Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 40
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
*Blbá kočka!* pomyslel jsem si a vyběhl jsem jak pako za ní.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
chytl jsem tik do oka ''už vím co bude k večeři'' vstal jsem ''udušená kočka'' vydal jsem se za kočkou s úmyslem ji rozporcovat na kousíčky, vyskočil jsem na střechu a plnou rychlostí jsem se rozeběhl za ní, byl jsem momentálně rychlejší než Katashi
Anonymní- Anonymní
Probíhala jsem zalidněnou ulicí. Lidem jsem se pod nohama propletla jako nic, ale bylo mi jasné, že toho koumáka setřesu.Zaběhla jsem do uličky, která nebyla tak zalidněná a začala se hrabat v jedné z popelnic.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
seskočil jsem ze střechy do ulice kde byla ona, jakmile jsem spatřil onoho kočičího nepřítele prokřupl jsem si ruce a vykročil jsem k ní
Anonymní- Anonymní
*Tse....blbá kočka...myslí si že jí neslyším* pomyslel jsem si a ďábelsky jsem se usmál.Vběhl jsem do uličky kde byla kočka a popelnici , ve které byla jsem zavřel."Uvidíme..jak dlouho tam vydrží" řekl jsem.
Shinobi
''korose !'' vykřikl jsem a kopl jsem silně do popelnice kterou držel ta vyletěla do vzduchu, jelikož svítilo sluníčko nebylo vidět kam odletěla ale jelikož jsem kopl celou silou, bylo to opravdu dáááleko
Anonymní- Anonymní
"Baka!Nepleťte se do mé mise sakra!Teď jí zase budu muset hledat!" zařval jsem naštvaně na Azumu a sledoval jsem popelnici.
Shinobi
Jakmile popelnice dopadla na zem, utíkala jsem pryč.
(Hele dodržujte pořadí, nebaví mě to potřetí přepisovat)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Běžel jsem za tou kočkou a snažil jsem se jí chytit.
(Mě taky nebaví když to musím přepisovat)
(Mě taky nebaví když to musím přepisovat)
Shinobi
rozeběhl jsem se a po chvíli jsem jej dohonil
''tohle není mise, to je chodící mrtvola'' vyskočil jsem na budovu opět jsem začínal být rychlejší než on
''tohle není mise, to je chodící mrtvola'' vyskočil jsem na budovu opět jsem začínal být rychlejší než on
Anonymní- Anonymní
(takže já, Katashi, Azuma)
Kličkovala jsem a po chvíli našla další popelnici. Tentokrát jsem však obezřetně seděla na jejím kraji. Tvářila jsem se nebezpečně a čekala, který z těch dvou idiotů přijde první.
Kličkovala jsem a po chvíli našla další popelnici. Tentokrát jsem však obezřetně seděla na jejím kraji. Tvářila jsem se nebezpečně a čekala, který z těch dvou idiotů přijde první.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Dobrá....ale zabijte jí až po tom co jí odevzdám majitelce...nechci z toho mít problém jasný?" řekl jsem a do nohou jsem koncentroval chakru , tudíž jsem byl rychlejší než před tím.Pak jsem taky skočil na střechu a běžel jsem za kočkou.*Zase se zastavila....úžasný!* pomyslel jsem si a zaběhl jsem na začátek uličky kde byla ta popelnice.*Pokud se trefím....tak končí* pomyslel jsem si a vytáhl jsem 2 senbony.*Raiton : Kaminari senbon!* pomyslel jsem si a bleskurychle jsem po ní hodil 2 senbony.
Shinobi
je možný že by to byla pořád ta samá ? zamrazilo mě na zádech a začal jsem si vzpomínat na událost před 12 lety kdy mě tahle kočka připravila málem o život chodící ďábel
Anonymní- Anonymní
Ušklíbla jsem se a seskočila z popelnice. Ta se převrhla, a srazila popelnici před ní, která se rozkutálela a tak pokračovala s dalšími popelnicemi. Na ty dva magory se hrnula hromada železa a smrdutých odpadků. Načež já se ztratila v čistější části Konohy.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Skočil jsem na zeď tudíž jsem byl vysoko nad zemí a popelnice letěly pode mnou.Pak jsem se rozběhl za tou kočkou.*Tohle je PEKLO!!!Tohle není D mise , ale S Mise Kso!!* pomyslel jsem si a zrychlil jsem jak nejvíce jsem mohl.
Shinobi
tahle kočka se nedá chytit ušklíbl jsem se ''jedinou možností jak jí chytit je tak jak jsme to udělali my'' mluvil jsem si pro sebe a po té jsem koukl na Katashiho zajímalo by mě jestli mu to dojde
Anonymní- Anonymní
Ťapkala jsem ulicemi, kde bylo pár lidí, ale už ne takový dav jako předtím. Rozhodla jsem se schovat, takže jsem se skryla pod sukní jedné starší tlusté dámy. Pozorný pozorovatel si mohl všimnout černých tlapek.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"A to je jaký způsob??Jsem na to sám , protože moji milovaní kolegové se tak trochu nedostavili...Jedině že bych poprosil o pomoc vás ale nevím jestli na to máte náladu..." řekl jsem mu a kočku jsem pořád očima sledoval a věděl jsem že je pod sukní té paní.*Našla si úžasné místo.....fakt úžasné* pomyslel jsem si naštvaně.
Shinobi
díval jsem se na tu ženskou a na něj, já tu kočku zabiju doběhl jsem na střechu jedné budovy kde byla dlouhá hadice a ta byla napojená na vodu, namířil jsem hadici na postarší tlustou ženskou a pustil jsem vodu, palcem jsem ucpal hadici aby se pořádně natlakovala a po té jsem prst sundal a hadice ,,vystřelila'' celkem velké množství vody, které tu ženskou zasáhlo a srazilo jí to na zem
Anonymní- Anonymní
Vřískla jsem a proud vody mě odhodil. Běžela jsem víceméně naslepo, takže jsem vletěla do stojanu s nějakým oblečením a převrátila ho. O nic lepší osud nepotkal ani pečlivě vyskládanou zeleninu. Celou ulicí se začalo kutálet zelí, rajčata a brambory. Po hodně dlouhém běhu jsem se uvelebila až v parku na trávě a vyhřívala se na sluníčku.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Dobrý nápad...voda by jí měla zpomalit" řekl jsem a pousmál jsem se.Sledoval jsem jí seshora ze střechy.Pak jsem jí viděl vyhřívat se.Bez váhání jsem po ní skočil a chytil jí.
Shinobi
vyndal jsem se kus papíru na který jsem něco napsal a po té jsem seskočil a běžel jsem ulicí za kočkou ''omlouváme se za potíže, ale pronásledujeme extrémně nebezpečného ninju, který vypadá jako kočka, držte se od něj prosím dál'' doběhl jsem do parku kde už moc lidí nebylo a oddechl jsem si snad to sežrali
Anonymní- Anonymní
Jakmile mě chňapl, začala jsem řvát, jako kdyby mě někdo vraždil. Vytasila jsem všechny drápy a škrábala ho po obličeji a tu a tam jsem mu uštědřila pořádný kousanec.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přitiskl jsem jí k sobě co nejpevněji jsem mohl.Bolest jsem docela ignoroval.Rychle jsem vytáhl senbon a koncentroval do něj chakru.*Raiton : Kaminari senbon* pomyslel jsem si a bodl jí ho jemně do břicha.To by jí mělo na chvíli paralyzovat tudíž by sebou neměla tolik trhat.Rychle jsem se vydal na cvičiště.
Přesun i s kočkou
Přesun i s kočkou
Shinobi
vypadá to že jí chytl stavil jsem se v obchodu s dangem a koupil jsem si jej, následně jsem si jej nechal zabalit do krabičky a šel jsem za Katashim
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 40
Povolení tohoto fóra: