Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
"Takže ocásek ."
Usmial som sa a zavrtel som tým svojím .
"No ale vieš že to má aj nevýhody ?
Aj keď napríklad teraz ani nie ale dobre sa s tým dá štekliť ."
Ani možno nevedela ako a pošteklil som ju ním pod oblečením u boku .
(Alebo na krku XDD lebo som trochu teraz zmätený XD )
Usmial som sa a zavrtel som tým svojím .
"No ale vieš že to má aj nevýhody ?
Aj keď napríklad teraz ani nie ale dobre sa s tým dá štekliť ."
Ani možno nevedela ako a pošteklil som ju ním pod oblečením u boku .
(Alebo na krku XDD lebo som trochu teraz zmätený XD )
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Ráda si hraju." Odvětila jsem a po jeho vzoru jsem zastříhala oušky.
Tohle Henge jsem si opravdu oblíbila. Trhla jsem s sebou a koutky úst mi cukly do úsměvu. Ocásek jsem mu obmotala kolem ruky a přitáhla si ho tak blíž k sobě, aby měl ruce okolo mého pasu. Sklouzla jsem z opěradla na lavičku a šibalsky se usmívala.
Tohle Henge jsem si opravdu oblíbila. Trhla jsem s sebou a koutky úst mi cukly do úsměvu. Ocásek jsem mu obmotala kolem ruky a přitáhla si ho tak blíž k sobě, aby měl ruce okolo mého pasu. Sklouzla jsem z opěradla na lavičku a šibalsky se usmívala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ruky som jej opatrne priložil na jej boky .
Zdala sa mi teraz odosť akčnejšia .
Ešte som sa k nej trochu aj prišupol .
Môj ocásek sa len vrtel vo vzduchu XD .
Zamieril som teraz ale k jej krku kde som ju pár krát pobozkal ale prešiel som k perám predsa len som bol ešte "zelenáč ".
No to sa určite časom zmení XDD .
A ja som bol dosť učenlivý a akosi ma to bavilo .
Teraz som pre zmenu do bozku zapojil na malý okamih aj jazyk ktorým som vyhľadal ten jej , potom som okolo neho trošičku krúžil no ale prestal som ho v bozku používať .
Nakoniec som sa ale odtiahol .
Zdala sa mi teraz odosť akčnejšia .
Ešte som sa k nej trochu aj prišupol .
Môj ocásek sa len vrtel vo vzduchu XD .
Zamieril som teraz ale k jej krku kde som ju pár krát pobozkal ale prešiel som k perám predsa len som bol ešte "zelenáč ".
No to sa určite časom zmení XDD .
A ja som bol dosť učenlivý a akosi ma to bavilo .
Teraz som pre zmenu do bozku zapojil na malý okamih aj jazyk ktorým som vyhľadal ten jej , potom som okolo neho trošičku krúžil no ale prestal som ho v bozku používať .
Nakoniec som sa ale odtiahol .
Shinobi
Oblízla jsem si horní ret a pousmála jsem se.
Jeho polibek jsem si užívala. Kam se na něj hrabal Nawaki nebo Alllii XD
Spokojeně jsem zavrněla a naklonila hlavu na stranu.
"Učíš se rychle." dodala jsem tiše.
Jeho polibek jsem si užívala. Kam se na něj hrabal Nawaki nebo Alllii XD
Spokojeně jsem zavrněla a naklonila hlavu na stranu.
"Učíš se rychle." dodala jsem tiše.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Umm já len improvizujem ."
Dodal som potichu aj ja .
No potom sa moja ruka načiahla k jej mačacím uškám a prešiel som po nich jemne rukov .
"Vždy som to chcel vyskúšať ."
Povedal som mierne zo smiechom ruka ,teda moja dlaň pomaly skĺzla po jej ramene cez ruku zasa na jej bok .
Mne sa už v hlave premietali veci čo som chcel pri bozku s ňou vyskúšať .
Akosi sa mi dosť otvorila fantázia .
Hej človiečku ... nezabúdaj že som tu aj ja !
Kľúúd .
Moja tvár sa viac prisunula k jej moje pery boli blízko jej možno sa len tak letmo dotýkali .
"Naozaj ma to poriadne baví ."
Dodal som potichu aj ja .
No potom sa moja ruka načiahla k jej mačacím uškám a prešiel som po nich jemne rukov .
"Vždy som to chcel vyskúšať ."
Povedal som mierne zo smiechom ruka ,teda moja dlaň pomaly skĺzla po jej ramene cez ruku zasa na jej bok .
Mne sa už v hlave premietali veci čo som chcel pri bozku s ňou vyskúšať .
Akosi sa mi dosť otvorila fantázia .
Hej človiečku ... nezabúdaj že som tu aj ja !
Kľúúd .
Moja tvár sa viac prisunula k jej moje pery boli blízko jej možno sa len tak letmo dotýkali .
"Naozaj ma to poriadne baví ."
Shinobi
"To nás oba." přiblížila jsem se a věnovala mu takový sotva postřehnutelný, motýlí polibek. Levou rukou jsem ho vískala ve vlasech, občas přejela i k ouškům, zkoušela jsem, co se mu líbí. Pravou jsem měla položenou na jeho hrudi, jako kdybych kreslila jakési neviditelné neidentifikovatelné znaky. Další polibek byl vášnivější. Tentokrát jsem zapojila do hry jazyk i já. Tělem mi projel příjemný, vzrušivý pocit a mě blesklo v očích.
Udělám to? Ne! Ano...
Ještě během polibku mohl cítit, jak se dotyk pravé ruky trochu změnil. Hyuuga umí chakru nejen zastavit, ale i rozproudit. Na jistých místech pak vznikne opravdu příjemné šimrání. Jako běh přes námahy, rychlost, volnost, vzrušení. Přesně tohle cítil vždy, když jsem se prsty dotkla kůže.
Udělám to? Ne! Ano...
Ještě během polibku mohl cítit, jak se dotyk pravé ruky trochu změnil. Hyuuga umí chakru nejen zastavit, ale i rozproudit. Na jistých místech pak vznikne opravdu příjemné šimrání. Jako běh přes námahy, rychlost, volnost, vzrušení. Přesně tohle cítil vždy, když jsem se prsty dotkla kůže.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Keď bola rukou u mojích ušiek .
Pocítil som ako ma to jemne šteklí .
Ako som ju bozkával začal som potom pociťovať naozaj veľa pocitov naraz .
Všimol som si ale že to robia jej dotyky .
Som nou to ale robilo vecí ...
No bolo to poznať na tom že sa mi o niečo zrýchlil dych no nemal som problémi aj tak pri bozkoch .
A akosi mi zasa sa šialene rozbušilo srdce .
O vzrušenie tiež nebolo núdzu aj keď ešte som to zvládal .
No teraz som ale sa na malú chvíľu odpojil od jej pier no to preto lebo som potom jej hornú peru stisol mojími .
Potom som jemne zahryzol do jej spodnej pery a zasa som pokračoval v bozku stále som len imrpovizoval lebo som nevedel aký alebo ako sa bozkávala lepšie .
Po tomto som zasa zapojil jazyk ktorým som zašiel tročišku hlbšie a jemne som ju šteklil na jej jazyku , ktorý som preskúmával mojím .
Pocítil som ako ma to jemne šteklí .
Ako som ju bozkával začal som potom pociťovať naozaj veľa pocitov naraz .
Všimol som si ale že to robia jej dotyky .
Som nou to ale robilo vecí ...
No bolo to poznať na tom že sa mi o niečo zrýchlil dych no nemal som problémi aj tak pri bozkoch .
A akosi mi zasa sa šialene rozbušilo srdce .
O vzrušenie tiež nebolo núdzu aj keď ešte som to zvládal .
No teraz som ale sa na malú chvíľu odpojil od jej pier no to preto lebo som potom jej hornú peru stisol mojími .
Potom som jemne zahryzol do jej spodnej pery a zasa som pokračoval v bozku stále som len imrpovizoval lebo som nevedel aký alebo ako sa bozkávala lepšie .
Po tomto som zasa zapojil jazyk ktorým som zašiel tročišku hlbšie a jemne som ju šteklil na jej jazyku , ktorý som preskúmával mojím .
Shinobi
To, co pociťoval při dotyku zesílilo ve chvíli, kdy prohloubil polibek.
Bylo to neuvěřitelné, téměř k nevydržení. Na začátku bych to přirovnala k létání. Ke skoku do propasti, euforii ze splněných snů. Zkrátka hormony v krvi dělají s člověkem divy. Zvlášť s někým, kdo se ještě neumí zcela ovládat. Já tohle necítila, přesto se mi znatelně zrychlil tep, srdce jako kdyby chtělo vyskočit z těla jen z toho pocitu, že tohle můžu někomu způsobit, že to můžu ovládat. Zničehonic jsem přestala. Uvědomila jsem si právě tu charakteristickou vlastnost ovládání a jeho jsem ovládat nechtěla. Jeho ne. Opětovala jsem polibek, propletla ocásky, ale zbytek jsem nechala na něm.
Bylo to neuvěřitelné, téměř k nevydržení. Na začátku bych to přirovnala k létání. Ke skoku do propasti, euforii ze splněných snů. Zkrátka hormony v krvi dělají s člověkem divy. Zvlášť s někým, kdo se ještě neumí zcela ovládat. Já tohle necítila, přesto se mi znatelně zrychlil tep, srdce jako kdyby chtělo vyskočit z těla jen z toho pocitu, že tohle můžu někomu způsobit, že to můžu ovládat. Zničehonic jsem přestala. Uvědomila jsem si právě tu charakteristickou vlastnost ovládání a jeho jsem ovládat nechtěla. Jeho ne. Opětovala jsem polibek, propletla ocásky, ale zbytek jsem nechala na něm.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Tie pocity čo sa vo mne miešali keď sa to zosilovalo bolo naozaj veľa .
Myslel som si že vyletím z kože no bolo to aj tak všetko príjemné no naštastie sa to znormalizovalo a potom som len viac stisol mojím ocáskom ten jej aj keď bolieť to nemohlo aj tak to bolo z ocáskom vždy jemné .
Ako som ju držal za boky trochu som ju k sebe ešte pritlačil .
Bozky som už teraz spomalil aby sa dali čím viac užívať , a pritom sme ich nemuseli odpojiť lebo sa takto z dychom stíhať dalo .
A aj za túto krátku dobu som si na bozkávanie už privykol preto som ich začal prehlbovať .
Myslel som si že vyletím z kože no bolo to aj tak všetko príjemné no naštastie sa to znormalizovalo a potom som len viac stisol mojím ocáskom ten jej aj keď bolieť to nemohlo aj tak to bolo z ocáskom vždy jemné .
Ako som ju držal za boky trochu som ju k sebe ešte pritlačil .
Bozky som už teraz spomalil aby sa dali čím viac užívať , a pritom sme ich nemuseli odpojiť lebo sa takto z dychom stíhať dalo .
A aj za túto krátku dobu som si na bozkávanie už privykol preto som ich začal prehlbovať .
Shinobi
Procházel jsem bezduše po ulici a jen civěl do země.Vážně bych ji dokázal zabít?Díval jsem se na své ruce a jen si skousl ret.Budu doufat že jí to nikdy nenapadne zaůtočit na nás.Stiskl jsem silně ruku v pěst a pomalu kráčel k hlavní bráně která stála asi třista metrů přede mnou..
Anonymní- Anonymní
Dýchání mi nestačilo, jako kdybych ho ani nepotřebovala.
Cítila jsem se opravdu úžasně, myšlenky byly dávno někde pryč, až po chvíli jsem se trochu odtáhla. Dívala jsem se na něj trochu zmateně.
"Já... Já..." naprázdno jsem polkla. "Já nevím... Nevím, co... Jestli... Myslíš to se mnou vážně? Tedy jestli něco myslíš..." zmateně jsem přehazovala slova do naprosto nesmyslných vět a nakonec jsem po něm hodila vcelku zoufalý pohled.
Cítila jsem se opravdu úžasně, myšlenky byly dávno někde pryč, až po chvíli jsem se trochu odtáhla. Dívala jsem se na něj trochu zmateně.
"Já... Já..." naprázdno jsem polkla. "Já nevím... Nevím, co... Jestli... Myslíš to se mnou vážně? Tedy jestli něco myslíš..." zmateně jsem přehazovala slova do naprosto nesmyslných vět a nakonec jsem po něm hodila vcelku zoufalý pohled.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Um ... práveže takúto ozázku som ... ti chcel položiť ja sám .
No ale skôr že či ty ... nejako ako umm sa len nehráš .
Prepáč ale v tomto som taký podozrievavejší ... a nie som zas taký že by som sa stebou zahrával ."
Povedal som to naozaj všetko úprimne priamo jej do očí .
No ale skôr že či ty ... nejako ako umm sa len nehráš .
Prepáč ale v tomto som taký podozrievavejší ... a nie som zas taký že by som sa stebou zahrával ."
Povedal som to naozaj všetko úprimne priamo jej do očí .
Shinobi
Přimhouřila jsem oči.
"S tebou si nechci hrát, s tebou ne. Kdybys byl pro mě jen... Zábava na jednu noc... Tak bych s tím.... S tím pocitem bych nepřestala."
"S tebou si nechci hrát, s tebou ne. Kdybys byl pro mě jen... Zábava na jednu noc... Tak bych s tím.... S tím pocitem bych nepřestala."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Takže to ... znamená že to teda spolu teda skúsime ?"
Aj tak som sa musel pre istotu opýtať .
No aj keď som počul čo hovorila ja som mal v pláne si dávať trochu pozor a nakoniec zasa taký plachý som nebol .
Aj tak som sa musel pre istotu opýtať .
No aj keď som počul čo hovorila ja som mal v pláne si dávať trochu pozor a nakoniec zasa taký plachý som nebol .
Shinobi
"Chceš?" zvedla jsem k němu oči. Nervózně jsem propletla prsty a v té chvíli jsem vypadala dost bezbranně a zmateně. Ale nemohla jsem si pomoct, sama jsem se v sobě nevyznala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Tak len v tedy ak to bude mať nejakú cenu inak hej ."
Odpovedal som teraz hneď a priamo .
Akokeby som to mal premyslené .
Odpovedal som teraz hneď a priamo .
Akokeby som to mal premyslené .
Shinobi
Mírně jsem se pousmála.
"Takže teď spolu vlastně chodíme..." konstatovala jsem tiše a pohodila vlasy, počemž se můj výraz změnil a já po něm hodila okouzlující úsměv.
"Takže teď spolu vlastně chodíme..." konstatovala jsem tiše a pohodila vlasy, počemž se můj výraz změnil a já po něm hodila okouzlující úsměv.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Úsmev som jej oplatil ale teraz som sa usmial tak "štastne ".
Z najlepšej kamarátky sa stalo moje dievča no mohlo by to klapať pokiaľ sa niečo neprihodí .
"Tak toto sa mi ale pozdáva ."
Dodal som z tým úsmevom no potom sa po chviľke vytratil .
"Umm takže Shijin sama tak čo tak si zájsť na dango alebo pre zmenu na rámen ?"
Stále ma to ale aj tak bavilo jej hovoriť sama XD .
Z najlepšej kamarátky sa stalo moje dievča no mohlo by to klapať pokiaľ sa niečo neprihodí .
"Tak toto sa mi ale pozdáva ."
Dodal som z tým úsmevom no potom sa po chviľke vytratil .
"Umm takže Shijin sama tak čo tak si zájsť na dango alebo pre zmenu na rámen ?"
Stále ma to ale aj tak bavilo jej hovoriť sama XD .
Shinobi
"Jak budete chtít, Ryuuji-sama, ale já má hlad jako vlk." zastříhala jsem ouškama.
Tohle se mi líbí, moc se mi to líbí....
Nakonec jsem ale Henge zrušila, přece jen, vypadala jsem zvláštně. Hyuuga s ocáskem XDD
"Takže kam?"
Tohle se mi líbí, moc se mi to líbí....
Nakonec jsem ale Henge zrušila, přece jen, vypadala jsem zvláštně. Hyuuga s ocáskem XDD
"Takže kam?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Keď jej zmizol ocásek a uška som sa trošku zašklebil .
Potom som vstal a nabídul som jej ruku .
"Tak myslím že ďaleko to nebude , ale asi tak kam nás nohy zavedú ."
Povedal som ako vždy len tak aj keď som už vedel kam pôjdeme .
"No a nebude ti vadiť keď sem tam budem šalieť ?
Predsa len takto sa aspoň nebudeš určite nudiť ."
Potom som vstal a nabídul som jej ruku .
"Tak myslím že ďaleko to nebude , ale asi tak kam nás nohy zavedú ."
Povedal som ako vždy len tak aj keď som už vedel kam pôjdeme .
"No a nebude ti vadiť keď sem tam budem šalieť ?
Predsa len takto sa aspoň nebudeš určite nudiť ."
Shinobi
Zazubila jsem se.
"Můžeš... Ale nezapomeň na to, že Hyuuga zvládne Juuken z celého těla." šibalsky jsem na něj mrkla, bylo na mě vidět, že to nemyslím vážně.
"Když o tom tak přemýšlím... Dango bych si docela dala..."
"Můžeš... Ale nezapomeň na to, že Hyuuga zvládne Juuken z celého těla." šibalsky jsem na něj mrkla, bylo na mě vidět, že to nemyslím vážně.
"Když o tom tak přemýšlím... Dango bych si docela dala..."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Tak vidíš ... No ja si pre zmenu ale dnes dám rybu ."
Zasmial som sa .
Pomaly som mieril k nejakej reštaurácii či stánku .
"Inak čo už si doma nejako poriešila tú svoju pečaťovú techniku ?"
Zasmial som sa .
Pomaly som mieril k nejakej reštaurácii či stánku .
"Inak čo už si doma nejako poriešila tú svoju pečaťovú techniku ?"
Shinobi
"Nebudu se ji učit." zavrtěla jsem hlavou.
"A jestli ano... Pak teprve až nebude zbytí." pokusila jsem se o úsměv.
"I bez ní jsem pořád dost pozadu. Kupříkladu při poslední misi mě... Ehmm... Porazil i mlok, nečekala jsem, že tam bude..." zatvářila jsem se provinile. Když jsme procházeli okolo stánku s Dango, objednala jsem si a po chvíli už vedle něj spokojeně nasála známou vůni.
(Moc se omlouvám za to dlouhé čekání na odpovědi. Moje připojení je v háji a včera večer mi zabavili notebook. Naštěstí už ho mám zpátky... )
"A jestli ano... Pak teprve až nebude zbytí." pokusila jsem se o úsměv.
"I bez ní jsem pořád dost pozadu. Kupříkladu při poslední misi mě... Ehmm... Porazil i mlok, nečekala jsem, že tam bude..." zatvářila jsem se provinile. Když jsme procházeli okolo stánku s Dango, objednala jsem si a po chvíli už vedle něj spokojeně nasála známou vůni.
(Moc se omlouvám za to dlouhé čekání na odpovědi. Moje připojení je v háji a včera večer mi zabavili notebook. Naštěstí už ho mám zpátky... )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(Jj v poho )
Ja ako som povedal som si objednal teraz už pre zmenu rybu .
"Mlok ?
Takže nejaké kuchiyose .
Ja sa teraz jedno zaujímavé som naučil no nenašiel som ešte ani jedno privolanie čo by sa ku mne hodilo .
A určite to zasa také strašné nebolo ťa musel len prekvapiť alebo tak lebo viem čoho si schopná a taká slabá niesi .
Ja možno teraz keď som Jounin asi dostanem časom tým ak na to bude ale fakt to je asi jediné čoho sa teraz najviac bojím ."
Keď som dostal moju objednávku tak som sa do nej mlsne pustil .
"Itadakmas !"
Ja ako som povedal som si objednal teraz už pre zmenu rybu .
"Mlok ?
Takže nejaké kuchiyose .
Ja sa teraz jedno zaujímavé som naučil no nenašiel som ešte ani jedno privolanie čo by sa ku mne hodilo .
A určite to zasa také strašné nebolo ťa musel len prekvapiť alebo tak lebo viem čoho si schopná a taká slabá niesi .
Ja možno teraz keď som Jounin asi dostanem časom tým ak na to bude ale fakt to je asi jediné čoho sa teraz najviac bojím ."
Keď som dostal moju objednávku tak som sa do nej mlsne pustil .
"Itadakmas !"
Shinobi
"Itadakimas..." zopakovala jsem tiše a po chvíli mlčení jsem se znovu pustila do jídla.
Očima jsem přelétávala po okolních domech i po procházejících.
"Víš, že... Když budeš se mnou... Jestli to vydrží..." mluvila jsem vážně, ale i smutně.
"Obnovení klanu Inuzuka bude na tvých žácích, protože jestli někdy já budu mít děti, budou mít Byakugan a ten se dá využít jen pro Jutsu mého klanu."
Očima jsem přelétávala po okolních domech i po procházejících.
"Víš, že... Když budeš se mnou... Jestli to vydrží..." mluvila jsem vážně, ale i smutně.
"Obnovení klanu Inuzuka bude na tvých žácích, protože jestli někdy já budu mít děti, budou mít Byakugan a ten se dá využít jen pro Jutsu mého klanu."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: