší vítr a já se najednou objevil skoro na druhé straně místnosti."Je dokonalá a dokonce s ní můžu využívat i kompletní styl Tengoku Dantsu - Nebeského tance" Pořád jsem s nim zkoušel pohybovat a taky už pomalu bolest odeznívala.
Guest- Anonymní
Vydis Fu, ja ti rikal, ze znam mistra ve svem oboru a tohle je 100% mistrovske dilo... Jsem rad, ze jsi s tim spokojeny, ale nechtel jsi do toho vlozit i nejake skryte zbrane a pasti ??? usma jsem se na oba dva...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na chvíli zastavil a podíval se na Taschera."Fakt to udělal dobře..." Potom jsem se zamyslel."Ano chtěl, ale...ale musel by souhlasit Ryu-sama...musel bych se toho účastnit a pokud by nechtěl..." Podíval jsem se na něj. Věděl jsem moc dobře, že kdyby měl poslouchat někoho jako mě, jak říká, tak by to asi nepřežil a bez toho, abych mu řekl, jak by to tam asi mělo být to neudělá.
Guest- Anonymní
Pousmál jsem se a podíval se na Fujiho.
Kdyby jsi chtěl vyzkoušet tu odolnost ruky a nechtěl by jsi plýtvat výbušnými lístky, tak mi řekni.
Kdyby jsi chtěl vyzkoušet tu odolnost ruky a nechtěl by jsi plýtvat výbušnými lístky, tak mi řekni.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Exe."Jasně, když se budu chtít někdy vyhodit, řeknu tobě..." Zasmál jsem se.
Guest- Anonymní
Ryu ho uz chtel poslat do haje, ale Tascher ho jedinym pohledem presvedcil, ze ma souhlasit... No tak dobre, ale nebudes mi do toho kecat, nebo... (vyhruzku nedokoncil z respektu k Tascherovi ) Co chces delat, jako prvni vec ???
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zasmál jsem se, ale byl jsem z toho trochu nesvůj.
No, tak jsem to úplně nemyslel.
No, tak jsem to úplně nemyslel.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na něj a povzdychl jsem si.
To je ale nadělení,
občas prostě nevím, co je vtip a co není.
Díval jsem se, jak Ryu pracuje a přemýšlel jsem, jestli tam někde používá pečetě.
To je ale nadělení,
občas prostě nevím, co je vtip a co není.
Díval jsem se, jak Ryu pracuje a přemýšlel jsem, jestli tam někde používá pečetě.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se znovu na všechny pěkně usmál a pak došel k Ryuovi."TAk nejprve bych chtěl asi začít s tím hlavním, protože aby se to dalo pak všechno poskládat." Začal jsem mu vykládat o všem, co by tam mělo být, ale i když se jsem se stále cítil trochu nesvůj, protože to bylo na něčí náklady, ale strašně jsem se do toho ponořil, protože to jsem chtěl už dávno."Přímo středem by měl vést, tři tenké trubičky. Každá určená na něco jiného. Ta první na vodu, ta druhá nalevo na oheň a ta třetí napravo na speciální kapalinu nebo směs, která i hned po dotyku z něčím zmrzne a nebo i z přimícháním více vzduchu. Toto by mělo být v noze i v ruce. Dále bych chtěl, aby se daly obě končetiny jakoby v kloubu zlomit a tím otevřít. Z nich by z jedné poloviny trubky mohli létat výbušné bomby a z druhé plynové a jedovaté. Potom po stranách by mohli být jedovaté senbony a vystřelovací ocelová lanka a v každé končetině asi jedna speciální tyčka na vystřelování senbonů a nakonec ještě na obou končetinách u vrchu vysunovací delší čepele." Vše při svém výkladu kreslil a bylo to i namalovaný kam by to vše mělo patřit. Byl docela dobrý po výtvarné stránce. Naspod obouch končetin pak ještě přimaloval skoro těsně, kde by měla být kůže, malou trubičku z jedovatým plynem. Akorát se to tam vlezlo. Na přivolávání vody, ohně a speciální kapaliny, ale byli zapotřebí svitky. Vypadalo to dobře a všechno bylo dobře schované."Nevím, jestli by se to dalo do budoucna předělat, ale myslím, že takhle to je dobrý ne?" Podíval jsem se na všechny kolem.
Guest- Anonymní
Strana 14 z 23 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23
Similar topics
» Tascher Osferatu
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 14 z 23
Povolení tohoto fóra: