Jezero v horách u Kumo
+2
Nawaki
Kin Yuki
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 15 z 19
Strana 15 z 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Jezero v horách u Kumo
First topic message reminder :
Jezero v horách poblíž Kumo.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re: Jezero v horách u Kumo
"To je celkem slušný začátek." přikývl jsem. "Umíš ovládat svou chakru..? Myslím jako, lezení po stromech bez rukou, po vodě a tak...?" zase jsem utrhl stéblo a vložil si ho do pusy.
Anonymní- Anonymní
Ano aj to dokážemodpovedal som a nemohol som prestať pozerať sa na tú krajinu nič krajšie ho som nevidel
Anonymní- Anonymní
"Je tu hezky co... a klid..." šel jsem kus k vodě. "Pro shinobi, nebo celkově, pro člověka by mělo být na prvním místě snažit se domluvit... někdy je slovo víc, než síla..." poznamenal jsem zamyšleně, ale sotva jsem tu, na mě až moc chytrou myšlenku dokončil, objevil jsem se za ním. "Ale druhá důležitá věc je být neustále ve střehu, hodnotit okolí a čekat nemožné!" zazubil jsem se. "Mám jednu techniku, co by se ti mohla sakramensky hodit!... jak jsi na tom s rychlostí?"
Anonymní- Anonymní
"Znáš techniku Shunshin no jutsu..?" naklonil jsem zamyšleně hlavu na stranu. "Myslím, že by se ti určitě hodila, ta technika je v něčem výjimenčná!" zazubil jsem se zase.
Anonymní- Anonymní
"No... řekněme, že já moc rychlost nepotřebuju... v rodině máme rychlost geneticky danou." zazubil jsem se. "Ale ty, protože tím nedisponuješ by jsi se jí mohl naučit. Je to technika problesknutí, je pak o dost lehčí vyhnout se útokům." vysvětlil jsem stručně. "Navíc je celekm jednoduchá."
Anonymní- Anonymní
Hai pusťme sa do toho a Sensei potom by som chcel dokončiť náš súboj pokial pokial vám do nevadí povedal som a potichu som sa zasmial
Anonymní- Anonymní
"No... když mi nedopřeješ to solárko, tak klidně!" usmál jsem se, ale pak jsem zvlážněl. "Tak koukej, je to jednoduchý, tyhle pečetě-" složil jsme pár znaků a zmizel o kousek dál. "A je to!" zazubil jsem se.
Anonymní- Anonymní
hmm zaujímavé a sensei to je môj štíl boja spáliť niekohopousmial som sa a skúšal techniku
Anonymní- Anonymní
"Víš já radši zimu a sníh..." poškrábal jsem se nevinně ve vlasech. " Zkus se na to pořádně soustředit, párkrát to zkus, pak si dáme ten boj." pokýval jsem hlavou a očima pozoroval okolí.
Anonymní- Anonymní
po chvíli skúšania som povedal Dobre možeme ísť nato vstal som
pripravil si Kunaye a hodil ich po ňom
pripravil si Kunaye a hodil ich po ňom
Anonymní- Anonymní
Nic jsem nepoužil, jen se kunaiům vyhýbal. Naopak mezitím jsem začal skládat pečetě. "Iwa Nadare!" vykřikl jsem a pomocí elektřiny zasáhl skálu za ním, ze které se začali sesouvat balvany a kameny přímo na něj.
Anonymní- Anonymní
vyskočil vo sa otočil smerom k balvanom spravil som pečate a do každého balvunu strelil Katon Housenka no jutsu zničil ich potom som dopadol na zem rozbehol sa oproti súperovi urobil pečate Katon Goukakyuu no jutsu
Housenka no jutsu
Goukakyuu no jutsu
Housenka no jutsu
Goukakyuu no jutsu
Anonymní- Anonymní
"Ehmmmm... zapomněl jsem si doma opalovák!" zabručel jsem, ale moc času na klevetění jsem neměl, tak jsem se rozeběhl pryč. Dokázal jsme se vyhnout jen díky rychlosti. Asi nikdy bohu tenhle dar nesplatím! "Raiton: Kangekiha!" poskládal jsme pečetě a pustil na něj elektrický paprsek.
Anonymní- Anonymní
Kawarimi no jutsublesk trafil akurát do dreva ja som sa objavil na strome skočil som dole hodil po ňom 2 hviezdice ktoré ho netrafili ale dráti ktoré boli na nich priviazané neboli ani vidno takže bola nulová šanca že bi sa tomu vihol čakal som na výsledok
Anonymní- Anonymní
Sotva se mě lanka dotkla, sotva jsem je ucítil na kůži, věděl jsem. která bije. Rychlostí, kterou disponoval sám raikage jsem se dostal kousek vedle, bylo to těsné, hodně těsné! Na pažích jsem měl lehké otlačeniny drátů. "To nebylo špatné!" usmál jsem se. "Tak to začnu brát vážně! Hirasihin!" poskládal jsem pečetě a chytil jeho ruku. Skrz mé tělo projel náboj přímo do jeho těla.
Anonymní- Anonymní
ten náboj ma paralizoval ja som padol na zem a ostal tam nehybňe ležaťsakra!povedal som naštvane
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k němu a opřel ho o strom. "V pohodě..? No jo.. to bylo pro začátek asi trochu moc." pousmál jsem se omluvně. "Ale na druhou stranu je dobré vědět, jak se prohrává! Bojoval jsi dobře. Nebýt tak rychlý, tomu útoku se shurikeny bych se nevyhnul.. předpokládám, že jsi měl pak v záloze něco dalšího.. ne..?" sledoval jsem jej.
Anonymní- Anonymní
po chvíli paralíza prestala a ja som sa zdvihol zo zeme oprášil a povedla ano mal som v zálohe moje nove jutsu ale neka sa mi to nepodarilo lebo si tomu unikol a prehra sa znáša tažkopovedal som a pousmial sa
Anonymní- Anonymní
"Jistě... ale když se naučíš přijmout fakt, že nemusíš být nejlepší, pomůže ti to!" pousmál jsem se a vstal. "Poj´d sem, promluvíme si!" posadil jsem se k jezeru. "Co chceš vlastně v životě dokázat..?"
Anonymní- Anonymní
rozmýšlal soma povedal chcel by som aby všetci vedeli moje meno aby som bol najsilnejši a pozrel som sa na stromy
Anonymní- Anonymní
"Proč...? Chci říci, proč chceš zesílit..? Chceš někoho chránit, nebo něco ovládnout...?" zamyšleně jsem se díval na nebe.
Anonymní- Anonymní
Chcem chrániť svoju vesnicu a svoju káge ona je jediné načom my záležíodpovedal som
Anonymní- Anonymní
Pousmál jsem se. "To je správné... ty máš ke kage nějaký.. bližší vztah..?" položil jsem se do trávy a díval se na mraky.
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 15 z 19
Povolení tohoto fóra: