Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 13 z 26
Strana 13 z 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Re: Treningová místnost.
Stále som stál a čakal čo na mna vytiahne no pozeral som že je už schopný použiť jutsu ahh jak sa len on mohol stať chuninom a pozeral som sa čo príde.
Anonymní- Anonymní
Rozosmial som sa "Takže si predsa len pokojný no teraz už nebude" vydýchol som vzduch a urobil pečať pre klona "Mune Bunshin" a vedľa mňa sa objavil 1 klon ktorý bežal so mnou "Môj klon je špeciálny no veď uvidíš potom" ja som zastal a sústredil som chakru a zatiaľ klon útočil
Anonymní- Anonymní
Videl som ako klon utočí na mna utočí "hm neni zlí ale vydno že taijutsu ešte máš zlepšovať"v to msom klon odkopol odomna daleko a dalej stál.Vytiahol som si svytok a začal ho šudovať.
Anonymní- Anonymní
"Nepodceňuj má" klon ostal na mieste a ja behom sekundy som sa zjavil za nim a mal kunai pre jeho krkom
Anonymní- Anonymní
Videl som kunai za krkom a zhozil myslel som si že je po mne v otm som sa usmial."Za prvé netikaj mi!!!A za druhe" v tom sa pre dním zobrazilo drevo a ja za ním."Pravidlo shinobi nikdy sa nesnaž ukázať inemu shinobi čo vieš ale snaž sa prísť na jeho sýstem techníku a za druhé uloha znela dostať mi pierko z krku".V tom som mu takým jemním švihom buchol po hlave odstupil od neho a dalej študoval svitok.
Anonymní- Anonymní
"Hmm tie pravidla Shinoby poznám a to niesu moje schopnosti a k tej poznámke z Taijutsu to bojoval klon" rozosmial sa "A ešte niečo ja ti tikať budem koľko že máš rokov?" zasmial sa
Anonymní- Anonymní
Hm začal mi torchu liesť na nervi ale držal som sa."Nejde o to kdo kolko má rokov ale jaku ma hodnosť a ked sa máš stať mojím žiakom ked na to budeš mať tak myslím že to nič hrozné neni".Pozrel som na neho zamračene.
Anonymní- Anonymní
Hm s ním budu len samé problémi ako to vidím ako letel an mna klon vytiahol som kunai a rosekol som ho na poli a odstupil dalej.
Anonymní- Anonymní
"Hmm presne to som čakal" a vyrobil sa na jeho ústach úsmev namiesto prachu sa klon zmenil na hromadu kostí ktoré leteli na Isasa "Vieš toto je schopnosť môjjho klona" usmial sa
Anonymní- Anonymní
Ako na man leteli kusy z kola trochu som bol prekvapený čo to dokáže odkočil som no jeden kus som musel zachytiť do ruky inač by ma nepríjemne zasiahol."Hm takže kekei genaki"Opať som vytiahol svytok a čítal ho.
Anonymní- Anonymní
Ksó už som z neho nervózny ale to je asi jeho zámer urobím to? Nie ešte ho chvíľu potrápim mojím tvrdým tréningom usmial sa a zobral do každej ruky po 4 shurikeny "Hmm tak teraz ti ukážem môj tvrdý tréning v Taijutsu" rozbehol sa na neho a pri tom sa stále usmieval keď bol pred ním 3metre tak hodil shurikeny a hneď za tím začal použivať svoje Taijutsu
Anonymní- Anonymní
Hm vyzerá to že svitok nebudem mať možno kedy dočítať."Takže leteli na mna shurikeny a vzapetí on hm usmial som sa "dobrí plan"V tom som použil techniku preblesknutia a odcitol sa za ním potiahol som ho dalej aby ho shurikeny nezasiahly ako som ho držal letel dole na zem no bol som rád že ho to nezasiahlo znova som sa postavil kusok od neho.
Anonymní- Anonymní
(Ehm veď si daj techniky do podpisu )
postavil som sa a opäť som začal bojovať z Taijutsu
postavil som sa a opäť som začal bojovať z Taijutsu
Anonymní- Anonymní
(Ale to je tajné:DDD tak v dalšom si dám ale tovjou ulohou je získať pierko:DDD)
Začal na mna utočiť taijutsu no nebolo nijak náročné bol som zvyknutý ovela na vačšiu rýchlosť.
Začal na mna utočiť taijutsu no nebolo nijak náročné bol som zvyknutý ovela na vačšiu rýchlosť.
Anonymní- Anonymní
"Tak dosť" urobil som pečate a potichu povedal "Magen: Narakumi no Jutsu"
Anonymní- Anonymní
V tom som sa zobrazil v nejakom horiacom prostredí hm genjutsu v to msom zastavil prudenie svojej chakri bol by som v nom lenže trénoval som za mlada s jouninom kotrý bol expert na genjutsu takže takéto slabé genjutsu nemalo na mna vliv no tváril som sa ako keby malo.
Anonymní- Anonymní
usmial som sa použil Shunshin no Jutsu a v tej rýchlosti som sa objavil 4m za Isasom a držal som v ruke pierko
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa na neho "máš ho"Vtom sa opať zobrazil pred ním kusok pna a ja schovaný v strome a mierko mu tak isto zmizlo z ruky no vidím že tuto hru budem museť brať vážne.
Anonymní- Anonymní
"No možno by si mal" stále mu úsmev na ústach neklesol a začal robiť pečate Tatsu → Tora → U "Suiton: Mizurappa" a z mojich úst vytryskol prudký prameň vody ktorý sa pohyboval obrovskou rýchlosťou na Isasa
Anonymní- Anonymní
Ah čisto nepoučitelný."Poviem to ešte raz a naposledy ked mi nebudeš vykať poprosím Raikage aby ti odobrala hodnosť chunín a spravila ťa opať genínom!!!".Nechcel osm byť hnusný len chcel som aby sa sa naučili autoritám a tomu čo je sprvávne.Ako letela na mna vlna hm no dobre teda.urobil som rýchlo pečať."Raiton: Gian-Živel Blesk: Falešná tma".V tom sa spravila blesková vlna ktorá zasiahla jeho vodu a ťahala sa až k nemu ked ho to zasiahne bolo mi to už celkom jedno.
Anonymní- Anonymní
Pousmial sa "Takže konečne vážne čo? O a je mi jedno či budem genin alebo chuunin techniky mi zostanú ja ti vykať nebudem pokiaľ nebudem na okraji smrti" len tak bez námahy som sa tomu vyhol a použil Kanashibary no Jutsu nemyslel som si že ho zasiahnem ale za pokus nič nedám
Anonymní- Anonymní
"Hm si velmi mladý a hlupi ničomu nerozmumieš vyhol som sa jeho technike a ostal stať mu otočený chrbtom ako beby vobec nezaujmal.
Anonymní- Anonymní
"No ja neviem ten kto tu je stále urazený ma poučuje no dobre ľutujem že som ukázal moje techniky tebe ale nie som taký slabí" Je čas použiť môj útok už by som ho mal zvládnuť úplne tá špirála bola len začiatok vytasil svoju katanu a o chvíľu sa obalila celá vodou "Vieš to čo som ukazoval bol len odvar mojej techniky z katanou" a do druhej ruky si vytiahol kosť zo stehna a do tej kosti tiež vložil Suiton
Anonymní- Anonymní
Hm pousmial som sa je velmi zvláštny pravdu povediac až moc otočil som sa smerom k nemu."Hm myslíš si že si mudri a všetko vieš a zvládneš lenže ešte si nič neprežil."V tom som si strhol pierko z krku a strčil si ho do vrecka.Tak prosím utoč".
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 26 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 13 z 26
Povolení tohoto fóra: