+4
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Yoko Ayme
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 19 z 23
Strana 19 z 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Re:
Podívala jsem se na ní a na Daisukeho čelenku.
Možná jsem vážně měla jít s ním.
Povzdechla jsem si.
Možná jsem vážně měla jít s ním.
Povzdechla jsem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dobře, kývla jsem na Kisukeho a vyšla jsem ven.
Potřebuju si pročistit hlavu.
Vyšla jsem do ulic Kiri.
A taky musím zesílit.
(přesun)
Potřebuju si pročistit hlavu.
Vyšla jsem do ulic Kiri.
A taky musím zesílit.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Potěšilo me, že Lizz se aspoň vrátila, ale nechtěl jsem ji teď vyrušovat. Určitě by mě nechtěla vidět."Tak myslím, že tu ještě budeš, takže, jestli chceš odpočívat, nebudu tě rušit, ale jestli si chceš povídat, tak tu zůstanu..." Usmál jsem se.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
Ležala som v posteli a v ruke som zvierala náramok s tými želiezkami ktoré mi Himi dala.. ukľudňovalo ma to no stále som nemohla zaspať.. bolesť to totiž nijak neutíšilo aj keď to zrovna nebolo až také hrozné.. pohľad som upierala na obrázky.. teda mini fotky ktoré som v náramkoch mala.. boli to ľudia kvôli ktorým som to hodlala podstúpiť..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
"Dobře...tak já tu ještě chvíli budu a pak tě nechám už odpočívat." Posunul jsem se na posteli trochu víc ke zdi a opřel se."Takže...ty pocházíš ze Suny?"
Shinobi
Re:
"Aha...tak to jo...určitě to tam mohlo být pěkný...já nikdy myslím toto nezažil...já pocházím z jednoho klanu, který sídlí v horách hned za Yurigakure no Sato, ale dříve přebýval v Kiri. Bohužel jsem pak musel odejít kvůli....byly proto jisté důvody. Nakonec jsme řekl. Nevěděl jsem, jak by zareagoval na celou pravdu. Možná mu to jednou povím, až se trochu lépe poznáme...
Shinobi
Re:
"To jsme..." Taky jsem se trochu uchechtl."Z Lizz? No...už je to přes dva roky...setkaly jsem se pod zničení Kiri...našli mě v lese v hrozném stavu a se strátou paměti...no...a ona byla ta, co mě ošetřovala." Usmál jsem se při té vzpomínce."I když spíš to někdy připadalo, že já pomáhám jí, protože měla toho moc a jednou na ni ta únava musela dojít." Ty vzpomínky mě hřáli u srdce. Přítomnost mě zase uváděla do deprese.
Shinobi
Re:
"Tak nic...já tě nechám už odpočívat...zítra se na tebe dojdu podívat...dobrou." Postavil jsem se a odešel z místnosti. Pomalu jsem kráčel k pokoji, kde měla být Lizz. Vůbec jsem si nebyl jistý, jestli mě bude chtít vidět, ale musel jsem to zkusit. Došel jsem ke dveřím a malinko zaklepal. Potom jsem opatrně pootevřel dveře a nakoukl dovnitř. Spatřil jsem Lizz, která očividně nespala."Ehm...mo-mohu dál?" Zeptal jsem se nejistě...
Shinobi
Re:
hlavou som pootočila k dveriam a keď som v nich uvidela Akihira tak som sa trocha pousmiala.. no keďže som bola prikritá až po uši tak to nebolo vidieť.. len som prikývla a čakala som kedy príde bližšie.. chcela som sa riadiť rady Himi.. a nemienila som sa kvôli pečate skrývať..
Shinobi
Klan:
Re:
Byl jsem rád, že mě hned nevyhnala. Vešel jsem a zavřel za sebou dveře. Potom jsem pomalu došel k ní a posadil se na postel hned vedle."Už je ti lépe?..." Zeptal jsem se starostlivým hlasem.
Shinobi
Re:
Hai.. odpovedala som mu takmer nečujne a len som sa tak viac prevalila k nemu.. chcela som sa ho dotýkať.. celkom ma ukľudňovalo keď bol pri mne, aj cez tú bolesť no teraz som sa bála o niečo menej že by ma pečať mohla ovládnuť..
Shinobi
Klan:
Re:
Naklonil jsem se a trochu si ji přitáhl."Neboj Lizzy...všechno se spraví...já budu stát vždy při tobě...omlouvám se, že jsem tě neochránil a nedošel dřív...nesplnil jsem to, co jsem slíbil...gemennasi..." Začal jsem ji hladit po vlasech a snažil se, aby se cítila lépe.
Shinobi
Re:
Neospravedlňuj sa Aki-kun.. si chuunin.. nemal si čo.. spraviť.. povedala som a len som mu jemne chytila ruku ktorou ma hladil.. po tom som si ju priložila k tvári a nechala som si ju tam.. nehajme to tak ok? spýtala som sa ešte pri čom som sa mu pozerala do očí..
Shinobi
Klan:
Re:
Malinko jsem kývl."A-ano...ale..." Už jsem radši, ale nemluvil. Nechtěl jsem se s ní třeba pohádat nebo tak. Pořád jsem měl, ale výčitky svědomí. Moje ruka, kterou měla na tváři ji začala hladit a druhá, kterou jsem ji držel dělala to stejný na zádech."Jsem rád, že si v pořádku...nevím, co bych si bez tebe počal..."
Shinobi
Re:
Uhm.. nemysli už na to.. prosím.. odpovedala som mu potichu a len som si povzdychla.. pečať ma stále nepríjemne pálila no nič som s tým už nemohla robiť.. vlastne som bola rada že som to vôbec prežila.. a že tam bola Himi keď som sa zobudila inak by mohla nemocnica vyzerať dosť.. červeno.. xD
Shinobi
Klan:
Re:
Mlčky jsem došla až před dům. Vlezla jsem dovnitř otevřeným oknem, rovnou k Daioivi, kde jsem položila vzkaz.
Nahla jsem se nad oba. Niji jsem políbila na čelo a pohladila po vláskách. ,,Miluji tě, Třešničko. Buď hodná a nezlob tatínka." zašeptala jsem. Daie jsem políbila na rty. ,,A tebe miluji taky. Držte se a omlouvám se.." přejela jsem mu palcem po tváři a s těžkým srdcem opustila sídlo a vydala se pryč.
- Gomenasai:
- Ahoj, lásko, já..Omlouvám se, moc mě to mrzí, ale..Musím tohle udělat. Chtěla jsem už déle. Nechci, aby se znovu stalo to, co před válkou. Že neochráním vesnici, proto jsem se rozhodla zesílit. Navíc..
Prosím, tohle si nech pro sebe..Ten únos..Nedobrovolně jsem pomohla k znovuzrození Reiny. Použili k tomu mou krev. Při této příležitosti jsem se dozvěděla pravdu o svém klanu, a to sice, že Reinin klan je můj sesterský klan. Krev klanu Yamada se spojila s Uchihou a tím vznikl klan Kana. O to víc chci Reinu zničit. Nedovolím, aby zůstala naživu, ale nepjrve musím být silnější.
Odešla jsem trénovat, tak mě nehledejte. Vrátím se, slibuji.
Jo já vím, tenhle vzkaz je strašně zmatený, ale já nevím, co mám psát, protože se mi to píše těžko..Daisuke se dneska oficiálně stal nukeninem..
Musím končit, jinak bych se nerozloučila..Vyřiď Lizzy, že se opět stává prozatímní Mizukage a že se omlouvám, že jsem to nechala na ní a že jí věřím, že pečeť zvládne.
A tebe miluji nade vše, stejně tak Niji. Starej se o ni dobře. Krm ji, kopuej a uči ji! Miluji vás oba!...Zatím Sayonara...
Nahla jsem se nad oba. Niji jsem políbila na čelo a pohladila po vláskách. ,,Miluji tě, Třešničko. Buď hodná a nezlob tatínka." zašeptala jsem. Daie jsem políbila na rty. ,,A tebe miluji taky. Držte se a omlouvám se.." přejela jsem mu palcem po tváři a s těžkým srdcem opustila sídlo a vydala se pryč.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ráno som sa zobudila celkom skoro.. bolo mi už lepšie no stále to nebolo bohvie čo.. proste som sa postavila, rýchlo som sa prezliekla a rozhodla som sa že sa proste nebudem obmädzovať kvôli tej pečati.. dala som jemný bozk na Akihirove čelo a vydala som sa do kanclu Himi.. myslela som si že bude niekde tam aj keď som si tým nebola istá..
(presun)
(presun)
Shinobi
Klan:
Re:
Vzbudil jsem se hodně pozdě. Nemohl jsem uvěřit, že jsem tak tvrdě spal. Pomalu jsem se posadil na posteli. Spal jsem oblečený. Vůbec jsem si nepamatoval, že bych usnul. Nehodlal jsem na tom dlouho přemýšlet. Chtěl jsem se jen tak projít a tak jsem si vzal všechnu výbavu a zapečetěnou krabičku připnul zezadu na pásek. Bez té jsem nikam neodcházel. Vyrazil jsem do ulic.
(přesun)
(přesun)
Shinobi
Re:
Vzdychl jsem a konečně se z nekonečného tupého civění do zdi vzpamatoval. I Niji už na mě ze své dětské židličky koukala trochu nechápavě. "Promiń Třešničko, tatínek je zmatenej z tvojí maminky!" vzdychl jsem zase teatrálně a zase přečetl dopis od své drahé polovičky. Zase jsme se snažil najít nějaký.. já nevím skrytý význam? Díval jsem se, nebo se aspoń snažil, mezi řádky, ale unikalo mi to... nechápal jsem to, nechápal jsem proč mi to normálně neřekla, proč se nerozloučila.
"Tata!" začala na sebe moje milované ratolest upozorńovat a já jí nepřítomně strčil do pusinky lžičku přesnídávka.
"Co kdybychom zašli pro Pá-chan?!" pousmál jsem se na dcerku.
"Shan Shan!" vykřikla nadšeně a já si setřel jahodový krém z tváře. "Tak fajn!" usmál jsem se, převlékl jí, dal venkovní boty a rozešel se s ní k budově Mizukage.
"Tata!" začala na sebe moje milované ratolest upozorńovat a já jí nepřítomně strčil do pusinky lžičku přesnídávka.
"Co kdybychom zašli pro Pá-chan?!" pousmál jsem se na dcerku.
"Shan Shan!" vykřikla nadšeně a já si setřel jahodový krém z tváře. "Tak fajn!" usmál jsem se, převlékl jí, dal venkovní boty a rozešel se s ní k budově Mizukage.
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 19 z 23
Povolení tohoto fóra: