Ulice Amegakure
+11
Noriko Kana
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Nawaki
Tenshi Ochita
Nukenin
Shinobi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 13 z 21
Strana 13 z 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Re: Ulice Amegakure
Medzi Yuuki a Kasumim sa objavilo mnoho výbušných lístkov, ktoré okamžite na to vybuchli. Tlak odmrštil aj Yuuki aj Kasumiho, ale od seba.
Amayo
Skočila som ku Kasumimu a začala vyvolávať jeho meno s nádejou, že sa prebudí.
Amayo
Skočila som ku Kasumimu a začala vyvolávať jeho meno s nádejou, že sa prebudí.
Anonymní- Anonymní
Odletela som dosť ďaleko, narazila som do stromov po ktorých som sa skĺzla dolu. "Ďalšia...neboj sa, ešte žije..." zakričím jej a popraskám si krk.
Anonymní- Anonymní
Shikazu
Zo stromu opadli nie len lístky, ale aj nespočet kvetov. Z nich som nepozorovane vyliezol ja.
"Svoje city si uchovaj na neskôr, štvorka. Budem potrebovať tvoju pomoc."
Zo stromu opadli nie len lístky, ale aj nespočet kvetov. Z nich som nepozorovane vyliezol ja.
"Svoje city si uchovaj na neskôr, štvorka. Budem potrebovať tvoju pomoc."
Anonymní- Anonymní
"Kso..." zanadávam a zapnem Suitongun. "To nemáte mená? Sedmička, Štvorka...ty si Jednotka že?" spýtam sa.
Anonymní- Anonymní
Shikazu
"Môj názor je, že nemá zmysel učiť sa naspamäť toľko zbytočných mien. Vonkoncom je to to jediné, v čom sa ľudia skutočne líšia. Tvoj odhad mi lichotí, ale nie som najsilnejší z Amegakure."
Amayo
Postavila som sa za Yuuki.
"Ignoruj jeho reči, najpríjemnejší je, ak je ticho. Každopádne, nemám v úmysle ti odpustiť. Vtrhnúť si len tak do dediny a napadnúť nášho spoločníka, to ti len tak nedarujem."
"Môj názor je, že nemá zmysel učiť sa naspamäť toľko zbytočných mien. Vonkoncom je to to jediné, v čom sa ľudia skutočne líšia. Tvoj odhad mi lichotí, ale nie som najsilnejší z Amegakure."
Amayo
Postavila som sa za Yuuki.
"Ignoruj jeho reči, najpríjemnejší je, ak je ticho. Každopádne, nemám v úmysle ti odpustiť. Vtrhnúť si len tak do dediny a napadnúť nášho spoločníka, to ti len tak nedarujem."
Anonymní- Anonymní
"Nemala som v úmysle mu ubližovať..zaútočil prvý..a to že som sem prišla...ak Vám narušujem bezpečnosť dediny tak to chápem, škoda len že som to nemala a ani nemám v úmysle." poviem a popraskám si krk. "Tak dajme tomu...že Vaša chakra sa vyrovná chakre štvorky..." poviem smerom na Shikazua. Stála som bez pohybu, začala som si hmkať pesničku.
Anonymní- Anonymní
Amayo
"Zjavne si niečo nepochopila. My nie sme číslovaní podľa počtu techník, ani podľa chakry, či sily. Sme číslovaní podľa účinnosti našich schopností."
Vytvorila som pečate a všetky výbušné lístky vyleteli do vzduchu.
Shikazu
Objavil som sa medzi nimi a dotvoril ďalšie pečate. Lístky sa začali neprerušovane točiť okolo Yuuki. Prebiehalo to dostatočne rýchlo na to, aby nebola schopná reagovať.
"Správne. A v prípade, že bojujeme pohromade, účinnosť našich techník vzrastie. Ja a štvorka dohromady dávame jednotku. Hyakkasaihō."
Polovica z lístkov sa nalepila na Yuuki, zvyšné naďalej poletovali naokolo. Pripomínalo to bariéru. Všetko v nej okamžite po odznení našich slov vyletelo do povetria. Dokonca ani voda tento mohutný výbuch nemohla zastaviť.
"Zjavne si niečo nepochopila. My nie sme číslovaní podľa počtu techník, ani podľa chakry, či sily. Sme číslovaní podľa účinnosti našich schopností."
Vytvorila som pečate a všetky výbušné lístky vyleteli do vzduchu.
Shikazu
Objavil som sa medzi nimi a dotvoril ďalšie pečate. Lístky sa začali neprerušovane točiť okolo Yuuki. Prebiehalo to dostatočne rýchlo na to, aby nebola schopná reagovať.
"Správne. A v prípade, že bojujeme pohromade, účinnosť našich techník vzrastie. Ja a štvorka dohromady dávame jednotku. Hyakkasaihō."
Polovica z lístkov sa nalepila na Yuuki, zvyšné naďalej poletovali naokolo. Pripomínalo to bariéru. Všetko v nej okamžite po odznení našich slov vyletelo do povetria. Dokonca ani voda tento mohutný výbuch nemohla zastaviť.
Anonymní- Anonymní
"Sa-Yo-Na-Ra." poviem im a rozpadnem sa na paru, Suiton: Shoshitsu, a rozpadnem sa na paru.
Pau a Mau, moje orlice stihnú drapnúť moje oblečenie do pazúrov a zmiznúť s ním.
Pau a Mau, moje orlice stihnú drapnúť moje oblečenie do pazúrov a zmiznúť s ním.
Anonymní- Anonymní
Amayo
Po dokončení techniky som dobehla ku Kasumimu.
Shikazu
Dopadol som na zem s rukami vo vreckách.
"Lúčila sa s nami ? Pravdepodobne nám unikla, možnosť, že by sa tak rýchlo vyrovnala so smrťou, mi príde ako dosť nepravdepodobná."
Po dokončení techniky som dobehla ku Kasumimu.
Shikazu
Dopadol som na zem s rukami vo vreckách.
"Lúčila sa s nami ? Pravdepodobne nám unikla, možnosť, že by sa tak rýchlo vyrovnala so smrťou, mi príde ako dosť nepravdepodobná."
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po ulici s rukami vo vrecku
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Drželi jsme se pohromadě, jako čtyři stateční xD.
Achjo, to bude těžké.
"Vemte si každý můj kunai." podal jsem jim svůj hiraishin no kunai.
Achjo, to bude těžké.
"Vemte si každý můj kunai." podal jsem jim svůj hiraishin no kunai.
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Arigato'',vzal jsem si Kunai a rychle ho schoval pod plášť.Déšť?To tu ještě chybělo...
''Arigato'',vzal jsem si Kunai a rychle ho schoval pod plášť.Déšť?To tu ještě chybělo...
Anonymní- Anonymní
"Držme se pohormadě..tři..dva...jedna.."sklonil jsem se k zemi a připravil si pečetě, kousl do prstu.
"KUCHIYOSE NO JUTSU!!" Objevili se hadi, tři velcí hadi, který začali útočit na vesnici.
"KUCHIYOSE NO JUTSU!!" Objevili se hadi, tři velcí hadi, který začali útočit na vesnici.
Anonymní- Anonymní
Připravil jsem se na případný odpor, vyskočil na střechu nad ostatní a sledoval řádění hadů.
Anonymní- Anonymní
Netrvalo dlho a priskočil som na mloku.
"Konoha? Čo to má znamenať?"
"Konoha? Čo to má znamenať?"
Anonymní- Anonymní
Uff...
"Sám Hanzou Salamandr..Přišli jsme ti oplatit tu minulou návštěvu, a také se postarat o to, že nebudete stát v cestě." odhodil jsem plášť a sundal si na zem obvaz z levé ruky.
"Sám Hanzou Salamandr..Přišli jsme ti oplatit tu minulou návštěvu, a také se postarat o to, že nebudete stát v cestě." odhodil jsem plášť a sundal si na zem obvaz z levé ruky.
Anonymní- Anonymní
Líza strach neměla byla přirozeným lovcem skočila teda po Hanzovi s kunaiem
Anonymní- Anonymní
"Požádal jsem tě o schůzku a ty jsi odmítl." sledoval jsem jeho zbabělý útěk a zvedl obvaz.
Anonymní- Anonymní
Líza protože je kočka tak to vybrala a dopadla dobře na všechny 4 až jí spadl plášť
Anonymní- Anonymní
Zase mi vystříkla z nosu krev. Snažil jsem sledovat jenom sharingany.
"Sakra sakra, neuveď mě v pokušení!! Je to zvířE!"
"Sakra sakra, neuveď mě v pokušení!! Je to zvířE!"
Anonymní- Anonymní
"přesně proto jsem jí tu techniku naučila" zasmála jsem se a zase s chutí líza si jen oblízla ruky a nasadila si plášť
Anonymní- Anonymní
Celé to divadlo jsem tiše sledoval, opět se z pod masky linul pramínek krve.
Docela zbaběle utekl, zase..
Docela zbaběle utekl, zase..
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 13 z 21
Povolení tohoto fóra: