Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
vrátil jsem se zpět na ulici kde jsem si vylezl na korunu stromu ze kterého byl výhled na většinu ulicí, avšak mě zde nikdo neviděl, vytáhl jsem si knihu a začal jsem si ji část
Anonymní- Anonymní
Šla jsem ulicí a jen se poohlédla po někom, kdo řval Azumovo jméno. Pokrčila jsem rameny a pokračovala dál.
Anonymní- Anonymní
Mikomi-sensei jsem pořád následoval .Šel jsem směrem k Dango obchodu.Celou cestu jsem se usmíval.*Takže na to nakonec přistoupila...to jsem rád...jej..snad se povede i druhý krok* pousmál jsem se a šel dál.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
uslyšel jsem hlas Shikiho a seskočil jsem ze stromu, pomalu jsem dokráčel až k němu a v ruce jsem držel knihu kterou jsem ihned zavřel a lehce jsem jej s ní bouchl do hlavy ''Neřvi tu tak ty idiote''
Anonymní- Anonymní
Pardon,senseii ale chtěl jsem se zeptat jestli by jste mě nepomohl s učením Mushi:Bunshin No Jutsuřekl jsem hrubým hlasem
Anonymní- Anonymní
Když jsem slyšela dutou ránu a Azumovu hlášku vyprskla jsem smíchy. Doufala jsem jen, že ne příliš nahlas.
"Vidíš? Vidíš že to v žádném týmu není růžové?" pravila jsem směrem ke Katashimu.
"Vidíš? Vidíš že to v žádném týmu není růžové?" pravila jsem směrem ke Katashimu.
Anonymní- Anonymní
zamyslel jsem se ''nejdříve musím získat svitek podle kterého tě to naučím, s brouky neumím, a pokud chceš umět kuchyiose, musíš být ochotný riskovat tvůj život, aby jsi se setkal s šéfem brouků a podepsal s ním smlouvu'' znělo to dost komicky proto jsem se uchechtl
Anonymní- Anonymní
Hokage-sama tu není a svitek nemám ani já,tak co mám dělat ?vypadá to že v konoze mi nikdo nepomůže !
Anonymní- Anonymní
''počkáme až dorazí a pak tě to naučíme'' zvedl jsem část ruky a napnul jsem ukazováček jako bych jej chtěl poučit ''trpělivost mladý muži''
Anonymní- Anonymní
Jakmile se Mikomi začala smát , tak jsem nemohl vydržet a taky jsem vybuchl smíchy.Ten její smích mi prostě nedal a taky jsem se musel začít smát.
"Ano vidím...oni jsou alespoň takový tým...že se všichni dostaví na misi....ne jako u nás.. " odpověděl jsem jí a díval jsem se do země , přičemž jsem kopl do každého kamene které jsem viděl.
"Ano vidím...oni jsou alespoň takový tým...že se všichni dostaví na misi....ne jako u nás.. " odpověděl jsem jí a díval jsem se do země , přičemž jsem kopl do každého kamene které jsem viděl.
Shinobi
"Jejich problém. Až jim budou chybět mise pro postup na jounina tak budou litovat. Pokud vůbec zvládnou chuuninské zkoušky s tím svým přístupem."
Anonymní- Anonymní
slyšel jsem co ti dva shinobi vykládají a oběvyl jsem se za jednim z nich a řekl Co jsi to řekla? doufám že to nebylo mířeno na mě !
Anonymní- Anonymní
''co to ten idiot zase dělá ?'' řekl jsem si pro sebe šepotem sledoval jsem jej ale zatím jsem nijak nezasahoval do situace
Anonymní- Anonymní
" Jo...taky bych se nedivil kdyby propadli....nebylo by to nic zvláštního...ti dva totiž na trénink úplně kašlou , protože si myslí , že je zachrání jejich schopnosti které mají vrozené....ale bude blbé pokud propadnou u první zkoušky...protože bych nepostoupil ani já...na druhou zkoušku je totiž potřeba tým...takže abych já postoupil , tak potřebuju aby postoupili i oni " hluboce jsem vydechl." No...ale jsem rád že jste tu se mnou....alespoň je s kým si promluvit " usmál jsem se.Pak se za námi objevil ten kluk." Sáhni na Mikomi-sensei a já to rozmlátím ten tvůj xicht!" řekl jsem trochu naštvaně ale koukal jsem se pořád před sebe.*Co si o sobě myslí...že si může dovolovat na Jounina* zavrtěl jsem hlavou.
Shinobi
Zadívala jsem se na toho kluka před sebou.
"Kdo jsi? Tebe neznám..." trochu pobaveně jsem pousmála.
"Kdo jsi? Tebe neznám..." trochu pobaveně jsem pousmála.
Anonymní- Anonymní
ty malej parchante! zařval jsem a vyběhl za ním s nataženou pěstí a brouci leťely za mnou
Anonymní- Anonymní
Shinobi
ještě než kopl jsem se zjevil mezi nimi a chytl jsem mu nohu, druhou rukou jsem zastavil Shikiho aby se k němu nedostal, tak že k žádnému kombu nedošlo
Anonymní- Anonymní
vůbec se dotoho nepleť azumo ! cítím jak mnou prochází síla !! Aaaaaahhh zařval jsem a kopnul azumu do břicha
Naposledy upravil Aburame Shiki dne Thu 25 Aug - 17:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Nohou jsem trhl a postavil jsem se normálně."Zaslouží si to...když se neumí chovat k ženě která má vyšší úroveň než on" řekl jsem mírně naštvaně."A nauč se ovládat své emoce...moc se necháváš unášet " řekl jsem směrem na toho kluka.
Shinobi
ještě než mě kopl jsem ránu vyblokoval rukou, následně jsem se na něj koukl vražedným pohledem ''okamžitě přestaň''
Anonymní- Anonymní
Nechápavě jsem zírala na tu scénku před sebou. Tohle je docela trapas.
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Thu 25 Aug - 17:39, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
azumo,vidíte tím jsme si si naprosto odlišní! vydáváte přednost ochranně jiných ale já dávám přednost POMSTĚ!řekl jsem a podíval se na azumu vražedným pohledem
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: