Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
díval jsem se na něj ''nikdo ti nepovolil mi tykat a proč kecáš takovíhle kraviny ty idioty ? uvědomuješ si co to meleš ?''
Anonymní- Anonymní
*Chová se hůř jak 5-ti leté dítě...neumí se chovat k ženě s vyšší úrovní jako on sám a ještě mlátí senseie na ulici...Baka!* pomyslel jsem si a vydechl jsem."Jdeme...sensei?" zeptal jsem se a k těm dvěma (Azuma a Shiki) jsem byl pořád otočený zády."Taky jsem donedávna prahl po pomstě...ale opravdové síly dosáhneš pouze tehdy , když chráníš někoho kdo je ti blízký...ale to ty asi nikdy nepochopíš...jsi zaslepen pomstou" řekl jsem a vydechl jsem .
Naposledy upravil Katashi Aokawa dne Thu 25 Aug - 17:45, celkově upraveno 2 krát
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Eh, ano jdeme." otočila jsem se a pokračovala v cestě.
"Vy se znáte? Mlel něco o pomstě."
"Vy se znáte? Mlel něco o pomstě."
Anonymní- Anonymní
na těle se mi začal oběvovat čáry (pečetě)Uaaaaaahhhhh!!!! zařval jsem a úplně bezmého pravého vědomí jsem začel na azumu útočit
Anonymní- Anonymní
"Ne...toho týpka vidím prvně....vlastně po druhé , ale jednou jsem ho jen zahlédl na cvičišti....avšak...nemáme společný cíl...neprahnu po pomstě....už ne" odpověděl jsem jí a šel jsem dál."Nashle...Azuma-san" řekl jsem a kývl jsem na ně.
Shinobi
"To mě těší, takhle nakonec dopadne většina těch toužících po pomstě. Cvakne jim a začnou dělat tyhle věci."
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se za ním a bez jakékoli šance uhnout schytal mou plnou sílu ránu do hlavy div jsem mu neprorazil lebku, díky síle úderu odletěl až k mikomi
Anonymní- Anonymní
" Popravdě jsem taky rád že už neprahnu po pomstě....pouze mě zaslepila a chvíli jsem jel na čistej vztek...pak mě přidělil k vám do týmu s Kibou a Kwazzou...až pak jsem se změnil....a pozor...jede vám něco pod nohy " řekl jsem a usmál jsem se.
Shinobi
Koukla jsem se pod své nohy a viděla toho broučího kluka. To musel být opravdu "příjemný" let.
"Jsem ráda že to bereš s humorem."
"Jsem ráda že to bereš s humorem."
Anonymní- Anonymní
v ruce se mi zjevila malá červená želvička, něco jsem jí zašeptal a ta následně někam odešla
Anonymní- Anonymní
" Jo...já jen nechtěl aby se vám něco stalo " řekl jsem a usmál jsem se nějak takhle ^_^."Ale může být nebezpečné být v jeho blízkosti..vypadá že ho ten vztek pohltí úplně...pak už bude nekontrolovatelný...což by mohl být problém" řekl jsem vážným hlasem.
Shinobi
Tak co AZUMO !!!! pokračujem nebo se bojíte !!!!!??nekotrolovaně jsem za útočil na azumu brouky a ty ho úplně zabalyly
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem ulicemi,najedený,napitý a vyhajaný xD.Achjo jen tak nás odvolat z té mise..Chci se s ním ještě střetnout mám na něj spoustu otázek!Podíval jsem se do země,a kopl do jednoho domu..Hmm.ano půjdu..(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Neměj strach." pousmála jsem se.
"V nejhorším případě si poradíme. Ale začíná mi fakt vadit."
"V nejhorším případě si poradíme. Ale začíná mi fakt vadit."
Anonymní- Anonymní
rozeběhl jsem se k Shikimu, což vypadalo spíše jako problesknutí, díky běhu jsem ze sebe shodil brouky, chytl jsem jej pod krkem a nadzvedl jsem jej do vzduchu, následně jsem mu vrazil další silnou ránu do hlavy po které, po které mu v ní křuplo, aby ne, bylo to jako by mu na hlavu spadlo tunové závaží, po této ráně musel omdlít
Anonymní- Anonymní
po té ráně jsem omdlel a z těla mi začalo vyylézat monstrum
Naposledy upravil Aburame Shiki dne Thu 25 Aug - 18:08, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Myslím že nejen vám...i Azuma-san vypadá už trochu naštvaný...ani se mu nevidím...mít takového studenta musí dát hodně práce....aby neruply nervy" řekl jsem a taky jsem se pousmál." No..vy si poradíte...ale co já...nemám žádná defenzivní jutsu " řekl jsem a zamyslel se.
Shinobi
Pardon ale může mi Shiki říct kde vzal jaké monstrum a pečetě po těle? Totiž tady co se nenaučíte a co nezískáte, to jednoduše nemáte. Takže příspěvek o monstru vylézajícím z těla považujte za neplatný.
Anonymní- Anonymní
Podrbal jsem se na hlavě ''co to s tím idiotem bylo ?'' vzal jsem jej a přehodil jsem si jej přes rameno ''omlouvám se za vzniklí potíže''
Anonymní- Anonymní
"To nebyla vaše chyba, naopak jste to vyřešil." ušklíbla jsem se nad tím "posedlým".
"Dneska je divný den."
"Dneska je divný den."
Anonymní- Anonymní
" Myslím že to byl záchvat vzteku...a takhle to dopadá s těmi co pouze prahnou po pomstě....jsou s nimi samé problémy...Azuma-san....zkuste ho naučit ovládání svých emocí , protože pokud je neovládne , tak jsou v nebezpečí životy obyčejných lidí" řekl jsem a kývl jsem na Azumu.
Shinobi
s sposleních sil jsem sezl s azumy a vzal čelenku a řízl jsem tam kde byl znak listové a padnul na zem ,omdlel úplně
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si a podíval jsem se na ty dva, už jsem toho měl opravdu dost a i když to tak nevypadalo vkládal jsem do svých studentů velké naděje... a právě jedny zmizely
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: