Jezero v horách u Kumo
+2
Nawaki
Kin Yuki
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 16 z 19
Strana 16 z 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Jezero v horách u Kumo
First topic message reminder :
Jezero v horách poblíž Kumo.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re: Jezero v horách u Kumo
Je velmi milá a je je jediná koho poznám a proste bez nej by bolo v mojej vesnici oničomodpovedal som s úsmevom
Anonymní- Anonymní
"Aha... to jsem je fajn ne! Je důležité mít vznešený sen.. a tohle je vznešený... doufám!" zazubil jsem se. "Pak se snaž zesílit kvůli ní!" pokýval jsem hlavou.
Anonymní- Anonymní
zasmál sem se a obijmul Sho Aj kvôli vám by som obetoval život Sensei povedal som a usmial sa ano ráno vychadzajuce slnko
Anonymní- Anonymní
Zazubil jsem se. "To snad nebude nutné!" zazubil jsem se znovu. "Pokusím se tě naučit co možná nejvíc to půjde, abys mi před tou Kage neudělal ostudu! A kdo to vůbec je..?"
Anonymní- Anonymní
prepačte nechal som sa trochu uniesť Ayame Takahashi sa volá a vi máte aky cielspítla som sa ho
Anonymní- Anonymní
"Tak tu bych chtěl někdy poznat." pousmál jsem se. "Já...? Já hodlám být Raikage!" zazubil jsem se. "Nebo v tom aspoň doufám! Chci naši vesnici chránit, uznávám nynějšího raikageho, je to vzor a já bych chtěl být jednou tak užitečný, jako on." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
tak dúfam že ti to víde čo budeme teraz robiťpousmial som sa tiež a spital som sa ho
Anonymní- Anonymní
"No.. to já doufám taky!" pokýval jsem hlavou. "Kolik ohnivých technik umíš..?" otočil jsem na něj pohled a čekal na jeho odpověď.
Anonymní- Anonymní
"Co to je za techniku..?" optal jsem se. "A co chakra, jak jsi na tom s ní... kolik myslíš, že vydržíš..?" následovala další otázka.
Anonymní- Anonymní
ukážem vám ju a neviem svoje limity zameral som sa na strom a Katon Ryuuka no jutsu
Anonymní- Anonymní
"Máš pravdu.. to bych asi nerozdejchal!" zazubil jsem se. "Co trefa na cíl...? Kolik trefíš z deseti..?" vstal jsem a došel k němu, podal mu deset kunaiů a ukázal na blízký strom. Došel jsem k němu a udělal na něm kolečko.
Anonymní- Anonymní
Hai vybral som kunay a bola to premňa hračka pretože som to už trénoval hodil som presne do stredu až na ten posledný ktory som trafil trichu mimo
sakrapovedal som a hodil som znovu bolo ho tažké trafiť pretože bol dosť daleko no na druhý krát sa mi to podarilo
sakrapovedal som a hodil som znovu bolo ho tažké trafiť pretože bol dosť daleko no na druhý krát sa mi to podarilo
Anonymní- Anonymní
" Fajn, tak to by šlo... a co ten boj s drátky..? Umíš to používat dobře...?" pousmál jsem se a šel si kunaie zase vytrhat.
Anonymní- Anonymní
"Jo, jen se ptám.." pousmál jsem se. "Řekni mi, jak je možné, že o své rodině nic nevíš...?" zastrkal jsem kunaie do brašničky a zase se k němu vrátil s rukama v kapsách.
Anonymní- Anonymní
Moji rodičia asi nežijú ja som z detského domova akurát viem že ma tma doniesol neaký ninja ktorý ma našiel povedal som smutne
Anonymní- Anonymní
"Aha... omlouvám se, nechtěl jsem, abys na to musel myslet.." rozpačitě jsem se poškrábal ve vlasech. Nevěděl jsem, jak to zažehnat.
Anonymní- Anonymní
V pohode to je minulosť ja sa riadím budúcnosťou a vy máte kde rodinu ? spítal som sa ho
Anonymní- Anonymní
"To je dobře!" pousmál jsem se. "Já..? Bydlím s bratrem, rodiče bydlí na okraji Kumo, ale protože se táta s bráchou pohádal, tak se moc nevídáme." pousmál jsem se nostalgicky.
Anonymní- Anonymní
Te mi je lúto mali by ste to urovnať je lepšie mať oca ako ho nemať vobec ked umrie tak si budeš vyčitať do konca života povedal som smutno
Anonymní- Anonymní
"Já vím.. snažím se rodinu zase udobřit, mám tátu moc rád, stejně jako mamku a vím, že se trápí.. ale můj bratr i otec jsou dva tvrdohlaví zmetci!" povzdechl jsem si. "Ale neboj! Až Toshiho porazím, půjde za tátou a promluví si.. slíbil mi to!" zazubil jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Hmmmm asi ne, já neplánuju, žiju okamžikem." pousmál jsem se. "Nějak bylo, nějak bude... čas všechno odhalý." pokrčil jsem rameny.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 16 z 19
Povolení tohoto fóra: