Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jezero v horách u Kumo

+2
Nawaki
Kin Yuki
6 posters

Strana 14 z 19 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next

Goto down

Jezero v horách u Kumo - Stránka 14 Empty Jezero v horách u Kumo

Příspěvek pro Kin Yuki Tue 12 Jul - 10:41

First topic message reminder :

Jezero v horách poblíž Kumo.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Jezero v horách u Kumo - Stránka 14 Plitvicka-jezera-1
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Jezero v horách u Kumo - Stránka 14 Empty Re: Jezero v horách u Kumo

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 18:25

Klony boli v plnom prude rozbehnuté no zastavyli sa ked všetci zmyzli,ostali stáť na mieste a obzerali sa na okolo neverili vlastným očiam vlastne ani ja.Ked sa za mnou zobrazil ten divný shinobi.Odskočil som od neho a pozrel sa pred seba.Bolo tam niekolko klonov.Hm to vyzerá velmi podozrivo ale usmial som sa a s chrbta som si vytiahol Fuuma shuriken ktorý som po nom hodil.(Fuuma shuriken kage fusha).Odstupil som ešte dalej a opať začal skladať pečate.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri 30 Sep - 18:29

Nukenin
Jezero v horách u Kumo - Stránka 14 Gothic-anime-boy-at-night
Znovu se jen pousmál a udělal pečeť jednou rukou. Fuuma shuriken rázem vybuchl a sním i stínový. Potom všechny klony dali ruky k sobě do znaku tygra a v kruhu se začal zvedat silný řezavý vítr. Čepele větru sekali všechno a všechny klony prostě jen mizeli v obláčku dýmu. Isas dostával taky pěkně zabrat, protože vítr ho prostě sekal po celém těle a proud se stále zvyšoval. Točil se do kola jako tornádo a zvedal se nahoru.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 18:51

Vietor ma mi začal sposobovať zranenia ksoked to takt pojde dalej dlho to nevydržím.Zbadal som velke tornádo aj vdaka utokom sa mi podarilo presnuť preč no mal som ako keby porezané oblečenie a časti tela chvílu som sa rozdýchaval."Hm vidno že shinobi si hodný no všetko len začína".Ukázal som usmev na tvári a zložil pečate"Raiton: Gian".Zrazu na neho vyletel obrovský výboj elektriny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri 30 Sep - 18:55

Nukenin
Vítr ustal a všichni se na něj znovu otočili. Když použil výboj elektřiny, znova se ani nepohnul a jen všichni zvedli jednu ruku a druhou udělali pečeť.
Jezero v horách u Kumo - Stránka 14 Kakuzu-raiton-gian-o
Z ruky každému vyletěl silný výboj elektřiny a spojil se do jednoho u toho pravého. Od něj už letěli paprsky blesků silné jako udělal jeho summon a úplně totožné . Bylo to fakt rychlé a drtivé. Kolem to jen sršelo. Oba výboje se setkali, ale ten jeho se s ním nemohl rovnat. Prostě ho jen prorazil a pokračoval dál na něj. Byl těsně před ním.
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 19:01

Blesk ma zasiahol a letel som pomerne velku dialku preč kde som dopadol na zem z ust mi vyšla krv a nehýbne som ostal na zemi ležať bol som stratený nedalo sa dakej nič robyť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri 30 Sep - 19:10

Nukenin
Jen se pousmál a jeho klony rázem zmizeli. Došel až k Isasovi a čupl si k němu."Víš...původně jsem sem měl jít pro toho kluka, ale ty si mě docela zaujal. Nevím čím to je. Nejsem obyčejný nukenin, hledám zábavu a nové dobrodružství a hlavně příležitosti. V tobě ji vidím a to si nemůžu nechat ujít. Šéf se sice asi bude zlobit, ale kdybych toho kluka vzal, přišel bych o tebe a to se nesmí stát. To by pak už nebyla zábava. Uneseme mu někoho ze sousedství. Teď můžeš být rád, že tě nezabiju." Kolem se zase ze vzduchu objevili ti shinobi a chlapce hodili vedle něj na zem. Oči měl celé uslzené. Ostatní zase začali mizet a on už chtěl jít taky, ale na chvíli se zastavil."Jéé...málem bych zapomněl. Ať máš ode mně taky nějakou tu památku." Vytáhl dva delší kunaie, než jsou normální a oba silně bodl do Isiasovi dlaně, až čepele projeli skrz a přišpendlili ho k zemi."Myslím, že toto si budeš pamatovat a památku budeš mít navždy." Potom z takovým děsivým výrazem a vítězným smíchem taky zmizel. Nezbylo po něm nic až na ty dvě dýky, kterými byl přibodnut Isas k zemi.
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 30 Sep - 19:31

Pribehol ku mne ten chlapec so slzamy v očiach a vyťahoval mi kunaie trvalo m uto dlho no nakoniec mi ich vybral. "Isas-kun si v pohode?" Prehovoril na mna.Ja osm sa postavil a s očiami zaliate hnevom som ho jednou rukou dvyhol do vzduchu a ako keby začal škrtiť.Uvedomil som si čo robým a pustil som chlapca na zem."Vypadni a už sa tu nikdy neukazuj nelez mi na oči v živote!!!!".Prehovoril som silným hlasom,chlapec sa od strachu a kašlania rozbehol preč."Pozrel som sa na kunaie na zemi a schoval si ich do kapsy,potom som vybral lekarničku a vybral obvazy ktoré som si obtočil okolo ruk.Taká dlha doba a nič sa nezmenilo stále tá istá basen do okolo.Zatal som pesť na ktorej bol obvaz a ten začal vlhnuť krvou.S vražedným a nahnevaným výrazom som sa rozbehol preč kedze som vedel čo sa koná a konečne to bolo tu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 14:55

Fénix preletel bránou a došiel až ku jazeru kde som z neho zoskočil"dakujem ti pekne no ako som povedal ešte ťa budem potrebovať".
Povedal som mu a on zmizol sadol som si na zem a pozeral sa na slnko ah takto som sa o nu bál a ona je v poriadku no nevadí hlavne že je.
Usmial som sa a lahol som si na zem kde som si podoprel hlavu rukami aby som sledoval slnko opať mysliac na Rin.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 15 Oct - 20:47

Stratil sa aj posledný klon a ja som pocítil velku unavu.
"Hm takže to zvládol no nečakal som to ale dokázal to pekné že by naozaj shinobi boli čoraz lepší než mi"
No ten pocit unavy a straty energie bola hrozná až tak vemi že som ani neudržal klon v kacelarií ktorý musel zmimnuť.
Začal som ťahšie dýchať ah už nikdy nebude dávať taketo ulohy ničí to ich aj mna i ked ....
Zavrel som oči a počuval šup vetra pomali som zaspával a nič ine ma netrápilo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:48

"hmm prišiel som sem najrýchlejšie jak som mohol ked som sa dopočul že ste tu "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 15:59

Celí den som prespal bol som zo včerajška moc vyčerpaný ani ma neštvalo že spím na zemi ked ma vyrušil nejaký hlas.
Zodvihol som sa prešiel si po očiach a pozrel na dotyčnu osobu"aha tak to si ty no prečo si tak letel"
Opýtal som sa ho a začal som sa naťahovať nemal som ani pojem kolko je hodín.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:01

hmm nadechol soms a "chceli ste ma vyskušat" ..hmm dufam že nato nezabudol Very Happy "no a som nedočklavý" .. Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:12

Odkašlal som si a postavil som sa"každy sme netrpezlivý no musíš s s tým naučiť žiť či už chceš alebo ne"
Poškrabal som sa na hlave"aha tvoja skuška no len mna teraz nič nenapadá"ah to je den človek sa zobudí a hned aby niečo vymýšlal.
"Ešte popremýšlam zatial sa mi predstav niečo mi o sebe povec a je "povedal som a popritom som si zývol.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:19

hmm nečo o sebe povedať ? hmm co by som som mu mal povedať?? no dobre teda ... "som z malej rodiny klanu Kauto , moj otec je na duchodu a mama take , moj bratr odišiel z nasej vesnice pred 3 rokmi a odvtedy som o nom nepočul , mam element Raiton a take použivam ninjustu spojene s vyvalavanim havranov , moj Kekken Gennkai je promena meče , hmm mam aj svoje vlstný zechniky ktoré som zkonbinoval y pomocov klonu a Fumma shurikenu , trenujem každý den a lorave sa učim techniku Raiton : Chibachi ale tu ted nebudu moct použivat nebo sen jen genin ,,hmm a mam rad vtipy Very Happy"

Moje meno je Ishimaru Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:47

Ako sa mi spovedal mal som podoprenu hlavu a zýval som.
"Hm velmi zaujmavé no nič máš svoje ciele a si jedinečný od ostatných"
"Tak teraz by si chcel skušku čo len mna moc nič nenapadá ah vybral si si zlu chvílu.podoprel som si hlavu a premýšlal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 16:55

jaky lahostajný xD presne jako ja když mam upratovať xD ... "hmm no teda ked budete vedeť tak dajte mi vedeť ja počkám nebudu tlačit " usmal som sa

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 17:09

"Hm tak fajn stretneme sa na tréningovych priestoroch o 10minut"
Dalej som nič nevravel ešte som zývol postavil som sa oprášil a odchádzal som preč.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 16 Oct - 17:11

"jasne " (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Mon 24 Oct - 15:10

Pomalé pohyby jsem pomalu zrychlovala. Cvičila jsem se v Taijutsu.
Pokaždé, když jsem bouchla do dřevěného sloupu, ozvalo se tiché zapraskání.
Kuroi Kaminari. Dlaně mne už od nepřestávajícího cvičení začínaly mírně svrbět, ale spíše než kdyby mi to vadilo, mi to vyhovovalo.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 363

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Wed 26 Oct - 9:15

Vyčerpaná jsem se zády opřela o strom a klesla na zem.
Rozzářenýma očima, spokojená sama se sebou jsem sledovala nebe. Zakláněla jsem hlavu, ten pohled na mraky se mi tak zamlouval. Koneckonců byla jsem hrdá kunoiochi z Oblačné vesnice.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Sat 29 Oct - 14:44

Líně jsem se postavila a vydala jsem se pryč. Už jsem odpočívala až příliš.

(Přesun)
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 10 Dec - 13:45

Nukeniny jsme s bráškou úspěšně zneškodnily, no všiml jsem si vzkazu od Raikageho, který mi přinesl posel. Přečetl jsem si ho a nepatrně se zamračil, pak se jen ušklíbnul.
"Sho? Bráško, budu muset jít dělat Raikagemu doprovod mimo vesnici. Takže se uvidíme později, dávej na sebe pozor, a třeba se jednou vypracuješ tam kam já" Zašklebil jsem se na něj, zarazil ruce do kapes a během pár minut zmizel z jezera, směřoval jsem k bráně.
(Přesun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 17:15

prišiel skvôr ako učitel lebo bežal a čaká naňho

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 17:22

Šel jsem pomalu. Já jsem nikdy nikam nepospíchal, ani teď ne. Rozhlížel jsem se kolem. Jedno z nejkrásnějších míst v celé vesnici!
"Krásný klid!" nadechl jsem se čerstvého vzduchu a položil batoh s věcmi pod jeden strom. "Takže... začneme... akademii a její jutsu máš už předpokládám za sebou." kývl jsem hlavou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Dec - 17:27

Ano jutsu s akadémie už viem a dalšie 3 techniky s katonu odpovedal som a pozeral sa okolo seba a pozeral na tú krásnu krajinu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 19 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: