Ulice Kumo
+9
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Ayame Takahashi
Raidon
Nawaki
Kin Yuki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
bijuu
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 1 z 28
Strana 1 z 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Re: Ulice Kumo
Přišel jsem před bránu Kumo a čekal na Akata s Kazuyou aby jsme se mohli vydat na misi....
Anonymní- Anonymní
Nedame to ve dvou Kazuyo??Nema cenu cekat treba nas dozenou o ty na to??
Anonymní- Anonymní
Od kancelare Raikageho jsem zabehl do kvetinarstvi na ulici v kumo...
Dobrý den chtel bych koupit vse co tu mate.....
Dobrý den chtel bych koupit vse co tu mate.....
Anonymní- Anonymní
Vše co tu máme?To snad ne?A kdo to zaplatí?Víte kolik toho je?Navíc je tu mnoho lidí kteří si chcou též koupit květiny vy sobče!
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do tesařství a vidím plno krásných soch.Zašel jsem za tesařem a zeptal jsem se: dobrý den tesaři nemáš náhodou na skladě nějakou fontánu na svatbu?
Anonymní- Anonymní
Starý pán vyšel.
Fontány fontány počkej chvylu.
Chvýli se díval.
Co že si chtěl?
Fontány fontány počkej chvylu.
Chvýli se díval.
Co že si chtěl?
Anonymní- Anonymní
Tak fontánu no nějaké tu mám.
Došli jsme k fontánám.
CO že si vlastně chtěl?
Došli jsme k fontánám.
CO že si vlastně chtěl?
Anonymní- Anonymní
V Kvetinarstvi:
Omlouvam se pane a je mi jasne ze to pro vas musi byt sok takovato zakazka. Avsak neni casu na zbyt a ve vesnici se bude poradat obrovska svatba a proto potrebuji vsechny kvetiny. Vse zaplati Raikage-sama. A pokud by jste mel problem s doplnenim zbozi rad vam pomohu donest nove zbozi z jine vesnice...
Omlouvam se pane a je mi jasne ze to pro vas musi byt sok takovato zakazka. Avsak neni casu na zbyt a ve vesnici se bude poradat obrovska svatba a proto potrebuji vsechny kvetiny. Vse zaplati Raikage-sama. A pokud by jste mel problem s doplnenim zbozi rad vam pomohu donest nove zbozi z jine vesnice...
Anonymní- Anonymní
Kazuya:
Oh dobrý den holuby a jaké,čené,barevné nebo bíle?
Mirhenke:
Pardon pardon jsem přeci jen pán v nějakém věku.No fontán máme dost ,ale musíte si vybrat!
Oh dobrý den holuby a jaké,čené,barevné nebo bíle?
Mirhenke:
Pardon pardon jsem přeci jen pán v nějakém věku.No fontán máme dost ,ale musíte si vybrat!
Anonymní- Anonymní
Takze...já bych si vybral...(rozhlíží se kolem)TU!Ukázal jsem na tu fontánu uprostřed.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 28 • 1, 2, 3 ... 14 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 1 z 28
Povolení tohoto fóra: