Ulice Amegakure
+11
Noriko Kana
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Nawaki
Tenshi Ochita
Nukenin
Shinobi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 17 z 21
Strana 17 z 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Ulice Amegakure
Ani som nepomyslel na to, že by ešte Mikomi čokoľvek zmohla. Nechal som ju teda ležať v kráteri, keď tu zrazu som si všimol letiacu chakrovú katanu, bolo ale už neskoro.
Zasiahla moje brnenie a pomaly sa cez neho predierala. Uvedomil som si, že fuuton je silnejší ako raiton, ale nemohol som s tým nič robiť. Napokon som dostal zásah, no našťastie vďaka oslabeniu techniky nie smrteľný. Hneď v tom momente som si pevne zovrel zasiahnuté miesto.
To je zlé, napriek tomu všetkému majú stále prevahu, predsa len, je ich viac. Musím ich pomaly začať odčítavať z poľa. To otravné byakugan decko už skončilo, takže ešte traja.
Zasiahla moje brnenie a pomaly sa cez neho predierala. Uvedomil som si, že fuuton je silnejší ako raiton, ale nemohol som s tým nič robiť. Napokon som dostal zásah, no našťastie vďaka oslabeniu techniky nie smrteľný. Hneď v tom momente som si pevne zovrel zasiahnuté miesto.
To je zlé, napriek tomu všetkému majú stále prevahu, predsa len, je ich viac. Musím ich pomaly začať odčítavať z poľa. To otravné byakugan decko už skončilo, takže ešte traja.
Anonymní- Anonymní
Papír?Kolem mě se začaly tvořit blesky ještě dřív než se ke mě dostaly.Chidori Nagashi,nic mu to neudělalo,protože technika nebyla ještě úplně v plné síle,ale na to abych dostal čas to stačilo..Rychlej sem hodil dešník nad sebe vyskočil do vzduchu a udělal pečetě.''Katon:Karyu Endan'',ve velké rychlosti na papíry vlétla velká ohnivá dračí střela,hned poté jsem chytl deštník dal ho nad sebe,kvůli čemu jsem se pomalu snášel k zemi a sledoval sharinganem co se bude dít..
Anonymní- Anonymní
Ležela jsem v příkopě a ztěžka se zvedala. Celý svět se se mnou točil. Naštěstí tu však byla ještě v záloze Naomi.
"Počkej zmetku, zflákám tě, že tě vlastní matka nepozná!" pravila Naomi a zaútočila pomocí 128 úderů xD
"Počkej zmetku, zflákám tě, že tě vlastní matka nepozná!" pravila Naomi a zaútočila pomocí 128 úderů xD
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem Naomi. Jakmile dokončila svých 128 úderů vrhla jsem se znovu dopředu a použila prázdnou dlaň.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Pobavene som sa pozrel na Akiyuu.
"To sa ti nepodarí!"
Vystrelil som po ňom niekoľko papierikov, ktoré sa doslova "pretláčali" s jeho ohnivou technikou.
"Prečo vôbec ešte bojujete? Aj keby ste nás porazili, stále je tu Hanzo s obrovskou zásobou chakry, ktorý vás bez problémov dorazí. Viacmenej by ste sa mali radšej dať na útek a nie skúšať nemožné."
"To sa ti nepodarí!"
Vystrelil som po ňom niekoľko papierikov, ktoré sa doslova "pretláčali" s jeho ohnivou technikou.
"Prečo vôbec ešte bojujete? Aj keby ste nás porazili, stále je tu Hanzo s obrovskou zásobou chakry, ktorý vás bez problémov dorazí. Viacmenej by ste sa mali radšej dať na útek a nie skúšať nemožné."
Anonymní- Anonymní
"To je veľmi zlé!"
Bol som na tom čím ďalej tým horšie. Vedel som to, už keď mi Hanzo vydal rozkaz, vzal som si priveľké sústo. Nanešťastie, bol som ochotný pre ochranu Ame položiť i svoj život. Nechal som sa zasiahnuť a využil chvíľu, kedy pri mne bola Naomi blízko.
Pokúsil som sa ju zasiahnuť do krku, čo sa mi ale našťastie tesne nepodarilo, no po tak mohutnej rane musela okamžite stratiť vedomie. Druhú ruku som namieril k Shijin a začal hromadiť blesky.
"Nikdy viac... nikdy viac nechcem vidieť, ako moji priatelia umierajú kvôli konohe!"
Bol som na tom čím ďalej tým horšie. Vedel som to, už keď mi Hanzo vydal rozkaz, vzal som si priveľké sústo. Nanešťastie, bol som ochotný pre ochranu Ame položiť i svoj život. Nechal som sa zasiahnuť a využil chvíľu, kedy pri mne bola Naomi blízko.
Pokúsil som sa ju zasiahnuť do krku, čo sa mi ale našťastie tesne nepodarilo, no po tak mohutnej rane musela okamžite stratiť vedomie. Druhú ruku som namieril k Shijin a začal hromadiť blesky.
"Nikdy viac... nikdy viac nechcem vidieť, ako moji priatelia umierajú kvôli konohe!"
Anonymní- Anonymní
Oslabil jsem katno,vyhl se Kunaiům a pomalu se vznášel k zemi,až jdem lehce dopadl.''Popravdě nejsem tu kvůli tomu abych ho zabil..Mám na něj otázky ohledně Uchiha Madary'',na chvíly sjem se podíval do země,ale pak hned zase na něj.''Tvá chakra je už takřka v koncích sám si to před chvilkou přiznal..''S deštníkem nad hlavou a Katanou nabitou Raitonem v ruce sjem se blížil pomalu k němu.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na miesto boja a zobral si dáždnik od jedného z mŕtvych shinobi. Presunul som sa na vzdialenejšiu budovu, aby som mohol v kľude sledovať súboj. Nemal som v pláne zapájať sa. Radosť by mi spravila smrť Hanza, ale aj ninjov z Konohy.
Anonymní- Anonymní
Naomi dostala zásah a ztratila vědomí. Mezitím jsem se já vyhrabala z kráteru, i když mě celé tělo bolelo. Udržela jsem se mimo jeho zorné pole a koncentrovala čakru do obou rukou. Když jsem se k němu přiblížila, mohl už cítit můj dotek.
"Myslím, že nikdy víc už nic podobného neuvidíš, takže tě to trápit nemusí. Poslední co spatříš je tahle technika. Daburu, Hakke Hasangeki."
Co se dělo dál, netřeba popisovat. Z rukou mi vystřelila vlna energie a já padla k zemi. Měla jsem toho dost.
"Myslím, že nikdy víc už nic podobného neuvidíš, takže tě to trápit nemusí. Poslední co spatříš je tahle technika. Daburu, Hakke Hasangeki."
Co se dělo dál, netřeba popisovat. Z rukou mi vystřelila vlna energie a já padla k zemi. Měla jsem toho dost.
Anonymní- Anonymní
Chystala jsem si chakrovou vlnu s Fuutonem, ale nebylo jí třeba.
Když ho Mikomi zasáhla, trhla jsem s sebou, ale zmatení trvalo jen chvíli, pak Mikomi na rameni přistála jedna z mých "smaragdových" lékařských chakrových vran, aby jí trochu doplnila chakru a postarala se o drobná zranění. Já vyhlížela Hanzoua.
Když ho Mikomi zasáhla, trhla jsem s sebou, ale zmatení trvalo jen chvíli, pak Mikomi na rameni přistála jedna z mých "smaragdových" lékařských chakrových vran, aby jí trochu doplnila chakru a postarala se o drobná zranění. Já vyhlížela Hanzoua.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Nestačil som včas reagovať, moje brnenie bolo už slabé.
"Ty jedna č*bka, myslel som si- že si už-"
Moje telo bezvládne dopadlo na zem. Očividne som už viac nebol pri vedomí.
"Ty jedna č*bka, myslel som si- že si už-"
Moje telo bezvládne dopadlo na zem. Očividne som už viac nebol pri vedomí.
Anonymní- Anonymní
"Heh, to máš pravdu."
Vrátil som sa do svojej pôvodnej podoby. Nebol som ju už schopný viac udržať.
"Zdá sa, že budeme musieť prejsť na plán B."
Na znamenie ruky všetci shinobi zahodili dáždniky.
Vrátil som sa do svojej pôvodnej podoby. Nebol som ju už schopný viac udržať.
"Zdá sa, že budeme musieť prejsť na plán B."
Na znamenie ruky všetci shinobi zahodili dáždniky.
Anonymní- Anonymní
''Plán B?''Sledoval jsem ho a zastavil se.Najednou jsem se objevil za ní a vrazil mu do zad Chidori.Dotýkal jsem se ho Katanou,která mu brala poslední zbytky chakry a předávala je mě.''Už mě nezastavíš..''Řekl jsem chladně a vyndal z něj ruku.
Anonymní- Anonymní
Zdá sa, že predstavenie skončilo.
Bez mloka som vzadu postával vedľa Seitovho na zemi váľajúceho sa tela.
"Neuveriteľné, predstavoval som si to inak. Myslel som, že vás ostane menej."
Bez mloka som vzadu postával vedľa Seitovho na zemi váľajúceho sa tela.
"Neuveriteľné, predstavoval som si to inak. Myslel som, že vás ostane menej."
Anonymní- Anonymní
Neměla jsem už příliš sil, ale Shijinina technika mě trochu vzpamatovala. Postavila jsem se na nohy a znovu aktivovala byakugan, protože jsem ho na chvíli nezvládla udržet. Jen jsem stála a dívala se na Hanzoua. Tvářila jsem se, že jsem stále při síle.
"Jaké zklamání že?" ušklíbla jsem se a vyčkávala. Neměla jsem chuť začínat s útokem.
"Jaké zklamání že?" ušklíbla jsem se a vyčkávala. Neměla jsem chuť začínat s útokem.
Anonymní- Anonymní
Mé vrány mu prolétávaly kolem hlavy, ale neútočily.
Až potom jedna z nich, jako Juuken na dálku.
Až potom jedna z nich, jako Juuken na dálku.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Pomalu jsem přišel zpět ke skupince lidí a všiml si Seita.''C-co s ním udělal?''Řekl jsem polohlasně a v ruce se mi objevilo znovu chidori.''Zabiju ho..''Ovládl mě vztek nad pohledem na Seita a rozeběhl jsem se proti hanzovi.
Anonymní- Anonymní
Vrana sa ku mne našťastie nestihla dostať dostatočne blízko práve vďaka dažďu, aj keď to nebol jediný dôvod. Využil som to, že nikto nehľadá mloka, ktorý sa vynoril zo zeme a zavalil Shijin tak, aby sa nemohla hýbať. Je možné, že jej to spôsobilo aj stratu vedomia, ale to som už neriešil. Hneď potom som spravil rýchly skok, ktorým som predčil rýchlosť Akiyuu a vyskočil na Ibuseho. Vyčkával som, aké budú ich ďalšie postupy.
Anonymní- Anonymní
Napřed jsem se parádně naštvala a chystala se znovu použít Prázdnou dlaň a rozsekat Salamandra i s tím jeho mlokem. Nakonec jsem útok nedokončila a spustila ruku zase podél těla. Mohla bych udělat víc škody než užitku. Věděla jsem co ten mlok dokáže, kdysi jsem ho už viděla.
"Nechte Shijin... Nechte ji jít."
"Nechte Shijin... Nechte ji jít."
Anonymní- Anonymní
Zrušil jsem Chidori a přoblížil se k Mikomi.''Tak nejdřív Seito a teď Shijin?''Stiskl jsem ruku v pěst a podíval se vedle sebe.''Jak můžeš projevit takhle city když jsi velitel Jouninů'',vydechl jsem a snažil se o úsměv.Už mi docházi chakra..''Každopádně ho zabiju už jen kvůli Shijin'',usmál jsem se a Shunshinem jsem se probleskl za něj,přičemž jsem hodil Chidori Senbony do mloka a snažil se Hanza skopnout.
Anonymní- Anonymní
S úsmevom pod maskou som ho sledoval.
"Pozoruhodné, ale nie si jediný, kto je toho schopný."
Aj s mlokom som sa premiestnil zaňho. Bol už priveľmi slabý, zo všetkých tu mal najmenej chakry a aj tej bolo už pomerne dosť preč, preto som neváhal a zozadu ho pomocou reťaze s kusarigami omotal tak, aby sa nemohol ani len pohnúť. Popritom som sa díval na Mikomi a vyčkával, čo sa bude diať teraz.
"Pozoruhodné, ale nie si jediný, kto je toho schopný."
Aj s mlokom som sa premiestnil zaňho. Bol už priveľmi slabý, zo všetkých tu mal najmenej chakry a aj tej bolo už pomerne dosť preč, preto som neváhal a zozadu ho pomocou reťaze s kusarigami omotal tak, aby sa nemohol ani len pohnúť. Popritom som sa díval na Mikomi a vyčkával, čo sa bude diať teraz.
Anonymní- Anonymní
Jak jen můžu projevit city když jde o moji sestru a všichi ostatní tu leží v dešti a nevědí o sobě? Pitomý dotaz. Když už musím zachovat tvář, nezbývá mi, než se omezit na útoky, které jsou přesné, a kterými nikoho neohrozím. Znovu jsem sesbírala zbytky čakry a přidala do nich svou fuutonovou podstatu. Rozeběhla jsem se na Salamandra s jasným úmyslem. Rozkrájet ho na malé součástky.
Anonymní- Anonymní
Zaujal som bojový postoj a zoskočil z mloka. Toľké šťastie však Mikomi nemala, ten totiž z pokožky uvoľňoval svoj jed a keďže sa s ním dostala do styku, podobne ako v prípade Reiny nasledovala paralýza.
"Než sa rozhodnem, či vás zabijem a vaše hlavy pošlem hokagemu na striebornom podnose, alebo vás nechám ísť, dovoľ mi sa ťa spýtať na jednu vec. Mnohí moderní shinobi postrádajú to najdôležitejšie, svoje skutočné nindo a vieru v lepší svet. Preto sa ťa pýtam, veliteľka jouninov z konohagakure, v čo veríš ty? Čo ťa poháňa vpred aj v tejto beznádejnej situácii?"
"Než sa rozhodnem, či vás zabijem a vaše hlavy pošlem hokagemu na striebornom podnose, alebo vás nechám ísť, dovoľ mi sa ťa spýtať na jednu vec. Mnohí moderní shinobi postrádajú to najdôležitejšie, svoje skutočné nindo a vieru v lepší svet. Preto sa ťa pýtam, veliteľka jouninov z konohagakure, v čo veríš ty? Čo ťa poháňa vpred aj v tejto beznádejnej situácii?"
Anonymní- Anonymní
Niektorí shinobi vzadu sa zarazili.
"Ale- ale- ale, Hanzo-sama! Nech povie čokoľvek, na našej strane sú väčšie straty, než na tej ich! Nemôžeme ich po tom všetkom len tak nechať odísť!"
"Ale- ale- ale, Hanzo-sama! Nech povie čokoľvek, na našej strane sú väčšie straty, než na tej ich! Nemôžeme ich po tom všetkom len tak nechať odísť!"
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se přestávala hýbat, nechala jsem tedy všech pokusů o útok, jelikož v této situaci to nemělo cenu. Navíc jsem zahodila svůj deštník, takže mě nic nechránilo před úbytkem čakry.
"Na jednu stranu... nežene mě nic jiného než příkazy. Jsem jenom nástroj, který plní mise. Co mi přikáže Hokage, to udělám. Nikdy se neptám proč a nač. Ani mi to nepřísluší." pohledem jsem přejela po bojišti a svých spolubojovnících.
"Ale kdyby to tak bylo opravdu a na sto procent, nevydržela jsem bojovat ani polovinu toho času co doteď. Proč se tak snažím? Ten důvod je jednoduchý. Snažím se ochránit lidi na kterých mi záleží. Nic víc, nic miň. Celá Amegakure je mi v podstatě volná. Mě jde jen o životy těchto lidí." usmívala jsem se i když ta situace byla spíš k pláči.
"Na jednu stranu... nežene mě nic jiného než příkazy. Jsem jenom nástroj, který plní mise. Co mi přikáže Hokage, to udělám. Nikdy se neptám proč a nač. Ani mi to nepřísluší." pohledem jsem přejela po bojišti a svých spolubojovnících.
"Ale kdyby to tak bylo opravdu a na sto procent, nevydržela jsem bojovat ani polovinu toho času co doteď. Proč se tak snažím? Ten důvod je jednoduchý. Snažím se ochránit lidi na kterých mi záleží. Nic víc, nic miň. Celá Amegakure je mi v podstatě volná. Mě jde jen o životy těchto lidí." usmívala jsem se i když ta situace byla spíš k pláči.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 17 z 21
Povolení tohoto fóra: