Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 40 z 40
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
Jednou si ji nasadíš a už ji nebudeš chtít dát dolů.
Řekl jsem ironicky kousavým hlasem a přitom se pod maskou usmál
Řekl jsem ironicky kousavým hlasem a přitom se pod maskou usmál
Naposledy upravil Tascher dne Thu 10 Nov - 17:28, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Myslím si že kedysi sme boli ale to bola tak dávna to história že si to nikto nepametá ."
Anonymní- Anonymní
Jen jsem na Shirova slova kývl a dál sledoval toho kluka se psem. Něco se mi na něm nezdálo. Musel před námi něco skrývat, ale nevím co.
Anonymní- Anonymní
"Hej kľudne môžeš ísť .... "
Povedal som ako povedal to čo povedal .
Povedal som ako povedal to čo povedal .
Anonymní- Anonymní
Jo, klidně jdi. Nikomu, ale neříkej, že si nás tu viděl... Měj se.
Řekl jsem klidným hlasem a se zavřeným očima zaklonil hlavu přes opěradlo.
Řekl jsem klidným hlasem a se zavřeným očima zaklonil hlavu přes opěradlo.
Anonymní- Anonymní
Jakmile řekl nikomu neříkej,že jsi nás tu viděl tak jsem se na něj podíval.Vždyť tu máte misi. pak mě to trklo,že oni zřejmě misi neměli.Začal jsem ustupovat
Anonymní- Anonymní
Ja som sa v duchu usmial ako vždy Tasher rád provokoval a mne to nevadilo .
Anonymní- Anonymní
V mžiku jsem se probleskl za Shewa a otrávený kunai mu nenápadně přiložil na ohryzek.
Něco se ti nezdá chlapečku?
Řekl jsem, jako bych mluvil na opravdu malé dítě.
Něco se ti nezdá chlapečku?
Řekl jsem, jako bych mluvil na opravdu malé dítě.
Anonymní- Anonymní
Vůbec jsem se nehýbal jen Kinomaru začal hrozně štěkat.Nebylo to vůbec příjemné
Anonymní- Anonymní
Na jeho psa som použil jedno nové genjutsu čo som sa učil bolo to genjutsu v ktorom si myslel že nemôže dýchať .
Mal som čierne oči pri tom ako som ho na toho psa používal štekať bez kyslíka nemôže.
Mal som čierne oči pri tom ako som ho na toho psa používal štekať bez kyslíka nemôže.
Anonymní- Anonymní
Takže jaká je tvá odpověď.
Zašeptal jsem tak, aby to bylo slyšet jen v blízkém okolí.
Zašeptal jsem tak, aby to bylo slyšet jen v blízkém okolí.
Anonymní- Anonymní
"Nie neklamali .... všetko čo sme hovorili je pravda len si strašne otravný to je všetko ."
Anonymní- Anonymní
Takže jste nukenini! řeknu a pořád jsem se nepohyboval
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=1773
-------
https://nsgoon.forumczech.com/viewtopic.forum?t=1773
Anonymní- Anonymní
Byl poměrně rychlý, takže mi bylo jasné, že se zásahu nevyhnu. Jediné co jsem stihla bylo uvolnit chakru z celého těla.
Pak už jsem odletěla kamsi do pryč a tvrdě dopadla k zemi. Byla jsem naštvaná, že má jutsu mají jen slabý účinek a maximálně mě tak dočasně chrání před jeho ničivou silou. Hrabala jsem se na nohy, i když s vyraženým dechem, to šlo pomalu.
Pak už jsem odletěla kamsi do pryč a tvrdě dopadla k zemi. Byla jsem naštvaná, že má jutsu mají jen slabý účinek a maximálně mě tak dočasně chrání před jeho ničivou silou. Hrabala jsem se na nohy, i když s vyraženým dechem, to šlo pomalu.
Anonymní- Anonymní
"Já vím, co je to smrt. A to doslova.." můj had se vrhl na Sanbiho a přitiskl ho ještě víc k zemi.
Já jsem seskočil k zemi a snažil se nic z toho nevnímat.
"Tohle je genjutsu, ze kterého není cesty zpět.." skousl jsem si ret, ze kterého steklo pár kapek krve. Zavřel jsem oči a přestal vnímat tlukot svého srdce. Ne! Nejsem už tam..jsem zpátky. jsem živý, mohu napravit to, co jsem spáchal. začal jsem kroutit hlavou.
"Hokage.." padala na mě tíha genjutsu.
"Shiki.." dělal jsem pomalu pečetě a nevzdával se.
"Jijun.."další pečeť.
"jutsu." klekl jsem k zemi a zamrkal. Oční víčka byla těžká a zavírala mi oči.
"Ty bestie! Budeš poslouchat! Kakuan kanzen!" před očima jsem viděl průzračné vězení, ve kterém jsem byl stravován ohněm společně s Bývalými Hokage, Kabutem a Sarutobim Sasukem.
Dlaň jsem položil na zem a moje ovládací technika, vyvinutá Prvním Hokagem se aktivovala. Z dlaně vylezli provazce zářivé čakry, které spoutaly Sanbiho důkladněji než celý Mokuton.
Já jsem seskočil k zemi a snažil se nic z toho nevnímat.
"Tohle je genjutsu, ze kterého není cesty zpět.." skousl jsem si ret, ze kterého steklo pár kapek krve. Zavřel jsem oči a přestal vnímat tlukot svého srdce. Ne! Nejsem už tam..jsem zpátky. jsem živý, mohu napravit to, co jsem spáchal. začal jsem kroutit hlavou.
"Hokage.." padala na mě tíha genjutsu.
"Shiki.." dělal jsem pomalu pečetě a nevzdával se.
"Jijun.."další pečeť.
"jutsu." klekl jsem k zemi a zamrkal. Oční víčka byla těžká a zavírala mi oči.
"Ty bestie! Budeš poslouchat! Kakuan kanzen!" před očima jsem viděl průzračné vězení, ve kterém jsem byl stravován ohněm společně s Bývalými Hokage, Kabutem a Sarutobim Sasukem.
Dlaň jsem položil na zem a moje ovládací technika, vyvinutá Prvním Hokagem se aktivovala. Z dlaně vylezli provazce zářivé čakry, které spoutaly Sanbiho důkladněji než celý Mokuton.
Anonymní- Anonymní
Strana 40 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 40 z 40
Povolení tohoto fóra: