Ohromná rezidence klanu Osferatu
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 23
Strana 6 z 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Ohromná rezidence klanu Osferatu
First topic message reminder :
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Velká rezidence klanu Osfertu kde zije uz jen Tascher Osferatu jako jediny dedic majetku klanu Osferatu a zaroven taky prezivsi... Komplex se sklada z velke celorocne zelene zahrady a velkeho domu. Vse je chraneno specialni barierou, ktera cely pozemek chrani proti neautorizovanym osobam. Tedy lidem kterym nedal primy souhlas Tascher Osferatu. Dale pak take vytvari vlastni okolni atmosferu diky ktere, je v celem komplexu prijemna teplota i vlhkost...
V současné době dům trvale obývá Tascher Osferatu, Fujin Surashi a početné služebnictvo (zahradníci, kuchaři, opraváři, služky, komorníci a ochranka (úroveň Chunnin až Jounin) mnoho dalších k provozu potřebných povolání )
Naposledy upravil Tascher dne Thu 29 Sep - 21:31, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ohromná rezidence klanu Osferatu
Ne to uz jsem vyresili sami... Mam nastesti jiste paky ve vesnici Jde o neco jineho no Fujin ti to rekne sam... A nelekni se az ho uvidis... Ehm trochu jsem spolu trenovali ... Jinak jsem se naucil nove techniky...
Anonymní- Anonymní
"Neboj, moc věcí mě už.. nepřekvapí.." Podotkla jsem a mírně pokrčila rameny. "Naučil? To je dobře, jsem ráda, že si půjčujete svitky a učíte se i sami"
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Jasne, vlastne se tu po novych technikach schanel Kalion... Ale nemel jsem ho cas ucit Shunshin no jutsu. No jen pojd dal a chovej se tu jako doma. Je to tu jako v bludisti, tak se tu nestrat... Uz se blyzime k Fujimu...
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem dovnitř a znovu se tak zvědavě porozhlédla kolem.
"Neboj, pokusím se.." Podotkla jsem. "Umm a s tím Kalionem, Shunshin ho naučím i já.." Dodala jsem zadumaně, no, radši jsem zůstávala za níím, ztratit se by bylo to poslední, co mi dneska chybělo.
"Neboj, pokusím se.." Podotkla jsem. "Umm a s tím Kalionem, Shunshin ho naučím i já.." Dodala jsem zadumaně, no, radši jsem zůstávala za níím, ztratit se by bylo to poslední, co mi dneska chybělo.
Shinobi
Seděl jsem na lavičce a prohlížel si rozbité končetiny. Ach jo...
Guest- Anonymní
Tak jsem tady... Tohle je moje soukrome cviciste... Ukazal jsem na ohoromnou mistnost kde byl ve strope stredni otvor, ktery do mistnosti vpoustel dostatek svetla. Tamhle sedi Fujin.. Dosel jsem s ni az ka nemu...
Anonymní- Anonymní
Viděl jsem, jak přichází a s ním i Yoko. Usmál jsem se, ale trochu jsem se bál jak bude reagovat."A-ahoj...Yoko..." Pozdravil jsem.
Guest- Anonymní
Prohlédla jsem si cvičiště a pak i Fujina, ovšem toho pozorněji. Zaujala mě jeho chybějící ruka a loutkařská naprasklá končetina, což jsem poznala okamžitě. "Zdravím, Fu" Pronesla jsem automaticky, ani jsem se těm loutkařským končetinám nijak nedivila. "Ukaž, Tascher mi řekl, že jste trénovali, ukaž mi, co se všechno zničilo.." Podotkla jsem a sehla se.
Shinobi
Vyhrnul jsem si víc kraťase a ukázal nohu a pak levou ruku, která úplně chyběla a byl tam jen spoj."Už byli staré...nevydrželi to..." Řekl jsem potichu.
Guest- Anonymní
Trochu se to vymklo, ale kdyby to byli prave koncetiny, tak by se mu nic ani nestalo... Jeste jednou gomenasai Fu...
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Taschera."V pohodě...nebyla to tvoje vina...prostě byli fakt už staré..."
Guest- Anonymní
Poslouchala jsem je a prolédla si tu ruku i nohu.
"Hmm, není to tak zlé. Hlavní spoj máš, čímž se tam ruka jednoduše napojí a s tou nohou. Prasklina se dá zacelit, ale chce to kompletně předělat, pár starých máme pravděpodobně ještě v domě, ale nové ti vydrží dýl.." Odpověděla jsem zamyšleně. "No, na pár dní ti můžu dát nějakou tu z domu, starší, aby jsi vůbec mohl chodit a ruku také, dokud nepřijdou nové.." Pak jsem se jen tak nevinně podrbala ve vlasech. "Asi se ptáte odkud to mám doma, co? Odpověd je jednoduchá, ačkoliv nejsem loutkař, mít za sestřenici Kazekage a zároveň i jednu z nejlepších loutkařek všech dob, poté pocházet z loutkařské rodiny, specializujícího se jen na loutky.. Tak o tom logicky něco vím.." Pousmála jsem se. "I kžyž jsem já sama na loutkařství talent nikdy nepochytila.." Podotkla jsem.
"Hmm, není to tak zlé. Hlavní spoj máš, čímž se tam ruka jednoduše napojí a s tou nohou. Prasklina se dá zacelit, ale chce to kompletně předělat, pár starých máme pravděpodobně ještě v domě, ale nové ti vydrží dýl.." Odpověděla jsem zamyšleně. "No, na pár dní ti můžu dát nějakou tu z domu, starší, aby jsi vůbec mohl chodit a ruku také, dokud nepřijdou nové.." Pak jsem se jen tak nevinně podrbala ve vlasech. "Asi se ptáte odkud to mám doma, co? Odpověd je jednoduchá, ačkoliv nejsem loutkař, mít za sestřenici Kazekage a zároveň i jednu z nejlepších loutkařek všech dob, poté pocházet z loutkařské rodiny, specializujícího se jen na loutky.. Tak o tom logicky něco vím.." Pousmála jsem se. "I kžyž jsem já sama na loutkařství talent nikdy nepochytila.." Podotkla jsem.
Shinobi
Jen jsem přikývl."Děkuji...z Tascherem už jsme se domluvili, že bych si je mohl navrhnout a on by to financoval...zatím, ale rád příjmu tvojí pomoct, abych se vůbec mohl nějak pohybovat..." Usmál jsem se.
Guest- Anonymní
Kazdy nemuze umet vse, a ty mas taky mnoho a mnoho silnych stranek... A co se tyka tech koncetin, mam s Fu-em v planu zainvestovat do nich aby byli co nejlepsi, co se materialu i technologie tyka. Ryo pro me nejsou jak vydis peoblem... ukazal jsem na oklni dum... Jen uz potrebujem nejakeho mistra loutkar, co by to vyrobil... Nejakeho znam, ale rad bych se dozvedel, jestli nejakeho neznas i ty...
Anonymní- Anonymní
"Umm, kromě PiliKKy nikoho neznám, jenže ta tady není. Leda tak.. Artemis, ale to nevím. Radši zkus toho svého. Dobře, takže to bychom měli. Přinesu ti je zítra, dneska se to pokus nějak zvládnout.." Dodala jsem a pak se otočila na Taschera. "Vážně, jste mě volali jen kvůli zlomeným loutkařským končetinám" Zeptala jsem se a vstala.
Shinobi
Jen jsem kývl a sledoval ji. Chtěl jsem něco říct, ale nechal jsem to radši na Tascherovi.
Guest- Anonymní
Ne Fu s tebou chtel probrat blyzici se Chunninske zkousky... Jeho takzvany sensei je od zacatku pryc a on nema za 1. skym trenovat a za 2. nema od koho dostat doporuceni Ty koncetiny se staly tesne pred tim, nez si sem dorazila...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem přikývla a zamyslela se. "Aha, dobře, takže usuzuji, že jsi pozatím genin, hmm.." Zahleděla jsem se do země a mlčela, nad něčím jsem uvažovala. Mám sice tříčlenný tým, ale možná..No, další žák mě nezabije. Navíc až se objeví jeho Sensei..
"Dobře, ode dneška můžeš trénovat společně s týmem 1. Jen, do té doby, než se tvůj sensei ukáže, tě budu trénovat já. Doporučení na chunninské zkoušky ti dám jen v případě, až se mi osvědčíš. Doporučím ho tvému senseiovi. V tvém případě zkoušku, kterou Tascher moc dobře zná, ti dávat nebudu. Prozkouším si tě např. v cvičném souboji, a tak dále.. Nuže dobrá.. Když už tě mám na starost, ráda bych něco věděla. Řekni mi vše o tvých schopnostech, abych věděla, na co se zaměřit při tréninku a také.. Tvůj cíl, tvé sny.." Dodala jsem.
"Dobře, ode dneška můžeš trénovat společně s týmem 1. Jen, do té doby, než se tvůj sensei ukáže, tě budu trénovat já. Doporučení na chunninské zkoušky ti dám jen v případě, až se mi osvědčíš. Doporučím ho tvému senseiovi. V tvém případě zkoušku, kterou Tascher moc dobře zná, ti dávat nebudu. Prozkouším si tě např. v cvičném souboji, a tak dále.. Nuže dobrá.. Když už tě mám na starost, ráda bych něco věděla. Řekni mi vše o tvých schopnostech, abych věděla, na co se zaměřit při tréninku a také.. Tvůj cíl, tvé sny.." Dodala jsem.
Shinobi
Jen jsem pozorně poslouchal."Tak dobře...děkuji..." Pak jsem se z hluboka nadechl."Takže...pocházím z klanu Surashi. Tan používá k boji speciální Hijutsu, do kterého se zahrnuje Hijutsu: Tengoku Dantsu - Nebeský tanec a tajná výroba unikátních holý, které využíváme k boji. Nemůžu vám zatím prozradit, jak fungují, protože to jen v případě, že bych se stal vaším žákem na 100%. Vážně si na to dáváme bacha. Mohu jen říct, že to mnohonásobně umocňuje naší schopnost ovládání Fuutonu a také zjednodušuje. Máme vlastní techniky, které souvisí z využívání zbraně, ale i některé bez ní. Náš speciální styl se nedá taky jen tak vysvětlit, bez prozrazení, jak to funguje, takže to se ukáže až v tom cvičném boji. Díky teda tomu jsem dobrý v Taijutsu svého klanu. Ale toto se dá jen procvičovat a když tak zlepšovat, tak dále na to nemusím mít až tak velké zaměření. Hlavně bych se chtěl pohybovat v oblasti Ninjutsu a také asi trochu Genjutsu, protože i to souvisí z naším unikátním stylem a v některých případech je dost podstatné, i když je to trochu něco jiného. No...nejde to jaksi vysvětlit, ale to pak uvidíte." Na chvíli jsem se zastavil."No a pak tedy umím jednu klanovou Fuuton techniku Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki a potom základní techniky z akademie. A ještě, co bych chtěl k té specializaci. Jelikož mám loutkářské končetiny, jak už asi víte, tak bych chtěl do nich trochu za investovat a naučit se je pořádně ovládat a tak získat i další schopnost, pokud by to šlo." Na to jsem se jen vydýchl a podíval se na oba dva. Věděl jsem, že asi chtějí znát i tu druhou otázku, ale vážně jsem nevěděl, co říct nebo jak to říct a vlastně se mi do toho ani moc nechtělo."A můj cíl a sny? Já...cílem je asi, stát se dobrým ninjou a postarat se o svou rodinu...teda tátu a aby mě zase začal brát jako člověka a ne jako nějakou věc...je to hodný chlap a já to všem dokážu..." Potom jsem sklonil hlavu."A sen...no asi nesplnitelný, ale i tak...najít svou ztracenou sestru a zase sjednotit klan, který se díky svým hádkám, sporům a egu, rozpadl...snad jednou všichni pochopí, jak byli hloupí..."
Guest- Anonymní
Tak do te tve ruky a nohy budu investovat Rio kolik jen bude treba, to se spolehni... Ty vase klanove techniky chci videt urite v akci... Umim se rychle ucit, uz z pouheho prvniho pohledu a sice nejspis neovladnu zcela danou techniku, ale budu si moci osvojit princip a predelat ji podle sebe...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem ho poslouchala a přikyvovala. "Umm, takže další s Fuutonem? Zajímavé.." Odpověděla jsem zadumaně a dál ho poslouchala. "V pořádku, nemusíš mi nic o schopnostech tvého klanu vysvětlovat, chtěla jsem vědět, co umíš ty a teď, ne, co budeš umět v budoucnu.." Podotkla jsem a pak si znovu zamyšleně prohrábla vlasy. Moc přemýšlení na jeden den! "Takže, Taijutsu se máš pravdu, dá zdokonalovat, s Ninjutsu uvidíme, základy z Akademie, což mi připomíná, že k těm končetinám pravděpodobně bude zapotřebí dobré zacházení s chakrovými vlákny, možná i automatika, i když to radši ne.." Mumlala jsem své myšlenky nahlas. "No, abych to shrnula, máme toho do chunninských zkoušek dost! A s tím Genjutsu, co o něm víš?" Zeptala jsem se ho. "Bude to složitější, protože já sama Genjutsu ovládat neumím, umím se z něj jen vyprostit, no uvidíme. Asi bych ti měla skočit pro tu ruku a nohu.." Podotkla jsem a přemýšlela, kde se v těch krabicích na půdě budou válet. Že já se nedala na loutkařství a nešla ve šlépějích PiliKKy!
Shinobi
Otočil jsem se na Taschera."Ano...některé se dají předělat a můžeš je pak ovládnout, i když některé ne na té úplné síle, ale jde. Bohužel na další potřebuješ být opravdu z klanu Surashi a mít svou hůl. Neměli bychom předávat techniky dál, ale když jsem se kvůli jejich chování rozpadly, nemusím být ten, co něco taky neporuší..." Poprvé za celou dobu jsem se ušklíbl. Potom jsem se zase otočil na Yoko."No vím, co jsme se učili na akademii...Genjutsu jsou techniky, které užívají čakru v nervové soustavě oběti a pomocí této chakry vytvářejí iluze. Ale jak říkám, u nás je to trochu jinak, ale nemůžu to prostě vysvětlit. Udělám jednu ukázku. S tím to můžu..." Ukázal jsem na končetiny. Potom jsem si stoupl a stiskl hůl a jednou s ní zatočil a pak švihl. Zvedl se silnější vítr. Postoj jsem teď nemohl udělat, ale to vůbec nevadilo. Tengoku Dantsu...poloviční tanec... Jen jsem se najednou jakoby zavlnil a pak už stál za nimi. Nebylo to jako technika problesknutí. Nešlo to vidět. Ani neviděli jak jsem se tam dostal. Jakoby někdo zastavil čas a já si tam mezitím přešel. Nešlo vidět, že bych zmizel, ani, že se objevil. Jen jsem na sebe upozornil promluvení, protože se stále dívali tam, kde jsem byl jakoby měli teď smysli na chvíli ochromené."Toto byla část našeho Hijutsu. Celou teď provádět nemůžu...ale snad by to mohlo trochu pomoc v upřesnění..." Pousmál jsem se.
Guest- Anonymní
Tak tohle bylo opravdu zajimave Fu... Tohle genjutsu me opravdu dostalo a to jsem proti genjutsu dost odolny... Alespon vim, ze se na nej budu muset jeste soustredit... A ta technika co jsi predtim predvedl, kdyz jsem spolu bojovali... Myslim tu s tema cepelema... Te jsem uz asi prisel na kloub... Chvilku jsem se soustredi a pak mi z dlani vyjely vetrne cepele, ale byli dost nestabylni a udrzel jsem to jen par sekund... Jeste to zabere nejaky cas, ale jsem snad na dobre ceste to ovladnout...
Anonymní- Anonymní
"Díky..." Řekl jsem s úsměvem."No...není tak složitá, ale to říkám asi jen proto, že pro mě je to o dost jednoduší, ale i tak...Tuhle techniku se zrovna naučit můžeš, ale ne do takové síly, když vlastníš hůl, protože dost zvyšuje její řeznost a tvrdost. Proto lehce přesekne ocel, ale i tak to dokáže hodně..." Znovu jsem se pousmál.
Guest- Anonymní
Jo pemyslel jsem, ze by se to dalo utvorit jako obal meho mece... Ten by pak jeste zesilyl... Jake to je vlastne urovne... Ta technika s ostrim???
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Similar topics
» Tascher Osferatu
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
» Roka Hoozuki vs Tascher Osferatu
» Tascher Osferatu - Vlastní techniky a pečeti
» Techniky Taschera Osferatu - Rozšířená verze včetně povolených techniky a pečetí
» Tvorba klanů
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 23
Povolení tohoto fóra: