Ulice Amegakure
+11
Noriko Kana
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Nawaki
Tenshi Ochita
Nukenin
Shinobi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 14 z 21
Strana 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Ulice Amegakure
"Sakra sakra.."nasadil jsem si rychle obvaz a odvolal zvěř.
"Hanzou, vím, že mě slyšíš...Nechci ti zničit vesnici, ale mám pro tebe nabídku. Když ji nepřijmeš, příjdu zase. Připoj se ke Konoze a k Alianci." zakřičel jsem a znovu oblékl plášť.
"Mokuton: Renchuuka no jutsu!"položil jsem dlaně na zem a zničené domy se opravily.
"Hanzou, vím, že mě slyšíš...Nechci ti zničit vesnici, ale mám pro tebe nabídku. Když ji nepřijmeš, příjdu zase. Připoj se ke Konoze a k Alianci." zakřičel jsem a znovu oblékl plášť.
"Mokuton: Renchuuka no jutsu!"položil jsem dlaně na zem a zničené domy se opravily.
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Achjo,a já se těšil na bitku'',zklamaně jsem zklopil oči a svlékl si plášť.''takže se vracíme?''Podíval jsem se na Assasina a gestikuloval rukama...
''Achjo,a já se těšil na bitku'',zklamaně jsem zklopil oči a svlékl si plášť.''takže se vracíme?''Podíval jsem se na Assasina a gestikuloval rukama...
Anonymní- Anonymní
"Správný Shinobi musí mít pochopení a neničit vše okolo." pousmál jsem se.
"Ale měníme směr naší cesty..DOmů..(promiňte, zvládnete to beze mě..musím si oddechnout..)
"Ale měníme směr naší cesty..DOmů..(promiňte, zvládnete to beze mě..musím si oddechnout..)
Anonymní- Anonymní
Cloud
''Achjo...''Povzdechl jsem před cestou zpět.''Tak jdeme''
(přesun)
''Achjo...''Povzdechl jsem před cestou zpět.''Tak jdeme''
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Stál som uprostred Amegakure a smutne sledoval spustošenú krajinu.
Čo sa to so mnou deje? Neustále sa pasujem za legendu, ale takto sa legenda chová? Ušiel som a nechal napospas ľudí, ktorí mi dôverovali. Prišiel som o všetko, nekýchne po mne ani pes.
Čo sa to so mnou deje? Neustále sa pasujem za legendu, ale takto sa legenda chová? Ušiel som a nechal napospas ľudí, ktorí mi dôverovali. Prišiel som o všetko, nekýchne po mne ani pes.
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa neďaleko od Hanza.
"Toto že je môj domov ?"
Neveriacky som otáčal hlavou, až kým môj pohľad nezastal na Hanzovi.
"Dedina, ktorej nikdy neboli dopriate čo i len paprsky denného svetla. Jediné, čoho sa za celé tie roky dočkala, boli tie sladké krvavé kvapky chladného dažďa," vydal som zo seba, pričom som si s vražedným pohľadom oblizol pery.
"Toto že je môj domov ?"
Neveriacky som otáčal hlavou, až kým môj pohľad nezastal na Hanzovi.
"Dedina, ktorej nikdy neboli dopriate čo i len paprsky denného svetla. Jediné, čoho sa za celé tie roky dočkala, boli tie sladké krvavé kvapky chladného dažďa," vydal som zo seba, pričom som si s vražedným pohľadom oblizol pery.
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa jeho smerom.
"Čo si zač, že sa odvážiš provokovať legendárneho revolucionára, Salamandra Hanza?!"
"Čo si zač, že sa odvážiš provokovať legendárneho revolucionára, Salamandra Hanza?!"
Anonymní- Anonymní
S údivom som sa poškrabal vo vlasoch.
"Heee, koho že to ? Ja tu nikoho takého nevidím. Jediný, kto sa mi do môjho rozsiahlelo zorného poľa vmestí, je bloňdatý stroskotanec."
"Heee, koho že to ? Ja tu nikoho takého nevidím. Jediný, kto sa mi do môjho rozsiahlelo zorného poľa vmestí, je bloňdatý stroskotanec."
Anonymní- Anonymní
Pod maskou som zaťal zuby.
Nemysli si, že mi vezmeš i moju poslednú štípku cti, chlapče!
Rázom som sa obrovskou rýchlosťou vydal jeho smerom.
Nemysli si, že mi vezmeš i moju poslednú štípku cti, chlapče!
Rázom som sa obrovskou rýchlosťou vydal jeho smerom.
Anonymní- Anonymní
Čo najrýchlejšie som odskočil dozadu, odrazil sa od stromu a vyrútil sa oproti nemu.
"Na to, ako staro vyzeráte, nestraciate formu."
Pokúšal som sa s ním držať krok v taijutsu.
"Na to, ako staro vyzeráte, nestraciate formu."
Pokúšal som sa s ním držať krok v taijutsu.
Anonymní- Anonymní
"Ty na to, aký si drzý fagan, tiež nie si najhorší."
Pri poslednom útoku sa mi ho podarilo skopnuť na zem. Tasil som Kusarigamu a chystal sa nechať ho okúsiť môj jed.
Pri poslednom útoku sa mi ho podarilo skopnuť na zem. Tasil som Kusarigamu a chystal sa nechať ho okúsiť môj jed.
Anonymní- Anonymní
"Jejda, toto by mohlo byť škaredé," rukami som sa zaprel a vykopol mu kusarigamu z rúk skôr, než ma stačil porezať.
Následne som ho objal nohami a naklonil sa k nemu s úmyslom udrieť mu hlavu. Moju pozornosť však na poslednú chvíľu zaujalo to, čo mal na chrbte. Bashōsen. Oboma rukami som ho pevne schmatol, odrazil sa od Hanzovho chrbta a dopadol na zem pár metrov za ním.
Následne som ho objal nohami a naklonil sa k nemu s úmyslom udrieť mu hlavu. Moju pozornosť však na poslednú chvíľu zaujalo to, čo mal na chrbte. Bashōsen. Oboma rukami som ho pevne schmatol, odrazil sa od Hanzovho chrbta a dopadol na zem pár metrov za ním.
Anonymní- Anonymní
Chystal som sa to využiť a chytro ho doraziť skôr, než sa spamätá, ale moju pozornosť zaujalo to, čo držal v rukách.
"Heh, takže vieš o čo ide. Tá zbraň je nanič, tri ťahy a všetka moja chakra je fuč."
"Heh, takže vieš o čo ide. Tá zbraň je nanič, tri ťahy a všetka moja chakra je fuč."
Anonymní- Anonymní
"To je v tom, že neviete, ako ju správne používať."
Zastrčil som si ju za opasok a vydal sa preč.
Zastrčil som si ju za opasok a vydal sa preč.
Anonymní- Anonymní
"Kam si myslíš, že ideš?!"
Postavil som sa mu do cesty.
"Máš pravdu, som stroskotanec. Namiesto toho, aby som sa čo najskôr zaradil do dnešného sveta, som zo dňa na deň prišiel o všetko. Nenechám si zobrať poslednú štípku cti, ktorá vo mne ešte ostala, to by znamenalo absolútnu smrť mne i môjmu menu."
Postavil som sa mu do cesty.
"Máš pravdu, som stroskotanec. Namiesto toho, aby som sa čo najskôr zaradil do dnešného sveta, som zo dňa na deň prišiel o všetko. Nenechám si zobrať poslednú štípku cti, ktorá vo mne ešte ostala, to by znamenalo absolútnu smrť mne i môjmu menu."
Anonymní- Anonymní
Vytiahol som si dáždnik a chystal sa odletieť.
"Neúspechom, zahanbením, ba dokonca ani smrťou ľudský život nekončí. Skončí, keď človek stratí svoju vieru. Tento citát sa i po vašej smrti v Amegakure uchoval na vašom ctenom náhrobku. Je zvláštne, že vám to musí pripomínať "fagan" ako ja."
S úsmevom na tvári som vzlietol.
- PRESUN
"Neúspechom, zahanbením, ba dokonca ani smrťou ľudský život nekončí. Skončí, keď človek stratí svoju vieru. Tento citát sa i po vašej smrti v Amegakure uchoval na vašom ctenom náhrobku. Je zvláštne, že vám to musí pripomínať "fagan" ako ja."
S úsmevom na tvári som vzlietol.
- PRESUN
Anonymní- Anonymní
Zamyslene som sledoval jeho predčasný úlet.
Má pravdu. Bol som to ja, kto to povedal, tak prečo sa tým nehodlám riadiť?
Bez snahy mu v tom zabrániť som sa otočil a šiel.
Ktorýkoľvek môj život bol plný neúspechov. Napriek tomu si však nepamätám, že by som sa niekedy vzdal. Amegakure i všetci ľudia, ktorí ste mi dôverovali. Spoločne s tým záhadným chlapcom ste mi otvorili oči. Vaša obeť nebude marná, napokon predsa len povedie k mieru, ktorý som celé tie roky sľuboval. (presun)
Má pravdu. Bol som to ja, kto to povedal, tak prečo sa tým nehodlám riadiť?
Bez snahy mu v tom zabrániť som sa otočil a šiel.
Ktorýkoľvek môj život bol plný neúspechov. Napriek tomu si však nepamätám, že by som sa niekedy vzdal. Amegakure i všetci ľudia, ktorí ste mi dôverovali. Spoločne s tým záhadným chlapcom ste mi otvorili oči. Vaša obeť nebude marná, napokon predsa len povedie k mieru, ktorý som celé tie roky sľuboval. (presun)
Anonymní- Anonymní
Prechadzal som ulicou a zapocul som ze ma niekto sleduje. Otocil som sa a pozeral kto dojde.
Anonymní- Anonymní
Bol som tu už aj ja aj Rongu on už bol niekde u mňa .
Dával som si pozor či tu niekto je a tak som v stínoch sa presúval v uliciach a hľadal knižnicu .
Vďaka mojemu dobrému čuchu a sluchu som naozaj vedel vystihnúť kedy sa mám presunúť ešte k tomu tam bol Rongu ktorý ma istil kedy sa môžem presúvať ďalej .
(presun ... pokiaľ nikto nenapíše .)
Dával som si pozor či tu niekto je a tak som v stínoch sa presúval v uliciach a hľadal knižnicu .
Vďaka mojemu dobrému čuchu a sluchu som naozaj vedel vystihnúť kedy sa mám presunúť ešte k tomu tam bol Rongu ktorý ma istil kedy sa môžem presúvať ďalej .
(presun ... pokiaľ nikto nenapíše .)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Po boku Naomi jsem se objevila v ulicích. Z některých budov stoupal kouř. Rozhlížely jsme se a vyčkávaly, až nás doženou i ostatní. Obrana byla překvapivě slabá... Něco tu nehraje?
Anonymní- Anonymní
Byla jsem automaticky přikrčená v bojovém postavení svého klanu.
Stála jsem tak kousek od Mikomi a vyčkávala.
Stála jsem tak kousek od Mikomi a vyčkávala.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Vzdálil jsem se od Shijin,a nastavil před sebe Katanu.Tak kde jsou všichnI?Něco se mi nezdá snadno jsme se sem dostaly..Sledoval jsem Sharinganem malý prostor kolem se a zůstával ve střehu.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem hned za nima. Ty moje klouby. Rozhlížel jsem se kolem sebe a neviděl žádné lidi. ,,Jsme tu správně, že?"
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 14 z 21
Povolení tohoto fóra: