Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ohromná rezidence klanu Osferatu

5 posters

Strana 9 z 23 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next

Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 9 Empty Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 21:06

First topic message reminder :

Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...

V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání Very Happy)

Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 9 Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 12:33

No tak tedy dobre, jsem Tascher z klanu Osferatu, ale stale jsi mi nerekl co presne tu chces krom studia me bariery... dodal jsem a v mysli se mu trochu ozval priduseny smich...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ohromná rezidence klanu Osferatu - Stránka 9 Empty Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 12:37

Nechápavě jsem zavrtěl hlavou.
Co je na studiu bariér tak divného?
Nikdy jsem v podstatě nechtěl nic jiného.

Zajímalo by mě, čemu se směje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 12:44

Nic divneho na tom neni... Skrze telepati se da jen tezko poslat mimika obliceje a proto se usmev projevil jako smich, nic vic... Bariera se stala v jednom bode propustnou... Muzes vstoupit dovnitr a promluvit si se mnou z oci do oci... Ta tva prace me totiz velmi zaujala... Pockam na tebe u hlavni brany do sidla...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 12:48

Velmi pomalu jsem prostoupil dovnitř a zjišťoval během toho co nejvíc o bariéře.
Jestli máš pocit, že ti může rozhovor se mnou něco dát,
promluvím si s tebou ochotně a rád,

pousmál jsem se a zamířil si to k místu, kde jsem tušil hlavní vchod.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 13:00

Kdyz se priblizil ke ke vchodu, znovu jsem ho pozdavil. Znovu me tesi, ze te poznavam, jsem Tascher Osferatu... Vim, ze jsme se uz jednou predstavovali, ale neni nad to osobni seznameni... rekl jsem s usmevem... Takze ty se zajimas o pecete, znaky a bariery, ze??? Co rikas jako odbornik na tu mou??? Pujdem dovnitr??? Mam tady v dome rozsahlou knihovnu, ve ktere je spousta knih s danou tematikou... znovu jsem se mile usmal...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 13:07

Usmál jsem se a na jeho představování jsem jen kývl. Pak jsem uslyšel tu otázku o bariéře.
Každou bariéru zkoumám rád,
ale jen kvůli těm lepším přestávám rýmovat.

Pousmál jsem se. Najednou se zmínil o knihovně a mě se zalesklo v očích oči.
Do jakékoliv knihovny můžu vždycky, třeba hned,
musím tě však upozornit, že co si přečtu, to umím nazpaměť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 13:15

Tak to nejsi sam priteli Wink Sam znam celou tuhle a jeste tajnou v horach nazpamet... A to uz je nejakych par desitek tisic tlustych svazku... Surprised Tak ty rad rymujes ??? znamena to snad, ze jsi raper??? Surprised No pojd za mnou tohle sidlo je jako jedno velke bludiste a snadno se v nem stratis... Dosli jsem do ohrone tripatrove knihovny... usmal jsem se... Moji predci vzdy rikali, ze vedeni je jeden z nejvetsich pokladu lidstva Wink

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 13:23

Když jsme došli do knihovny byl jsem opravdu šťastný. Usmál jsem se na něj.
Zdá se, že máme víc společných věcí,
hlavní náplní mého času,
je chodit po knihovnách vesnic.

Co to říkáš, přeci,
musí každý vědět, že rýmování,
není to samé jako repování,

Musel jsem se ušklíbnout nadtou poznámkou.

(musím teď na chvíli pryč, nevím, kdy se znova objevím, ale určitě tu budu večer)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 13:27

Je chapu rozdil, ale zajimalo me to Wink No s chuti se do toho pust, je toho tu opravdu spoustu k nastudovani... Surprised (ok posli mi na sebe Skype, nebo si me pridej sam... Mam ho tu napsanej u profilu Wink )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 16:15

Hned, jak mi dal souhlas ke studování, jsem se zářivě usmál a vytáhl jsem nejbližší svitek. Když jsem s uspokojením seznal, že jsem ho ještě nečetl, pustil jsem se do něj. Následovali další a další. Knihovny mě leckdy dokázaly zaměstnat na celé dny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 17:48

Necham te tu o samote... Jen te jeste varuju, abys nedelal nic podezdreleho... Neber to jako hrozbu, jen ma tahle bariera mnoho schopnosti a rada by pro tebe nebyla zrovna prijemnych... No pujdu ted za Fujim, na me soukrome cviciste... Pokud bys neco chtel, tak se ozvi telepaticka, nebo za mnou prijd... Surprised

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Sep - 18:02

Jen jsem pokýval hlavou, protože jsem byl zrovna uprostřed jednoho zajímavého svitku. Všeobecně jsem, když jsem studoval moc nevnímal okolí. Proto jsem měl ve zvyku používat pečeť hlídače, aby mě nikdo jen tak nepřekvapil, tentokrát jsem to však kvůli jeho varování neudělal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 13:27

Prokousal už jsem se pěkným kusem knihovny a momentálně jsem četl nějaký svitek historicko-informačního rázu, když jsem najednou vyskočil
Jo! Mám to! Čtyři knihovny nic a tady konečně! můj výkřik musel být slyšet pěkně daleko, ale to jsem ani nezaregistroval, byl jsem jako duchem nepřítomný a stále jsem hleděl do svitku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 13:45

Uslysel jsem krik, proto jsem se rychle vydal do knihovny... Stalo se neco ???

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:00

Ještě chvíli jsem se díval do svitku, ale pak jsem ho spustil a zaroloval.
Nic se nestalo,
jen mě to tak trochu dostalo.
Teď nějakou dobu nebudu číst dál,
nevadilo by vám, kdybych si s vámi zatrénoval?

Usmál jsem se. Sám jsem nevěděl, co to do mě vjelo. Asi jsem si chtěl zase jednou užít svoje pečetě v praxi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 12 Sep - 14:02

Po delší době jsem z lázně vylezl. Pořádně jsem se osušil a hodil na sebe oblečení. Potom jsem si to zamířil rovnou do kuchyně připravit nějaké to jídlo a taky trochu pouklízet. O toho návštěvníka, který tu asi byl, jsem se nestaral. Nechal jsem to na Tascherovi.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:04

No me by to nevadilo, rad se poucim o cizich stylech boje... a novych technikach... Surprised

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:07

Pousmál jsem se.
Je dobré poučit se o cizích stylech boje,
bláhový by však byl ten, kdo by si myslel, že moje techniky zkopíruje.

Zasunul jsem svitek do poličky a čekal, jestli půjde na cvičiště připraven vyrazit za ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:13

Pojde tedy za mnou... Rikals, ze se zajimas o pecete, bariery a znaky... Presto, ze mas jak vidim vycvik shinobiho, nevidim u tebe zadny znak vesnice ci klanu... Odkud vlastne jsi ???

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:17

Šel jsem za ním.Když jsem uslyšel jeho otázku zasmál jsem se.
Odevšad a odnikud,
kde jsem se vzal, tu jsem se vzal,
svůj klan jsem vlastně adoptoval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:25

No libi se mi tvuj smysl pro humor... Myslim, ze by z znas mohli byt i pratele... No pokud nejsi vazan na zadne misto ani vesnici, proc tedy alespon na cas nezustanes v Sune??? Mohl bys klidne bydlet u me. Volnych pokoju jsou tu desitky... Surprised

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:47

Naklonil jsem hlavu na stranu a přemýšlel jsem. Nakonec jsem se rozhodl.
No, proč ne? Ikdyž nejsem jako vy závislý na domu,
právě tak dobře se vyspím na stromu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 14:56

Ja taky nejsem nikterak zavisly na ziti v dome... Mam rad ziti v prirode, ale v Sune moc stromu zrovna nenajdes Surprised Navic jsem jeste nejmene 14 dni vazany na vesnici, protoze se blizi chunninske zkousky... Takze uz jsi se rozhodl, zda by z nas mohli byt pratele??? s usmevem jsem se na neho dival...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 15:04

Usmál jsem se na něj.
Pro mě, za mě přátelé klidně můžem být,
co jsem zatím pochopil, znamená to se navzájem nezabít.

Bylo vidět, že to myslím naprosto vážně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 12 Sep - 15:07

Ty asi jeste nemas moc pratel, ze??? Kdyz jeste neznas pravy pojem tohoto slova... Surprised rekl jsem mile, ale zaroven zcela vazne...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 23 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: