Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 32 z 40
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
(Skype? )
,,Sairento?'' Podívala jsem se na leoparda, ten se uklonil a pak promluvil. Tady mladý pán s vámi chtěl mluvit.
Prohlédla jsem si Naokiho od hlavy až k patě. ,,Dobře, jsi hodný, že jsi ho doprovodil.'' Pohladila jsem leoparda. ,,O čem jsi se mnou chtěl mluvit?'' Zeptala jsem se genina před sebou.
,,Sairento?'' Podívala jsem se na leoparda, ten se uklonil a pak promluvil. Tady mladý pán s vámi chtěl mluvit.
Prohlédla jsem si Naokiho od hlavy až k patě. ,,Dobře, jsi hodný, že jsi ho doprovodil.'' Pohladila jsem leoparda. ,,O čem jsi se mnou chtěl mluvit?'' Zeptala jsem se genina před sebou.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Prestalo som sa červenať dal som si prst dole,"no Tsukikage ja už ani nevime"zasmial som sa"no zaujmalo by ma prečo ste tu a nie tam kde máte byť"
usmial som sa na nu.
(dáš mi ho do PM?)
usmial som sa na nu.
(dáš mi ho do PM?)
Anonymní- Anonymní
,,Protože Konoha se dostala do nepříjemné vesnice. Jako spojenci jsme jim samozřejmě přišli pomoct.'' Usmála jsem se. Pak jsem se znovu otočila na leoparda. ,,Můžeš se vrátit domů.'' Pohladila jsem ho a potom mi pod rukou zůstal jenom obláček kouře.
Znovu jsem se obrátila na Naokiho. ,,Takže...když jsi tady, co takhle taky trochu přidat ruku k dílu?'' V očích se mi zablesklo.
Znovu jsem se obrátila na Naokiho. ,,Takže...když jsi tady, co takhle taky trochu přidat ruku k dílu?'' V očích se mi zablesklo.
Shinobi
Ešte raz som sa pozrel na leoparda a zakýval na neho potom moj pohlad išiel spať ku Tsukikage.
"No jasne johou ja rád pomožem len mi povecte kde mám začať"a buchol som si pastou do druhej dlane zadíval som sa jej do očí a opať som musel torcha sčervenať.
"No jasne johou ja rád pomožem len mi povecte kde mám začať"a buchol som si pastou do druhej dlane zadíval som sa jej do očí a opať som musel torcha sčervenať.
Anonymní- Anonymní
,,V tom případě se půjdeme zeptat hokageho, jestli by tě nepřidal k nějakému ,opravnému' týmu.'' Rozešla jsem se ulicí k budově kage. (přesun)
Shinobi
Chvílu som ostal stáť na mieste a nevedel som či tam mám čakať no nakoniec som sa rozbehol za nou.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Když bylo vše hotové .
Všichni pacienti byli zaištěni rozhodl jsem se že zde už mě nepotřebují tak jsem se vydal zpátky do Sora no Kuni.
(presun)
Všichni pacienti byli zaištěni rozhodl jsem se že zde už mě nepotřebují tak jsem se vydal zpátky do Sora no Kuni.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přestal jsem pomáhat s obnovou Konohy. Většina domů opět stála, pacienti byli v nemocnici a probíhaly jen menší práce a úpravy. Rozhodl jsem se, že potřebuji menší odpočinek. A také obhlédnout situaci. Chvíli jsem se procházel ulicemi a tu a tam si něco zapsal. Sotva jsem si dokončil mapu Konohy, už je zase všechno jinak... Když mě procházka omrzela, zamířil jsem opět do jiné části vesnice.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem se ulicí, pod černou oblohou a díval se do výloh obchodů. Do kanceláře zajdu asi až zítra. Flákači. Přišel jsem k nejbližší lavičce a sedl si na ni. S úsměvem na tváři jsem to všechno kolem pozoroval.
Anonymní- Anonymní
skákala jsem po střechách a a občas seskočila i na rušnou ulici a pak zase zpět nahoru a hledala známé obličeje pak jsem přemýšlela kde by se mohli ti dva uschovávat (přeusn)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ja som stále mieril za ňou už ma štvalo že stále prebiehava .
presun.
presun.
Anonymní- Anonymní
Bez smyslně jsem se toulal ulicemi Konohy.
* Kso....za chvíli proběhne 2. zkouška a já umím velké nic...asi bych měl jít trénovat...nechci přeci skončit v 2. zkoušce...to by bylo úplně na nic...akorát bych si dokázal...jak jsem slabý...Kso!Musím se vzít a jít trénovat sakra! * pomyslel jsem si a sevřel jsem ruce v pěsti i když jsem je měl v kapsách.Po chvíli toulání jsem se vydal na cvičiště.
Přesun
* Kso....za chvíli proběhne 2. zkouška a já umím velké nic...asi bych měl jít trénovat...nechci přeci skončit v 2. zkoušce...to by bylo úplně na nic...akorát bych si dokázal...jak jsem slabý...Kso!Musím se vzít a jít trénovat sakra! * pomyslel jsem si a sevřel jsem ruce v pěsti i když jsem je měl v kapsách.Po chvíli toulání jsem se vydal na cvičiště.
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
zformulovala jsem se a jedné ze střech. Rychle jsem na sebe vzala podobu veverky a utíkala přes střechy zpět k Dagovi (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Prechádzala som sa po konohe a pomocou istej techniky (nie henge) som mala podobu jedného dievčaťa ktoré pod Konohu patrilo. Veselo som si poskakovala ďalej a ďalej. Plánovala som tu dokončiť istú prácičku, prácičku ktorá mala čo dočinenia s legendárnymi mečmi, chýbal mi už len Kubiriki a ten mal podla mojich spisov nunkenin z Kirigakure ktorý sem "expandoval" a Konoha ho uchýlila. Mne stačilo nájsť nejaký spis, typovala som že ho zaradili pod seba, ako Shinobiho z Konohy inak by ho Kiri už dávno vypátrala. Nemusela som ho zabíjať páč mi ale úplne stačil ten meč ! Prečesávala som ulice celkom dlhý čas keď som ho zrazu uvidela, bol opretý o jednu budovu, rýchlo som Kubiriki zobrala a rozbehla som sa odtiaľ preč, mierila som k bráne aj keď som mala ešte celkom dlhú cestu.. Kubiriki som pri tom vložila do zvitku ktorý som mala omotaný pod chráničmi na pravej a ľavej ruke. (ten na pravej) (presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
Přiběhl jsem směrem z cvičiště a zamířil jsem si to přímo do Dango obchodu.Sedl jsem si k prvnímu stolu který jsem viděl a objednal si asi 4 špejle , které jsem v okamžiku snědl.Hlad už jsem neměl , ale spíš mi bylo špatně.Zaplatil jsem a šel jsem si sednout do parku , pod nějaký strom , kde jsem nakonec usnul.
Shinobi
Po několika hodinách jsem se probudil , ale ležel jsem asi 5 metrů dál než jsem usnul.* Eh?To musel být nějaký sen....no nic...jdeme si zacvičit! * pomyslel jsem si ale pak mi v hlavě bleskla věta Mikomi.* Tss....doufám že Mikomi nebude na tom cvičišti kam jdu...nechci skončit...špatně...* pomyslel jsem si a ušklíbl jsem se.Poté jsem vstal a protáhl jsem se.* No..ale nesmím to přehnat.... * pomyslím si a vyběhnu směrem k Cvičišti.
Shinobi
Probíhal jsem vesnicí , ale na náměstí , které bylo skoro prázdné jsem se zastavil a rozhlédl jsem se.Překvapilo mně že v Ichiraku měli ještě otevřeno tak jsem si koupil jeden rámen na večeři a vyrazil jsem směrem k parku.Tam jsem si sedl pod strom a pustil jsem se do jídla.Po chvíli jsem měl dojedeno takže mi chybělo jen se pořádně vyspat a budu připravený na zítřek.Vyrazil jsem směrem k domu.
Přesun
Přesun
Shinobi
Přiběhl jsem směrem přímo od cvičiště a měl jsem jediný cíl - Dango Obchod.Trochu zadýchaný jsem tam přiběhl a koupil jsem si asi 20 špejlí , které jsem si nechal zabalit.Sedl jsem si na nejbližší lavičku a pomalu jsem se pustil do jídla.Po 5 špejlích jsem by i ke svému překvapení plný.* Vypadá to...že si moje tělo odvyklo na jídlo za ty 3 dny...no co...Akio toho bude mít alespoň víc * pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Stoupl jsem si a vydal jsem ze zpět na cvičiště.
Přesun
Přesun
Shinobi
Začal som sa tu prechádzať a ako vždy ma Rongu následoval .
Zdalo sa že tu bude kľudný deň .
Aj keď som chcel nejakú akciu v podstate .
Zdalo sa že tu bude kľudný deň .
Aj keď som chcel nejakú akciu v podstate .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Přišel jsem do ranních ulic Konohy , které byly docela prázdné.Obchodníci otevírali své obchody a tak jsem si zašel do mého oblíbeného , ale zjistil jsem že ten ještě neotevřeli.Tudíž jsem zašel do Ichiraku a koupil 3 Rámeny a nějaké pití.Zaplatil jsem a na chvíli jsem si sedl na lavičku a pozoroval okolí.* Ta Konoha je tak krásná.....nechápu proč jsem jí chtěl někdy ublížit * pomyslel jsem si a pak jsem vstal a vydal se na cvičiště.
Přesun
Přesun
Shinobi
Bol som v jednom obchode kde som si minul všetky svoje peniaze na jednu zbraň .
už od začiatku som sa chcel s týmto naučit narábať .
Preto som sa pobral na trénovacie miesto .
(presun)
už od začiatku som sa chcel s týmto naučit narábať .
Preto som sa pobral na trénovacie miesto .
(presun)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Protáhl jsem se a s věcným nezájmem sledoval ruch v ulicích.
Osud... Se nedá změnit... Ale dobrý shinobi jej dokáže akceptovat.
Osud... Se nedá změnit... Ale dobrý shinobi jej dokáže akceptovat.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do obchodu s Dangem.Objednal jsem si několik špejlí , nechal jsem si je zabalit a odešel jsem zpět na cvičiště.
* Takže dneska už to začne....hmmm...doufám že se nic nestane * pomyslel jsem si.
Přesun
* Takže dneska už to začne....hmmm...doufám že se nic nestane * pomyslel jsem si.
Přesun
Shinobi
Vydal jsem se pomalu směrem ke cvičišti.
Čas najít sensei...
(Přesun)
Čas najít sensei...
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 32 z 40
Povolení tohoto fóra: