Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 20 z 26
Strana 20 z 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Re: Treningová místnost.
"Tak vtom případě slečinko ti zakážu trénovat uplně co ty na to?"podíval jsem se na ni pokrčil rameny a usmál jsem se.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
"Ty..." přimhouřila jsem oči a ukázala přímo na něj.
"Jsi jen o rok starší než já."
"Jsi jen o rok starší než já."
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
"Ale pořád jsem hlava klanu takže měj respect."Ted jsem se na ni podíval vážným pohledem.
Shinobi
Svěsila jsem ruku, kterou jsem na něj ukazovala a sklopila pohled.
Když jsem ho zase zvedla k němu, můj výraz se podobal spíše smutnému štěněti než člověku. To jsem ještě skvěle uměla. Sledovala jsem ho psím pohledem a sem tam, abych iluzi roztomilosti dotáhla k cíli, jsem zamrkala.
Když jsem ho zase zvedla k němu, můj výraz se podobal spíše smutnému štěněti než člověku. To jsem ještě skvěle uměla. Sledovala jsem ho psím pohledem a sem tam, abych iluzi roztomilosti dotáhla k cíli, jsem zamrkala.
Rin Kagayaki- Jounin
"To ti nepomůže tenhle pohled na mě platil dokud jsi mi neřekla že chceš být kunoichi ted už to na mě neplatí výtej ve světě shinobi sestři."usmál jsem se na ni a v hlavě sem si říkal.Chudák holka bude to mít těžký ale jestli chci aby byla silná musím se kní takhle chovat ikdyž mi to není příjemné.
Shinobi
"Kuchiyose no Jutsu!" pohodila jsem vlasy a z dýmu před ním vystoupil Hypogrif.
Trhl hlavou, drápy zabořil do hlíny a pak se otočil na mě. Vyskočila jsem mu na hřbet a věnovala bratříčkovi zvláštní pohled.
"Vítej v mém světě." odvětila jsem.
Trhl hlavou, drápy zabořil do hlíny a pak se otočil na mě. Vyskočila jsem mu na hřbet a věnovala bratříčkovi zvláštní pohled.
"Vítej v mém světě." odvětila jsem.
Rin Kagayaki- Jounin
"Slez z něj odvolej ho a stoupni si tady vedle mě než nám řekne sensei co dělat.Nauč se mít úctu."to byli poslední slova která jsem řekl a potom jsem se podíval jinam.
Shinobi
Slezla jsem, opřela jsem se o jeho hřbet, ale neodvolávala jsem ho.
"Čekám." dodala jsem mírně uraženě.
"Čekám." dodala jsem mírně uraženě.
Rin Kagayaki- Jounin
Stále jsem se díval jinam."Sice k tomu zvířeti úctu mám ale okamžitě ho odvolej ted tady nemá co dělat."
Shinobi
Hypogrif přešel k němu a jemně ho šťouchl zobákem do zad. Jen velice jemně. Když zjistil, že vše je tak, jak má, chytl ho za límec košile a zkusil kousek zvednout. Já jsem se zatím velmi bavila.
Rin Kagayaki- Jounin
Ah rodine problémi možno nebolo dobre dávať do jedneho týmu brata a sestru no nič.
"Treíng ešte neskončil no dajme si na chvílu pauzu"mavol som na neho rukou.Sadol som si na zem vybral obvaz a obviazal si ruku poriadne zatiahol aby to nekrvácalo.
Podišel som k tým dvom"takže ste len vstupili do týmu a už to začina vrieť Sora ty take hluposti sestre nehovor o zakazovani tréningu a podobne a ty slečna nechápem na čo si privolal toho Hipogrifa chcela si sa predvieť ukázať sa pred bratom?"
"Zvieratá by sa mali využívať len ked je to nutné a nie na okrasu"Povedal som tvrdo.
"Takže vašou ulohou bude teraz tréning jeden na jedna ide mi o to že chcem vedeť kdo z vás dvoch má vačšiu silu a vie používať hlavu"
"Treíng ešte neskončil no dajme si na chvílu pauzu"mavol som na neho rukou.Sadol som si na zem vybral obvaz a obviazal si ruku poriadne zatiahol aby to nekrvácalo.
Podišel som k tým dvom"takže ste len vstupili do týmu a už to začina vrieť Sora ty take hluposti sestre nehovor o zakazovani tréningu a podobne a ty slečna nechápem na čo si privolal toho Hipogrifa chcela si sa predvieť ukázať sa pred bratom?"
"Zvieratá by sa mali využívať len ked je to nutné a nie na okrasu"Povedal som tvrdo.
"Takže vašou ulohou bude teraz tréning jeden na jedna ide mi o to že chcem vedeť kdo z vás dvoch má vačšiu silu a vie používať hlavu"
Anonymní- Anonymní
Když se mKdyž se mě dotkl rychlím pohybem jsem se dostal na něj.A něco mu řekl do ucha tak aby to nešlo slyšet.Zvíře se během chvíle uklidnilo a poslouchalo mě."Říkal jsem ti snad něco o úctě ikaros nebo ne?"Potom jsem se podíval na hypogrifa a řekl"Odejdi"zvíře se podemnou rozplinulo a zmizelo pryč."Tak a teď budem čekat."
Shinobi
"Se vší uctou sensei nepleťte se do věcí našeho klanu."Potom jsem namířil na cvičiště a otočil se na ikakos."Na co čekáš sensei nám něco řekl."usmál jsem se a pokračoval.
Shinobi
Samozřejmě, že Hypogrif zmizel, nicméně během minuty se objevil za mnou sám od sebe.
Nenávistně jsem přimhouřila oči.
Jak si vůbec dovoluje odvolávat mé zvíře?
"Dobrý den sensei." otočila jsem se na něj.
"Nechtěla jsem se ukázat před bratrem. Ale s vámi jsem chtěla mluvit o svém Kuchiyose a předvést vám názornou ukázku. To proto, že bych ráda zkusila sladit svůj styl boje s jeho." kývla jsem k Hypogrifovi.
"A to jak jistě víte bez jeho přítomnosti při tréninku nepůjde."
(Společný trénink se odkládá, bratříček musí na chvíli jít)
Nenávistně jsem přimhouřila oči.
Jak si vůbec dovoluje odvolávat mé zvíře?
"Dobrý den sensei." otočila jsem se na něj.
"Nechtěla jsem se ukázat před bratrem. Ale s vámi jsem chtěla mluvit o svém Kuchiyose a předvést vám názornou ukázku. To proto, že bych ráda zkusila sladit svůj styl boje s jeho." kývla jsem k Hypogrifovi.
"A to jak jistě víte bez jeho přítomnosti při tréninku nepůjde."
(Společný trénink se odkládá, bratříček musí na chvíli jít)
Rin Kagayaki- Jounin
Ah to zas budu problémi bachol som si rukou do čela.
"Tak to ti potom gratulujem ale zase nevime ako to máte v tych vašich legendách alebo bolo velmi hlupe skočiť len tak sama mohla si si ublížiť".
"Viem poslal som ťa ja hladať samu hipogrifa ale nemyslel som si že to bude takýmto sposobom"
"A pred tým než sa chceš učiť konbinované techniky zo zvieraťom musíš mu porozumeť a spriateliť sa s ním"
"A vyzerá to že ešte nieste moc veklý priatelia ked počuva tvojho brata pretože tento je len tvoj a nikdo nema právo ti do neho zasahovať"
"Tak dobre privolaj ho spať"povedal som a nu.
"Tak to ti potom gratulujem ale zase nevime ako to máte v tych vašich legendách alebo bolo velmi hlupe skočiť len tak sama mohla si si ublížiť".
"Viem poslal som ťa ja hladať samu hipogrifa ale nemyslel som si že to bude takýmto sposobom"
"A pred tým než sa chceš učiť konbinované techniky zo zvieraťom musíš mu porozumeť a spriateliť sa s ním"
"A vyzerá to že ešte nieste moc veklý priatelia ked počuva tvojho brata pretože tento je len tvoj a nikdo nema právo ti do neho zasahovať"
"Tak dobre privolaj ho spať"povedal som a nu.
Anonymní- Anonymní
"Jako hlava klanu znám pár příkazů které mi dovolují ovládat všechna zvířata z našich legend.Sestra se ty příkazi také naučí ale až příjde správný čas a ten jak je vydnu ještě nepřišel.a stím aby se učila bojovat nesouhlasím navrhuji aby se napřed zlepšila sama jelikož tento hypogrif je už ted mnohem silnější jak ona ale je to na vás sensei.Já jsem připraven na trénink takže můžeme začít kdykoli řeknete."potom jsem jenom čekal co se bude dít dál."A ještě chci říct že stím že tam neměla jít sama plně souhlasím a viním za to i vás že ste ji poslala tahle klanová legenda se může zkoušet jen pokud osoba dosáhla věku 15 let a má svolení hlavy klanu."
Shinobi
Ah ešte sme tu všetci len 5 minut a mna už bolí hlava.
"Išlo o to že som len chcel aby si so svojim zvieraťom porozumera nič viac nič menej"
"Takže vaš tréning je jednoduchý teraz sa postavíte proti sebe ale nie ako brat a sestra ale ako pritvníci na život a na smrť"
"Chem videť vaše schopnosti a nezabudajte aj to čo máte v hlave"
Odošiel som ku stormu kde som sa oprel a zadíval sa na nich.
"Aha a aby som nezabudol ten kdo vyhrá ho dnes pozývam na večeru a ten druhý bude bez a bude trénovať až dokial sa mu nohy nepodlomia"
"Tak nechcem videť žiadne obete pre druhého lebo pametajte ja to budem vedeť tak nejake otázky? Nie super možete začať"
"Išlo o to že som len chcel aby si so svojim zvieraťom porozumera nič viac nič menej"
"Takže vaš tréning je jednoduchý teraz sa postavíte proti sebe ale nie ako brat a sestra ale ako pritvníci na život a na smrť"
"Chem videť vaše schopnosti a nezabudajte aj to čo máte v hlave"
Odošiel som ku stormu kde som sa oprel a zadíval sa na nich.
"Aha a aby som nezabudol ten kdo vyhrá ho dnes pozývam na večeru a ten druhý bude bez a bude trénovať až dokial sa mu nohy nepodlomia"
"Tak nechcem videť žiadne obete pre druhého lebo pametajte ja to budem vedeť tak nejake otázky? Nie super možete začať"
Anonymní- Anonymní
Přikrčila jsem se.
A pro tohle nemám ráda lidi... Stačí menší změna a to, že se stanete konkurenty... A všechna láska se vytratí. Za tohle bratříčku, za tu nedůvěru, máš u mě pár bodů dolů.
Vytáhla jsem jeden z kunaiů a čekala na bratrův první tah.
A pro tohle nemám ráda lidi... Stačí menší změna a to, že se stanete konkurenty... A všechna láska se vytratí. Za tohle bratříčku, za tu nedůvěru, máš u mě pár bodů dolů.
Vytáhla jsem jeden z kunaiů a čekala na bratrův první tah.
Rin Kagayaki- Jounin
Podíval jsem se na ni a vytasil jsem katanu."Vážně tohle chceš jestli začneme nebudu tě moct šetřit vzdej to už teď prosím nechci ti ublížit."řekl jsem a usmál jsem se.
Shinobi
Prudce jsem zavrtěla hlavou.
"Ne, nechceš mi ublížit. Ale sám jsi mi řekl, že jako kunoichi musím snést víc věcí než tvůj strach." cítila jsem, jak mi proudí tělem Černý blesk.
"Ne, nechceš mi ublížit. Ale sám jsi mi řekl, že jako kunoichi musím snést víc věcí než tvůj strach." cítila jsem, jak mi proudí tělem Černý blesk.
Rin Kagayaki- Jounin
"Dobrá"usmál jsem se.Třeba něco z toho co jsem jí řekl pochopila.Potom jsem se rozběhl s katanou přímo proti ní."Raisoukai"Sít lettěla obrovskou rychlostí na ni já si za zády připravil další pečeť.
Shinobi
Síť? Máme podobné myšlenky...
Dala jsem dlaně rychle k sobě.
"Kuroi Kaminari: Tatchi!" vypadalo to, že se nic nestalo. Svěsila jsem dlaně kolem těla a přivřela oči. Soustředila jsem se. Kolem mého těla se vytvořila neuvěřitelně jemná, téměř neviditelná, blesková síť z Černého blesku. Jakmile se kolem mne obmotala ta jeho, techniky se navzájem vyrušily.
Dala jsem dlaně rychle k sobě.
"Kuroi Kaminari: Tatchi!" vypadalo to, že se nic nestalo. Svěsila jsem dlaně kolem těla a přivřela oči. Soustředila jsem se. Kolem mého těla se vytvořila neuvěřitelně jemná, téměř neviditelná, blesková síť z Černého blesku. Jakmile se kolem mne obmotala ta jeho, techniky se navzájem vyrušily.
Rin Kagayaki- Jounin
"Hmm docela dobré.Raiken"Potom jsem si ještě vytvořil dva klony a stále jsem si nechával za zády připravenou pečet.Potom jsme se roběhli na ni a každý sekli z jedné strany.
Shinobi
Dokud byli dostatečně daleko, vypustila jsem na každého několik bleskových jehel.
Vytvářeli se mi na konečcích blesků. Mělo jim to zabránit v tom, aby se přiblížili dostatečně blízko na zásah mečem. Přece jen to ale bylo jen pár jehel. Připravila jsem si tedy pečetě na Kuchiyose, že pokud je jehly nezastaví, nechám si jako únikovou cestu vzduch.
Vytvářeli se mi na konečcích blesků. Mělo jim to zabránit v tom, aby se přiblížili dostatečně blízko na zásah mečem. Přece jen to ale bylo jen pár jehel. Připravila jsem si tedy pečetě na Kuchiyose, že pokud je jehly nezastaví, nechám si jako únikovou cestu vzduch.
Rin Kagayaki- Jounin
Jakmile je zasáhla všichni zmizeli a z jednoho se stala kláda.Potom jsem vyskočil kousek za ní s katanou a letěl k ní z vrchu."Raiken"
Shinobi
Strana 20 z 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 20 z 26
Povolení tohoto fóra: