Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treningová místnost.

4 posters

Strana 14 z 26 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next

Goto down

Treningová místnost. - Stránka 14 Empty Treningová místnost.

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:58

First topic message reminder :

akademie-chuunin.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Treningová místnost. - Stránka 14 Empty Re: Treningová místnost.

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 15:02

"ja nehovorím že všetko viem ale len hovorím že nemá ma poučovať ten čo je vždy urazený" už som bol rozzúrený moje telo to robilo samo a zrazu som pustil katanu aj kosť a začal robiť pečate ako som ich dorobil a zobral si katanu katanu tak zo zeme začali vyvierať špicaté kosti a pokryli celú miestnosť "Tak poď" zakričal som na neho a stratil som sa v kostiach a zrazu som sa objavil vedľa neho a sekol som smerom na neho

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 15:17

Hm nerozoná ani medzi urazenosťou a vážnostou to som mal na koho natrafiť"Na čo by som mal na teba utočiť ked to nemá význam".V tom sa zobrazil za mnou použil som bleskovu rychosť a opať bol za ním.Opať ho jemne buchol po hlave."Fajn tvoja skuška týmto končí".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 15:20

"Bojíš sa čo?" usmial sa a opäť zmizol a objavil sa ako časť kosti za ním "Túto techniku nejde prekonať môžem sa objaviť kde chcem a ako rýchlo chcem" a priložil tu katanu k jeho hrdlu ale mal okolo nej stále vodu takže nie veľmi blízko aby ho to nerozsekalo

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 15:23

Kedže stále nenehal toho a už som bol dosť vytočený zobrazil sa mi za chrbzom nio medzi tým som vytvoril pečať a použil svoje najslinejšie jutsu."Takže si stále myslíš že som lepší než ja" chytil som ho za bok"Hiraishin-Létající bůh blesku".Po tomto jutsu bolo nemožné sa hybať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 16 Aug - 15:59

Nevedel som čo sa stane."Hm si dobrí shinobi a raz budeš mať svoj tým no zatial džana".A v tom som zmyzol preč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 17 Aug - 16:47

Došla jsem na plac tréninkového cvičiště. Stoupla jsem si k vodě a chvíli na ni koukala. Suiton.. Řekla jsem a sepjala ruce ve speciální pečeť - pstruha.
Spoiler:
Zavřela jsem oči a nadechla se. Same no gurippu!! Zakřičela jsem a prudce roztáhla ruce. Voda se začala vířit. Najednou z ní vystřelil obrovský žralok a letěl přímo na obrovský strom, který sevřel v čelistech. Ten se roztříštil a zbyly z něj třísky. Já jsem však únavou spadla na zem a omdlela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 17 Aug - 17:24

Prišiel som na bojisko tss nič ma nemože zastaviť dal som ruky do znamenia."Kage bushin no ju".V to msom zbadal nejaké dievča ležať uvody pristupil som k nej a jemne do nej rukou buchol no ostala ležať."No ešte toto".Zohol som sa a zobral ju do ruk kedže som ešte nebol fit tak som kráčal pomali smerom do nemocnice.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 9:14

Prišiel som na tréningovu časť ruky a nohy som mal už celkom v poriadku no hrud stále nie kedže včera schytala tolko rán dokonca stále ju mám holu kedže zo včera to zo mna vyzliekla a ja som si to nezobral spať no za žiadnych okolnosti ma ani nenapadlo vracať sa spať.Kupil by som si vlasté šaty lenže nemal som peniaze čo bolo dosť ubohé.Nechcel som si namáhať hrud takže som sa rozhodol pre techniku kde použijem len ruky spravil som pečate nabol pasťa a začal potlačovať bleskový element do ruk pozrel som sa na ruky bolo to hustejšie než prví krát a žiarila s toho viac elektrina."Výborne ale to nestačí".Začal som viac energie no v tom sa technika zrušila znova už to skoro bolo takto som to spravil ešte 4krát."No ták pome".Opať som spravil pečate n v tom ma rozbolela strašne hlava až tak že som sa položil na kolená držal som si ju od bolesti.Otvoril som oči a videl osm na zemi krv.A toto je zase čo čo sa to somonu deje.Hladal som odkail mi teče krv chytil som nom nič usta nič zrazu som si pretrel po očiach a to z očí mi tiekla krv.Pppreboha čo sa to deje žeby ešte zo včera niečo nié pozrel som sa pred seba a Kumokagure bola celá čierna a oapť som počul hlasy čo to je neni možné už dosť prosím.V tom tmavosť zmizla aj hlasy no ja oms ostal ležať na zemi s krvavími očami a mierne som sa triasol na zemi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:33

Konečne som sa postavil no ked som sa pozeral pred seba stále som mal krvavé oči a videl som ako keby hmlu nevedel som o čo ide no pomali som sa bral preč zdalo sa mi ako keby am niekdo preklial.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 15:01

Vběhla jsem do cvičiště a vyskočila do vzduchu, odrazila jsem se chakrou, takže jsem skočila daleko a vysoko. Ve vzduchu jsem začala extrémnně soustředit chakru.
Začala jsem se točit a kolem mě se pomalu vytvářela jakási třpytící se vodní vrtule.
Tyhle experimenty se suitonem mě strašně bavily. Jako vodní piruleta jsem svištěla vzduchem. Když jsem dopadla do vody, plavala jsem se zadrženým dechem. Vyplavala jsem na hladinu a nadechla se. Z vody jsem se "vystřelila" pomocí chakry a soustředila ji do nohou, abych stála na hladině. Byla jsem celá mokrá, ale nehodlala jsem přestat. Zavřela jsem oči a začala se soustředit. Sepjala jsem ruce v pečeť pstruha a vykřikla : Suiton... Zhluboka jsem se nadechla a vydechla. Same no Gurippu!!
Voda přede mnou se opět začla vířit, v tu ránu z ní vyletěl obrovský žralok z vody.
Nechala jsem ho dopadnout zpět do vody a on se rozplynul. Začala jsem hodně rychle dýchat, ale už jsem neomdlela. Pomalu jsem vyšla z vody, sedla si na břech a v ruce žmoulala lahvičku vody.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 9:39

Vstal som zo zeme a odišiel si pre odmenu k Raikage-sama
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 10:59

Prišiel som na tréningovu časť.Jemne som sa rozcvičil aby som to zase neprehnal.Potom som sa postavyil a začal som skladať pečate.saru,tora,tatsu,tori,ushi,uma,tora,tatsu,tori,ushi,saru,tora,uma,tatsu,tori,hitsushi,uma,ne,tora,tastu,inu,uma,ushi,tora!!.Spojil som ruky a položil ich na zem.V zemi sa vytvorila trhlina vačšia a cítil som ako mi rukami prebieha raiton do zeme no aj tak sa nič nedialo.Takto osm to skusil ešte pár-krát a na cvhílu si oddychol kedže som sa nechcel totálne vyčerpať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 9:30

Zvitky ktoré som zobrala z tajnej miestnosti ktorá sa nachádza v sídle klanu Hiashi som sa dokázala naučiť.Trošku som sa rozcvičila a posadila som sa na lavičku.

"Dnes je ale krásny den mala by som zájsť za Raikage-sama"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 25 Aug - 17:49

(Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 16:30

Dorazil som na tréningove pole obzeral som sa či tu niekdo je a hladal miesto kde by som mal sukromie napokon som našiel dosť velký strom takže som podišiel k nemu a sadol som si.
Vytiahol som svitok a začal ho skumať nevyzeralo to ako nejaký problém no pár dní mi to určite potrvá.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 16:41

Po chvíli som sa postavil a spavil som zmanemie ruk a potom som si opať sadol na svoje miesto.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 16:53

"pribehla" som na miesto, teda sedela som an chrbte ohromného jashinistického vlka ktorý bol veľký ako taký malý medveď.. vyčuchal ho, pre to som vedela kde sa Isas nachádza no len som z neho "opatrne" zliezla a išla som jeho smerom.. si mŕtvy.. zamumlala som naštvane po čom celé moje telo začalo horieť bielym plameňom,,

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 16:56

Pozeral som sa pred seba kedže bola dosť dalej musel som zaostriť kvoli svojím očiam nakoniec som videl nejasne ale dalo sa jej videť do tváre.
"Takže opať sa stretávame démon z Kumokagure čo odomna chceš"
Medzi tým som si schoval svitok do vačku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 16:58

To čo som nestihla dokončiť vtedy.. zamumlala som po čom som len zložila jednoduchú pečať.. predo mnou sa začalo vytvárať také nejaké divné stvorenie.. nakoniec to vyzeralo ako obrovský had ktorý horel bielym plameňom.. len som nastavila ruku na Isasa a ten obrovský had (veľký ako Anakonda. .Very Happy z toho filmu xD) sa po ňom rozletel..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 17:00

Medzi tým čo hovorila som sa postavil oprášil a pozeral sa na nu potom sa po mne rozbehla nejaká obluda tak som sa je jvyhol a ona narazila do kamena.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 17:02

Ten had cez kameň iba prešiel.. stočil sa a znova začal Isasa naháňať.. všetko čoho sa dotkol začal ohorieť bielym plameňom ktorý sa nedá uhasiť.. a ani nijak zadusiť či podobne.. ja som sa na to len pozerala.. vedela som že sa tomu nebude vyhýbať večne..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 17:04

Ked som bol od hada dosť daleko chytil som kunai a hodil som po nom chcel som vedeť aká bude reakcia.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kin Yuki Tue 30 Aug - 17:04

Pomalu jsem došla na místo.
"Atsu-chan přestaň." odvětila jsem prostě.
"Potřebovala bych od tebe něco mnohem důležitějšího. Něco, co může udělat jen člověk, kterému plně věřím. A budeš na to možná potřebovat chakru spíš než na jeho vraždu." chovala jsem se, jako kdyby tam ani nebyl.
Kin Yuki
Kin Yuki
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 2208

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Yuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 17:09

Prišla som sem.. len z jedného dôvodu.. začala som keď prišla Rin.. Kunai cez hada jednoducho prešiel no tiež sa od tých plameňov chytil.. chcela som ťa vidieť.. chcela som ťa vidieť takú ako si ťa pamätám.. s úsmevom .. úprimným.. aj keď niekedy unaveným.. ale tento hajzl to všetko pos.al !! hundrala som si pre seba a v druhej ruke sa mi začal tvoriť ďalší takýto had..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 17:16

Stál som od nich daleko a zaostroval na nich pohlad.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 26 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: