Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Yoko Ayme
Noriko Kana
8 posters

Strana 11 z 23 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next

Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 22:39

First topic message reminder :

hlava udělala boing boing najednu stranu a části těla žuch a prásk na zem

(poznámka uživatelky: to si děláte prču ne? chudák Reinička jako Very Happy )
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 11:02

(Byl jsem jíst xD...)
Trochu jsem se uklidnil a zapřemýšlel."No, protože Lizz-chan ještě spí a já si potřeboval skočit za Hitomi-san a něco s ní vyřídit." Usmál jsem se a tak po očku sledoval Niji.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro bijuu Fri 26 Aug - 11:11

we3day.xforum.cz nová naruto text hra staňte se čím chcete!!
bijuu
bijuu

Počet príspevkov : 183

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 11:13

(Pokud chceš dělat reklamu, dej si to do podpisu a nebo to prostě těm, co chceš napiš, aby to vyzkoušeli, ale takhle to nepiš...)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:22

Jak to tak říkal, vzpoměla jsem si na včerejší rozhovor v kanceláři. Podrbala jsem se na hlavě.
' Nojo, ještě jsem se vlastně nedozvěděla, kdo bude můj sensei, zamyšleně jsem si sedla vedle něj.
' No nic, byl jsi tu první, počkám.'

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:24

(Tak jo, z Kirigakure jsem jednu reklamu vymazala. Jestli ji tu uvidím ještě někde, postarám se, aby ses na tento web už nedostal! Začíná mi to dost lézt na nervy. Když chceš dát reklamu, najdi si příslušnou kolonku a laskavě nám tady nespamuj! A ještě něco-nevyužívej k tomu NPC postavy, které jsou určené k úplně něčemu jinému!)

Zasmála jsem se. Hmm, třeba tu budeme mít další dítě, zakřenila jsem se v duchu.
,,Co jsi se mnou potřeboval probrat, Akihiro?..A jen tak pro informaci, oba jste spolu v týmu a váš sensei bude člen Anbu jednotky. Ještě dneska se s ním setkáte." usmála jsem se na oba a Niji, která si hrála s mými vlasy, jsem si podržela druhou rukou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:34

To zní zajímavě, usmála jsem se a opřela se o ruce, ktere jsem měla položené za sebou a prohlížela jsem si spokojeně mraky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:38

Usmála jsem se.
,,Pá-chan!" zavolala jsem na psa. ,,Omlouvám se, ale musím jít. Senseie vám sem pošlu a Akihiro, vyřiď prosím Lizzy, že pro dnešní večer mě zastupovat na postu Kage. Musím nutně na misi mimo vesnici." pousmála jsem se. ,,Až se vrátím, probereme to, co jsi chtěl. Sore dža." mávla jsem na ně volnou rukou, zvedla lahvičku od sunaru a i s Niji a Pá-chan zapadla dovnitř, kde jsem vzbudila Daisukeho, že má venku studenty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 11:39

(Správně xD...jen do něj...)
Nadzvedl jsem obočí po té nové informaci."No tak už nic...nemusíte si dělat starosti...právě to jsem potřeboval probrat. Chtěl bych se dostat na post Jounina, ale zjistil jsem, že mám málo splněných misí....přeci jsem nebyl hned přijatý jako člen Kiri. Se svou práci jsem spokojený. Vymýšlet techniky je super, ale právě, že bez misí se nikam moc nedostanu. Jsem rád, že budu mít senseie a ještě víc, když budu s tebou Roko." Otočil jsem se i na ni a na obě se pěkně usmál."Děkuji Hitomi-san...Jsem rád, že jste mě do vaší vesnice přijala...Jo a Lizz to vyřídím..." Potom Hitomi odešla a já tam zůstal sedět z Roko.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:46

(klídek -.-")
Po náhlém probuzení jsem se musel rozkoukávat dost dlouho abych si uvědil kde vůbec jsem.
Po tom co jsem zaslechl o studentech, jsem se okamžitě vydal před dveře.
"co vy bando líná ?! ještě se nehejbete ?! tak makejte rozcvíčka !"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 11:49

(Já jsem v klidu xDDD...až moc =_=)
Najednou ze dveří vyšel nějaký muž a hned po nás začal hulákat. Tak to si ještě užiju... Pomalu jsem vstal a otočil se na něj."A jak by jste si tu rozcvičku představoval?" Usmál jsem se na něj.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:49

'Já jsem taky ráda,' oplatila jsem Akihirovi úsměv. 'Původně jsem měla být sama bez týmu.'
Pak jsem se podívala na Mizukage.
' Dobře doražte.'

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:53

"Jak asi ? Cviční souboj mezi vámi dvěma přeci, musím zjistit co umíte, aby jsme se hnuli z místa, tak hurá na cvičiště" nasměroval jsem si to přímo na cvičiště

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 11:56

Tak to jsem právě že nechtěl...pfff... Jen jsem se tak pokořeně podíval na Roko a vydal se za svým novým senseiem.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:58

Podívala jsem se na něj a naklonila hlavu na stranu. A to říká někdo, kdo do teď spal.
' Kde?' Zeptala jsem se jakmile jsem slyšela o souboji a vydala jsew se za ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 12:00

(už ti asi neodpovim, neumim bejt na dvou místech na jednou Sad Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 16:56

Doma jsem si nachystala vše na misi, věci pro Niji a taky psychicky. Seděla jsem v obýváku na sedačce a s úsměvem houpala dceru na kolenou.
,,Hou hou, houpy hou..Niji, kuk.." pitvořila jsem se na ni a ona se smála. Je to zlatíčko k pomilování. Sem tam jsem ji políbila na tvářičku a ona se zašklebila.
,,No no, ty potvůrko." usmála jsem se.
,,Potůlko." opakovala malá a já se zasmála. Jsi skvělá Niji..Hmm když už jsme u učení, jak to jde Roce a Akihirovi? I s Niji jsem se postavila.
,,Daii, pohlídej malou, prosím tě. Za chvíli jsem zpátky a pak hned vyrazíme." usmála jsem se a posadila ji k němu. Ta ho okamžitě začala tahat za nos.
,,Táta." smála.
,,Správně Niji, jen mu dej." pochválila jsem ji pohlazením po bělounkých vláskách a políbila jsem Daie na tvář.
,,Ale hlídej ji!" nakázala jsem a opustila dům.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 26 Aug - 18:30

Sedela som na streche sídla klanu Yamada a v pravej ruke som sa pohrávala s Kiba swordom.. druhý som mala v púzdre.. celkom som sa nudila no nechcelo sa mi Himi hľadať a tak som sa rozhodla že ju proste počkám tu.. predsa len Kiri bola veľká a kto vie kde sa zrovna nachádzala.. tiež som sa hrozne tešila až uvidím nee-chan .. tie jej veeeľkééé oči..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:33

Se spokojeným úsměvem jsem si to mířila domů, abych mohla vyrazit do Suny. Máš zajímavý a silný tým, Daisuke. Koukej být zodpovědný.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 26 Aug - 18:36

Keď som si všimla Himi tak som sa dosť potešila.. len som sa postavila a spravila som jeden krok.. to som sa však zrazu objavila pri Himi aj keď mi pri tom pohybe mierne rozfúkalo vlasy.. za ten čas som zistila ako svoje telo pri mojom shunshine šetriť a tak som sa ho nebála používať .. v podstate furt.. Aoooj Himi!! zasmiala som sa pri čom som sa na ňu doslova vrhla a objala som ju..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:43

,,Lizzy." usmála jsem se. Když mě objala, pohladila jsem ji po vlasech. Vyrostla, byla starší i vyšší, ale stejně jsem si to neodpustila. Pořád to byla moje malá Lizzy.
,,Copak? Jak se mi máš?" optala jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 26 Aug - 18:48

Hee Sugoooi !! mám sa úplne fanfárově !! zaškerila som sa a začala som takým "detským" nadšeným spôsobom poskakovať okolo nej. .a čo ty? Dai? nee-chan? ako sa máte hm? a už vie chodiť? a rozprávať? zvládaš to? nespravíš zo mňa Oinina? vychŕlila som na ňu hromadu otázok .. všetky ma síce zaujímali no boli hlavne taký maskovací "manéver" práve kvôli tomu Oininovi..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:54

Vzal jsem Niji a vyšel na terasu. Postavil jsem ji do trávy, chytil ji za ručičky a rozešel se s ní po dvoře. "Koukej zlato! Motýl!" zvedl jsem ji do náruče a začal jí ve výšce točit. "Taaak taky jsi motýýl!" zubil jsem se na ní, stejně jako ona, jenže ona k tomu vyluzovala podivné zvuky typu pištění, křičení a kvýlení, ale smála se. "Tak kdepak máme tu naší maminu? Najdeme maminu? Niji? Kde je maminka?!"
"Mama mama!!" ukazovala holčička do domu a poskakovala mi na ruce.
"Jasně, tak jdeme!" dal jsem ji na zem a rozešli jsem se domů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 18:55

Rozesmála jsem se. ,,Kawaii Lizzy." chytila jsem ji za ramena, aby se na chvíli zastavila. ,,Já se mám dobře, Dai taky a Niji taktéž. Chodit umí, ale je líná, tak se batolí. Mluví taky jen když chce. Skoro nikdy neřekne to, co po ní chceme." odpovídala jsem na její otázky s úsměvem a poslední jsem si nechala nakonec. Nejdřív jsem se však zamyslela.
,,Chceš být Oinin?..Jsi si vědoma, co po tobě budou chtít, Lizzy?" prohlédla jsem si ji. Nesedí to na ni. Nemůže být bez citů, to nejde..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Fri 26 Aug - 18:58

Len som sa škerila keď mi odpovedala no na jej otázku som nahodila taký poker face. Pretvarovať sa viem dobre.. povedala som hlasom alá James Bond a nemala som ďaleko od toho povedať "Som Kirigakure, Kirigakure no Lizzy".. nakoniec som to však zo seba nedostala a stále som sa na Himi pozerala takým poker face štýlom.. chcela som ju tak presvedčiť že sa na to hodím.. a určite som sa svojich citov vzdať nechcela !!!..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 19:03

Usmála jsem se a rozcuchala jí vlasy, které jí krásně vyrostly.
,,Popřemýšlím o tom, Lizzy a popovídáme si později, ano?..Dnes půjdu na misi do Suny. Budeš mě zastupovat, dokud se nevrátím. Nebude to na dlouho." zašmátrala jsem v brašničce a vytáhla klíčky od kanceláře a podala jí je. ,,Už musím, stejně jsem se zdržela. Zatím se měj, spoléhám na tebe, Lizzy." věnovala jsem jí poslední úsměv a zašla do domu.
,,Daii? Můžeme vyrazit?..Gomene, trochu jsem se zdržela." povzdychla jsem si a políbila ho na tvář a Niji pohladila po vláskách.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 23 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23  Next

Povolení tohoto fóra: