Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
''trocha srandy né ?'' přišel jsem zase k němu ''o co že se trefím během 6 sekund vo šech oken které tu jsou''
Anonymní- Anonymní
"Já jsem Hokage ty blázne! Kvůli tobě jsem vypotřeboval svoji ultimátní techniku, jen tak pro nic. CO kdyby někdo zaútočil, a já sharingan nemohl použít?" zaječel jsem na něj.
"Jo? Ale beze mě."udělal jsem pečeť a díky Hiraishin no jutsu zmizel.
"Jo? Ale beze mě."udělal jsem pečeť a díky Hiraishin no jutsu zmizel.
Anonymní- Anonymní
''srábé'' řekl jsem do tmy, a zapálil jsem si další cigaretu, jakmile jsem popotáhl žhaví konec cigarety osvítil můj obličej, ďábelsky jsem se usmíval, vydal jsem se domů
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem v mou obvyklou dobu což je doba oběda.Jakmile jsem se probudil , cítil jsem na rukou štípání.*Kso...to se ještě nezahojilo.....cítím že z toho bude problém...a dost velký* pomyslel jsem si a přešel jsem k lékárničce a vytáhl jsem všechny obvazy a desinfekci.Ty staré jsem sundal , protože ty byly celé od krve.Na rány jsem nalil desinfekci.Sice to štípalo ještě víc než před tím , ale musel jsem si tu ránu ošetřit.Pak jsem ruce převázal obvazy.*Snad si toho Mikomi-sensei nevšimne....nechci mít u ní průser....takže to musím nějak zamaskovat.* pomyslel jsem si a pak jsem si obvázal celou ruku obvazy , aby ty pěsti nebyly tak moc nápadné.Pak mi zakručelo v břiše.*No jo...když člověk víc jak 12 hodin nejí tak asi má hlad...* pomyslel jsem si a ušklíbl jsem se.Vyšel jsem ven a zašel jsem do Ichiraku Ramen a koupil jsem si jeden z těch největších.Snědl jsem ho a vydal jsem se na cvičiště.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Skákal jsem po budovách a hledal Zafinu. Jelikož vypadala jinak byl jsem dost bezradný. Místo toho jsem se kousl do prstu a přivolal oblíbené klubko hadů, hadi jen zasyčeli a zmizeli. Já čekal na budově.
Anonymní- Anonymní
Hadi přilezli ke mě a řekli, kde ji najdu. Tak jsem se rozeběhl tím směrem.
Anonymní- Anonymní
Procházeli jsme se po ulici. Já mám hlad. Zastěžovala si tygřice a zatáhla mě do ramenu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Hledal jsem Ayame. Po chvilce jsem ji našel ve vyhlášeném Ichiraku Rámen.
"Jak vidím, objevila jste nejchutnější jídlo v Konoze." usmál jsem se.
"Jak vidím, objevila jste nejchutnější jídlo v Konoze." usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Zasmála jsem se. ,,To ne já, to ona.'' Kývla jsem na Shi, která právě spořádala už třetí mísu masa. ,,Všechny dnešní rámeny už asi budou bezmasé.'' Zasmála jsem se. Tygřice se na mě podívala pohledem - já chci ještě. ,,Zapoměň.'' Položila jsme na pult peníze, poděkovala a vyšla ven.
Shinobi
"Takže, znám rychlejší metodu přesunu, ale nevím, jak na tom bude vaše tygřice. Nemám na to, přesunout tři osoby.. Takže, co kdybyste Summona poslala zpět a následně ho přivolala v Tsuki?" poškrábal jsem se na hlavě a sám přivolal svého malého hada.
Anonymní- Anonymní
,,Pápá.'' Jen jsem jí hravě poklepala na hlavě. Shi se na mě mrztě zatvářila a pak zmizela v obláčku kouře. ,,Tak?'' Zeptala jsem se s úsměvem.
Shinobi
Klekl jsem si před hada a vložil mu do úst lístek se značkou Shiki. Had jenom zasyčel a rychle se plazil pryč.
"Teď jenom chvilinku počkáme. Had tam za chvíli bude a my se teleportujeme k němu."
"Teď jenom chvilinku počkáme. Had tam za chvíli bude a my se teleportujeme k němu."
Anonymní- Anonymní
Je jsem trochu kývla, na rtech mi pohrával úsměv. Bylo tu zvláštně ticho. Nikdo mi nekecal do hlavy, ani nekomentoval každý můj názor.
Shinobi
"Už je tam." zašeptal jsem.
"Chytněte se mě prosím pevně za mou, pravou ruku. Levou mám trochu citlivější." pousmál jsem se.
"Chytněte se mě prosím pevně za mou, pravou ruku. Levou mám trochu citlivější." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Přešla jsem na jeho pravou stranu a jak řekl, pevně jsem stiskla jeho ruku a čekala, co udělá.
Shinobi
Prechádzal som sa po ulici a hladal SHijin.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Seděl v tmavém rohu jedné restaurace a obědval jsem mé oblíbené jídlo, bylo mi zde celkem příjemně jelikož zde nebylo moc lidí a nesvítilo na mě slunko, proto jsem se rozhodl se zde chvíli zdržet
Anonymní- Anonymní
Procházeli jsme všichni 3 ulicemi Konohagakure no satto a rozhlíželi jsme se co tu kde mají.''Mmm.......Ichiraku ramen......no tam budou mít rámen určitě,aspon cestou zpět se tam můžeme zastavit''řekl jsem.
Prodírali jsme se hloučkem lidí k velké budově ve které sídlil Hokage.
Prodírali jsme se hloučkem lidí k velké budově ve které sídlil Hokage.
Anonymní- Anonymní
Seděla jsem v koruně stromů a sledovala lidi co se procházeli okolo. Tu a tam jsem si spokojeně mňoukla. Byla jsem ráda, že jsem té staré čarodějnici utekla.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
jakmile jsem dojedl zaplatil jsem a vyšel jsem z restaurace na ulici kde bylo sluníčko
stupidní horko šel jsem se schovat do stínu stromu, pod kterým jsem si sedl a opřel jsem se o jeho kmen, náhle jsem uslyšet něco zamňaukat podíval jsem se nahoru do koruny stromu
he ? kočka ? já myslel že na stromech sou ptáci
stupidní horko šel jsem se schovat do stínu stromu, pod kterým jsem si sedl a opřel jsem se o jeho kmen, náhle jsem uslyšet něco zamňaukat podíval jsem se nahoru do koruny stromu
he ? kočka ? já myslel že na stromech sou ptáci
Anonymní- Anonymní
Během chvíle byl ten člověk podemnou mokrý od hlavy k patě. No co, potřebovala jsem si ulevit.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Běžel jsem přes celou hlavní ulici a pak jsem ucítil Rámen.*Takže Ichiraku.....tímhle směrem!!* pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Po chvíli jsem stál před Ichiraku Rámenem.Rozhlédl jsem se okolo a uviděl ten strom.Pak jsem se rozhlédl výš a uviděl jsem i černou kočku.*Takže tady je...* pomyslel jsem si a koncentroval jsem chakru do nohou.Vyběhl jsem na ten strom a pokusil jsem se tu kočku chytit.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Ladně jsem seskočila z větvičky a odrazila se od Azumovy palice. Trochu jsem ho škrábla do hlavy a utíkala pryč ulicemi.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 40
Povolení tohoto fóra: